#Yanlış yer

Zirveye Ulaşanlar 83.Bölüm 49:08

Zirveye Ulaşanlar 83.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 83. bölümünde; Atilla Atasoy, Erol Büyükburç, Ayten Alpman ve Ersen Çarık konuk olarak yer almaktadır...

Zirveye Ulaşanlar 98.Bölüm 56:17

Zirveye Ulaşanlar 98.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 98. bölümünde; Muzaffer Sarıyar, Yusuf Sönmez ve Dursun Akdemir konuk olarak yer almaktadır...

Galatasaray 4-0 Adanaspor Üst üste 2 Penaltı Golü!! -Selçuk İnan- 00:51

Galatasaray 4-0 Adanaspor Üst üste 2 Penaltı Golü!! -Selçuk İnan-

Galatasaray, seyircisi önünde Trabzonspor karşısında aldığı yenilgiyi unutturmak istiyor... Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Adanaspor'u konuk edecek Galatasaray, galibiyete kilitlendi. Türk Telekom Arena'da saat ..

Trabzonspor Müzesindeki Yarım Kupanın Hikayesi 02:41

Trabzonspor Müzesindeki Yarım Kupanın Hikayesi

1957-58 sezonunda Trabzon'da oynanan Türkiye Amatör Futbol Şampiyonasında Trabzon İdmanocağı ile Ankara Havagücü tüm maçlarını kazanarak final maçını Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynarlar Maçta taraflar eşitliği bozam..

Dünyadaki En Ünlü 10 Ateşli Silah 03:46

Dünyadaki En Ünlü 10 Ateşli Silah

Bilimkurgu filmlerinden fırlamış gibi görünen bu tüfek Belçikalı bir firmanın tasarımı. Şu an bazı orduların özel kuvvetleri tarafından taktik saldırı silahı olarak kullanılıyor. Bu silaha, amaca göre, bomba atar, laze..

Zirveye Ulaşanlar 99.Bölüm 50:19

Zirveye Ulaşanlar 99.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 99. bölümünde; Nuran Atmanoğlu, Orhan Baransu ve Mümtaz Seçkiner konuk olarak yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.128 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zirveye Ulaşanlar 105.Bölüm 55:31

Zirveye Ulaşanlar 105.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 105. bölümünde; Eraslan Özkay, Gönen Eriş ve Aydın Özkul konuk olarak yer almaktadır...

Zirveye Ulaşanlar 110.Bölüm 56:01

Zirveye Ulaşanlar 110.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 110. bölümünde; Mazhar Budak, Hamdi Doğan, Necip Deda ve Naci Ünver konuk olarak yer almaktadır...

Zirveye Ulaşanlar 121.Bölüm 54:39

Zirveye Ulaşanlar 121.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 121. bölümünde; Aykut Fırat, Ayfer Atay, Selami Değirmenci ve Tahir Sert konuk olarak yer almaktadır...

Evleneceksen Gel 157.Bölüm 3.Kısım 15:06

Evleneceksen Gel 157.Bölüm 3.Kısım

Yapımcılığını Global Yapım’ın üstlendiği programda, hayaller gerçekleşiyor, umutlar paylaştıkça çoğalıyor! İnsanlar hayatlarındaki yepyeni bir sayfayı ‘Evleneceksen Gel’ ile açıyor. Seda Sayan ve Uğur Arslan yalnız kalpl..

  • ANKA tarafından
  • 1.495 görüntüleme
  • 7 yıl önce
SSC Napoli 3-2 Juventus FC - Maç Özeti 02:47

SSC Napoli 3-2 Juventus FC - Maç Özeti

Düello Napoli'nin! Şampiyonlar Ligi F Grubu'nda 6 puana sahip 3 takımdan biri olan Napoli, gol düellosuna sahne olan maçta Marsilya'yı devirdi ve önemli bir galibiyet elde etti.. SSC Napoli 3 - 2 Marsilya 10' 0 - 1 Andr..

İşte Benim Stilim 114.Bölüm Haftanın Finali - Fragman 04:54

İşte Benim Stilim 114.Bölüm Haftanın Finali - Fragman

Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez ile Kerimcan Durmaz yer alıyor. Yarışmacılar, Türkiye’nin en zorlu jüri üyelerinden geçer not almak..

  • ANKA tarafından
  • 1.795 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Manço – Hemşerim Memleket Nere 03:54

Barış Manço – Hemşerim Memleket Nere

Kendimi bildim bileli yollarda tükettim koskoca bir ömrü Bir uçtan bir uca gezdim şu fani dünyayı Okumuşu, cahili, yoksulu, zengini hiç farkı yok hepsi aynı Sonunda bende anladım hanyayı Konyayı Sanki insanlık pazara çık..

Neşeli Dalgalar 2 Dalgamanya Türkçe Dublaj 1:20:13

Neşeli Dalgalar 2 Dalgamanya Türkçe Dublaj

Cody Maverick dünyanın en büyük dalgalarının bulunduğu bir meydanda yeni maceralara ve savaşlara yer açmak için çırpınan, bunun üzerine The Hang 5 olarak bilinen rezil bir sörf grubuna ikna etmeye çalışan, meydan okumaya..

Yılbaşı Gecesi Terör Saldırısının Hedefi Olan Reina Yıkıldı 00:33

Yılbaşı Gecesi Terör Saldırısının Hedefi Olan Reina Yıkıldı

Milliyet'te yer alan habere göre Reina, Boğaziçi İmar Kanunu'na aykırı yapılaşmadan dolayı Büyükşehir Belediyesi, daha önce alınan yıkım kararını uyguladı. DAEŞ'in kanlı terör saldırısı sonrası Yılbaşı gecesi Reina'da 39..

  • JET TV tarafından
  • 1.663 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkü Türkü Türkiyem 53.Bölüm 1:19:27

Türkü Türkü Türkiyem 53.Bölüm

Aslı Deniz'in sunuculuğunu yaptığı programın 53. bölümünde; Kenan Tuna, Raci Alcan ve Raci Türkeş konuk edilmektedir. Programda ayrıca TRT Erzurum Radyosu THM Gençlik Korosu ve Erzurum Atatürk Üniversitesi Halk Oyunları ..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.182 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkü Türkü Türkiyem 54.Bölüm 1:18:18

Türkü Türkü Türkiyem 54.Bölüm

Aslı Deniz'in sunuculuğunu yaptığı programın 54. bölümünde; Moğollar konuk edilmektedir. Programda ayrıca TRT Ankara Radyosu THM Gençlik Korosu ve Hoy-Tur Halk Dansları Topluluğu yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.300 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkü Türkü Türkiyem 57.Bölüm 1:01:52

Türkü Türkü Türkiyem 57.Bölüm

Aslı Deniz'in sunuculuğunu yaptığı programın 57. bölümünde; Abdurrahman Kızılay ve Salih Turhan konuk edilmektedir. Programda ayrıca TRT Ankara Radyos THM Gençlik Korosu ve Eyvan Halk Oyunları Topluluğu yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.075 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Manço - Ayı 04:39

Barış Manço - Ayı

Bugün hava güzel dedim ki hanıma Haydi kalk giyin de çıkalım biraz Bak cıvıl cıvıl kuşlar uçuyor Dalları basmış erikle kiraz Çoluk çocuk cümbür cemaat Piknik yapalım ne dersiniz ha? Ev halkı uçtu yihhu aslan baba ..

Gecenin Kanunu Film İzle 2:08:52

Gecenin Kanunu Film İzle

Filmin Konusu 3 Şubat 2017 tarihinde Türkiye sinemalarıyla buluşacak olan Live By Night adlı Suç ve Dram türdeki filmin hem yönetmenliği hem de yazarlığı Ben Affleck tarafından yapılmıştır. Dennis Lehane’in aynı adlı rom..

  • Tv Series tarafından
  • 2.855 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Dinozor Makineler Fragmanı 02:25

Dinozor Makineler Fragmanı

Ty Rex, yanardağa yakın bir vadide diğer dinozorlarla birlikte yaşamakta olan dost canlısı bir dinozordur. Günün birinde yaşadıkları bölgede yer alan yanardağın patlaması ile vadi kızgın lavların altında kalır. Ty Rex la..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Evet Şiiri 02:01

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Evet Şiiri

Üste gök çökmedikçe, altta yer delinmedikçe, elini göreni kim bozabilir. Yüzü ak, vicdanı hür, iradesi sağlam gençliği kim durdurabilir? Çınarların yanında yeşeren umuda, kim ket vurabilir? Kim kırabilir, nice düşman kal..

Türkü Türkü Türkiyem 58.Bölüm 41:39

Türkü Türkü Türkiyem 58.Bölüm

Aslı Deniz'in sunuculuğunu yaptığı programın 58. bölümünde; TRT Ankara Radyosu THM Gençlik Korosu ve Hoy-Tur Halk Dansları Topluluğu yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Manchester Arena'da Patlama: Ölü ve Yaralılar Var 00:12

Manchester Arena'da Patlama: Ölü ve Yaralılar Var

İngiltere’nin Manchester kentinde, Manchester Arena’da gerçekleştirilen Ariana Grande konseri sırasında patlama oldu. Konser alanındaki insanlar tahliye edilirken, olayın nedeni araştırılıyor. İngiliz medyasında yer alan..

Bizden Size 26.Bölüm 1:06:12

Bizden Size 26.Bölüm

Erkan Yolaç'ın sunuculuğunu yaptığı programın 26. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara yer verilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kırkbeşlik (2003) 9.Bölüm 31:07

Kırkbeşlik (2003) 9.Bölüm

Murat Meriç ve Alper Fidaner’in sunuculuğunu yaptığı programın 9. bölümünde; Nino Varon ve Hakan Eren konuk edilmektedir. Programda ayrıca sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara yer verilmektedir...

Kırkbeşlik (2003) 15.Bölüm 31:07

Kırkbeşlik (2003) 15.Bölüm

Murat Meriç ve Alper Fidaner'in sunuculuğunu yaptığı programın 15. bölümünde; Rock'n Roll'un Türkiye'ye gelişi konu edilmektedir. Programda ayrıca sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara yer verilmektedir...

Diriliş Ertuğrul 84. Bölüm izle 2:11:11

Diriliş Ertuğrul 84. Bölüm izle

2014 yılında seyirciyle buluşan bir dizidir. Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle takip edilen dizinin yapımcılığını Tekden Film yapıyor. Trt1 ekranlarından yayınlanan ve her hafta reyting sıralamasında lide..

  • Tv Series tarafından
  • 10.546 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 83. Bölüm izle 2:25:08

Diriliş Ertuğrul 83. Bölüm izle

2014 yılında seyirciyle buluşan bir dizidir. Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle takip edilen dizinin yapımcılığını Tekden Film yapıyor. Trt1 ekranlarından yayınlanan ve her hafta reyting sıralamasında lide..

  • Tv Series tarafından
  • 9.831 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tesadüfün Böylesi  Kılıçdaroğlu neden Bakırköy Belediye Başkanı'nın Evine Gitti 04:06

Tesadüfün Böylesi Kılıçdaroğlu neden Bakırköy Belediye Başkanı'nın Ev

15 Temmuz gecesi darbeden 'kontrollü şekilde kaçtığını' ortaya çıkardığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili dikkat çeken bir detay daha ortaya çıktı. Kılıçdaroğlu'nun oteller almadığı için gittiğini söylediğ..