#Yapmaya

İlk Faz 3 Aşısı Pandemi Servisi Çalışanına Uygulandı 04:05

İlk Faz 3 Aşısı Pandemi Servisi Çalışanına Uygulandı

Çinli Biyoteknoloji firması ile Sağlık Bakanlığı tarafından imzalanan protokol ile koronavirüse karşı geliştirilen ve Faz 3 aşamasına gelinen Covi-2 aktif aşısı, ilk olarak Kayseri Şehir Hastanesi Pandemi Servisi’nde çal..

Kök Hücre İle Kısırlığa Çare- 03:21

Kök Hücre İle Kısırlığa Çare-

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde (OMÜ) araştırmacılar kök hücre ile kısırlığa çare bulmak için çalışmalarına başladı. OMÜ Kök Hücre Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde hastalıkların tedavisine yönelik çözümler üretmek..

Erzurum Büyükşehir Belediyesi İstihdamı Desteklemeye Devam Ediyor 09:10

Erzurum Büyükşehir Belediyesi İstihdamı Desteklemeye Devam Ediyor

Erzurum Büyükşehir Belediyesi istihdama katkı sağlamak ve üretimi artırmak için girişimlerini ve yatırımlarını sürdürüyor. Uzun yıllar İstanbul’da tekstil alanında çalışmalar yapan Bayburtlu Turgut Saymazoğlu, Erzurum Bü..

Adana’da İstemeye Gittiği Kızın Evinin Önünde Öldürülen Kadir Gerekli’nin Ailesi Konuştu 04:37

Adana’da İstemeye Gittiği Kızın Evinin Önünde Öldürülen Kadir Gerekli’

Adana’da istemeye gittiği kızın evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden şehit Jandarma Uzman Çavuş Ferdi Gerekli'nin kardeşi Kadir Gerekli’nin ailesi, idam yasasının çıkmasını istediklerini söyley..

Dayılarından Öğrendiği Ordu’nun Tostunun Lezzetini 57 Yıldır Sürdürüyor 04:25

Dayılarından Öğrendiği Ordu’nun Tostunun Lezzetini 57 Yıldır Sürdürüyo

Ordu'nun en bilindik lezzetlerinden olan ‘Ordu tostu’, 72 yaşındaki Kahraman usta tarafından yıllardır yapılıyor. Ayvalık'ın tostu, İzmir'in kumrusu, Adana’nın kebabı gibi yüzlerce farklı lezzete ev sahipliği yapan Ordu'..

Urfa'da Ispanak Hasadı Başladı! Tarlada 2,5 Pazarda 5 Liradan Satılıyor 04:46

Urfa'da Ispanak Hasadı Başladı! Tarlada 2,5 Pazarda 5 Liradan Satılıyo

Şanlıurfa’da alternatif ürün haline gelen ıspanağın hasadına başlandı. Ispanak, kilosu tarlada 2,5 pazarda ise 5 liradan satışa sunuluyor. Şanlıurfa’da son yıllarda çiftçilerin alternatif ürünü haline gelen ıspanağın has..

Büyükşehirlere Göç Eden Vatandaşlar Çiftçiliğe Başladı 04:16

Büyükşehirlere Göç Eden Vatandaşlar Çiftçiliğe Başladı

Muş’tan büyükşehirlere göç eden vatandaşlar, dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını nedeniyle köylerine geri dönerek çiftçiliğin yeniden canlanmasını sağlıyor. Muş’ta geçimini çiftçilikle sağlayan vatandaşlar, g..

Dışarıdan Bakıldığında Minibüs Gibi Gözükse de İçi Bambaşka 05:03

Dışarıdan Bakıldığında Minibüs Gibi Gözükse de İçi Bambaşka

Sivas'ta yaşayan Ercan Koçer satın aldığı ikinci el minibüsleri elden geçirerek adete bir yaşam alanına dönüştürüyor. Dünyayı etkisi altına alan korona virüs insanları her yönden etkilemeye devam ediyor. Sivas'ta yaşayan..

Ezel - Ezel 7.Bölüm | Gitmek - Kalmak - HD 1:35:14

Ezel - Ezel 7.Bölüm | Gitmek - Kalmak - HD

Ezel'e Abone Olmak İçin → https://www.youtube.com/user/ezel?annotation_id=annotation_1835773625&feature=iv&src_vid=ZDqChRDPnZc&sub_confirmation=1nnEzel 7. Bölüm Özetnnİntikamında yeni bir adıma hazırlanan Ezel, Cengiz’i..

  • Dizi TV tarafından
  • 98 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Atıl Durumdaki Malzemelerden Öğrencilere Sırt Çantası 05:58

Atıl Durumdaki Malzemelerden Öğrencilere Sırt Çantası

Muş’taki Köy ve Köy Okullarını Geliştirme Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği (Köy-Gel-Der) ve bir tekstil atölyesinin işbirliğiyle “Sıfır Atık” projesine ve eğitime destek olunması amacıyla atıl durumdaki valiz ve kuma..

Aksekili Kadınlardan İmece Usulü Erişte 08:20

Aksekili Kadınlardan İmece Usulü Erişte

Antalya’nın Akseki ilçesinde yaşayan kadınlar, sofraların vazgeçilmez yemeklerinden olan erişteyi keserek kışa hazırlık yapmaya başladı. Mahallede komşuları ile bir araya gelen kadınlar, imece usulü özenle kestikleri eri..

Korona Virüsü Yenen Doktor- “Bir Daha İşimi Yapamayacağımı Düşündüm” 03:27

Korona Virüsü Yenen Doktor- “Bir Daha İşimi Yapamayacağımı Düşündüm”

Covid-19 ile mücadelenin aşılama ile birlikte sürdüğü bu günlerde korona virüsü yenen Doç. Dr. Baki Erdem, hastalık sürecinde yaşadıklarını anlattı. Erdem, “Gerçekten çok sıkıntılı dönemlerdi, en çok bir daha işimi yapam..

Ezel - Ezel 7.Bölüm | Gitmek - Kalmak - HD 1:35:14

Ezel - Ezel 7.Bölüm | Gitmek - Kalmak - HD

Ezel 7. Bölüm Özetnnİntikamında yeni bir adıma hazırlanan Ezel, Cengiz’in de yeni planları olduğunu öğrendiğinde, deliye döner. Şimdiye dek yapmadığı kadar ağır bir şey yapmaya karar verir… İkisi de harekete geçerler. ..

  • Dizi TV tarafından
  • 83 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Tarlada 1-1,5 TL'den Çıkan Domates, Markette 8-10 TL'den Satılıyor-iha 05:17

Tarlada 1-1,5 TL'den Çıkan Domates, Markette 8-10 TL'den Satılıyor-iha

Markette kilogramı 8-10 lira olan domates, toptancı halinde kilogramı ancak 1-1,5 TL arasında alıcı buluyor. Antalya’nın Aksu ilçesinde 12 dönüm kapalı alanda domates üretimi yapan Ali Dur, “Keşke domates şampiyon olsa d..

11 Eylül saldırılarının 20. yılı... Coşkun Başbuğ'dan çok çarpıcı değerlendirmeler! 09:54

11 Eylül saldırılarının 20. yılı... Coşkun Başbuğ'dan çok çarpıcı değe

Dünyanın seyrini değiştiren 11 Eylül saldırılarının üzerinden 20 yıl geçmesine rağmen etkileri hala devam ediyor. Peki 11 Eylül sonrasında özellikle Orta Doğu'da neler değişti? 11 Eylül saldırıları kurgu muydu? 11 Eylül ..

Yoğun bakımda zor nefes alan Kovid-19 hastasından aşı çağrısı 01:22

Yoğun bakımda zor nefes alan Kovid-19 hastasından aşı çağrısı

Gümüşhane'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle yoğun bakımda tedavi gören 44 yaşındaki Ökkeş Alkan, herkese maske, mesafe ve temizliğe dikkat etmelerinin yanı sıra mutlaka aşı olmaları çağrısında bulundu. Kelkit..

Avustralya'da zorunlu aşı karşıtı eylemde inanılmaz görüntüler! İşçiler muhabire saldırdı! 01:49

Avustralya'da zorunlu aşı karşıtı eylemde inanılmaz görüntüler! İşçile

Avustralya'da aşı karşı inşaat işçileri yine sokağa çıktı. Eylemlerde tansiyon yüksek. Öyle ki protestocular haber yapmaya çalışan muhabire şişe atarak saldırdı. Avustralya'nın 7 News kanalında çalışan bir muhabir, koro..

Kuş gözlemcileri yırtıcı kuşların göçünü Çamlıca Tepesi'nden izledi 02:19

Kuş gözlemcileri yırtıcı kuşların göçünü Çamlıca Tepesi'nden izledi

İstanbul'da kuşların göç zamanı olan sonbaharda bir grup kuş gözlemcisi Çamlıca Tepesi'nde düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. İBB tarafından düzenlenen etkinlikte dürbünlerini ve fotoğraf makinelerini alan profesyone..

Putin'den AB liderlerine yaptırım şartı... Konuklardan dikkat çeken açıklamalar 18:32

Putin'den AB liderlerine yaptırım şartı... Konuklardan dikkat çeken aç

Canan Barlas ve Cemil Barlas moderatörlüğünde A Haber ekranında yayınlanan 'Canan Barlas ile Gündem' programında konuklar ile gündemdeki sıcak gelişmeler masaya yatırıldı. Konuklar ; Sabah Gazetesi Haber Müdürü Nazif K..

Ender AYAN - XANAX 03:00

Ender AYAN - XANAX

söz müzik : ender ayan kayıt mix mastering : ender ayan #müzik #rapmüzik #türkçerap https://www.instagram.com/lenderayanl/ https://open.spotify.com/artist/3DP5MqWQmBJLYMwDgAioaK Şarkı Sözlerim ; SAĞLIK İÇİN ZARARLI..

  • Ender AYAN tarafından
  • 19 görüntüleme
  • 1 yıl önce
HAZIRLIK YAPIYORLAR‼️ Geçmeyen Kaşıntı ve Düşürülemeyen CRP’ye DİKKAT‼️ Teşhis Yanlış Olabilir‼️ 39:44

HAZIRLIK YAPIYORLAR‼️ Geçmeyen Kaşıntı ve Düşürülemeyen CRP’ye DİKKAT‼

???? Dünya sağlık örgütü Biden ‘a Açıkça söyledi ; “ benim koyduğum kuralların dışında herhangi bir konuşma yapan sağlık mensubu siyasetçi kurum ya da kuruluş cezalandırılacak‼️” 6:03 ???? Uyuz olmayana uyuz teşhisi koy..

  • STUDIO AS tarafından
  • 4 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Ruh Üç Yerden Teslim Edilir! Göbek Deliği Kalp & İki Kaşın Arası! Bölgeyi Sen Belirliyorsun 41:39

Ruh Üç Yerden Teslim Edilir! Göbek Deliği Kalp & İki Kaşın Arası! Bölg

???? Bunca spiritualite arasında Allah nerede! Ben yarattım tezahür ettirdim, var ettim, yok ettim ! 6:40 ???? Misal alemi neresidir ? ???? Nasıl yaşarsan öyle canlı verirsin ! Ona göre bir melek gelir ! ???? Ölüm anın..

  • STUDIO AS tarafından
  • 16 görüntüleme
  • 2 hafta önce