#Yapmayı

Dünyayı Sallayan Bedava Elektrik Üretme Makinesi 03:21

Dünyayı Sallayan Bedava Elektrik Üretme Makinesi

işte sonunda oldu. Einstein'ın kemiklerini sızlatacak, Newton'un kulaklarını oynatacak bir gelişme yaşandı ve bedava elektrik üreten makineyi türk ilkokul mezunu bir vatandaş sonunda yapmayı başardı. tüm dünya mühendisle..

  • JET TV tarafından
  • 564 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şaşkınlar Çetesi Fragman 02:04

Şaşkınlar Çetesi Fragman

Nedim azılı bir hırsızdır. Yakalanıp hapishaneye gönderilen Nedim, burada hırsızlığa tövbe eder. Yaptıklarından pişman olan Nedim hapishanede müthiş bir icat keşfeder. Tahliye olan Nedim bir an önce icadını seri üretime ..

Makarna Tarifi 03:05

Makarna Tarifi

Makarna Tarifi ve Malzemeler : 1 paket makarna istediğiniz gibi makarna şekillerini kullanabilirsiniz (haşlayıp suyunu süzün) Yarım kilo doğranmış tavuk göğsü 1 tane kuru soğan Yeşil kırmızı sarı biber (paprika) tombul o..

Neden Kötü Yorum Yaparız 03:55

Neden Kötü Yorum Yaparız

Bilgisayarı açınca ya da o telefonu eline alınca ekranın karşısında sadece sen yoksun. Arkanda bi’ de kocaman önyargı duruyor. işte o yüzden yapıyorsun o kötü yorumları. O arkandakinden kurtulmazsan iyiyi güzeli hayatta ..

Gurbetçi Şaban 1985 Türk Filmi İzle 1:26:48

Gurbetçi Şaban 1985 Türk Filmi İzle

Konusu: Şaban, saf görünümlü bir köylüdür. Ancak kurnazlık yapmaktan geri durmaz. İş bulmak için Almanya'ya çalışma izni olmadan giden Şaban, yolda tanıştığı Bahar adlı bir kıza aşık olur ve aynı farbikada çalışmaya başl..

10 Kiloluk Kıyafet Giyen Derya Uluğ Tasarımcı Mı Oluyor 08:52

10 Kiloluk Kıyafet Giyen Derya Uluğ Tasarımcı Mı Oluyor

Ünlü şarkıcı Derya Uluğ ve sevgilisi Ebru Gündeş’i dinlemek için önceki gece Günay Restaurant’ta geldi. Ebru Gündeş’i dinleyecek olduğu için hem heyecanlı hem mutlu olduğunu söyleyen Uluğ’a, sevgilisi Asil Gök ve arkadaş..

  • BETA tarafından
  • 727 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Murat Yıldırım Kerimcan Durmaz'a Öyle Şeyler Söyledi Ki 02:45

Murat Yıldırım Kerimcan Durmaz'a Öyle Şeyler Söyledi Ki

Muazzez Abacı, Sezen Aksu'ya ait 10 parçanın yer aldığı 'Sezen'imin Şarkıları' albümünün tanıtım konserini Ocak 2018'de Bostancı Gösteri Merkezi'nde verecekti. Fakat Kerimcan Durmaz’ın da orada sahneye çıkacağını duyunca..

  • BETA tarafından
  • 753 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yenilmezler Filminde Hulk İçin Geliştirilen Hulkbuster Yapımı 04:37

Yenilmezler Filminde Hulk İçin Geliştirilen Hulkbuster Yapımı

Çılgın İngiliz mucitler internetten aldıkları parçaları kullanarak, ev yapımı Hulkbuster yapmayı başardı. Marvel serilerinin yakın takipçileri, Demir Adam’ın Hulk’ı durdurmak için geliştirdiği Hulkbuster’ı kesinlikle hat..

  • JET TV tarafından
  • 588 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hamileliğinin Her Aşamasında Direk Dansı Yapmaya Devam Eden Kadın Alison Sipes 03:10

Hamileliğinin Her Aşamasında Direk Dansı Yapmaya Devam Eden Kadın Alis

Uzun yıllardır direk dansı yapan Alison Sipes hamileliği süresince de direk dansı yapmayı bırakmadı. Karnı günden güne büyürken Alison direk dansı yaparak o muhteşem günü beklemeye devam etti. Fiziksel aktivitenin doğuma..

  • JET TV tarafından
  • 1.441 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ankara'da Bot ile Ulaşımını Sağlayan Vatandaş 00:49

Ankara'da Bot ile Ulaşımını Sağlayan Vatandaş

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde Ankara'da ciddi bir yağış sonrası sel durumu yaşandı. Bunu fırsata çeviren bir vatandaş benzin fiyatlarının da yüksekliğini protesto edercesine ulaşımını botla yapmayı tercih etti..

  • JET TV tarafından
  • 601 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Annemin Yanında Televizyon Seyrettim 01:09

Annemin Yanında Televizyon Seyrettim

ANNEMİN YANINDA TELEVİZYON SEYRETTİM! İNANILMAZ BİR VİDEO.Bildiğiniz gibi stand-up yapmayı ve komiklikleri bıraktım,kendi hayal dünyamda bir hayat yaşıyorum,bu süreçte buna benzer videolar çekerek fenomen olmuş bir kaç t..

  • JET TV tarafından
  • 1.156 görüntüleme
  • 7 yıl önce
3 Gün Hapis Yatacak Seren Serengil'den Şaşırtan Sözler 12:41

3 Gün Hapis Yatacak Seren Serengil'den Şaşırtan Sözler

Gülben Ergen'in mahkemeden aldırdığı tedbir kararını ihlal ettiği için 3 gün hapis yatacak olan Seren Serengil, cezasını çekmeden önce şaşırtan açıklamalarda bulundu. Seren Serengil yaptığı açıklamada; “Annemin evine gid..

  • BETA tarafından
  • 1.027 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Burcu Esmersoy Evleniyor Mu Özel Röportaj 02:29

Burcu Esmersoy Evleniyor Mu Özel Röportaj

Burcu Esmersoy ile Berk Suyabatmaz evleniyor mu? 2006 yılında İtalyan eşi Massimo Cumisano'dan boşanan Burcu Esmersoy, ikinci kez evliliğe hazırlanıyor. İddialara göre Burcu Esmersoy, yeni sevgilisi Berk Suyabatmaz ile M..

  • BETA tarafından
  • 966 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Salçalı, Sucuklu Tost 13:35

Salçalı, Sucuklu Tost

2 dilim ekşi mayalı ekmek 150 gr dil peyniri Çeyrek soğan 50 gr ince dilim sucuk Yarım kapya biber 4 tane sivri biber 1 yumurta 2 çorba kaşığı domates püresi 1 çorba kaşığı acı biber salçası 1 çay kaşığı kekik Yarım çay ..

Sebile Ölmez - Sadece Parmakla Eyelinerlı Full Makyaj Challenge 14:50

Sebile Ölmez - Sadece Parmakla Eyelinerlı Full Makyaj Challenge

Sadece Parmaklarımla komple makyaj yaptım. Eski videomda kolaya kaçıp doğal bir makyaj yapmıştım. Bu kez eyeliner ve kaş boyama dahil komple makyaj yapmayı denedim. Zor olmasından ziyade uzun sürmesi daha can sıkıcıydı a..

Düğün Dansı Yerine Boks Maçı Yapan Çift 02:20

Düğün Dansı Yerine Boks Maçı Yapan Çift

Günümüz düğünlerinin büyük modası haline gelen düğün dansında her geçen gün değişik çalışmalar yapılıyor. Bu tatlı çiftimiz de salonda tanışmış olacaklar ki, düğün dansı yerine boks maçı yapmayı tercih etmişler...

  • JET TV tarafından
  • 1.168 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Seksi Annesini Deli Eden Velet 00:47

Seksi Annesini Deli Eden Velet

Kadınlar normalde alışverişe kocalarıyla veya arkadaşlarıyla giderler. Bu seksi annemiz ise büyümüş de küçülmüş oğluyla alışveriş yapmayı tercih etmiş. Sanırım epey kötü bir tercih yapmış. İyi seyirler efenim..

  • JET TV tarafından
  • 2.637 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dünyanın En Güzel Kokusu Full Hd İzle 1:23:22

Dünyanın En Güzel Kokusu Full Hd İzle

Konusu : Hakan evlilik bağının ilişkileri tükettiğine inanan, sürekli partner değiştiren bir şarkı sözü yazarıdır. Derya ise Hakan'ın hem en yakın arkadaşı, hem de zor gün dostudur. Karşılarına kim çıksa ilişki kurmakta..

Zeytinyağlı Enginar Tarifi 02:33

Zeytinyağlı Enginar Tarifi

MALZEMELER 4 adet Enginar, 1 adet soğan, 1 adet limonun suyu, 200 g garnitür, 4-5 yemek kaşığı Zeytinyağ, 2 su bardağı su, 1 tatlı kaşığı şeker, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 tatlı kaşığı un, Süslemek için dereotu. *************..

Patates Kroket Tarifi  Fırında Etsiz Vejetaryen Köfte Yapımı 02:44

Patates Kroket Tarifi Fırında Etsiz Vejetaryen Köfte Yapımı

Bu kez sizlere vejetaryenlerin de yiyebileceği patatesle yapılan leziz bir köfte tarifi hazırladık. Hemde diğer köfteler gibi yağda kızarmıyor. Bu sayede gayet hafif ve lezzetli hemde patatesler fırında değil haşlanarak ..

Etsiz Yoğurtlu Ispanak Yemeği Tarifi Bulgurlu Ispanak Tarifi 03:19

Etsiz Yoğurtlu Ispanak Yemeği Tarifi Bulgurlu Ispanak Tarifi

Sebze yemekleri içinde belki en bilinenlerden birisi içinde bulgur ve pirinç bulunan nefis ıspanak yemeği tarifi. Bazıları bu harika ve besleyici sebze yemeğini kıymalı olarakta yapıyor fakat biz ev yemeği tarifleri olar..

Ispanaklı Üçgen Puf Börek Tarifi Hazır Yufkalı Muska Şeklinde Börek 04:53

Ispanaklı Üçgen Puf Börek Tarifi Hazır Yufkalı Muska Şeklinde Börek

Bu leziz ıspanaklı börek tarifini çok seveceksiniz. Üçgen şeklinde bu börekler fırından çıktıktan sonra puf puf olmuş oluyor. Hazır yufka ile yapılan ve tepsi böreklerine göre yapımı çok daha kolay olan bu iç olarak ıspa..

Fırında Ezilmiş Patates Tarifi 02:02

Fırında Ezilmiş Patates Tarifi

MALZEMELER 6 adet küçük boy kabuklu Patates, Haşlamak için su, Karabiber, Tuz, Zeytinyağ. ********************************** Et, tavuk, balık yemeklerinin en güzel garnitürüdür Patates. Salatası olur, püresi olur nasıl..

Çağla Şikel Makyaj Hataları 90'lardaki Gibi Makyaj Yapıyorum Güzellik Bakım 12:58

Çağla Şikel Makyaj Hataları 90'lardaki Gibi Makyaj Yapıyorum Güzellik

Neden eski fotoğraflara bakınca tövbeler olsun diyoruz?:) makyaj yapmayı bilmiyormuşuz da ondan. Gerçi benim doğru makyajı bulmam uzun sürdü ama umarım sizin için o kadar da uzun sürmez. Bu vesileyle bu videoyu yayınlıyo..

Şeyda Erdoğan Makyajla Erkeğe Dönüştüm 11:19

Şeyda Erdoğan Makyajla Erkeğe Dönüştüm

Herkese tekrar merhaba! Kendimde görsel olarak değişiklik yaratan makyajlar yapmayı çok seviyorum. Bu sefer de makyajla ne kadar erkeğe benzeyebilirim bunu göreceğiz. İyi seyirler!..

Merve Özkaynak Annemin Makyaj Malzemeleriyle Makyaj 16:59

Merve Özkaynak Annemin Makyaj Malzemeleriyle Makyaj

Eminim ki büyük çoğunluğumuz makyaj yapmayı annelerimizden öğrendik. Makyaj çantalarını gizli gizli karıştırıp onların malzemeleriyle makyaj denemeleri yaptık. Ben de yıllar sonra annemin makyaj çantasını tekrar karıştır..

Belgin Uruk Örgülü Ense Topuz’u Örgülü Topuz Modeli 09:37

Belgin Uruk Örgülü Ense Topuz’u Örgülü Topuz Modeli

örgülü topuz modelli ..örgülü topuz modeli yapmayı öğrenmek isteyenler için pratik bir model hazırladım sizler için ....

Belgin Uruk Farklı Şal Bağlama Modelleri 03:00

Belgin Uruk Farklı Şal Bağlama Modelleri

Farklı Şal Bağlama Modelleri ...şal bağlama modelleri,özel gün şal bağlama,pratik modeller daha çok model paylaşımı için Abone olmayı ve videolara beğeni yapmayı unutmayalım... iyi seyirler..

İrmikli Etimek Tatlısı Tarifi Çikolatalı Pudingli Şerbetli Pasta 05:42

İrmikli Etimek Tatlısı Tarifi Çikolatalı Pudingli Şerbetli Pasta

Daha önce etimek tatlısı yaptıysanız ne kadar lezzetli olduğunu bilirsiniz. Fakat biz sizlere çok farklı bir irmikli ve üzerine çikolatalı puding dökülerek hazırlanan çok farklı bir etimekli pasta hazırladık. Yapımını iz..

Peynirli Pastane Poğaçası Tarifi 04:33

Peynirli Pastane Poğaçası Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta (birinin sarısı üzerine sürülmek için ayrılacak), 1 su bardağı ılık süt, 1 su bardağı ılık su, 150 gr tereyağ (eritilmiş), 6-7 su bardağı un, 1 küçük paket (instant) toz maya, 2 yemek kaşığı toz şe..