#Yaprak sayar uyusam dizlerinde ilık yaz geceleri müzik dinle

Babamın Günahları 4. Bölüm Fragmanı (Final) 00:51

Babamın Günahları 4. Bölüm Fragmanı (Final)

Hikaye, Ozan’ın geçmişinde Ferruh’un (Mustafa Uğurlu) işlediği bir cinayeti sevgilisi Yeşim’e zarar gelmemesi adına üstlenmesi ile başlar. İşlemediği bu suçu üstlenmesi Ozan ve Yeşim’i farklı geleceklere sürüklerken Oza..

Mayalı Katmer Tarifi 10:17

Mayalı Katmer Tarifi

Malzemeler 1 kilo un Yarım paket yaş maya 2 su bardağı ılık süt Yarım bardak ılık su Yarım bardaktan biraz daha az sıvıyağ 1 yemek kaşığı tuz 1 yemek kaşığı seker Hamuru açarken yaklaşık 1 çay bardağı sıvıyağ ve 100 gr ..

Pizza Tarifi 06:16

Pizza Tarifi

Malzemeler 1 su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su Yarım cay bardağı sıvı yağ Yarım paket yaş maya (istiyenler bir yemek kasigi kuru maya katabilir) bir tatli kaşığı tuz 2 tatli kaşığı şeker Yaklaşık 5 su bardağ..

Çikolatalı Tatlı Ekmek  Brioche Bread 10:04

Çikolatalı Tatlı Ekmek Brioche Bread

Yarım kilo un 1 su bardağı ılık süt (250ml) 1 tane yumurta 2 yemek kaşığı tereyağı Yarım paket yas maya (ya da 1paket kuru maya) 5 yemek kaşığı şeker 1 paket vanilya 1 çay kaşığı tuz İsteğe bağlı olarakta şekil verirken ..

Haşhaşlı Cevizli Çörek Tarifi 12:10

Haşhaşlı Cevizli Çörek Tarifi

Haşhaşlı Cevizli Çörek Tarifi Malzemeler 1 su bardağı ılık Su 2 su bardağı ılık süt 1 su bardağı sıvıyağ 1 tane yaş maya 2 tane yumurta (beyazı hamuruna girecek sarısı üstüne sürülecek) 2 yemek kaşığı şeker 1 yemek..

Çikolatalı Kalp Poğaça Tarifi 07:18

Çikolatalı Kalp Poğaça Tarifi

Yarım paket yaş maya (isteyenler 1 paket kuru maya da kullanabilir ) 1 çay bardağı ılık su 1 çay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı ılık süt 1 tatlı kaşığı tuz 2 yemek kaşığı şeker iki tane yumurta bir tanesi tüm olarak h..

Dilim Ekmek Tarifi 09:09

Dilim Ekmek Tarifi

DILIM EKMEK TARIFI Malzemeler Su bardagi ölcüm 250ml... 2 su bardagi ilik su Yarim paket yas maya(istiyenler 1 paket kuru maya kullanabilir) 1 tatli kasigi tuz 1 tatli kasigi seker 1 su bardagi beyaz un 3 su bardagi bugd..

Çıtır Çıtır Sokak Simidi Tarifi 15:27

Çıtır Çıtır Sokak Simidi Tarifi

500 gr beyaz un- 1,5 kavanoz* 300 gr ılık su- Dolu kavanozdan 3 parmak eksik 1 tatlı kaşığı instant maya 1 tatlı kaşığı tuz * Kavanoz 660 ml lik. Üzeri için, Yarım su bardağı pekmez Çeyrek su bardağı su 1 tatlı kaşığı u..

Rulo Pizza Tarifi 07:48

Rulo Pizza Tarifi

MALZEMELER 1 su bardagi ilik su 1 cay bardagi ilik süt 1 paket kuru maya(yada yarim paket yas maya) 2 yemek kasigi siviyag 1 yemek kasigi seker 1 tatli kasigi tuz Yaklasik 4 su bardagi un(lütfen kontrollü ekleyin herkest..

Tırnak Pide Tarifi 06:56

Tırnak Pide Tarifi

1 kilo un 1 tane yaş maya 1 yemek kaşığı şeker 3 yemek kaşığı sıvıyağ 2 tatlı kaşığı tuz 2 buçuk su bardağı ılık su artı çeyrek bardak daha kullandım. Yani 3 su bardağı tam gelmedi. Hamurun kıvamı sert olmamalı. Sert ve ..

Evde Hamburger Ekmeği Tarifi 01:29

Evde Hamburger Ekmeği Tarifi

Malzemeler; 600 gr un (3 tam dolu, 1 tane iki parmak eksik dolu büyük çay bardağı) 120 gr tereyağı (margarin) 2 çay kaşığı tuz 220 ml ılık süt (1 büyük çay bardağı) 150 ml ılık su(1 büyük çay bardağından iki parmak az) 1..

Dızmana Tarifi 11:23

Dızmana Tarifi

Malzemeler 1 su bardagi ilik süt 1 bucuk su bardagi ilik su 1 tane yas maya(kuru mayada olur) 1 yemek kasigi seker 2 tatli kasigi tuz Yaklasik 7 su bardagi un.Unumuzu kontrollü koyalim.yumusak ama ele yapismiyan bir ham..

Biberli Ekmek Tarifi 11:15

Biberli Ekmek Tarifi

8 su bardagi un(1 kilo) 1 paket yas maya 2 su bardagi ilik süt 1 su bardagi ilik su Yarim cay bardagi siviyag 2 tatli kasigi tuz 1 yemek kasigi toz seker Hamurun yapilisi Unumuzu yoguracagimiz kaba koyun tuzunuda ekleyi..

Pizza tarifi 06:16

Pizza tarifi

Malzemeler 1 su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su Yarım cay bardağı sıvı yağ Yarım paket yaş maya (istiyenler bir yemek kasigi kuru maya katabilir) bir tatli kaşığı tuz 2 tatli kaşığı şeker Yaklaşık 5 su bardağ..

Patatesli Börek Tarifi 10:02

Patatesli Börek Tarifi

Patatesli Börek tarifi (Çerkez mutfagina ait gubate) Hamuru icin gerekenler 1 su bardagi ilik süt 1 su bardagi ilik su Yarim su bardagi siviyag Yarim paket yas maya 1 tatli kasigi seker 1 tatli kasigi tuz 1 tane yumurt..

Zeytinli Poğaça Tarifi 10:22

Zeytinli Poğaça Tarifi

Zeytinli pogaca tarifi 1 su bardağı ılık su 1 çay bardağı ılık süt 1 yemek kaşığı kuru maya isteyenler yarım paket yaş maya da kullanabilir bir tane yumurta sarısı üzerine beyazini hamurun içine katiyoruz 1 tatlı kaşı..

Kemik Suyu Et Suyu Tarifi 03:22

Kemik Suyu Et Suyu Tarifi

Kemik Suyu / Et Suyu Tarifi için Malzemeler: 5-6 adet ilikli kemik (kasabınızdan isteyin, yoksa hafif etli parçalanmış kemiklerle de yapabilirsiniz ama ilik ayrıca şifa kaynağı, bir şekilde temin edip kullanmanızı önerir..

Cepli Sandviç Poğaça Tarifi 03:01

Cepli Sandviç Poğaça Tarifi

1.1.5 su bardağı ılık su 1 su bardağı süt,yarım su bardağı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı tuz, 1.5 yemek kaşığı şeker,1 paket instant maya yoğurma kabına alınarak çırpılır. 2.Yavaş yavaş un ilave edilerek hamur yoğrulur. Topl..

Sodalı Bayatlamayan Düğüm Poğaça Tarifi  Açma Tadında 06:17

Sodalı Bayatlamayan Düğüm Poğaça Tarifi Açma Tadında

Sizlere bu videoda nefis bir düğüm şeklinde bayatlamayan sodalı poğaça tarifi hazırladık. Hatta günlerce dışarıda beklese bile bayatlamayan harika bir poğaça tarifi! Yapımıda görüntüsünün aksine gayet basit. Sadece düğüm..

7 Yaşındaki Kız Daha Önce Hiç Görmediği Bu Genç Adama Sarılarak Ağlamaya Başladı 02:21

7 Yaşındaki Kız Daha Önce Hiç Görmediği Bu Genç Adama Sarılarak Ağlama

Konu: Amerikalı Adriana Aviles, 4 yaşına kadar oldukça sağlıklı ve neşeli bir çocuktu. İkiz kardeşi Mia ve ailesiyle birlikte güzel bir çocukluk geçiriyordu. Ancak 4 yaşında küçük Adriana’ya lösemi tanısı konuldu. Aile k..

  • JET TV tarafından
  • 891 görüntüleme
  • 6 yıl önce
 Karamelli Trileçe Tarifi Sosunda Krema Yok 10:04

Karamelli Trileçe Tarifi Sosunda Krema Yok

4 adet yumurta ( oda sıcaklığında olsun ) 1 su bardağından 1 parmak eksik toz şeker Yarım çay bardağı ılık su 1 paket kabartma tozu 1 paket şekerli vanilin 1,5 su bardağı un 1 fiske tuz Süt şerbeti için Malzemeler 4 su ..

Trileçe  Tam Ölçülü,Püf Noktalarıyla Meşhur Karamelli Trileçe Tarifi 07:22

Trileçe Tam Ölçülü,Püf Noktalarıyla Meşhur Karamelli Trileçe Tarifi

8 adet yumurta ( oda sıcaklığında olsun ) 2 su bardağı toz şeker 1 çay bardağı ılık su 2 paket kabartma tozu 2 paket şekerli vanilin 2 su bardağı tepeleme un 1 fiske tuz Süt şerbeti için Malzemeler 4,5 su bardağı süt ..

Gönül Yazar  Sen Bensiz Ben Sensiz 04:28

Gönül Yazar Sen Bensiz Ben Sensiz

Dışarda bir yaz yağmuru Yaş sokaklar sensiz, bensiz Akşam olmuş ılık rüzgar Loş ışıklar sensiz, bensiz Bir masalmış geçen yıllar Kaç yaprak var elimizde Aşk bir rüyaymış, uyandık Adı kaldı dilimizde Ses vermiy..

Rock Yıldızının Ölüm Nedeni Aşırı Dozda İlaçlar 00:54

Rock Yıldızının Ölüm Nedeni Aşırı Dozda İlaçlar

Amerikalı müzisyen Tom Petty'nin ölüm nedeninin ağrılarını dindirmek için kullandığı afyon içeren ilaçlar olduğu belirlendi. Rock müzik dünyasını yasa boğan Amerikalı şarkıcı Tom Petty'nin ölüm nedeni belli oldu. Geçtiğ..

Ender AYAN - ÖYLESİNE 01:09

Ender AYAN - ÖYLESİNE

söz müzik : ender ayan kayıt mix mastering : ender ayan #müzik #rapmüzik #türkçerap https://www.instagram.com/lenderayanl/ https://open.spotify.com/artist/3DP5MqWQmBJLYMwDgAioaK Şarkı Sözlerim ; ZİHNİMİN TAM ORTASI..

  • Ender AYAN tarafından
  • 5 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Kerimcan Durmaz'ın Mayolu Paylaşımı Bomba Gibi Düştü! Magazin Forever 01:14

Kerimcan Durmaz'ın Mayolu Paylaşımı Bomba Gibi Düştü! Magazin Forever

Fenomen Kerimcam Durmaz'ın Instagram hesabından paylaştığı yeşil slip mayolu fotoğrafı sosyal medyada bomba etkisi yarattı. Durmaz'ın paylaşımı beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Abone Olmayı ve Beğenmeyi Unutmayın... ..

Barış Manço - Dut Ağacı 05:21

Barış Manço - Dut Ağacı

Bu sabah doğup büyüdüğüm mahallenin sokaklarında dolaştım Çocukluğumu tekrar yaşamak istedim bu sabah Ve bir an keşke bugün Hiç olmasaymış diye düşündüm keşke dün dün kalsaymış Şu sağdaki iki katlı ev Nezahat hanıml..

Kimlere Diz Protezi Takılabilir 00:47

Kimlere Diz Protezi Takılabilir

Büyümesini tamamlamış herkese diz protezi yapılabilir. Özellikle genç yaşlarda dizlerinde romatizmaya bağlı problem yaşayan ve tedavi seçeneği bulunmayan kişilere diz protezi yapılabilir. Diz protezinin ortalama ömrü 25-..

  • NABIZ tarafından
  • 794 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ebru Yaşar - Ben Ne Yangınlar Gördüm 04:31

Ebru Yaşar - Ben Ne Yangınlar Gördüm

Ebru Yaşar - Ben Ne Yangınlar Gördüm Sen bana bakma, ilk değil Gidenin kazandığı, hileli bir oyun bu. Sen bana bakma, belki de en doğrusu bu. Ben sonbaharım, döktüğüm son yaprak bu. Ben ne yangınlar gördüm, öylece bırak..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 3.719 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Furkan Halıcı - Nolur 02:55

Furkan Halıcı - Nolur

Furkan Halıcı - Nolur Dinle NOLUR sen gittin ben değiştim değişmez dediğim her şeyi değiştirdin şimdi bizi birleştirdin yaprak yaprak döktün beni bu ağacı kesme n'olur beni böyle koyma n'olur ben söylemem gurur yapa..