#Yanlış yer

Dımıdan 1.Bölüm İzle 28:23

Dımıdan 1.Bölüm İzle

İsmail Özboyacı'nın sunduğu programın 1. bölümünde; Dinar yöresel halk oyunları ve kıyafetleri tanıtılmaktadır. Ayrıca yaylada göç kutlaması gösterisi ile ilgili görüntüler yer almaktadır...

Dımıdan 2.Bölüm İzle 29:29

Dımıdan 2.Bölüm İzle

İsmail Özboyacı'nın sunduğu programın 2. bölümünde; Aydın yöresi halk oyunları ve kadın kıyafetleri tanıtılmaktadır. Ayrıca Kınalık Eğlencesi ve yöreye ait köy düğünü gösterimi yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.049 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dımıdan 4.Bölüm İzle 28:11

Dımıdan 4.Bölüm İzle

İsmail Özboyacı'nın sunduğu programın 4. bölümünde; Bursa yöresi kadın halk oyunları ve kıyafetleri tanıtılmaktadır. Ayrıca gelin keşkeği ve tavuk çalma gösterisi de yer almaktadır...

Dımıdan 5.Bölüm İzle 26:16

Dımıdan 5.Bölüm İzle

İsmail Özboyacı'nın sunduğu programın 5. bölümünde; Bergama'nın kadın halk oyunları, kıyafetleri,coğrafi ve kültürel özellikleri tanıtılmaktadır. Ayrıca Bergama yöresi Büyük Nişan Töreni gösterimi yer almaktadır...

İstanbul Metrosu’nda Mannequin Challenge 00:49

İstanbul Metrosu’nda Mannequin Challenge

Dünyada hızla yayılan Mannequin Challenge (donup kalma) çılgınlığına İstanbul Metrosu çalışanları ve yolcular da dahil oldu. Sarı çizgiye dikkat çekmek için çekilen video sosyal medyada izlenme rekoru kırdı.Dünyada çok s..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.088 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 74. Bölüm İzle 2:25:11

Diriliş Ertuğrul 74. Bölüm İzle

2014 yılında seyirciyle buluşan bir dizidir. Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle takip edilen dizinin yapımcılığını Tekden Film yapıyor. Trt1 ekranlarından yayınlanan ve her hafta reyting sıralamasında lide..

Maceracı _ Bingöl 1:14:07

Maceracı _ Bingöl

Samanyolu TV’nin sevilen gezi-eğlence programı Maceracı, kış mevsiminin en güzel yaşandığı şehir Bingöl’den ekrana geliyor. Bingöl turuna, Osmanlı mutfağının çok özel bir lezzeti olan Süt Kebabı’nın yapım sırlarını ekra..

Trump, ABD Sınırını Mültecilere ve 7 Müslüman Ülke Vatandaşına Kapattı 01:10

Trump, ABD Sınırını Mültecilere ve 7 Müslüman Ülke Vatandaşına Kapattı

ABD Başkanı Donald Trump göçmenlik konusunda seçim kampanyası sırasında verdiği söz doğrultusunda Amerikan sınırını bazı Müslüman ülkelerden giden mültecilere kapattı. Trump Irak, Suriye, Yemen, İran, Sudan, Somali ve L..

Dımıdan 6.Bölüm İzle 26:36

Dımıdan 6.Bölüm İzle

İsmail Özboyacı'nın sunduğu programın 6. bölümünde; Balıkesir yöresel kadın halk oyunları ve kıyafetleri tanıtılmaktadır. Ayrıca yöreye ait görüşmelik töreni gösterisi yer almaktadır...

Dımıdan 7.Bölüm İzle 28:37

Dımıdan 7.Bölüm İzle

İsmail Özboyacı'nın sunduğu programın 7. bölümünde; Anamur'un coğrafi ve kültürel özellikleri, kadın halk oyunları ve kadın kıyafetleri tanıtılmaktadır. Ayrıca kesene töreni gösterisi yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.039 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dımıdan 8.Bölüm İzle 28:00

Dımıdan 8.Bölüm İzle

İsmail Özboyacı'nın sunuculuğunu yaptığı programın 8. bölümünde; Silivri'nin coğrafi ve kültürel özellikleri, kadın halk oyunları ve kıyafetleri tanıtılmaktadır. Ayrıca yöreye ait kına gecesi töreni gösterisi yer almakta..

Dımıdan 10.Bölüm İzle 28:32

Dımıdan 10.Bölüm İzle

İsmail Özboyacı'nın sunuculuğunu yaptığı programın 10. bölümünde; Kırşehir kadın halk oyunları ve kıyafetleri tanıtılmaktadır. Ayrıca yöreye ait kız isteme töreni ve küçük şerbet oyunu ile ilgili görüntüler yer almaktadı..

Dımıdan 11.Bölüm İzle 28:16

Dımıdan 11.Bölüm İzle

İsmail Özboyacı'nın sunuculuğunu yaptığı programın 11. bölümünde; Menemen yöresi halk oyunları ve kadın kıyafetleri tanıtılmaktadır. Ayrıca yöreye ait kilit açma töreni ve Hıdırellez eğlenceleri yer almaktadır...

Asya Kıtası Horoz Yılı'nı Kutluyor 01:21

Asya Kıtası Horoz Yılı'nı Kutluyor

Asya kıtasında milyonlarca kişi Çin Yeni Yılı’nı kutluyor. Çin’de “Bahar Bayramı” olarak bilinen Yeni Yıl kutlamaları için caddeler ve meydanlar fenerlerle süslendi. Başkent Pekin’de havai fişek kullanımına sınırlama get..

Kenan Sofuoğlu 104 Yaşındaki Ninesiyle Birlikte ‘Evet’ Dedi 00:33

Kenan Sofuoğlu 104 Yaşındaki Ninesiyle Birlikte ‘Evet’ Dedi

Dünya Motosiklet Şampiyonu Kenan Sofuoğlu, 104 yaşındaki ninesiyle birlikte sosyal medya hesabından yayınladığı videodan başkanlık sistemine destek verdi Sosyal paylaşım sitesi üzerinden video yayımlayan Dünya Motosiklet..

Irak Ordusu Deaş’a Karşı Operasyon İçin Son Hazırlıklarını Tamamladı - 03:49

Irak Ordusu Deaş’a Karşı Operasyon İçin Son Hazırlıklarını Tamamladı -

Musul’un doğu tarafını terör unsurlarından tamamen temizleyen Irak ordusu, kentin batı kesimini de ele geçirmek için terör örgütü DEAŞ’a karşı son hazırlıklarını tamamladı. Musul'u 11 Haziran 2014'ten bu yana elinde bu..

Dımıdan 15.Bölüm İzle 30:32

Dımıdan 15.Bölüm İzle

İsmail Özboyacı'nın sunuculuğunu yaptığı programın 15. bölümünde; Edirne Keşan yöresi halk oyunları ve kadın kıyafetleri tanıtılmaktadır. Ayrıca yöreye ait misafir ağırlama töreni ile ilgili görüntüler yer almaktadır...

Dımıdan 16.Bölüm İzle 29:05

Dımıdan 16.Bölüm İzle

İsmail Özboyacı'nın sunuculuğunu yaptığı programın 16. bölümünde; Urfa yöresel halk oyunları ve kadın kıyafetleri tanıtılmaktadır. Ayrıca yöreye ait şabaş töreni ile ilgili görüntüler yer almaktadır...

Dımıdan 19.Bölüm İzle 26:17

Dımıdan 19.Bölüm İzle

İsmail Özboyacı'nın sunuculuğunu yaptığı programın 19. bölümünde; Eskişehir yöresi halk oyunları ve kadın kıyafetleri tanıtılmaktadır. Ayrıca yöreye ait nişan töreni ile ilgili görüntüler yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.017 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dımıdan 20.Bölüm İzle 23:23

Dımıdan 20.Bölüm İzle

İsmail Özboyacı'nın sunuculuğunu yaptığı programın 20. bölümünde; Trabzon Beşikdüzü yöresi halk oyunları ve kadın kıyafetleri tanıtılmaktadır. Ayrıca yöreye ait mısır imecesi geleneği ile ilgili görüntüler yer almaktadır..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.008 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dımıdan 21.Bölüm İzle 25:59

Dımıdan 21.Bölüm İzle

İsmail Özboyacı'nın sunuculuğunu yaptığı programın 21. bölümünde; Adana yöresi halk oyunları ve kadın kıyafetleri tanıtılmaktadır. Ayrıca yöreye ait diş hediği ve mantı açma geleneği ile ilgili görüntüler yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.342 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dımıdan 22.Bölüm İzle 36:54

Dımıdan 22.Bölüm İzle

Meral Arasıl'ın sunuculuğunu yaptığı programın 22. bölümünde; İzmir Menemen yöresi halk oyunları ve kadın kıyafetleri tanıtılmaktadır. Ayrıca yöreye ait hantuman oyunu, bağ göçme, çamaşır yıkama töreni, hıdrellez eğlence..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sevgililer İçin Tişört Modelleri- Bay Bayan Takım Modeller 03:25

Sevgililer İçin Tişört Modelleri- Bay Bayan Takım Modeller

Sevgililer günü yaklaşırken ne alsam diye düşünenler için alternatif ve romantik bir hediye seçeneği olarakta düşünülen takım modellerini umarım beğenirsiniz. Sevgililer için tişört modelleri yaz aylarına yaklaştığımız ş..

  • Kadınca tarafından
  • 878 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İşte Benim Stilim 55 Bölüm Fragmanı - 7 Sezon 02:31

İşte Benim Stilim 55 Bölüm Fragmanı - 7 Sezon

Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Ivana Sert, Uğurkan Erez, Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu yer alıyor. Yarışmacılar, Türkiye’nin en zorlu jüri üyelerinden geçer not almak için kıyasıya yarış..

  • PITIRCIK tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hz. Muhammed - 18. Bölüm 48:48

Hz. Muhammed - 18. Bölüm

Hz. Muhammed - 18. Bölüm HD izle. Hazret-i Muhammed (sav)’in hayatını ve İslamiyet’in yayılışının öyküsünü konu alan muhteşem bir yapım Suriye yapımı olan televizyon dizisi, Hz. Muhammed’in dünyaya teşrifinden önceki ola..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.304 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hz. Muhammed - 19. Bölüm 49:05

Hz. Muhammed - 19. Bölüm

Hz. Muhammed - 19. Bölüm HD izle. Hazret-i Muhammed (sav)’in hayatını ve İslamiyet’in yayılışının öyküsünü konu alan muhteşem bir yapım Suriye yapımı olan televizyon dizisi, Hz. Muhammed’in dünyaya teşrifinden önceki ola..

Hz. Muhammed - 20. Bölüm 49:02

Hz. Muhammed - 20. Bölüm

Hz. Muhammed - 20. Bölüm HD izle. Hazret-i Muhammed (sav)’in hayatını ve İslamiyet’in yayılışının öyküsünü konu alan muhteşem bir yapım Suriye yapımı olan televizyon dizisi, Hz. Muhammed’in dünyaya teşrifinden önceki ola..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.158 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Buhara'daki Kutsal Suyun Sırrı 01:30

Buhara'daki Kutsal Suyun Sırrı

Bu hafta Postcard size Özbekistan’ın Buhara kentinde saklı merkezlerden birine götürüyor. Seamus Kearney, euronews “Efsaneye göre Eyüp peygamberin kuraklık zamanında sopasıyla vurduğu yerden su çıkar. İnsanlar da buraya..

Dımıdan 23.Bölüm İzle 36:27

Dımıdan 23.Bölüm İzle

Meral Arasıl'ın sunuculuğunu yaptığı programın 23. bölümünde; Erzurum yöresi halk oyunları ve kadın kıyafetleri tanıtılmaktadır. Ayrıca yöreye ait atlı cirit oyunu ve kına gecesi töreni ile ilgili görüntüler yer almaktad..

Bir Cumartesi Gecesi 16.Bölüm 1.Parça 51:44

Bir Cumartesi Gecesi 16.Bölüm 1.Parça

Ayşe Egesoy’un sunuculuğunu yaptığı programın 16. bölümünün 1. parçasında; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara ve Günaydın Türkiye programının sunucuları ile yapılan röportajlara yer verilmektedir...