#Yanlış yer

Uçaklar Yoğunluktan Adeta Üst Üste Uçuyor 00:41

Uçaklar Yoğunluktan Adeta Üst Üste Uçuyor

Avrupa’nın en yoğun havalimanları arasında yer alan Atatürk Havalimanı’nda zaman zaman yaşanan yoğunluk, İstanbul hava sahasında ilginç görüntülere neden oluyor Kameralar tarafından çekilen görüntülerde yoğunluktan uçak..

Irak’ta Bombalı Saldırı 50 Ölü 00:17

Irak’ta Bombalı Saldırı 50 Ölü

Irak'ta medyana gelen çifte bombalı saldırılarda en az 50 kişinin hayatını kaybettiği en az 87 kişinin ise yaralandığı bildirildi.Irak'ın güneyinde yer alan Nasıriye ve El Samava kentlerinde meydana gelen çifte saldırıda..

Usta Oyuncu Harry Dean Stanton Hayatını Kaybetti 00:41

Usta Oyuncu Harry Dean Stanton Hayatını Kaybetti

Sinema dünyasından bir yıldız daha kaydı. Kült filmlerin usta oyuncusu Harry Dean Stanton, 91 yaşında hayata veda etti. ‘Paris Texas’, ‘Godfather II’, ‘Alien’ ve ‘Twin Peaks’ filmlerindeki rolleriyle hatırlanan Stanton, ..

Kadın Sürücünün Parkla İmtihanı 02:17

Kadın Sürücünün Parkla İmtihanı

İngiltere'de aracı için yer bulan genç kadın sürücü, aracını park etmekte oldukça zorlanınca çevredekiler yardımına koştu...

5000 CC’lik Lüks Araca Yüksek Egzoz Sesi Cezası 03:07

5000 CC’lik Lüks Araca Yüksek Egzoz Sesi Cezası

İzmir'de lüks segment araç kiralama şirketi bulunan Ufuk Karavar (29), 5000 cc motor gücüne sahip aracıyla evine doğru giderken polis kontrol noktasında durduruldu. Fabrika çıkışlı orijinal araçta önde plaka takacak yer ..

Irak Türkmen Cephesi Başkanı: ''Barzani Israrından Geri Adım Atacak'' 01:45

Irak Türkmen Cephesi Başkanı: ''Barzani Israrından Geri Adım Atacak''

Irak Türkmen Cephesi Başkanı Kerkük Milletvekili Erşat Salihi, Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi'ndeki (IKBY) referandum konusunda Barzani'nin ısrarından geri adım atacağını savunarak, Evet' oyu diye bir şey yok, çünkü z..

Vahşi Yaşam Fotokapana Böyle Yansıdı 01:35

Vahşi Yaşam Fotokapana Böyle Yansıdı

Karabük'te, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar 10. Bölge Müdürlüğü İl Şube Müdürlüğü'nce yaban hayatıyla ilgili bilgi edinmek amacıyla doğaya yerleştirilen 35 fotokapanla boz ayı, karaca, kara leyl..

Fenerbahçe Kafilesi Alanya'da 02:15

Fenerbahçe Kafilesi Alanya'da

Süper Lig'in 5. haftasında yarın Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, Antalya'ya geldi.Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan özel uçakla Alanya'ya gelen sarı-lacivertli kafileyi, Alanya Gazipaşa Havalimanı'nda ..

Kral Arthur - Kılıç Efsanesi  Doğuştan Kralın Hikayesi 03:49

Kral Arthur - Kılıç Efsanesi Doğuştan Kralın Hikayesi

Arthur henüz çocukken babası öldürüldüğünde, amcası Vortigern tahta geçer. Doğuştan kazanılan bu hakkı kendisinden çalınan ve kim olduğuna dair hiçbir fikri olmayan Arthur ise şehrin arka sokaklarında, ekmeğini taştan çı..

  • ANKA tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kral Arthur - Kılıç Efsanesi   Devasa Yılan  03:59

Kral Arthur - Kılıç Efsanesi Devasa Yılan

Kral Arthur - Kılıç Efsanesi Devasa Yılan Arthur henüz çocukken babası öldürüldüğünde, amcası Vortigern tahta geçer. Doğuştan kazanılan bu hakkı kendisinden çalınan ve kim olduğuna dair hiçbir fikri olmayan Arthur is..

  • ANKA tarafından
  • 747 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadın Sürücünün Parkla İmtihanı 14:31

Kadın Sürücünün Parkla İmtihanı

İngiltere'de aracı için yer bulan genç kadın sürücü, aracını park etmekte oldukça zorlanınca çevredekiler yardımına koşmuş...

  • JET TV tarafından
  • 574 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erzurumlu Efe'den Güldüren Cevaplar!(Çocuktan Al Haberi) 01:36

Erzurumlu Efe'den Güldüren Cevaplar!(Çocuktan Al Haberi)

Çocukların sorulan sorulara bazen sevimli, bazen esprili, bazen de hayal dünyalarındaki gerçekleri ile cevaplar vererek izleyicileri kahkahaya boğacağı programın her bölümünde 9 çocuk ve 3 yarışmacı yer alacak. Minikleri..

  • JET TV tarafından
  • 704 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan Merak Edilen Fotoğrafı Böyle Yorumladı 00:48

Erdoğan Merak Edilen Fotoğrafı Böyle Yorumladı

ABD Başkanı Donald Trump ile yaptığı görüşme üzerine sorulan bir soruyu cevaplayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yemek masasında o kadar detaylı konuları görüşme imkanımız olmadı. Sadece Perşembe günü kendisiyle ikili, kısmen ..

Beton Çatlaklarından Karpuz Çıktı 04:43

Beton Çatlaklarından Karpuz Çıktı

İzmir’de beton çatlaklardan karpuz filizlendiğini gören büyükbaş hayvan üreticisi Servet Eren, alanda bulunan kamelyayı kaldırarak karpuzun yetişmesi için yer açtı. Eren, karpuz üreticilerinin duruma şaşırdığını ve aynı ..

Kral Arthur - Kılıç Efsanesi   Kale Savaşı 01:55

Kral Arthur - Kılıç Efsanesi Kale Savaşı

Kral Arthur - Kılıç Efsanesi Kale Savaşı Arthur henüz çocukken babası öldürüldüğünde, amcası Vortigern tahta geçer. Doğuştan kazanılan bu hakkı kendisinden çalınan ve kim olduğuna dair hiçbir fikri olmayan Arthur ise ş..

  • ANKA tarafından
  • 716 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kral Arthur - Kılıç Efsanesi  Karanlık Topraklara Giriş  02:47

Kral Arthur - Kılıç Efsanesi Karanlık Topraklara Giriş

Kral Arthur - Kılıç Efsanesi Karanlık Topraklara Giriş Arthur henüz çocukken babası öldürüldüğünde, amcası Vortigern tahta geçer. Doğuştan kazanılan bu hakkı kendisinden çalınan ve kim olduğuna dair hiçbir fikri olmay..

  • ANKA tarafından
  • 728 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kral Arthur - Kılıç Efsanesi  Karabacak  Kovalamacası 03:59

Kral Arthur - Kılıç Efsanesi Karabacak Kovalamacası

Kral Arthur - Kılıç Efsanesi Karabacak Kovalamacası Arthur henüz çocukken babası öldürüldüğünde, amcası Vortigern tahta geçer. Doğuştan kazanılan bu hakkı kendisinden çalınan ve kim olduğuna dair hiçbir fikri olmayan A..

  • ANKA tarafından
  • 1.230 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kalp Atışı 12.Bölüm 1.Fragmanı 00:59

Kalp Atışı 12.Bölüm 1.Fragmanı

Kalp Atışı 12.Bölüm 1.Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 22 Eylül Cuma Günü Yayınlanacak. Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği Kalp Atışı dizisinde; Gökhan Alkan ve Öykü Karayel'e; Merve Çağıran, Ali Burak Ceylan, Hakan Ge..

Karabük’te Orman Yangını Büyüyor 01:47

Karabük’te Orman Yangını Büyüyor

Karabük'te 3 ayrı noktadan çıkan orman yangını rüzgarında etkisiyle büyürken, ekiplerin alevlere müdahalesi sürüyor. Edinilen bilgiye göre, Karabük-Yenice Yolu arıtma tesisi karşısındaki ormanlık alanda çıkan yangın rüzg..

Yeni Gelin 17.Bölüm 2.Fragmanı 01:02

Yeni Gelin 17.Bölüm 2.Fragmanı

Yapımcılığını Süreç Film Ali Gündoğdu'nun üstlendiği, Yeni Gelin in her Cumartesi 20.00'de Show TV'de! Şehirli genç bir kızın yeni gelinlik hallerini konu alan Yeni Gelin dizinin başrollerini Jessica May ve Tolga Mendi..

Tosic'in Eşi Jelena Karleusa Frikik Üstüne Frikik Verdi 01:03

Tosic'in Eşi Jelena Karleusa Frikik Üstüne Frikik Verdi

Tosic'in karısı eşi Jelena Karleusa, yaptığı her hareketle her pozuyla olay oluyor.. Cesur kıyafet tercihiyle katıldığı yarışma programında sık sık gündeme gelen yenge bu sefer iki yandan derin yırtmacı olan bir elbise t..

  • ANKA tarafından
  • 6.631 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bengal Kaplanları Beyaz Kaplana Böyle Saldırdı 01:21

Bengal Kaplanları Beyaz Kaplana Böyle Saldırdı

Hindistan'da yer alan Bannerghatta Biyolojik Park'ında beyaz kaplanın bulunduğu kafes açık unutuldu. Karşı kafesten gelen 3 tane Bengal kaplanı, nadir bulunan beyaz kaplana saldırdı. O anlar böyle görüntülendi...

Kalp Atışı 12.Bölüm 2.Fragmanı 00:49

Kalp Atışı 12.Bölüm 2.Fragmanı

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği Kalp Atışı dizisinde; Gökhan Alkan ve Öykü Karayel'e; Merve Çağıran, Ali Burak Ceylan, Hakan Gerçek, Fatih Dönmez, Barış Aytaç, Metin Coşkun, Vedat Erincin, Hasan Şahintürk, Selahatti..

Tarlada Irgat Olarak Köpek Kullanmak 00:50

Tarlada Irgat Olarak Köpek Kullanmak

Çinli bir adam alaman çoban köpeğini mısır koparmak için eğitmiş mi yoksa tehditle mi çalıştırıyor biraz muamma.Çalışmazsa kesip yer...

  • JET TV tarafından
  • 719 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeni Gelin 18.Bölüm 1.Fragmanı 00:58

Yeni Gelin 18.Bölüm 1.Fragmanı

Yapımcılığını Süreç Film Ali Gündoğdu'nun üstlendiği, Yeni Gelin in her Cumartesi 20.00'de Show TV'de! Şehirli genç bir kızın yeni gelinlik hallerini konu alan Yeni Gelin dizinin başrollerini Jessica May ve Tolga Mendi..

 Ebru Yaşar İle Görme Engelli Çocukların Geleceği Renkleniyor 03:35

Ebru Yaşar İle Görme Engelli Çocukların Geleceği Renkleniyor

Duyarlı sanatçı Ebru Yaşar ve cemiyet, sanat, iş ve spor dünyasının tanınmış isimleri, Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği , Yağmur Çocuklar ve Liv Hospital işbirliği ile yapılan ''Gülümse Çünkü Hayat Güzeldir'' et..

  • ANKA tarafından
  • 700 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ünlü Şarkıcının Eşi Şans Eseri O Jette Değildi 02:21

Ünlü Şarkıcının Eşi Şans Eseri O Jette Değildi

Atatürk Havalimanı’nda pistten çıkarak yanan özel jette, ünlü şarkıcı Gökhan Güney’in eşi Özlem Güney’in hostes olarak görev yaptığı, fakat özel bir işi olduğu için uçuşa gitmediği öğrenildi. Yaralanan arkadaşlarını hast..

Avrupa'da Takvim İsyanı 6 Federasyon Euroleague İçin Toplandı 00:56

Avrupa'da Takvim İsyanı 6 Federasyon Euroleague İçin Toplandı

Türkiye, Yunanistan, İtalya, Almanya, Rusya ve İspanya'nın basketbol federasyonları, THY Avrupa Ligi takviminin FIBA 2019 Dünya Kupası Eleme maçları ile aynı ana denk gelmesi nedeniyle Avrupa Ligi yönetiminden program de..

Babamın Günahları Yakında Starda! 01:14

Babamın Günahları Yakında Starda!

Yeni sezonun iddialı yapımları arasaında yer alan Babamın Günahları Yakında Starda başlıyor...

  • ANKA tarafından
  • 703 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin Yemeği 17:20

Çin Yemeği

Bu Çin Yemeği Kaç Para - Bilemeyen Yemeği Yer! Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 720 görüntüleme
  • 7 yıl önce