#Yanında olmayan

Seven Kadın Unutmaz 1965 Türk Filmi İzle 1:25:02

Seven Kadın Unutmaz 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, Türkan ile Kemal arasındaki aşk ve ayrılığın hikâyesi anlatılır. Türkan bir bankada müdürün sekreteri olarak çalışmaktadır. Bir gün tesadüfen Kemal ile tanışır. Kemal de zengin olan amcasının yanında ça..

Sinekli Bakkal 1967 Türk Filmi İzle 1:29:17

Sinekli Bakkal 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Müslüman Rabia ile eski bir peder olan Peregrini’nin aşkını konu edinir. Rabia, İmam İlhami’nin kızı Emine ile Kız Tevfik isimli bir hayalinin tek çocuğudur. Kız Tevfikin, sürgün edilmesi ve bir süre sonr..

Şoför Deyip Geçmeyin 1966 Türk Filmi İzle 1:09:33

Şoför Deyip Geçmeyin 1966 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, birbirini seven iki gençle onların çocuklarına sahip çıkan bir şoförün hikâyesi anlatılır. Gül ve Selim birbirlerini severler. Ancak Gül’ün babası bu birlikteliği onaylamaz. İkisini ayırmak için bir plâ..

Davul Zurna ile Boşanma Davası Açan Kadın 01:46

Davul Zurna ile Boşanma Davası Açan Kadın

Bursa'da, evlere ve ofislere temizliğe giden Meryem Karaş A., 5 yıl önce ikinci evliliğini yaptığı kendisinden 24 yaş büyük eşi Mustafa Nezih A.'dan boşanmak için Bursa 1'inci Aile Mahkemesi'ne dava açtı. Eşinin gelmediğ..

  • JET TV tarafından
  • 1.389 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Patates Salatası Tarifi  Havuçlu Zeytinyağlı Sebze Salata 02:34

Patates Salatası Tarifi Havuçlu Zeytinyağlı Sebze Salata

Bu leziz haşlanmış patataes salatası nasıl yapılır tüm detaylarıyla ve süslemesiyle videomuzda bulabilirsiniz. Ev yemeği tariflerinin bu videosında sizler için için rendelenmiş havuç ve sızma zeytinyağı bulunan nefis bir..

Sade Bazlama Tarifi  Tavada Kolay Yaş Mayalı Ekmek 02:57

Sade Bazlama Tarifi Tavada Kolay Yaş Mayalı Ekmek

Eğer daha önce tavada bazlama ekmeği yapmadıysanız kesinlikle bu içine yağ katılan bazlama tarifini denemelisiniz. Hem yapımının kolay olması hemde herhangi bir araç gereçe ihtiyaç duyulmadan tavada yapılıyor olması bazl..

Sebile Ölmez - Eylül Favorilerim Kozmetik Oyun Dizi Yiyecek 12:02

Sebile Ölmez - Eylül Favorilerim Kozmetik Oyun Dizi Yiyecek

Eylül ayında severek kullandığım makyaj malzemesi, saç bakım ürünü, yemeğin yanında oyun ve diziden oluşan karışık bir favoriler videosu hazırladım. Lütfen özellikle diziyi ve oyunu bilenler ya da benden sonra izleyecek..

Diriliş Ertuğrul 117. Bölüm İzle 2:15:33

Diriliş Ertuğrul 117. Bölüm İzle

Nice vakittir heyecanla beklenen Osman, nihayet doğmuş ve Kayı Obası’ndaki herkes büyük bir sevinç yaşamıştı. Ancak bu mutluluk pek uzun sürmemiş ve Halime’nin beklenmedik ölümüyle Kayı Obası’na büyük bir yas hâkim olmuş..

Çikolatalı Mousse Tarifi 03:04

Çikolatalı Mousse Tarifi

100 g bitter Çikolata, 100 g sütlü Çikolata, 200 ml (1 paket) krema, 60 g tereyağı, 1/4 su bardağı süt, 1 adet yumurta (sarısı ve akı ayrılmış). ************************* Bugün Ankara’da hava o kadar soğuk ki, yaz mevs..

Piyano Kek Tarifi 03:09

Piyano Kek Tarifi

MALZEMELER Kek için; 2 yumurta, 1 çay bardağı şeker, 1 çay bardağı sıvı yağ, 1 çay bardağı süt, 1,5 su bardağı un, 2 yemek kaşığı kakao, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya, Keki ıslatmak için 1 çay bardağı süt. Krema..

Yoğurtlu Meze Haydari Tarifi Beyaz Peynirli Tarator Sos 02:13

Yoğurtlu Meze Haydari Tarifi Beyaz Peynirli Tarator Sos

Yoğurtlu peynirli nefis bir meze nasıl yapılır öğrenmek istiyorsanız. Bu harika görünüme sahip haydari tarifini denemeniz lazım. Aynı zamanda diğer bir ismi tarator sos olan bu mezeyi yapmak gayet basit. Bizler ev yemeği..

Yıldız Tepe 1965 Türk Filmi İzle 1:29:18

Yıldız Tepe 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, bir genç kızın sosyal hayattan kopuk akrabalarının yanında başına gelenler anlatılır. Kimsesiz kalan Sevgi, Yıldız Tepe’de yaşayan uzak akrabalarının yanına yerleşir. İnsanlardan uzakta yaşayan aile, Se..

Kara Gözlüm 1970 Türk Filmi İzle 1:34:19

Kara Gözlüm 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, bir balıkçı kızıyla genç bir müzisyenin aşkı anlatılır. Azize, ihtiyar babasının yanında balıkçılık yaparak geçimini sağlamaktadır. Kenan ise işsiz kalmış bir klasik müzik bestecisidir. Azize’nin sesini..

Temel Omlet Tarifi 02:33

Temel Omlet Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta, 1/2 çay bardağı süt, 1 tatlı kaşığı un, 1 çay kaşığı tereyağı, Tuz, Karabiber. ************************* Hafta sonu kapıya geldiğine göre şöyle güzel bir kahvaltılık tarif iyi gider diye düşündüm..

Etsiz Yoğurtlu Ispanak Yemeği Tarifi Bulgurlu Ispanak Tarifi 03:19

Etsiz Yoğurtlu Ispanak Yemeği Tarifi Bulgurlu Ispanak Tarifi

Sebze yemekleri içinde belki en bilinenlerden birisi içinde bulgur ve pirinç bulunan nefis ıspanak yemeği tarifi. Bazıları bu harika ve besleyici sebze yemeğini kıymalı olarakta yapıyor fakat biz ev yemeği tarifleri olar..

Mayalı Bayatlamayan Peynirli Karnıyarık Poğaça Tarifi 05:15

Mayalı Bayatlamayan Peynirli Karnıyarık Poğaça Tarifi

Daha önce hiç karnıyarık şeklinde bayatlamayan mayalı poğaça yapmayı denedinizmi. Sizler için ayrıntılı bir poğaça tarifi hazırladık. Hemde karnıyarık şeklinde içi peynir dolu leziz bir poğaça! Bizim videomuzu izledikten..

Nohut Yemeği Tarifi 03:18

Nohut Yemeği Tarifi

MALZEMELER 2 su bardağı nohut, 1 adet soğan, 1 yemek kaşığı salça, 1 tatlı kaşığı toz biber, 4 yemek kaşığı sıvı yağ, Su, Tuz. ************************** Kış aylarımızın vazgeçilmez menülerinden biridir Nohut/kuru fas..

Cornflakesli Çıtır Tavuk Tarifi 05:10

Cornflakesli Çıtır Tavuk Tarifi

2 adet bütün tavuk göğüs, 1 yumurta, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 tatlı kaşığı pul biber, 1 tatlı kaşığı kekik, Kızartmak için sıvı yağ, 2 su bardağı cornflakes. *************************** Çıtır parça tavuklar bir nevi çerez ..

Keçi Patisi (Mayasız Pişi) Tarifi 03:35

Keçi Patisi (Mayasız Pişi) Tarifi

MALZEMELER 2,5 su bardağı un, 1 yumurta, 1/2 su bardağı yoğurt, 1 çay kaşığı karbonat, 1 tatlı kaşığı taze sıkılmış limon suyu, 1 tatlı kaşığı tuz, Kızartmak için bolca yağ. ************************* Bugün de bizim ora..

Közlenmiş Patlıcan Salatası Tarifi  Patlıcan Salata Yapımı 02:13

Közlenmiş Patlıcan Salatası Tarifi Patlıcan Salata Yapımı

Bu tarifimizde sizlere et yemeklerinin yanında nefis bir tada sahip olan patlıcan salata tarifi vereceğiz. Aslında yapımı gayet kolay olan bu salata tarifi için hemen videomuzu izleyebilirsiniz. İlk olarka patlıcan salat..

Fırında Tas Kebabı Tarifi 04:13

Fırında Tas Kebabı Tarifi

300 g yağsız kuşbaşı dana eti, 1 adet orta boy havuç, 1 su bardağı pirinç, 4 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı tereyağı, Tuz, Karabiber, 4-5 su bardağı su. *************************** Benim en sevdiğim ana yemekler..

Atıştırmalık Peynir Dilimleri Tarifi 01:40

Atıştırmalık Peynir Dilimleri Tarifi

1 adet lavaş, 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri, 1 tatlı kaşığı pul biber, 1 avuç kıyılmış maydanoz. **************** Böyle pratik tarifler genellikle öğle yemeğinde ne yesem diye düşünürken aklıma geliyor. Dolapt..

Meyveli Pastacı Kreması Tarifi  Yaş Pasta Kreması 02:10

Meyveli Pastacı Kreması Tarifi Yaş Pasta Kreması

Bu videoda sizlere frambuazlı pasta kreması hazırladık. Fakat bu pasta kremasını sade,çilekli veya istediğiniz herhangi bir meyve ile yapabilirisiniz. Tek yapmanız gereken kremaya son aşamada frambuaz yerine istediğiniz ..

Demir Adam 2 - Iron Man 2 Türkçe Dublaj Hd İzle 2:04:39

Demir Adam 2 - Iron Man 2 Türkçe Dublaj Hd İzle

Bir animasyon filminde oyunculuk yaptıktan sonra Erkekler ne söyler, Kadınlar ne anlar ” filminde oyunculuk yapan ve size sunduğumuz bu filmde’de yerini alan güzel oyuncu Scarlett Johansson Mayıs ayında vizyona giricek o..

Şakşuka Nasıl Yapılır Ev Yemeği Tarifleri 01:10

Şakşuka Nasıl Yapılır Ev Yemeği Tarifleri

Şakşuka tarifi öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Gayet kolay bir anlatıma sahip videolarımız kesinlike şakşukanın nasıl yapıldığı konusunda aklınızda hiç bir soru işareti bırakmayacak. Şakşuka yemeği tarifi aslı..

Ramazan Kebabı Tarifi (Misafirlere İftarlık!) 01:40

Ramazan Kebabı Tarifi (Misafirlere İftarlık!)

mazan kebabı, ramazan ayında iftar sofralarına çok yakışacak, misafirlere gururla ikram edilecek çok doyurucu ve lezzetli bir tarif. Kuşbaşı dana etlerinin arpacık soğanlar, nohut, patlıcan ve patateslerle bir araya geld..

Yağsız Patlamış Mısır Tarifi 02:12

Yağsız Patlamış Mısır Tarifi

1 çay bardağı kuru mısır tanesi, Tuz (opsiyonel). Uzun kış gecelerinin vazgeçilmezidir Patlamış Mısır. Ama işin içine yağ ve tuz girince işin rengi değişiyor biraz. Patlamış Mısır da öyle iki tane ağzıma atayım da bıraka..

Lokanta Usülü Mercimek Çorbası 03:02

Lokanta Usülü Mercimek Çorbası

1 su bardağı sarı Mercimek, 1 adet soğan, 2 diş sarımsak, 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı un, 4 su bardağı sıcak su, 2 su bardağı et suyu, 1/2 limon suyu, Tuz. Dışarıda bayıla bayıla yediğimiz ama evde kendimiz..

Elmalı Tart Kek Tarifi Kek Tarifleri 03:28

Elmalı Tart Kek Tarifi Kek Tarifleri

art ve kek tarifleri sevenlere özel bugün nefis bir elmalı tart tarifi videosu hazırladık. İki hamur arasında müthiş tadı ve karamelize kıvamı ile on numara bir kek tarifi veriyoruz sizlere. Aslında tart dersek daha doğr..

İç Pilav Tarifi 03:23

İç Pilav Tarifi

Malzemeler: 1 su bardağı pirinç, 1 adet soğan, 1 çay kaşığı domates salçası, 1 yemek kaşığı çam fıstığı, 1 yemek kaşığı kuş üzümü, 1/2 çay kaşığı tarçın, 1/2 çay kaşığı karabiber, 1 çay kaşığı yenibahar, 2 avuç ince kıyı..