#Yapildi!

Ankara'da yüz yüze eğitim başladı 08:59

Ankara'da yüz yüze eğitim başladı

Ankara'da, okullarda alınan koronavirüs tedbirleriyle birlikte ana sınıfı ve ilkokul 1'inci sınıflar için yüz yüze eğitim başladı. Okulu çok özlediğini belirten 1'inci sınıf öğrencileri, heyecanlı ve mutlu olduklarını sö..

Göklerde kartal gibi! 01:36

Göklerde kartal gibi!

DÜNYANIN GÖZÜ İSTANBUL'DAYDI... FORMULA 1 TÜRKİYE GRAND PRİX'İ GEÇTİĞİMİZ PAZAR GÜNÜ İSTANBUL PARK'TA YAPILDI... YARIŞLAR BİTSE DE AKILLARDA MUHTEŞEM GÖRÜNTÜLER KALDI... SOLOTÜRK F16'LARI BAKIN YARIŞLARIN YAPILDIĞI PİSTİ..

Kısıtlamalar yine geldi! 03:15

Kısıtlamalar yine geldi!

KORONAVİRÜS ALARMININ RENGİ KIRMIZIYA DÖNDÜ, KISITLAMALAR YENİDEN GELDİ. AVM', KUAFÖR VE MARKETLERE SAAT AYARI YAPILDI, 65 YAŞ ÜSTÜ İLE 20 YAŞ ALTINA BELLİ SAAT SINIRLAMALARI GETİRİLDİ. OKULLAR YÜZ YÜZE EĞİTİME KAPANIRK..

Metrobüs ve Vapur Saatlerine Yeni Düzenleme 01:57

Metrobüs ve Vapur Saatlerine Yeni Düzenleme

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, toplu taşımada oluşan yoğunluğu önlemek için yeni önlemler aldı. Metrobüs seferlerine düzenleme yapıldı. Vapur seferleri de yoğunluğa göre artırılabilecek...

Biden'dan Dikkat Çeken 'Türkiye' Açıklaması 01:38

Biden'dan Dikkat Çeken 'Türkiye' Açıklaması

3 Kasım'da ABD başkanlık seçimi yapıldı. Seçimlerde Joe Biden ABD başkanı seçildi. Demokrat Biden, New York Times gazetesine telefonla bir mülakat verdi. açıklamalarında Türkiye detayı ise dikkat çekti...

İstanbul'da Halk Ekmeğe yüzde 33 zam 03:45

İstanbul'da Halk Ekmeğe yüzde 33 zam

İstanbul'da Halk Ekmek A.Ş.'nin büfelerinde satılan 250 gramlık ekmeğe 25 kuruş zam yapıldı. Yüzde 33'lük zammı yüksek bulan bazı vatandaşlar, kalabalık ailelerin ekmek almakta zorlanacağını söyledi. Vatandaşların uygu..

Tarladan Mutfağa Uzanan Pirinçte Hasat Başladı 02:24

Tarladan Mutfağa Uzanan Pirinçte Hasat Başladı

Karabük’te, yaklaşık 500 dekar alanda ekimi yapılan Osmancık çeltiğinin hasadı başladı. Karabük’ün en büyük çeltik yetiştiricisi olan Halit Gömeç tarafından mayıs ayında Cemaller Köyü 106 bölgesinde 300 dekar alanda çelt..

Eyüpsultan'da Toplu Ulaşımda HES Kodu Uyarısı 06:35

Eyüpsultan'da Toplu Ulaşımda HES Kodu Uyarısı

Korona virüsle mücadele kapsamında Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara, toplu taşıma araçlarında HES kodu kullanımı ile ilgili uyarılarda bulundu. Eyüpsultan’daki dükkan ve restoranlar tek tek denetlendi. Korona virüse karşı..

Korona Aşısı Sputnik V, İlk Önce Rus Ordusuna Yapılacak 01:12

Korona Aşısı Sputnik V, İlk Önce Rus Ordusuna Yapılacak

Vladimir Putin, Rusya'da toplu aşılama yapılacağını duyurdu. Sputnik V ilk olarak Rusya ordusuna yapılacak. Aşının fiyatı için doz başına 10 dolar açıklaması yapıldı...

İstanbul Ormanları 15 Yıldır Büyükada’dan Hatun Ablaya Emanet 03:56

İstanbul Ormanları 15 Yıldır Büyükada’dan Hatun Ablaya Emanet

İstanbul’un oksijen deposu ormanlarının içerisinde, 2017 yılında yapımı tamamlanan Büyükada yangın gözetleme kulesinde görevli Hatun Aydın, elindeki dürbün ile gün boyu ormanları izleyerek yangınlara karşı korunmasını sa..

Berat Albayrak'ın İstifası Kabul Edildi 01:48

Berat Albayrak'ın İstifası Kabul Edildi

Bakan Albayrak'ın görevinden af talebi Cumhurbaşkanı tarafından kabul edildi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından Berat Albayrak'ın istifa paylaşımı ile ilgili yazılı açıklama yapıldı. BERAT ALBAYRAK'IN İSTİFASI KA..

Elazığ'da 2 Bin 500'den Fazla Konut Teslim Aşamasına Geldi 02:33

Elazığ'da 2 Bin 500'den Fazla Konut Teslim Aşamasına Geldi

Elazığ’da depremin ardından inşa edilmeye başlayan 18 bin 868 konuttan 2 bin 521’i teslim aşmasına geldi. Yıl sonuna kadar 8 bin konutun tamamlanması hedeflenen kentte, diğer konutlarında bitirilmesi için başlatılan çalı..

Düzce'de Üretilen Şeker Kamışı Pekmezi Dünya İle Buluşuyor 05:27

Düzce'de Üretilen Şeker Kamışı Pekmezi Dünya İle Buluşuyor

Düzce'nin Çilimli ilçesine bağlı Tepe köyünde organik olarak yılda 1 kez üretilen şeker kamışı pekmezi, Dünya'nın dört bir yanında ağızları tatlandırıyor. Düzce’nin Çilimli ilçesine bağlı Tepeköy’de yıllar önce torununun..

Enes Batur'dan kaza sonrası açıklama- 1998 fidan dikiyorum, belki insanlıktan nasibini alır 01:30

Enes Batur'dan kaza sonrası açıklama- 1998 fidan dikiyorum, belki insa

Geçtiğimiz haftalarda karantina kurallarına uymadığı gerekçesiyle Sancaktepe'deki yurda yerleştiğine ilişkin haberlerle gündeme gelen Enes Batur, dün Etiler'de trafik kazası geçirdi. Otomobilinin kontrolünü kaybeden Batu..

Eylemciler -Polis güvenlik yasa tasarısına tepkili- 01:40

Eylemciler -Polis güvenlik yasa tasarısına tepkili-

Fransa'da Basın kuruluşları, sendikalar ve insan hakları derneklerinden oluşan Genel Güvenlik Yasasına Hayır girişiminin çağrısıyla Fransa genelinde 90'dan fazla eylem yapıldı...

Asgari Ücret Maratonu Başladı 02:30

Asgari Ücret Maratonu Başladı

Milyonlarca kişinin merakla beklediği asgari ücret görüşmelerinde ilk randevu gerçekleşti. Koronavirüs salgını nedeniyle görüşme video konferans yöntemiyle yapıldı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt S..

Bulaşık Deterjanı Boron Seri Üretime Hazır 02:17

Bulaşık Deterjanı Boron Seri Üretime Hazır

Ürettiği çamaşır detejanlarıyla vatandaşın büyük beğenisini kazanan Boron, yeni ürünü olan bulaşık deterjanını piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Türkiye'nin doğal madeniyle üretilen yerli bulaşık deterjan ürünü Boron'un tan..

Antalya'da Öğrencileri Hayallerine Uçuran Lise 03:56

Antalya'da Öğrencileri Hayallerine Uçuran Lise

Antalya’nın Aksu ilçesindeki Türkiye'nin ilk tematik lisesi Uçak Bakım Teknolojileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yerleşkesindeki Boeing 737-400 uçağının kokpitine Aksu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve BAKA’nın desteği..

Ayda'nın Annesiz İlk Doğum Günü 01:54

Ayda'nın Annesiz İlk Doğum Günü

İzmir’de 91 saat sonra enkazdan kurtarılan Ayda Gezgin 4 yaşına bastı. Minik kıza sürpriz bir doğum günü kutlaması yapıldı...

Korona virüs ile mücadelede tarihi gün! Aşılama başladı 01:33

Korona virüs ile mücadelede tarihi gün! Aşılama başladı

Çin’den gelen Covid-19 aşısı sağlık çalışanlarına uygulanmaya başlanırken, Ankara'da da ilk aşı bir sağlık çalışanına yapıldı...

MGK'da Doğu Akdeniz Vurgusu 01:40

MGK'da Doğu Akdeniz Vurgusu

Yeni yılın ilk Milli Güvenlik Kurulu, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı. 4 buçuk saat süren toplantı sonrası 5 maddelik bir bildiri yayımlandı, Doğu Akdeniz’deki hak ve menfaatlerden taviz yok vurgusu yapıldı...

Mayın Temizleme Aracı -MEMATT- Karabağ'da Görev Yapmaya Hazır 01:05

Mayın Temizleme Aracı -MEMATT- Karabağ'da Görev Yapmaya Hazır

Türk yapımı olan Mekanik Mayın Temizleme Aracı nın ilk ihracatı Azerbaycan'a yapıldı. Testlerden geçen araç, Dağlık Karabağ’da görev yapacak...

Kemal Sunal'lı Reklam Filminin Kamera Arkası 01:35

Kemal Sunal'lı Reklam Filminin Kamera Arkası

Türk sinemasının usta oyuncusu Kemal Sunal, ölümünden 20 yıl sonra Ziraat Bankası'nın reklamıyla izleyicinin karşısına çıktı. Plastik makyajla Kemal Sunal’a benzetilen Gaziantepli sanatçı Mehmet Kurt’un oynadığı reklam f..

  • PengoTV tarafından
  • 90 görüntüleme
  • 4 yıl önce
100 gram erik ağacında 100 TL’den satışa sunuldu 04:43

100 gram erik ağacında 100 TL’den satışa sunuldu

Antalya’da ilk erik hasadı Altınova bölgesinde yapıldı. Türkiye’nin ilk erik hasadı rekorunu 3 yıldır kimseye bırakmayan üretici Cengiz Avcı, yine ilk erik hasadını yaparak 100 gram eriği 100 TL’den satışa sundu...

Abdulhamid Han Saraya Kâğıthane’den Özel Su Getiriyordu İha 03:13

Abdulhamid Han Saraya Kâğıthane’den Özel Su Getiriyordu İha

Sultan Abdulhamid Han’ın Yıldız Sarayına özel olarak getirttiği Kağıthane Ayazması gün yüzüne çıkarılmayı bekliyor. 1976 yılına kadar Kağıthane’den çıkarılan 3 farklı noktadaki ayazma o dönemki yapılaşmayla günümüze 1 ta..

Sedat Peker ve Adamlarına Operasyon 01:41

Sedat Peker ve Adamlarına Operasyon

İstanbul merkezli 7 ilde Sedat Peker ve suç örgütüne yönelik operasyon yapıldı. 63 kişi hakkında yakalama kararı verilen soruşturmada çok sayıda kişi gözaltına alındı...

Ünü Dünyaya Yayılan ‘Bayılan Horoz’ İngiltere’den Davet Aldı 03:18

Ünü Dünyaya Yayılan ‘Bayılan Horoz’ İngiltere’den Davet Aldı

Denizli’de horozunun öterken bayıldığını fark eden gencin sosyal medyaya yüklediği video, dünya genelinde ülkeden ülkeye yayılmaya başladı. Çin ve Japon medyasında günlerce konu olan ve son olarak İngiltere’deki bir şov ..

Kartal’da kısıtlamaya rağmen kıraathanede kumar oynayan şahıslara 24 bin 244 TL ceza 00:15

Kartal’da kısıtlamaya rağmen kıraathanede kumar oynayan şahıslara 24 b

Kartal’da korona virüse aldırmadan kıraathanede bir araya gelip kumar oynayan şahıslara baskın yapıldı. 6 kişinin bulunduğu kıraathanedekilere toplam 24 bin 244 TL ceza kesilirken bir şahsın aranmasının olduğu tespit edi..

Sultanbeyli’de servis minibüsüyle otomobil kafa kafaya çarpıştı- 1 yaralı 02:15

Sultanbeyli’de servis minibüsüyle otomobil kafa kafaya çarpıştı- 1 yar

Sultanbeyli’de servis minibüsü, otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Olayda yaralanan otomobil sürücüsünün olay yerine gelen ambulansta tedavisi yapıldı...

Sağlık Bakanlığı 16 Mayıs 2021 Koronavirüs Vaka Ve Vefat Tablosunu Açıkladı 00:21

Sağlık Bakanlığı 16 Mayıs 2021 Koronavirüs Vaka Ve Vefat Tablosunu Açı

Türkiye'de son 24 saatte 202 bin 243 Kovid-19 testi yapıldı, 10 bin 512 kişinin testi pozitif çıktı, 223 kişi hayatını kaybetti...