#Yanına

Para İçin Yap - Boks Makinesine Kafa Attı 10:07

Para İçin Yap - Boks Makinesine Kafa Attı

Bugün insanların yanına gidip '' PARA İÇİN YAP '' oynadık. Çeşitli görevler vererek sokakta insanlara para dağıttım. Çok eğlenceli bir serinin 8. videosunu çektik...

  • JET TV tarafından
  • 154 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Seren Uzun - Pulim 03:47

Seren Uzun - Pulim

Pulim şarkı sözleri Kar yağiyi tepeden Yel vuruyi kapiden Gitti de benim pulim Göremedim tipiden oyy Oyy duman kara duman Al beni dağdan aşağaa Ay buluta girince Yarin yanına düşür oyy Gün olur bu da geçer Biri konar..

Bil Kazan - 3 Tane Eski Sevgilinin Adını Söyle - Semih Uyulgan 10:28

Bil Kazan - 3 Tane Eski Sevgilinin Adını Söyle - Semih Uyulgan

Bugün insanların yanına gidip '' BİL - KAZAN '' oynadık. Çeşitli sorular sorarak onlardan 5 saniye içerisinde 3 tane cevap almaya çalıştım. Çok eğlenceli görüntüler ortaya çıktı biz çok eğlendik. Umarım sizde eğlenirsini..

  • JET TV tarafından
  • 228 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Para İçin Yap - 30 TL İçin 3 Kızla Fotoğraf Çekildi - Semih Uyulgan 10:01

Para İçin Yap - 30 TL İçin 3 Kızla Fotoğraf Çekildi - Semih Uyulgan

Bugün insanların yanına gidip '' PARA İÇİN YAP '' oynadık. Çeşitli görevler vererek sokakta insanlara para dağıttım. Çok eğlenceli bir serinin 8. videosunu çektik...

  • JET TV tarafından
  • 200 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Oh Olsun  Kovulmadım İstifa Ettim 04:50

Oh Olsun Kovulmadım İstifa Ettim

Oh Olsun, 1973 yapımı bir Türk filmi. Senaryosunu Sadık Şendil'in yazdığı filmin yapımcılığını ve yönetmenliğini ise Ertem Eğilmez üstlenmiştir. Başrolleri ise Tarık Akan ve Hale Soygazi paylaşmaktadır. Film müziği sözü ..

Oh Olsun  Bir Kız Var Babacığım 02:48

Oh Olsun Bir Kız Var Babacığım

Oh Olsun, 1973 yapımı bir Türk filmi. Senaryosunu Sadık Şendil'in yazdığı filmin yapımcılığını ve yönetmenliğini ise Ertem Eğilmez üstlenmiştir. Başrolleri ise Tarık Akan ve Hale Soygazi paylaşmaktadır. Film müziği sözü ..

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm 2.Fragmanı 01:05

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm 2.Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Ferhat'ın hayati tehlikesi sürüyor! Ferhat, yeniden gözlerini açabilecek mi? Ferhat, Aslı ile beraber kaçarken peşindeki adamlar tarafından arkasından vurulur. Silahın patl..

İzmir'de Parkta Oturan Bir Kişi İnfaz Edildi 01:46

İzmir'de Parkta Oturan Bir Kişi İnfaz Edildi

Olay, dün akşam saat 23.30 sıralarında Örnekköy Mahallesi Yeni Girne pazar yeri yakınındaki bir parkta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 32 yaşındaki Sinan Soydoğan parkta oturduğu sırada, yanına henüz kimliği belirl..

Taner Güner - Çıkalım Yarına 02:30

Taner Güner - Çıkalım Yarına

Çıkalım Yarına şarkı sözleri ile Toplanmış odamın yankı sesleri Yine yolcu adamın yalnız hali Beceremedim oyunu bittim ben Yine gide gele sürgün misali Yanına yanaşamadım, iki bakış atamadım Bir öpücük alamadım, yalvar..

Serdar Ayyıldız Feat. Seren Uzun - Pulim 03:44

Serdar Ayyıldız Feat. Seren Uzun - Pulim

Serdar Ayyıldız Feat. Seren Uzun - Pulim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kar yağiyi tepeden Yel vuruyi kapiden Gitti de benim pulim Göremedim tipiden oyy Oyy duman kara duman Al beni dağdan aşağaa Ay buluta girince Yarin ..

Cengiz Kurtoğlu - Sen De Ağla 04:27

Cengiz Kurtoğlu - Sen De Ağla

Cengiz Kurtoğlu - Sen De Ağla Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sıra sana da gelecek Ayrılık neymiş göreceksin Hep mutlu ol istedim ama Ben çektim sen de çekeceksin Hem sevdiğim hem arkadaşımdın Ben sevmiştim yarınlarım ..

Meryem 19. Bölüm Fragmanı 00:51

Meryem 19. Bölüm Fragmanı

Meryem 19. Bölüm Fragmanı yayında! Meryem, uğursuz geceyle ilgili konuşmaya başlıyor! Meryem, tüm gerçeği Savaş'a itiraf edecek mi? Meryem, tüm bildiklerini Burcu'ya anlatmıştır. Güçlü ise orada duyduklarıyla sessizliğe..

Adana’da Bir Kişi Boşanma Aşamasındaki Karısı Tarafından Öldürüldü 01:37

Adana’da Bir Kişi Boşanma Aşamasındaki Karısı Tarafından Öldürüldü

Olay, Seyhan ilçesi Huzurevleri Mahallesi 77052 sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Uğur Seviner (41) boşanma aşamasında olduğu eşi Tuğba Seviner’in (32) yanına gitti. Aralarında çıkan tartışma sonrasında Tuğba..

Tuzda Balık ve Fırında Helva Tarifi 08:34

Tuzda Balık ve Fırında Helva Tarifi

Tuzda Balık Malzemeleri 1100 gr levrek (sadece karın kısmı temizlenmiş pulları üzerinde olmalı) 1 kg kalın tuz 1 kg sofra tuzu 4 yumurta akı 1 su bardağı su 1 adet kuru soğan 2-3 diş sarımsak 2-3 dilim limon 1 dal..

Yunanistan'da Koronavirüsle Mücadele İçin İki Papaz Kamyonet Kasasına Binerek Sokaklara Kutsal Su Saçtı 00:23

Yunanistan'da Koronavirüsle Mücadele İçin İki Papaz Kamyonet Kasasına

Yunanistan'da korona ile mücadele Koronavirüs salgını dünyanın dört bir yanına dağılmış durumda. Her ülke kendi başına bu salgın ile mücadele ederken, Yunanistan'da iki papazın kamyonet ile sokaklara 'kutsal su' saçtığı ..

Levent Dörter - Bilmiyorum - (Official Video) 03:03

Levent Dörter - Bilmiyorum - (Official Video)

BİLMİYORUM Onu da benim gibi uyku tutmuyor mu Ahbap sohbetlerinden sıkılıp kaçıyor mu Benim gibi boş tavana bakarak ağlıyor mu Ona da bu yalnızlık çok fena koyuyor mu Bilmiyorum... Başkası bakıyor mu benim gibi şimdi s..

Kafayı Adama Takan Koyun 00:21

Kafayı Adama Takan Koyun

Otlayan koyunların yanına yaklaşan adam hiç beklemediği bir tepki ile karşılaşmış. Koyunlardan biri adamın gelmesinde pek hoşnut olmamış...

  • PengoTV tarafından
  • 125 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yaşlı Teyzenin Hışmına Uğrayan Hırsız 00:03

Yaşlı Teyzenin Hışmına Uğrayan Hırsız

Sokakta sandalyesinde oturan teyzenin yanına gelen motosikletli hırsızlardan biri , teyzenin elindeki telefonu çalmak istemiş. Ancak işler hırsızın beklediği gibi gitmemiş...

  • PengoTV tarafından
  • 90 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Özgür Özel - Fetö'den İhraç Edilen İlk Kişi Süleyman Soylu'dur 02:20

Özgür Özel - Fetö'den İhraç Edilen İlk Kişi Süleyman Soylu'dur

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel katıldığı bir televizyon programında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında önemli bir iddiada bulundu. Özel, FETÖ'den ihraç edilen ilk kişinin Süleyman Soylu olduğunu ileri sürdü. CHP G..

Fırında Mantarlı Kaşarlı Tavuk Sarma Tarifi 07:26

Fırında Mantarlı Kaşarlı Tavuk Sarma Tarifi

Fırında Mantarlı Kaşarlı Tavuk Sarma Tarifi ve Malzemeler : İç Malzemesi İçin : Yarım kilo mantar 1 Tane kırmızı biber 1 Tane kuru soğan 3-4 Yemek kaşığı sıvıyağ Tuz karabiber kekik 8 Tane tavuk but (kasabınızdan kemik..

Evim Film İzle 1:33:48

Evim Film İzle

Kendi yaşadığı bölgedeki canlılar tarafından kovalandığından dolayı artık düşmanlardan kurtulabilmek için başını bir yerlere sokmaya karar veren Of, dünyada güvende kalabileceğini düşünmektedir. Fakat Of, kendini yakalam..

  • PengoTV tarafından
  • 8.746 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yüksek Tepeden Suya Atlayan Kızın Acı Sonu 00:17

Yüksek Tepeden Suya Atlayan Kızın Acı Sonu

Suya yüksek bir tepeden atlayış yapan kız çok kötü çakılmış ve bir süre kendine gelememiş. Çevredeki erkeklerden biri her ihtimale karşı kızın yanına atlamış...

  • PengoTV tarafından
  • 140 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kaygan Zeminin Kurbanı Olan Personel 00:15

Kaygan Zeminin Kurbanı Olan Personel

Bir fabrikanın yemekhanesinin mutfak bölümüne komik bir kaza yaşanmış. Bir personel heyecanlı bir şekilde arkadaşlarının yanına gelirken ayağı kayıp düşmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 98 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İmam Torununu Camiye Götürürse 00:30

İmam Torununu Camiye Götürürse

Camide görevli olan imam namaz vakti geldiğinde yanına torununu da alıp camiye gitmiş. Sıra ezan okumaya gelince ortaya bu hoş görüntüler çıkmış...

  • PengoTV tarafından
  • 160 görüntüleme
  • 4 yıl önce
10 günlük bebeği çöpe attılar 01:37

10 günlük bebeği çöpe attılar

YÜREK SIZLATAN BİR HABERLE DEVAM EDİYORUZ... İSTANBUL'DA 10 GÜNLÜK BİR BEBEK, ÇÖP KOYTEYNERİNİN ÖNÜNE BIRAKILIP ÖLÜME TERK EDİLDİ... ZAVALLI YAVRUCAĞI, AĞLAMA SESİNİ DUYUP YANINA KOŞAN BİR OTOPARK GÖREVLİSİ KURTARDI...

Memurları Piton Yılanı ile Tehdit Eden Adam 00:48

Memurları Piton Yılanı ile Tehdit Eden Adam

Defalarsa resmi daireye giden adam işlerinin bir türlü ilerlememesi üzerine yanına dev piton yılanını alıp memurlar tehdit etmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 141 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Boğanın Kuyruğu ile Oynanmayacağını Öğrenen Köpek 00:15

Boğanın Kuyruğu ile Oynanmayacağını Öğrenen Köpek

Sevimli küçük köpek ahırdaki boğanın yanına gidip , boğanın kuyruğu ile oynamak istemiş. Ancak boğa bu işten hoşlanmamış ve köpeği tepmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 121 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tess 1979 Film İzle 2:51:14

Tess 1979 Film İzle

Martin Thomas Hardy'nin Tess of the D'Urbervilles romanından Roman Polanski tarafından sinemaya uyarlanan filmde, Tess fakir bir köylü kızıdır. Babası tarafından kendilerine de zenginliklerinden pay çıkarılması için uz..

  • PengoTV tarafından
  • 6.960 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Makarna Tarifi 03:05

Makarna Tarifi

Makarna Tarifi ve Malzemeler : 1 paket makarna istediğiniz gibi makarna şekillerini kullanabilirsiniz (haşlayıp suyunu süzün) Yarım kilo doğranmış tavuk göğsü 1 tane kuru soğan Yeşil kırmızı sarı biber (paprika) tombul o..

Neden Deli Gibi Challenge İzliyoruz 04:55

Neden Deli Gibi Challenge İzliyoruz

Challenge? Türkçesi meydan okuma. Son zamanlarda YouTube'ta en çok izlenen videolar challenge yani meydan okuma videoları. Peki neden? Nedir bu insanların birbirlerine meydan okumaları ve birbirleri ile kapışmalarını izl..