#Yanlış yer

Olacak O Kadar 11.Bölüm İzle 47:45

Olacak O Kadar 11.Bölüm İzle

20 bölümden oluşan, halkın sorunlarını parodiler ile anlatan komedi programının 11. bölümünde; Olacak O Kadar Televizyonu, Reklamlar, Haberler, Çocuklar İçin, İngilizce Dil Dersi, Ekonomi Dersi, Küçük Hüsamettin Hüso The..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.124 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Olacak O Kadar 12.Bölüm İzle 43:48

Olacak O Kadar 12.Bölüm İzle

20 bölümden oluşan, halkın sorunlarını parodiler ile anlatan komedi programının 12. bölümünde; Olacak O Kadar Televizyonu, Reklamlar, Haberler, Ev Hali, Sabahın Seher Vakti, Bir Küçük Hanımcık ve 1. Çinko Bilgi Yarışması..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.010 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fikret Orman Duruma El Koydu 01:09

Fikret Orman Duruma El Koydu

Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarının İstanbul ayağını tamamlayan Beşiktaş, son çalışmasını bu akşam Karabük'te yapacak. Zorlu deplasman öncesinde İstanbul'da yapılan son antrenmana Başkan Fikret Orman gelerek takım..

İşte Kardemir Karabükspor-Beşiktaş Maçının Özeti 03:21

İşte Kardemir Karabükspor-Beşiktaş Maçının Özeti

Kupada Fenerbahçe'ye elenen Beşiktaş lige de iyi bir geri dönüş yapamadı. Kardemir Karabükspor deplasmanına çıkan siyah beyazlılar sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı. Kardemir Karabükspor maç boyunca iyi bir görüntü ..

AB Sığınmacı Rotalarını Kapatmaya Çalışıyor 07:39

AB Sığınmacı Rotalarını Kapatmaya Çalışıyor

Avrupa Birliği göçmen krizi konusunda bölünmüş durumda. Sığınmacıları üye ülkelere dağıtma konusunda ilerleme sağlanamıyor. Avrupa Komisyonu’nun son raporunda bu bilgelere yer verildi. Birliği’n durumu programına hoşgeld..

Real Madrid Kaldığı Yerden 03:28

Real Madrid Kaldığı Yerden

Geçen hafta olumsuz hava şartları nedeniyle Celta Vigo maçı ertelenen Real Madrid, Osasuna önünde hata yaptı. LaLiga'nın 22. haftasında Osasuna'ya konuk olan Real Madrid, maçtan 3-1 galip ayrıldı. 24. dakikada Cristian..

Olacak O Kadar 13.Bölüm İzle 55:39

Olacak O Kadar 13.Bölüm İzle

20 bölümden oluşan, halkın sorunlarını parodiler ile anlatan komedi programının 13. bölümünde; Olacak O Kadar Televizyonu, Reklamlar, Haberler, Ev Hali, Yıldız ve İkinci Bahar skeci yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.071 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Olacak O Kadar 14.Bölüm İzle 48:26

Olacak O Kadar 14.Bölüm İzle

20 bölümden oluşan, halkın sorunlarını parodiler ile anlatan komedi programının 14. bölümünde; Olacak O Kadar Televizyonu, Reklamlar, Haberler, Ev Hali, Doğru Okula ve Kameranın Gerisi skeci yer almaktadır...

Olacak O Kadar 15.Bölüm İzle 52:43

Olacak O Kadar 15.Bölüm İzle

20 bölümden oluşan, halkın sorunlarını parodiler ile anlatan komedi programının 15. bölümünde; Olacak O Kadar Televizyonu, Reklamlar, Haberler, Ev Hali, Başhemşire, Açlık ve Küçük Hüsamettin skeci yer almaktadır...

Olacak O Kadar 16.Bölüm İzle 51:56

Olacak O Kadar 16.Bölüm İzle

20 bölümden oluşan, halkın sorunlarını parodiler ile anlatan komedi programının 16. bölümünde; Olacak O Kadar Televizyonu, Reklamlar, Haberler, Ev Hali, Açık Öğretim, Hastalık, Sordum soruyu Aldım Cevabı Yarışması, Besta..

Olacak O Kadar 17.Bölüm İzle 50:46

Olacak O Kadar 17.Bölüm İzle

20 bölümden oluşan, halkın sorunlarını parodiler ile anlatan komedi programının 17. bölümünde; Olacak O Kadar Televizyonu, Reklamlar, Haberler, Ev Hali, Sağlık ve Dilencilik skeci yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Olacak O Kadar 19.Bölüm İzle 57:12

Olacak O Kadar 19.Bölüm İzle

20 bölümden oluşan, halkın sorunlarını parodiler ile anlatan komedi programının 19. bölümünde; Olacak O Kadar Televizyonu, Reklamlar, Haberler, Bilim ve Teknik, Yorgun Savaşçı, Lokanta Teftişi ve Adam Olacak Vatandaş ske..

Bursaspor - Fenerbahçe Maçının Özeti 04:23

Bursaspor - Fenerbahçe Maçının Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Bursa'da oynanan Bursaspor-Fenerbahçe maçı 1-1 berabere sonuçlandı. Bursasporlu taraftarlar, Fenerbahçe'yle oynanan maçta tribünlerin tamamını doldurdu. Yeşil-beyazlı futbolseverler..

'Darbe Başarılı Olsaydı Yavuz Selim'in Kaftanını FETÖ'ye Giydireceklerdi 02:15

'Darbe Başarılı Olsaydı Yavuz Selim'in Kaftanını FETÖ'ye Giydirecekler

15 Temmuz'u, neden yaptılar, Silahlara, sarılma, motivasyonu, nereden geliyordu, FETÖ'cüler, aslında, ne peşindeydiler, Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil, TGRT Haber'de Tarih ve Medeniyet programında açıkladı. Osmanlı’da ilk..

Ahmet Kaya Sevgi Duvarı 05:55

Ahmet Kaya Sevgi Duvarı

SEVGİ DUVARI Sen miydin o yalnızlığım mıydı yoksa Kör karanlıkta açardık paslı gözlerimizi Dilimizde akşamdan kalma bir küfür Salonlar piyasalar sanat sevicileri Derdim günüm insan arasına çıkarmaktı seni Yakanda bir am..

Rehabilitasyon Süreci Robotik Bacaklarla Kolaylaşacak - Futuris 04:00

Rehabilitasyon Süreci Robotik Bacaklarla Kolaylaşacak - Futuris

Yürümeyi tekrar öğrenmek en zorlu rehabilitasyon süreçlerinden biri. Özellikle de felç geçiren hastalar için. Slovenya'da yer alan bir enstitüde denenen eşsiz robot, insanlara tekrar yürümeyi öğretmiyor onların denge pro..

Zirveye Ulaşanlar 1.Bölüm 57:28

Zirveye Ulaşanlar 1.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 1. bölümünde; Bülent Berkarda, Sami Erdem, Müşerref Akay ve Mürşit Koryak konuk olarak yer almaktadır...

Zirveye Ulaşanlar 2.Bölüm 58:12

Zirveye Ulaşanlar 2.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 2. bölümünde; Kemal Kılıçdaroğlu, Sırrı Gültekin, Seval Uğur, Sevim Tuna ve Nejat Saydam konuk olarak yer almaktadır...

Gaziantepspor: 1 - Adanaspor: 0 02:31

Gaziantepspor: 1 - Adanaspor: 0

FUTBOL BASKETBOL VİDEOLİG GALERİ CANLI SKOR PROGRAMLAR YAYIN AKIŞI DİĞER Ligtv Opta HAFTANIN GOLÜ Spor Haberleri > Gaziantepspor Haberleri > Gaziantepspor: 1 - Adanaspor: 0 (ÖZET)..

PSG 4-0 BARCELONA  14.02.2017 16:08

PSG 4-0 BARCELONA 14.02.2017

PSG, Barça'yı sahadan sildi! Paris Saint Germain 4 - 0 Barcelona 18' 1 - 0 Angel Di Maria 40' 2 - 0 Julian Draxler 55' 3 - 0 Angel Di Maria 72' 4 - 0 Edinson Cavani Fransa Ligi'nde zirve takibini sürdüren Paris Saint ..

  • JokerS tarafından
  • 1.112 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ALİ KINIK  - ÖZLEMİŞİM 04:58

ALİ KINIK - ÖZLEMİŞİM

Bıçak gibi gözlerini Gözlerini özlemişim oy O çocuksu nazlarını Nazlarını özlemişim oy Yıllar yılı gizlemişim Seni ne çok özlemişim Büyü olsun sihir olsun Her hece bir kahır olsun oy Varsın olsun zehir olsun Sözlerini öz..

Zirveye Ulaşanlar 3.Bölüm 55:18

Zirveye Ulaşanlar 3.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 3. bölümünde; Yüksel Akın, Yiğit Gülöksüz, Gönül Yazar ve Rıza Akçalı konuk olarak yer almaktadır...

Zirveye Ulaşanlar 4.Bölüm 55:55

Zirveye Ulaşanlar 4.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 4. bölümünde; Ömer Faruk Batırel, Akın İlkin, Jale ve Necati Erşen konuk olarak yer almaktadır...

Zirveye Ulaşanlar 5.Bölüm 49:40

Zirveye Ulaşanlar 5.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 5. bölümünde; Ahmet Küçükel, Hayri Berk, Nebahat Çehre ve İskender Korkmaz konuk olarak yer almaktadır...

Zirveye Ulaşanlar 6.Bölüm 48:35

Zirveye Ulaşanlar 6.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 6. bölümünde; Leman Sam, Necla Arat, Nur Atabay, Yıldırım Aktuna ve Ayşe Önal konuk olarak yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.022 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zirveye Ulaşanlar 7.Bölüm 57:25

Zirveye Ulaşanlar 7.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 7. bölümünde; Hüner Coşkuner, Süleyman Seba, Adnan Polat ve Güven Kazak konuk olarak yer almaktadır...

Zirveye Ulaşanlar 8.Bölüm 56:56

Zirveye Ulaşanlar 8.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 8. bölümünde; Necmettin Cevheri, Tuğrul Erkin, Cihan Paçacı, Üstün Ergüder ve Safiye Soyman konuk olarak yer almaktadır..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.021 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zirveye Ulaşanlar 9.Bölüm 52:35

Zirveye Ulaşanlar 9.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 9. bölümünde; Ateş Vuran, Selda Alkor, İbrahim Tez ve Hasan Mani konuk olarak yer almaktadır...

Fırıldak Ailesi “Batsın Bu Orta Dünya” 02:20

Fırıldak Ailesi “Batsın Bu Orta Dünya”

Özet ve Detaylar Bir tarafta ise halay çeken, okeye dördüncü arayan Fırıldak Ailesi, diğer tarafta ise büyülü ormanlar, tılsımlar ve ejderhalar! Macera bir gece ansızın köydeki tüm kadınların kaçırılmasıyla başlar. Bu ol..

  • Tv Series tarafından
  • 11.152 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hindistan Bir Kerede Uzaya 104 Uydu Fırlatarak Rekor Kırdı 00:45

Hindistan Bir Kerede Uzaya 104 Uydu Fırlatarak Rekor Kırdı

Hindistan bir kerede uzaya 104 uydu fırlatarak bu alanda bir rekora imza attı. Fırlatılan 104 uydunun 101 yabancı ülkelerin uyduları. Bunlardan 96’sı ABD’nin olmak üzere İsrail, Kazakistan, Hollanda ve Birleşik Arap Emi..