#Yanlış yer

Bizden Size 4.Bölüm 42:26

Bizden Size 4.Bölüm

Programının 4. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılar ve çeşitli skeçler yer almaktadır...

Nurhan Damcıoğlu Ve Kantolar 23:07

Nurhan Damcıoğlu Ve Kantolar

Programda Nurhan Damcıoğlu kantolarına yer verilmektedir..

Dünyayı Korkutan 7 İlginç Komplo Teorisi 04:17

Dünyayı Korkutan 7 İlginç Komplo Teorisi

Dünya garip bir yer, Tarihte, bildiğimizi düşündüğümüz pek çok bilgi ve olay, hakkında hiçbir şey bilmediğimiz geride birçok hikayede var. Elbette bazı teoriler sadece teoridir.ancak sadece okumak ilginç değil, aynı zama..

  • JET TV tarafından
  • 666 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evren Uysal & Billur Yapıcı - Mona Lisa 03:25

Evren Uysal & Billur Yapıcı - Mona Lisa

Yıldızını kaybetmişsin Yokuşları yol seçmişsin Ardına bakmadan yılları saymadan Kararından dönmemişsin Farklı yüzlere dokunmuş ama Farklı ellere vermişsin Ne kadar çok ağlamış ve az gülmüşsün Yeniden özlemişsin Bir l..

Yeni Gelin 1.Tanıtım - Çok Yakında Show TV'de başlıyor! 00:55

Yeni Gelin 1.Tanıtım - Çok Yakında Show TV'de başlıyor!

Yapımcılığını Süreç Film Ali Gündoğdu'nun üstlendiği, Show TV'nin heyecanla beklenen dizisi Yeni Gelin in ilk tanıtımı yayınlandı. Etkileyici müziği ve doğal görüntüleri ile dikkat çeken tanıtımda Jessica May güzelliği ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 599 görüntüleme
  • 8 yıl önce
TSK’dan 'Kahraman Mehmetçik' Videosu 00:44

TSK’dan 'Kahraman Mehmetçik' Videosu

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), sosyal medyada “Kahraman Mehmetçik” isimli video yayınladı. Genelkurmay Başkanlığı tarafından hazırlanan “Kahraman Mehmetçik” isimli video, TSK’nın sosyal medya kanalından yayınlandı. Video..

Diriliş Ertuğrul 75. Bölüm İzle 2:28:47

Diriliş Ertuğrul 75. Bölüm İzle

2014 yılında seyirciyle buluşan bir dizidir. Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle takip edilen dizinin yapımcılığını Tekden Film yapıyor. Trt1 ekranlarından yayınlanan ve her hafta reyting sıralamasında lide..

Birlemiş Milletler_ Arakanlı Müslümanlara Karşı Etnik Temizlik Yapılıyor 01:05

Birlemiş Milletler_ Arakanlı Müslümanlara Karşı Etnik Temizlik Yapılıy

Birleşmiş Milletler, Myanmar ordusunun Arakanlı Müslümanlara karşı etnik temizlik yaptığını açıkladı. BM ayrıca, ülkede süren şiddet ve insan hakları ihlallerinin insanlığa karşı suçlar kapsamında olduğunu bildirdi. BM..

Her İftar Sofrasında Mutlaka Bulunan 12 Tip 01:20

Her İftar Sofrasında Mutlaka Bulunan 12 Tip

Ramazan geldi çattı sahur sofraları iftar sofraları hazırlanacak sıcak pideler sohbetler masada yer bulacak ama sofraların değişmeyen tipleri daha nice ramazanlar boyunca devam edecek...

  • JET TV tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yurt Genelinde Deaş Operasyonu_ 400 Gözaltı 00:41

Yurt Genelinde Deaş Operasyonu_ 400 Gözaltı

Yurt genelinde terör örgütü DEAŞ’a yönelik büyük bir operasyon düzenlendi. Operasyonda yaklaşık 400 kişi gözaltına alındı. Eş zamanlı baskınlarla yakalanan şüphelilerden 60’ının Ankara’da, 46’sının Bursa’da, 30’unun Kon..

Kış Testinde Yakalalan BMW X7 05:31

Kış Testinde Yakalalan BMW X7

BMW’nin yeni amiral gemisi ilk kez bu kadar net karşımızda. “Gerçekten mükemmel olacak.” BMW geliştirme ekibinin bu cümleyle tanımladığı X7 projesinde her geçen gün sona yaklaşıyoruz. Geçtiğimiz kasım ayı içerisinde kamu..

  • PITIRCIK tarafından
  • 892 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Af Örgütü'nden Korkunç İddia Suriye'de İnsan Mezbahası 01:10

Af Örgütü'nden Korkunç İddia Suriye'de İnsan Mezbahası

Uluslararası Af Örgütü son raporunda Suriye rejiminin başkent Şam’ın kuzeyindeki gizli bir hapishanede 13 bine yakın kişiyi sistematik işkence uyguladıktan sonra idam ettiği iddiasına yer verdi. İşkenceden kurtulanların..

Bir Solist-Özdemir Erdoğan 14:53

Bir Solist-Özdemir Erdoğan

Programda; Özdemir Erdoğan'ın seslendirdiği şarkılara yer verilmektedir...

Olacak O Kadar 1.Bölüm İzle 44:53

Olacak O Kadar 1.Bölüm İzle

20 bölümden oluşan, halkın sorunlarını parodiler ile anlatan komedi programının 1. bölümünde; Olacak O Kadar Televizyonu, Mavi Ayı, Reklamlar, Haberler, Hava Durumu ve Küçük Hüsamettin skeci yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.535 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Olacak O Kadar 2.Bölüm İzle 27:23

Olacak O Kadar 2.Bölüm İzle

20 bölümden oluşan, halkın sorunlarını parodiler ile anlatan komedi programının 2. bölümünde; Olacak O Kadar Televizyonu, Canlı Yayın, Reklamlar, Haberler, Emniyet Kemeri, Bunu Da Bil Bakalım Yarışması ve Pazartesi Hikay..

Transformers 5 The Last Knight'ın Yeni Fragmanı Yayınlandı! (23 Haziran 2017) 01:02

Transformers 5 The Last Knight'ın Yeni Fragmanı Yayınlandı! (23 Hazira

Transformers serisinin son halkası Transformers 5: The Last Knight'in yeni fragmanı Super Bowl organizasyonunda yayınlandı. Muazzam bütçesi ve daha da muazzam oyuncu kadrosuyla dikkat çeken yapımın fragmanında, spekülasy..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.638 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mustafa Ceceli - Topla 04:10

Mustafa Ceceli - Topla

yolum geçiyordu sevgiden gülüşüne denk geldim epeydir yerini unutmuşken şu kalbimi hissettim peşine taktın beni sensiz duramıyorum galiba dünyanın en güzel aşkını yaşıyorum saçlarının gölgesinde beş dakika dinleneyim yan..

Görenleri Ürküten Robot Bebek 00:15

Görenleri Ürküten Robot Bebek

Londra Bilim Müzesi'nde bu hafta ziyarete açılacak olan Robotlar sergisinde hem beyaz ekranda ünlü olmuş robotlar, hem de gerçek hayatta ses getirmiş olanlar bilim ve kurgu severlerin beğenisine sunulacak. Bu sergi ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.429 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Olacak O Kadar 3.Bölüm İzle 47:26

Olacak O Kadar 3.Bölüm İzle

20 bölümden oluşan, halkın sorunlarını parodiler ile anlatan komedi programının 3. bölümünde; Olacak O Kadar Televizyonu, Reklamlar, Haberler, Büyük Sahra'nın Güneyinde Belgeseli, 1. Altın Kazık Yarışması ve Bir Solistle..

Olacak O Kadar 4.Bölüm İzle 54:04

Olacak O Kadar 4.Bölüm İzle

20 bölümden oluşan, halkın sorunlarını parodiler ile anlatan komedi programının 4. bölümünde; Olacak O Kadar Televizyonu, Reklamlar, Haberler, Toplu Program, Pazarlamacı ve Sansürcü skeci yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.113 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Olacak O Kadar 5.Bölüm İzle 52:19

Olacak O Kadar 5.Bölüm İzle

20 bölümden oluşan, halkın sorunlarını parodiler ile anlatan komedi programının 5. bölümünde; Olacak O Kadar Televizyonu, Reklamlar, Haberler, Sarhoş, Konuşa Konuşa ve Küçük Hüsamettin skeci yer almaktadır...

Olacak O Kadar 6.Bölüm İzle 49:06

Olacak O Kadar 6.Bölüm İzle

20 bölümden oluşan, halkın sorunlarını parodiler ile anlatan komedi programının 6. bölümünde; Olacak O Kadar Televizyonu, Reklamlar, Haberler, Sarhoş ve Ev Hali skeci yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.077 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Olacak O Kadar 7.Bölüm İzle 51:46

Olacak O Kadar 7.Bölüm İzle

20 bölümden oluşan, halkın sorunlarını parodiler ile anlatan komedi programının 7. bölümünde; Olacak O Kadar Televizyonu, Reklamlar, Haberler, Forum Programı ve Yılbaşı Haberi skeci yer almaktadır...

Olacak O Kadar 8.Bölüm İzle 53:01

Olacak O Kadar 8.Bölüm İzle

20 bölümden oluşan, halkın sorunlarını parodiler ile anlatan komedi programının 8. bölümünde; Olacak O Kadar Televizyonu, Reklamlar, Haberler, Sağlık Olsun, Ben Bulurum Bilgi Yarışması ve Spor Programı skeci yer almaktad..

Olacak O Kadar 9.Bölüm İzle 43:15

Olacak O Kadar 9.Bölüm İzle

20 bölümden oluşan, halkın sorunlarını parodiler ile anlatan komedi programının 9. bölümünde; Olacak O Kadar Televizyonu, Reklamlar, Haberler, Trafik Cezası, Olacak O Kadar Ev Hali, Bestami'nin Müzik Hayatı ve Dikkat ske..

Diriliş Ertuğrul 76. Bölüm İzle 2:26:07

Diriliş Ertuğrul 76. Bölüm İzle

2014 yılında seyirciyle buluşan bir dizidir. Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle takip edilen dizinin yapımcılığını Tekden Film yapıyor. Trt1 ekranlarından yayınlanan ve her hafta reyting sıralamasında lide..

Toyota Supra’nın Sesine Kulak Verin 05:37

Toyota Supra’nın Sesine Kulak Verin

Toyota’nın merakla beklenen yeni Supra’sı ilk kez bu kadar net olarak karşımızda. Toyota’nın yeni Supra projesi için geride bıraktığımız her gün mutlu sona yaklaşıyoruz. Yeni Supra için hummalı bir çalışma süreci yürüte..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.011 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maceracı _ Osmaniye 1:04:49

Maceracı _ Osmaniye

Her hafta Anadolu’nun farklı güzelliklerini ekrana getiren Maceracı, bu hafta Osmaniye’ye gidiyor. Bölgede gezmedik yer bırakmayan Murat Yeni, Osmaniyeli kadınların, sağanak yağmura aldırmadan hazırladıkları meşhur lezze..

Rus Savaş Uçakları Türk Askerini Vurdu 3 Şehit 00:50

Rus Savaş Uçakları Türk Askerini Vurdu 3 Şehit

Türkiye’nin Suriye’de başlattığı Fırat Kalkanı Harekâtı’ndan acı haberler gelmeye devam ediyor. El Bab’ın IŞİD’den kurtarılması için başlatılan operasyon hızlanırken, Türk askerleri müttefik ateşiyle vuruldu. Rus hava k..

Olacak O Kadar 10.Bölüm İzle 42:58

Olacak O Kadar 10.Bölüm İzle

20 bölümden oluşan, halkın sorunlarını parodiler ile anlatan komedi programının 10. bölümünde; Olacak O Kadar Televizyonu, Reklamlar, Haberler, 1 Sorun 1 Konuk, Olacak O Kadar Ahu Tuğba ve Pazar Tatili skeci yer almaktad..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.147 görüntüleme
  • 7 yıl önce