#Yapildi!

Fahriye ve Burak Özçivit Çiftinin Düğününe Özel Klip 00:56

Fahriye ve Burak Özçivit Çiftinin Düğününe Özel Klip

Bu yaz evlenen Fahriye ve Burak Özçivit çiftinin düğününe özel klip yapıldı...

  • ANKA tarafından
  • 597 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suriye Sınırına Askeri Sevkiyat Sürüyor 00:35

Suriye Sınırına Askeri Sevkiyat Sürüyor

Suriye sınırındaki Kilis'e askeri sevkiyat yapıldı.Alınan bilgiye göre, bazı illerden gönderilen askeri araçlar, jandarma ekiplerinin eskortluğunda kente getirildi.Konvoyda 8 obüs yüklü tır ile zırhlı personel taşıyıcı a..

İdlib'de Katliam Var  Türkiye Talimatı Verdi 05:01

İdlib'de Katliam Var Türkiye Talimatı Verdi

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Esad'ın İdlib'de gerçekleştirdiği katliama dair son gelişmeleri A Haber canlı yayınında değerlendirdi. Kaynak, Suriye, İnsanlık dışı bir olayla karşı karşıya kaldı. İdlib'de yaşayan ins..

Trump'ın Bilim Politikaları Protesto Edildi 01:15

Trump'ın Bilim Politikaları Protesto Edildi

Trump yönetiminin 2018 bütçe tasarısında, çevre koruma, bilim ve araştırma harcamalarını kesmek istemesi, başkent Washington başta olmak üzere dünyanın dört bir yanında protesto edildi. Dünya Günü'nde gerçekleşen göster..

Fikret Orman- “Üst Üste 4 Yıl, 5 Yıl Şampiyonluklar Nasip Olsun” 07:24

Fikret Orman- “Üst Üste 4 Yıl, 5 Yıl Şampiyonluklar Nasip Olsun”

Beşiktaş Divan Kurulu’nda konuşan Başkan Fikret Orman, bu yıl da şampiyonluğa çok yakın olduklarını söyleyerek, “2 sene, 3 sene üst üste şampiyonluklar gördük. Allah inşallah bize 4 sene, 5 sene üst üste şampiyonluklar n..

Mehmetçik Kamerasından Barzani'ye Gözdağı 00:21

Mehmetçik Kamerasından Barzani'ye Gözdağı

Barzani'nin 25 Eylül'de yapmayı planladığı referandumun ardından Türkiye tavrını net bir şekilde ortaya koymuştu. Silopi-Habur bölgesinde başlatılan tatbikata bir çok tank ve mühimmat sevkiyatı yapıldı. İşte tatbikatta M..

Hızlı Ve Tüplü 19 Mayıs'da Sinemalarda 02:32

Hızlı Ve Tüplü 19 Mayıs'da Sinemalarda

TÜRKİYE DE İLK DEFA ŞAHİNCİLERE ÖZEL FİLM YAPILDI. HIZLI VE TÜPLÜ 19 MAYISTA VİZYONDA. Hollywood Görünümlü Türk Filmi ,Doğan görünümlü Şahin’le Vizyon’da ! Yapımcılığını Mor Yapım Prodüksiyon’un üstlendiği Hızlı ve Tüpl..

Nefrin Fragmanı 01:10

Nefrin Fragmanı

Yapımcılığını DSS Yapım‘ın üstlendiği ‘Nefrin’ filminin çekimleri Kırıkkale’nin Delice ilçesinde yapıldı ve yaklaşık 1 ay sürdü. Yönetmen koltuğunda Gülşen Güner’in oturduğu‘’ Nefrin ‘’ korku filminde başrolleri Arda Kur..

Bursa-da Kamyonlara Ceza Yağdı 04:25

Bursa-da Kamyonlara Ceza Yağdı

Bursa'da kamyonlara ceza yağdıBURSA - Bursa'da kamyonlara ceza yağdı. Bursa'da kamyonlara ceza yağdıBURSA - Bursa'da kamyonlara ceza yağdı. Bursa İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız ın emri ile gün içinde şehir merkezinden g..

Survivor 2017 İfşa-Adem Aslında 1.Mi? 05:14

Survivor 2017 İfşa-Adem Aslında 1.Mi?

Survivor ademe haksızlık mı yapıldı, oyunlarda hile mi var, noter uygulaması yan ekran uygulamasında geçerli mi, Acun istediği yarışmacıyı 1. mi yapıyor aslında hepsine videomuzda yer verdik. Ademin bu yarışmayı kazanmas..

  • ANKA tarafından
  • 1.141 görüntüleme
  • 7 yıl önce
iPhone 8 Plus Dayanıklılık Testi 05:14

iPhone 8 Plus Dayanıklılık Testi

Apple'ın yeni harikası, iPhone 8 Plus'ın kutu açılımı yapıldı. Hatta hatta teknoloji ekibi dayanıklılık testini yaptı bile...

  • JET TV tarafından
  • 997 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar Tahran'da Böyle Karşılandı 00:46

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar Tahran'da Böyle Karşılandı

İranlı mevkidaşı Muhammed Bakıri'nin davetlisi olarak Tahran'a gelen Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar için resmi askeri tören yapıldı...

İzlanda'nın Dillere Destan O Tezahüratı 00:43

İzlanda'nın Dillere Destan O Tezahüratı

2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubunda Hırvatistan'ın 2, Milli Takımımızın 7 puan önünde lider tamamlayan İzlanda'da, Kosova galibiyeti sonrası dillere destan o tezahürat Aron Gunnarsson önderliğinde böyle yapıldı..

Zabıta Ekiplerinden Dilencilere Operasyon 06:15

Zabıta Ekiplerinden Dilencilere Operasyon

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı Ekipleri, Ramazan Ayını fırsat bilip insanların manevi duygularını i istismar etmek isteyen dilencilere yönelik operasyon gerçekleştirdi. Operasyonlar sırasında sa..

Sahibi Ölen Köpeğin 3 Yıldır Sokağa Çıkıp Sahibini Beklemesi 01:50

Sahibi Ölen Köpeğin 3 Yıldır Sokağa Çıkıp Sahibini Beklemesi

Sahibinin Öldüğünden Haberi Olmayan Köpek 3 Yıldır Sokağa Çıkıp Sahibini Bekliyor. Bu Hareketiyle, Hachiko Köpeği Hatırlatıyor... Hachiko Olayına Gelince, Hachiko, Tokyo'da Her Sabah Metro İstasyonunda Sahibini İşe Uğur..

  • JET TV tarafından
  • 746 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pembe Caretta Onur Yürüyüşü - Antalya 02:58

Pembe Caretta Onur Yürüyüşü - Antalya

Akdeniz Üniversitesi Lgbti topluluğu Pembe Caretta, Onur Yürüyüşü düzenledi. Okulda, işte, mecliste, eşcinseller her yerde , Dünya yerinden oynar ibneler özgür olsa , Travestiyiz, buradayız, alışın gitmiyoruz slogan..

  • JET TV tarafından
  • 983 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şoför ve Yolculardan Unutulmayacak Fedakarlık! 00:34

Şoför ve Yolculardan Unutulmayacak Fedakarlık!

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde evine gittiği sırada halk otobüsünde kalp krizi geçiren yaşlı adam aynı otobüste bulunan sağlıkçı tarafından kalp mesajı yapıldı. Otobüsün şoförü ise ilçe merkezine giderken ters istikamete ..

IMF Türkiye’nin Büyüme Notunu Yükseltti - Erdal Tanas Karagöl 05:05

IMF Türkiye’nin Büyüme Notunu Yükseltti - Erdal Tanas Karagöl

15 Temmuz'un hemen sonrasında Türkiye ekonomisinde yaşanan toparlanmaya rağmen uluslararası kuruluşlardan ülke ekonomisine yönelik olumlu bir revizyonu ne yazık ki göremedik. O süreçte özellikle kredi derecelendirme kuru..

Türkiye'de 66 Milyon Kullanıcıdan 53 Milyonu Her Gün İnternete Giriyor 05:54

Türkiye'de 66 Milyon Kullanıcıdan 53 Milyonu Her Gün İnternete Giriyor

İstanbul Aydın Üniversitesi’nde, İAÜ Toplumsal Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi (TARMER) ve Yeni Medya Araştırma Uygulama Merkezi'nin iş birliğiyle Dijital Dönüşüm ve Toplumsal Etkileri başlıklı çalıştay yapı..

Acne Studios 2018  Bahar Yaz Paris Moda Defilesi 02:51

Acne Studios 2018 Bahar Yaz Paris Moda Defilesi

Acne Studios 2018 Bahar Yaz Moda Defilesi Paris'te Yapıldı, İzle..

  • PengoTV tarafından
  • 1.200 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Japonya'da Antik Kalıntılar Arasında Sumo 01:50

Japonya'da Antik Kalıntılar Arasında Sumo

Japonların geleneksel güreşi Sumo Şampiyonası bu sene UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde bulunan Kyoto kentindeki antik şehirde yapıldı. Sumo müsabakaları öncesinde yapılan açılış töreni de görülmeye değerdi...

 Antik Mısır Hakkında 8 Şaşırtıcı Gerçek 03:45

Antik Mısır Hakkında 8 Şaşırtıcı Gerçek

Kadın-Erkek Eşitliği Antik Mısır Bu Konuda Günümüzün De Ötesindeydi. Çünkü Kadın Ve Erkek Her Konuda Eşitti. Yalnızca Meslek Seçiminde Sınırlama Vardı. Örneğin Bir Kadın Orduda Görev Alamazdı. Ancak Kadınlar İstedikleri..

  • ANKA tarafından
  • 804 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Demet Şener'in Muhteşem Evi 01:35

Demet Şener'in Muhteşem Evi

Bu ev 2005’te ilk taşındıklarında Demet ve İbrahim Kutluay çiftine belki de büyük geliyordu. Ama şimdilerde durum değişmişe benziyor. Kutluaylar’ın daha çok aile bireylerini ve yakın dostlarını ağırlamaktan keyif aldıkla..

  • ANKA tarafından
  • 998 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pelin Karahanın Sürpriz Doğum Günü Partisi! 04:35

Pelin Karahanın Sürpriz Doğum Günü Partisi!

Pelin Karahan'la Nefis Tariflerin güzel sunucusu Pelin Karahan'a çekim arasında sürpriz bir doğum günü partisi yapıldı. İşte o anlar.....

  • ANKA tarafından
  • 790 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Engelli Aile Hayallerindeki Eve Kavuştu 01:00

Engelli Aile Hayallerindeki Eve Kavuştu

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde harabe bir evde yaşayan fiziksel engelli Turan ailesinin ev hayali bir yıl sonra gerçek oldu. İsafakılı köyü Durabeyli Mahallesi'nde yaşayan engelli İsmail Turan (47), eşi ve 3 çocuğu için A..

Bölük Filminin Gala Gecesinden 01:56

Bölük Filminin Gala Gecesinden

Uzun zamandır sinemasverlerin sabırsızlıkla beklediği bölük filminin galası önceki gece yapıldı...

  • ANKA tarafından
  • 1.004 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Dağcılar İsviçre’nin Zirvesine Tırmandı 04:16

Türk Dağcılar İsviçre’nin Zirvesine Tırmandı

Uludağ Dağcılık Kulübü’nün dördüncüsünü düzenlediği Alpler zirve tırmanışı yapıldı. İsviçre’nin en yüksek noktası Dom ve Alp Dağları’nın zirvesi Mont Blanc’a tırmanan Türk dağcılar İsmet Şentürk ve Ömer Faruk Kaya, iki z..

Tülütabaklar Çocukları Korkuttu 04:30

Tülütabaklar Çocukları Korkuttu

Balıkesir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıldönümü Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu ile başladı. Stat önünde süren kutlamalarda Balıkesir'de 1919 yılında alınan direniş kararının temsili olarak gösterisi yapıldı ve ..

Kapalıçarşı’da Restorasyon Çalışması Sürüyor 00:41

Kapalıçarşı’da Restorasyon Çalışması Sürüyor

İstanbul’a Fatih Sultan Mehmet Han’ın yaptırdığı şaheserlerden biri olan tarihi Kapalıçarşı’daki restorasyon çalışmalarında gelinen son durum havadan görüntülendi. Dünyanın en eski alışveriş merkezlerinden birisi olan t..