#Yanında olmayan

Vatanım Sensin 31.Bölüm - Hoşça Kal Leon! 05:53

Vatanım Sensin 31.Bölüm - Hoşça Kal Leon!

Babası Vasili'nin ölümünü kaldıramayan Leon, Hilal'e olan acısını anlatır. İzmir'i terk ederlerken Hilal'in de kendisiyle gelmesini ister. Leon, babası Vasili'nin kurşuna dizilmesinden sonra annesi Kirya Veronika ile İzm..

  • ANKA tarafından
  • 931 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sonsuzluk Projesi Film İzle 1:46:12

Sonsuzluk Projesi Film İzle

Bir grup genç, eski videoları izlerken kayıtlarda orada olmayan bir kişi görürler. Daha dikkatli baktığında bunun kendisi olduğunu anlar. Kayıttaki şekline anlamaya çalışırken, bu olayı gösterdiği arkadaşlarıyla birlikte..

  • Tv Series tarafından
  • 3.572 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım Katar Krizinin Derinleşmemesi İçin Ciddi Mesai Harcıyoruz 02:15

Başbakan Yıldırım Katar Krizinin Derinleşmemesi İçin Ciddi Mesai Harcı

Başbakan Binali Yıldırım, Dolmabahçe Başbakanlık Ofisi'nde iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldiği iftar programındaki konuşmasının başında, İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede dün vefat eden Azerbaycan Enerji Baka..

Muhbir Snitch Film İzle 1:46:56

Muhbir Snitch Film İzle

Muhbir Snitch Film Hd izle Snitch (Muhbir), Ric Roman Waugh yönetmenliğinde aksiyon, macera ve dramın iç içe geçtiği sürükleyici bir film İşadamı John Matthews (Dwayne Johnson - Scorpion King), 18 yaşındaki oğlu Jason (R..

  • Tv Series tarafından
  • 2.564 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Temizlik Görevlilerinin Fare ile İmtihanı 00:14

Temizlik Görevlilerinin Fare ile İmtihanı

Bir iş yerinde nereden geldiği belli olmayan fare ortalığı birbirine katmış. Fareyi gören temizlik görevlileri yakalamaya çalışmış ama nafile.....

  • PengoTV tarafından
  • 61 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Film gibi dolandırıcılık, iki ailenin aynı kızı istemeye gelmesiyle ortaya çıktı 02:14

Film gibi dolandırıcılık, iki ailenin aynı kızı istemeye gelmesiyle or

Mersin’de evlendirme vaadiyle dolandırıcılık olayı, iki ailenin aynı anda kızı istemeye gelmesiyle ortaya çıktı. Verilen adresin önünde dolandırıldıklarından haberi olmayan iki aile, 'Tosun Paşa' filmindeki gibi bu beni..

Aybüke Öğretmen İçin Tören Düzenlendi... Gözyaşları Sel Oldu 03:07

Aybüke Öğretmen İçin Tören Düzenlendi... Gözyaşları Sel Oldu

Kozluk ilçesinde teröristlerin düzenlediği saldırıda şehit olan genç müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın’ın cenazesi, Batman’da düzenlenen töreninin ardından Ankara’ya uğurlandı. Törende, gözyaşları sel oldu. Batman'ın..

Holiganlar Stat Büfesinde Çalışan Öğrenciyi Kaynar Suyla Yaktı 06:16

Holiganlar Stat Büfesinde Çalışan Öğrenciyi Kaynar Suyla Yaktı

Antalya'da geçtiğimiz hafta oynanan TFF 1. Lig play-off Final maçında stadyum büfesinde çalışan üniversite öğrencisi Şuayip Çiftci’nin üzerine, su ve çay fiyatlarına tepki gösteren bir taraftar 20 litrelik kaynar suyu dö..

Polis Denetiminde İç Çamaşırını Çıkarıp Kocasına Maske Yapan Kadın 00:30

Polis Denetiminde İç Çamaşırını Çıkarıp Kocasına Maske Yapan Kadın

Sokakta gezen çift polis ile karşılaşınca maskesi olmayan adamın yardımına karısı yetişmiş. Kadın iç çamaşırını çıkarıp kocasına maske yapmış...

  • PengoTV tarafından
  • 166 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Polisten kaçtılar cipe çarptılar 02:44

Polisten kaçtılar cipe çarptılar

İSTANBUL ESENYURT'TA EKİPLERDEN KAÇAN SUÇ ÇETESİ POLİS ARACINA KAZA YAPTIRDI. KOVALAMACA DEVAM EDERKEN 4 ŞÜPHELİNİN KARŞISINA OLAN BİTENDEN HABERİ OLMAYAN BİR SÜRÜCÜ ÇIKTI. SANİYELER SONRASINDA BAŞINA GELEN KAZA İNANILMA..

Bu dernek, bir başka dernek! 01:56

Bu dernek, bir başka dernek!

ANTEP HERİFLERİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ EVET, YANLIŞ DUYMADINIZ... DERNEĞİN ADI TAM OLARAK BU, ÜSTELİK ÜYE OLMAK DA ÖYLE KOLAY DEĞİL, GAZİANTEP ŞİVESİ OLMAYAN YA DA PATLICAN KEBABI YAPAMAYANLARIN HİÇ ŞAN..

Türkiye'nin en iyi 7 etsiz yemeği 02:25

Türkiye'nin en iyi 7 etsiz yemeği

ETSİZ YEMEK OLMAZ DEMEYİN. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI EN İYİ 7 ETSİZ YEMEĞİ AÇIKLADI. HEPSİ DE SOFRALARIMIZDAN EKSİK OLMAYAN YEMEKLER. BAKIN O LEZZETLER NELER?..

Zabıta Ekiplerinden Dilencilere Operasyon 06:15

Zabıta Ekiplerinden Dilencilere Operasyon

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı Ekipleri, Ramazan Ayını fırsat bilip insanların manevi duygularını i istismar etmek isteyen dilencilere yönelik operasyon gerçekleştirdi. Operasyonlar sırasında sa..

Yaban Ada Film İzle 1:59:46

Yaban Ada Film İzle

Rus sinema tarihinin en yüksek bütçeli filmi olacağı söylenen The Inhabited Island, Tarkovsky nin meşhur filmi Stalkerın çıkış noktası sayılan öykünün (Roadside Picnic) yazarları Strugatsky Kardeşlerin aynı isimli romanl..

  • Tv Series tarafından
  • 2.110 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeni Gelin 15. Bölüm 2. Fragmanı 01:02

Yeni Gelin 15. Bölüm 2. Fragmanı

Yeni Gelin, doğuyla batının buluştuğu İstanbul’da filizlenen Bella ile Hazar aşkının Mezopotamya’nın egzotik topraklarına kök salma mücadelesini anlatıyor. Bu mücadelede çekişmeler olsa da özü ve dayanağı aşktır. Bella..

Çamurlu Göle Düşen Kızın Dramı 00:59

Çamurlu Göle Düşen Kızın Dramı

Suyu çokta temiz olmayan ölün iskelesinde oturan kızlardan biri ayağa kalkınca dengesini kaybedip suya düşmüş. Kızın çamurdan arınması pek kolay olmamış...

  • PengoTV tarafından
  • 91 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Polisin 'dur' ihtarına uymadı, 2 kilometre kovalamanın ardından yakalandı 01:38

Polisin 'dur' ihtarına uymadı, 2 kilometre kovalamanın ardından yakala

Adana’da ön plakası folyo ile kapatılmış arka plakası olmayan bir otomobile polis ‘dur’ ihtarında bulunurken araç sürücü durmayıp kaçmaya başladı. Otomobil kaçtığı sırada yere pompalı tüfek atarken 2 kilometre ileride bi..

Deprem korumalı yatak tasarladı! 02:30

Deprem korumalı yatak tasarladı!

GENÇ GİRİŞİMCİ İZMİR DEPREMİNİN SİMGE İSİMLERİNDEN AYDA BEBEĞİN KURTARILMA ANINDAN ETKİLENDİ, AKLINA HAYAT KURTARACAK BİR FİKİR GELDİ. PROJENİN SONUNDA ORTAYA DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN DEPREM YATAĞI ÇIKTI.....

Ölümden arkadaşları kurtardı 00:59

Ölümden arkadaşları kurtardı

Sağlam olmayan zincir aniden koptu. Manzara karşısında salıncak sefası kötü bitti...

Fazilet Hanım ve Kızları 13.Bölüm - Hazan Gerçekleri Öğrenecek Mi! 02:33

Fazilet Hanım ve Kızları 13.Bölüm - Hazan Gerçekleri Öğrenecek Mi!

Fazilet Hanım ve Kızları 13. Bölüm Özet: Sinan gerçeği söylemek için tüm cesaretini toplamışken Nil’in intiharı her şeyi altüst eder. Gerçeği öğrenen ve küplere binen Yağız ve Sinan’ın hesaplaşması sert olur. Yağız, at..

  • ANKA tarafından
  • 1.293 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fazilet Hanım ve Kızları 13.Bölüm - Serseri Mayın 05:57

Fazilet Hanım ve Kızları 13.Bölüm - Serseri Mayın

Sinan gerçeği söylemek için tüm cesaretini toplamışken Nil’in intiharı her şeyi altüst eder. Gerçeği öğrenen ve küplere binen Yağız ve Sinan’ın hesaplaşması sert olur. Yağız, attığı sürpriz adımla dengeleri değiştirir. ..

  • ANKA tarafından
  • 984 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sahibi Ölen Köpeğin 3 Yıldır Sokağa Çıkıp Sahibini Beklemesi 01:50

Sahibi Ölen Köpeğin 3 Yıldır Sokağa Çıkıp Sahibini Beklemesi

Sahibinin Öldüğünden Haberi Olmayan Köpek 3 Yıldır Sokağa Çıkıp Sahibini Bekliyor. Bu Hareketiyle, Hachiko Köpeği Hatırlatıyor... Hachiko Olayına Gelince, Hachiko, Tokyo'da Her Sabah Metro İstasyonunda Sahibini İşe Uğur..

  • JET TV tarafından
  • 746 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahadır Tatlıöz - Masal 05:15

Bahadır Tatlıöz - Masal

Bugün oldukça deli, sıkıntılı, saçma sapan bi halim var Binlerce kez haykırmaya mecalim var Kimsenin aklına fikrine tahamülüm olmayan bir halim var Kolayca kalp kırmaya mecalim var Bana hep masal anlattılar tüm aşkl..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.062 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Manavgat'ta Yangından Etkilenen Kişiler Hastaneye Kaldırıldı! 03:44

Manavgat'ta Yangından Etkilenen Kişiler Hastaneye Kaldırıldı!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde çarşamba günü öğle saatlerinde 4 farklı noktada başlayan yangına müdahale sürüyor. Dün gece Gebece ve Ahmetler mahallelerinde etkili olan yangında etkilenen 5'i orman personeli 6 kişi hasta..

Aşı karşıtları bu cinayet sizin eseriniz! 01:45

Aşı karşıtları bu cinayet sizin eseriniz!

Aşı olmayan kızını Kovid-19'dan kaybeden babadan aşı karşıtlarına tepki..

Sütsüz peynir olur mu? 02:29

Sütsüz peynir olur mu?

SÜT FİYATLARI ARTTIKÇA, PEYNİRDEKİ SAHTEKARLIKLAR DA ARTIYOR. KEMİK TOZU, MARGARİN, NİŞASTA DERKEN FIRSATÇILAR İÇİNDE 1 GRAM BİLE SÜT OLMAYAN PEYNİRLER ÜRETMEYE BAŞLADI. VATANDAŞLAR İSE SAĞLIĞIMIZ HİÇE SAYILIYOR DİYERE..

Göcek'te Deri Sırtlı Kaplumbağa Görüldü 01:07

Göcek'te Deri Sırtlı Kaplumbağa Görüldü

Akdeniz’de gözlemlenen ancak Türkiye’de henüz yuva kaydı olmayan Deri Sırtlı Deniz Kaplumbağası ilk defa Muğla Göcek’te canlı olarak görüntülendi...

Sokağa ceza yağdı! 01:12

Sokağa ceza yağdı!

İSTANBUL ŞİŞLİ'DE BİR SOKAĞA GÖTÜRELİM ŞİMDİ SİZİ... YASAK TABELASI OLMAYAN O SOKAKTA KAPI ÖNÜNDEKİ ARAÇLARA PARK CEZASI YAĞDI... ÇİFTER CEZAYI GÖREN MAHALLELİ İTİRAZ ETME KARARI ALDI...

Sakat Ekskavatörün İlginç İlerleme Yöntemi 00:27

Sakat Ekskavatörün İlginç İlerleme Yöntemi

Sol ön tekeri olmayan ekskavatörü ilerletmek isteyen operatör ilginç bir çözüm bulmuş. Ekskavatörün kepçesi ilerleme konusunda yardımcı olmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 32 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Kalp Atışı 1.Bölüm Kolaj (Eylül Kavga Sahneleri) 05:18

Kalp Atışı 1.Bölüm Kolaj (Eylül Kavga Sahneleri)

Kalp Atışı'nın ilk bölümünde; Eylül babası ve üvey annesi yüzünden sorunlu bir çocukluk geçirmiş ve lise çağında babası tarafından Marmaris’te yaşayan babaannesinin kapısında terk edilmiştir. Babaannesi Gülayşe’nin yanın..