#Yanlış yer

Zirveye Ulaşanlar 18.Bölüm 55:54

Zirveye Ulaşanlar 18.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 18. bölümünde; Yücel Edil, Refik Çulpan, İlhan Evliyaoğlu ve Sibel Egemen konuk olarak yer almaktadır...

Maceracı _ Özel Bölüm 1 1:09:58

Maceracı _ Özel Bölüm 1

Her hafta Anadolu’nun farklı güzelliklerini ekrana getiren Maceracı, bu hafta birbirinden renkli karelerin yer aldığı özel bölümüyle sizlerle. Kahramanmaraş’a giden Yeni, Maraş’ın bir çok ayak rahatsızlığına iyi gelen, y..

The Walking Dead 7. Sezon 10. Bölüm Fragmanı Türkçe Altyazılı 00:35

The Walking Dead 7. Sezon 10. Bölüm Fragmanı Türkçe Altyazılı

The Walking Dead, aynı adlı çizgi roman serisine dayanmaktadır. Roman, dünya çapında beklenmedik bir biçimde ortaya çıkan esrarengiz bir bulaşıcı beyinsel hastalık sonucu, modern medeniyetin sonunu getiren bir zombi salg..

Diriliş Ertuğrul 77. Bölüm izle 2:09:37

Diriliş Ertuğrul 77. Bölüm izle

2014 yılında seyirciyle buluşan bir dizidir. Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle takip edilen dizinin yapımcılığını Tekden Film yapıyor. Trt1 ekranlarından yayınlanan ve her hafta reyting sıralamasında lide..

Cumhurbaşkanı’na Suikast Girişimi Davasının İlk Duruşma 01:06

Cumhurbaşkanı’na Suikast Girişimi Davasının İlk Duruşma

Türkiye’de FETÖ‘nün 15 Temmuz’daki darbe teşebbüsü sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik suikast girişimi ve iki polisin şehit edildiği saldırıya ilişkin davanın tutuklu sanıkları hakim karşısında. Cumhu..

Zirveye Ulaşanlar 19.Bölüm 54:58

Zirveye Ulaşanlar 19.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 19. bölümünde; Esat Kıratlıoğlu, Adil Emecan, Burhan Ferhanoğlu ve Yaşar Özel konuk olarak yer almaktadır...

Zirveye Ulaşanlar 20.Bölüm 53:27

Zirveye Ulaşanlar 20.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 20. bölümünde; Osman Altuğ, Aykan Canberk, Aydın Aytaç ve Serap Mutlu Akbulut konuk olarak yer almaktadır...

Zirveye Ulaşanlar 21.Bölüm 44:19

Zirveye Ulaşanlar 21.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 21. bölümünde; İsmet Sezgin, Fadıl Ünver, Reşat Baykal ve Mustafa Sağyaşar konuk olarak yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.049 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zirveye Ulaşanlar 22.Bölüm 52:32

Zirveye Ulaşanlar 22.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 23. bölümünde; Seyfi Oktay, Avni Bilgin, Ahmet Köksal ve Turan Falcıoğlu konuk olarak yer almaktadır...

Zirveye Ulaşanlar 23.Bölüm 50:32

Zirveye Ulaşanlar 23.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 23. bölümünde; Seyfi Oktay, Avni Bilgin, Ahmet Köksal ve Turan Falcıoğlu konuk olarak yer almaktadır...

Zirveye Ulaşanlar 24.Bölüm 54:09

Zirveye Ulaşanlar 24.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 24. bölümünde; Lale Belkıs, Yalçın Otağı, Atilla Oymak ve Erol Büyükburç konuk olarak yer almaktadır...

Diriliş Ertuğrul 78. Bölüm izle 2:23:43

Diriliş Ertuğrul 78. Bölüm izle

2014 yılında seyirciyle buluşan bir dizidir. Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle takip edilen dizinin yapımcılığını Tekden Film yapıyor. Trt1 ekranlarından yayınlanan ve her hafta reyting sıralamasında lide..

Yeni Gelin 2.Tanıtım - Çok Yakında Show TV'de Başlıyor! 01:18

Yeni Gelin 2.Tanıtım - Çok Yakında Show TV'de Başlıyor!

Yapımcılığını Süreç Film Ali Gündoğdu'nun üstlendiği, Show TV'nin heyecanla beklenen dizisi Yeni Gelin in ilk tanıtımı yayınlandı. Etkileyici müziği ve doğal görüntüleri ile dikkat çeken tanıtımda Jessica May güzelliği ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.081 görüntüleme
  • 8 yıl önce
FETÖ’cüleri Yurt Dışına Kaçıran Çete Çökertildi 03:02

FETÖ’cüleri Yurt Dışına Kaçıran Çete Çökertildi

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kapıkule Sınır Kapısı’nda konsolosluk aracı kullanarak FETÖ/PDY üyeleri ve ailelerini yurt dışına çıkışlarını sağlayan araları..

Birleşik Kıbrıs İçin Umutlar Ve Zorluklar 22:49

Birleşik Kıbrıs İçin Umutlar Ve Zorluklar

Afrodit’in doğduğu yer olarak biliniyor…Ada 1974’te kuzeyde Türkler ve güneyde Rumlar olmak üzere etnik sınırlarla bölünmeden önce, Kıbrıs modern tarihine sevgi değil, büyük şiddet olayları damga vurdu. Fakat bütün bunla..

Zirveye Ulaşanlar 26.Bölüm 54:04

Zirveye Ulaşanlar 26.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 26. bölümünde; Cengiz Kutay, Nejat Uygur, Sedat Katırcıoğlu ve Ünsal Domaniç konuk olarak yer almaktadır...

Zamanda Yolculuk 1.Bölüm 30:00

Zamanda Yolculuk 1.Bölüm

Hayali bir televizyon kanalının haber bülteninde yer alan ve aynı zaman diliminde gerçekleşmiş gerçek tarihi olayların komik skeç ve parodiler şeklinde canlandırıldığı dramanın 1. bölümünde; M.Ö 200'lü yıllara ait tarihi..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.196 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zamanda Yolculuk 3.Bölüm 29:10

Zamanda Yolculuk 3.Bölüm

Hayali bir televizyon kanalının haber bülteninde yer alan ve aynı zaman diliminde gerçekleşmiş gerçek tarihi olayların komik skeç ve parodiler şeklinde canlandırıldığı dramanın 3. bölümünde; M.S 30 yılına ait tarihi olay..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.253 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zamanda Yolculuk 4.Bölüm 31:10

Zamanda Yolculuk 4.Bölüm

Hayali bir televizyon kanalının haber bülteninde yer alan ve aynı zaman diliminde gerçekleşmiş gerçek tarihi olayların komik skeç ve parodiler şeklinde canlandırıldığı dramanın4. bölümünde; M.S. 37 yılına ait tarihi olay..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Diriliş Ertuğrul' Müjdesi 08:16

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Diriliş Ertuğrul' Müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez ülkelerinde Diriliş Ertuğrul dizisinin çok beğenildiğini söyleyerek devamı gelecek mesajı verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kitap fuarı açılışında yaptığı konuşmada Twitter kullanı..

Başbakan- FETÖ Elebaşı Evetleri Duydukça Kriz Geçiriyor 02:44

Başbakan- FETÖ Elebaşı Evetleri Duydukça Kriz Geçiriyor

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin Kahramankazan mitinginde yaptığı konuşmasında, Sizin bu ilçeyi dar ettiğiniz FETÖ'nün elebaşısı Pensilvanya'dan bu evetleri duydukça kriz geçiriyor fenalaşı..

 Galatasaray  Beşiktaş Derbisinin Özeti 03:39

Galatasaray Beşiktaş Derbisinin Özeti

Spor Toto Süper Lig'de haftanın en önemli maçında Beşiktaş, Galatasary'ı TT Arena'da 1-0 yendi ve şampiyonluk yarışında avantajını korudu. Galatasaray ise liderin 10 puan gerisinde kaldı. Spor Toto Süper Lig'in 22. haf..

Zamanda Yolculuk 5.Bölüm 31:37

Zamanda Yolculuk 5.Bölüm

Hayali bir televizyon kanalının haber bülteninde yer alan ve aynı zaman diliminde gerçekleşmiş gerçek tarihi olayların komik skeç ve parodiler şeklinde canlandırıldığı dramanın 5. bölümünde; M.S. 410 yılına ait tarihi ol..

Zamanda Yolculuk 7.Bölüm 31:15

Zamanda Yolculuk 7.Bölüm

Hayali bir televizyon kanalının haber bülteninde yer alan ve bir takvim bütünlüğü içinde aynı zaman diliminde gerçekleşmiş gerçek tarihi olayların oyuncular tarafından komik skeç ve parodiler şeklinde canlandırıldığı top..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.059 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The Walking Dead 7.Sezon 12.Bölüm Fragmanı 00:38

The Walking Dead 7.Sezon 12.Bölüm Fragmanı

The Walking Dead, aynı adlı çizgi roman serisine dayanmaktadır. Roman, dünya çapında beklenmedik bir biçimde ortaya çıkan esrarengiz bir bulaşıcı beyinsel hastalık sonucu, modern medeniyetin sonunu getiren bir zombi salg..

Valerie Doesn't Want To Talk About The Godfather - Season 1 Ep. 8 - MY KITCHEN RULES 00:54

Valerie Doesn't Want To Talk About The Godfather - Season 1 Ep. 8 - MY

Avustralya'da beş yıl çalışan 1 numaralı gösteri FOX'a geliyor. Yazılı olmayan pişirme serisi, Hollywood evlerinde birbirlerinin yemeklerini pişirip eleştirirken ünlü ikilileri birbirlerine karşı çakacak. Takımlar rakip ..

Erkan Tan  Manşetlerle Hükümeti Değiştirmek İstediler 04:23

Erkan Tan Manşetlerle Hükümeti Değiştirmek İstediler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın terbiyesizlik ve seviyesizlik olarak nitelendirdiği Hürriyet'in Karagah Rahatsız haberi, akıllara gazetenin geçmişini getirdi. Hürriyet'in kirli geçmişini A Haber ekranlarında ya..

Kahraman İkili 1:03:17

Kahraman İkili

Özgürlükleri için menülerden hindi yemeğini kaldırma amacıyla bir araya gelen ve zamanda yolculuk yapan iki hindinin eğlenceli öyküsünü konu ediniyor. Reggie son derece mutlu ve sorunsuz bir hayat sürerken kendisini yılb..

Zamanda Yolculuk 9.Bölüm 31:32

Zamanda Yolculuk 9.Bölüm

Hayali bir televizyon kanalının haber bülteninde yer alan ve aynı zaman diliminde gerçekleşmiş gerçek tarihi olayların komik skeç ve parodiler şeklinde canlandırıldığı dramanın 9. bölümünde; M.S. 716 yılına ait tarihi ol..

Zamanda Yolculuk 10.Bölüm 32:24

Zamanda Yolculuk 10.Bölüm

Hayali bir televizyon kanalının haber bülteninde yer alan ve aynı zaman diliminde gerçekleşmiş gerçek tarihi olayların komik skeç ve parodiler şeklinde canlandırıldığı dramanın 10. bölümünde; M.S. 751 yılına ait tarihi o..