#Yapanlar

Polise ve bekçilere saldırdılar 02:42

Polise ve bekçilere saldırdılar

TÜM DÜNYA DİKEN ÜSTÜNDE, ONLARIN KEYFİ YERİNDE... ONCA UYARIYA, YASAĞA RAĞMEN YİNE SOKAKTALAR, YİNE MASKESİZLER... İŞTE SON 24 SAATTEKİ DENETİMLERDE SINIFTA KALANLAR, ZEKİ MÜREN DE BİZİ GÖRECEK Mİ DİYE ESPRİ YAPANLAR, TE..

Hazır Baklava Yufkasından Peynirli Sodalı Rulo Börek Tarifi 05:03

Hazır Baklava Yufkasından Peynirli Sodalı Rulo Börek Tarifi

Daha önce sodalı börek yapanlar böreğin dokusunu ne kadar farklı olduğunu bilirler. Bunu baklava yufkasıyla hazırladığınızda karşımıza dahada başka bir lezzet çıkıyor. Hazır baklava yufkası rulo şeklinde ile ve içinde bu..

Ekmek Çanağında Sucuklu Yumurta Tarifi 02:08

Ekmek Çanağında Sucuklu Yumurta Tarifi

MALZEMELER 2 adet hamburger ekmeği, Yarım ay şeklinde kesilmiş 15-16 dilim Sucuk, 4 adet Yumurta, Tuz, Karabiber. ************************ Bir hafta sonu daha geldi çattı. Benim için her ne kadar taşınma ile geçecek o..

Öğrenci Gencin Ödevi Parçalayan Köpekler 01:46

Öğrenci Gencin Ödevi Parçalayan Köpekler

Ödevini yapıp uykuya dalan genç sabah kalktığında ödevinin yerlerde ve parçalandığını görmüş. Bu işi yapanlar ise evin köpekleriymiş...

  • PengoTV tarafından
  • 65 görüntüleme
  • 4 yıl önce
''Konut Fiyatları 2021 Yılında @ Artacak'' 01:43

''Konut Fiyatları 2021 Yılında @ Artacak''

Gayrimenkul yatırımı yapanlar ya da yapacak olanlar dikkat bu haber sizleri ilgilendiriyor. Uzmanlara göre konut yatırımı altın ve dövizden daha fazla kazandırıyor. Bu yılsa gayrimenkul fiyatları yüzde 40 artacak...

Yeni eşini ölen eşiyle kıyaslayınca... 01:47

Yeni eşini ölen eşiyle kıyaslayınca...

EŞİNİ KAYBETTİKTEN SONRA YENİ EVLİLİK YAPANLAR DİKKAT! YARGITAY, ÖLEN EŞİNİ UNUTAMAYAN VE SÜREKLİ YENİ EŞİYLE KIYASLAYAN KİŞİYİ KUSURLU BULDU, 'BU, BOŞANMA GEREKÇESİDİR' DEDİ... O KARARA SOKAKTAN DA DESTEK GELDİ...

Veliler ve öğretmenler dolandırıldı 03:13

Veliler ve öğretmenler dolandırıldı

Öğretmenlik çok kutsal bir meslek ancak bu işi yapanlar arasında meslektaşlarını utandıracak insanlar çıkabiliyor. Üzücü iddiaların merkezinde bir okul müdürü var..

Tek Malzemeli Muzlu Dondurma Tarifi 02:07

Tek Malzemeli Muzlu Dondurma Tarifi

Bugün size dünyanın en az malzemeli ve en kısa Dondurma tarifini vereceğim. Yabancı bir sitede görmüştüm bir süre önce. Bi ara mutlaka denenecek tarifler arasında bekliyordu ilk gördüğümden beri. Geçen hafta marketten al..

Domates Soslu Spagetti Tarifi 04:30

Domates Soslu Spagetti Tarifi

Malzemeler • 250g spagetti makarna • 2 domates • 1 soğan • 1 yemek kaşığı sıvı yağ • 1 yemek kaşığı tereyağ • 1 yemek kaşığı salça • 2 diş sarımsak • 1 tatlı kaşığı toz biber • 1 çay kaşığı kekik • 1 tatlı kaşığı nane •..

İstanbul güne kar sınavıyla başladı 03:34

İstanbul güne kar sınavıyla başladı

ADRES İSTANBUL OLUNCA, BU KAR YAĞIŞINDA DA AYNISI YAŞANDI... BİR YANDA LAPA LAPA YAĞIN KARIN EŞSİZ GÜZELLİĞİ, BİR YANDA YOLLARDA TRAFİK ÇİLESİ VARDI... KAZA YAPANLAR, YOLDA KALANLAR, BEYAZ ROMANTİZMİN CEFASINI ÇEKTİ.....

Türk Gemisine Saldırı 02:26

Türk Gemisine Saldırı

UKRAYNA'DA, ODESSA LİMANINDA DEMİRLİ TÜRK GEMİSİ, YAĞMALANMAYA ÇALIŞILDI... ÜSTELİK BUNU YAPANLAR DA UKRAYNALI ASKERLERDİ... SİLAH DOĞRULTUP, GEMİNİN YÜKÜNE EL KOYMAK İSTEDİLER.. MÜRETTEBAT TÜRK BAYRAKLARIYLA DİRENDİ... ..

Tatil tuzağına düşmeyin! 02:18

Tatil tuzağına düşmeyin!

SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN TATİL PLANI YAPANLAR DİKKAT! BU HABERİMİZ SİZİN İÇİN... İSTANBUL'DA BİR KADIN POPÜLER BİR SİTE ÜZERİNDEN 5 YILDIZLI BİR OTELE REZARVASYON YAPTIRDI.. DAHA DOĞRUSU ÖYLE SANDI... OYSA HAYALLER BODRUM,..

Lise öğrencilerin İHA ve drone yaptılar 03:02

Lise öğrencilerin İHA ve drone yaptılar

İHA, SİHA, Drone hepsi yüzde 100 yerli. Üstelik onları yapanlar da liseli gençler.....

Eza - Polis Alarmı 03:28

Eza - Polis Alarmı

Polis Alarmı şarkı sözleri ile Şansımı bahtımı yok edip bitirdi yeniden kader Yok olup gitmiştim rap kapımı çalana kadar Çalışabilirsin ama en fazla karınca kadar Daha da fazlası şu anda değil ama yapabilirsin olunca ka..

Selçuklu MHP’den Askıda Ekmek Kampanyasına Destek 02:23

Selçuklu MHP’den Askıda Ekmek Kampanyasına Destek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Selçuklu İlçe Başkanı Güzide Çipan, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin başlattığı ‘askıda ekmek’ kampanyasına destek vererek muhalefetin bu konuda yaptığı açıklamalara tepki gösterdi. MHP lid..

Cezaevlerinde 'HES kodlu' ziyaret 06:28

Cezaevlerinde 'HES kodlu' ziyaret

Ceza ve Tevfik Evleri Genel Müdürlüğü Sağlık ve Basın Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Serdar Yılmaz, 1 Eylül’den itibaren bilimsel kurulun tavsiye kararı ile HES kodu uygulamasını hayata geçirdik. Yaptığımız kontroller..