#Yaprak sayar uyusam dizlerinde ilık yaz geceleri müzik dinle

Porsiyonluk Muzlu Rulo Pasta Tarifi 04:11

Porsiyonluk Muzlu Rulo Pasta Tarifi

Porsiyonluk muzlu rulo pasta için malzemeler: 4 yumurta 1 çimdik tuz yarım su bardağı tozşeker yarım su bardağı un 2 yemek kaşığı nişasta yarım paket kabartma tozu 3 yemek kaşığı su fırın kağıdı kreması için: 2 yumurta y..

Tahinli Çörek Nasıl Yapılır 04:12

Tahinli Çörek Nasıl Yapılır

1.Öncelikle 1 su bardağı tahinin içerisine 1 su bardağı şeker ilave edilerek kasede karıştırılır. 2.Hamuru için,yarım paket yaş maya, 1 yemek kaşığı şeker ve 1 su bardağı ılık süt yoğurma kabına alınarak maya çözdürülür...

Çikolatalı Donut Tarifi  Şekerli Halka Hamur Kızartması 06:03

Çikolatalı Donut Tarifi Şekerli Halka Hamur Kızartması

Halka şeklinde leziz çikolatalı pastalar yapmaya ne dersiniz ? Aslında yapımı gayet kolay olan bu amerikan tatlısını yapmak için halka şeklinde mayalı hamurları yağda kızartmanız gerekiyor. Mayalı hamurun özelliği şekerl..

Evde Muzlu Vanilyalı Mini Yaş Pasta Tarifi 06:47

Evde Muzlu Vanilyalı Mini Yaş Pasta Tarifi

Uzun zaman oldu değil mi? Bugün sizlerle hayır diyemeceğiniz bir tarif paylasmaya karar verdik. Lezzetindan parmaklarinizi yiyeceginiz leziz yas pastalar. Bu pastayi kesmekle ugrasmaniza gerek yok, cunku zaten her pasta ..

Bayatlamayan Şerit Poğaça Tarifi  Mayalı Yumuşacık Poğaça Nasıl Yapılır 03:11

Bayatlamayan Şerit Poğaça Tarifi Mayalı Yumuşacık Poğaça Nasıl Yapılı

250 ml ılık süt, 2 yemekkaşığı şeker, 1 paket yaş maya yoğurma kabına alınarak maya çözdürülür. 1 çay bardağı sıvı yağ 1 adet yumurtanın akı, 2 tatlı kaşığı tuz eklenerek çırpılır. Yaklaşık 3 su bardağı un yavaş yavaş ..

Pudingli Pastacıklar Nasıl Yapılır  Şerit Poğaça Şeklinde 03:59

Pudingli Pastacıklar Nasıl Yapılır Şerit Poğaça Şeklinde

1.Hazır puding paketinde belirtilen süt miktarının yarısı kadar süt tencereye alınır. 2.Vanilyalı puding ilave edilir. 3 yemek kaşığı şeker de eklenir. 3.Karıştırılarak kaynayıncaya kadar pişirilir. 4.İsteğe göre sevi..

Kaşar Peynirli Simit Poğaça Tarifi  Mayalı Susamlı Poğaça 05:52

Kaşar Peynirli Simit Poğaça Tarifi Mayalı Susamlı Poğaça

Nefis kaşarlı pekmeze bulanmış ve susama batırılmış aynı simit gibi bir poğaça tarifi ile karşınızdayız. Bu pamuk gibi poğaçaların yapımı oldukça kolay. Her tarifte olduğu gibi sadece bir kaç tane püf noktasını bilmeniz ..

Dızmana Göçmen Çöreği Tarifi 05:25

Dızmana Göçmen Çöreği Tarifi

Malzemeler: 1 su bardağı ılıktan sıcak su 1 su bardağı ılık süt yarım su bardağından biraz az sıvıyağ 1 yumurtanın akı (sarısı üzerine) 1 paketten biraz az yaşmaya veya 1 yemek kaşığı kuru maya 1 yemek kaşığı silme toz ..

Pizza Tarifi  Pizza Hamuru Tarifi 04:11

Pizza Tarifi Pizza Hamuru Tarifi

Karışık pizza hamuru için: 4-5 su bardağı un 2 yemek kaşığı instant kuru maya 1 yemek kaşığı şeker yarım yemek kaşığı tuz 2 su bardağı ılık su (470ml) 4 yemek kaşığı zeytinyağı Pizzanın altına serpmek için 2 yemek kaşığı..

Muzlu Alman Pastası Tarifi Meyveli Kolay, Mayalı Yaş Pasta 06:52

Muzlu Alman Pastası Tarifi Meyveli Kolay, Mayalı Yaş Pasta

Leziz bir muzlu yaş pasta yapmaya ne dersiniz. Porsiyonluk alman pastasını hem yapmak çok kolay hemde çok lezzetli. Genelde akla pasta dendiğinde koca yuvarlak zorluklara hazırlanan kelepçeli kalıplara dökülüp özel bıçak..

Çikolatalı Pastane Alman Pastası Tarifi  Mini Yaş Pasta Yapımı 08:43

Çikolatalı Pastane Alman Pastası Tarifi Mini Yaş Pasta Yapımı

1-İlk olarak şekerle yumurta sarısını sos tenceresine alıp ikisinin birbirine karışmasını sağlıyoruz. Yumurta ve şeker birbirine karıştıktan sonra nişasta ve unu üzerlerine ekleyip bir yandan sütümüzü yavaş yavaş ilave e..

Peynirli ve Elmalı Poğaça Nasıl Yapılır 11:29

Peynirli ve Elmalı Poğaça Nasıl Yapılır

İki Çeşit Poğaça Tarifi için Malzemeler 1 çay kaşığı tuz 5 yemek kaşığı sıvı yağ 1/2 çay bardağı ılık su 3 kaşık yoğurt 1 yemek kaşığı şeker 1 yemek kaşığı kuru maya 2 tane yumurta 2 yemek kaşığı tereyağı Un Peynirli Poğ..

Ramazan Pidesi Nasıl Yapılır 10:45

Ramazan Pidesi Nasıl Yapılır

Ramazan Pidesi Tarifi. Sıcacık bir pide için kuyrukta beklemeye son :) Gerçekten hiç zor değil, özel birkaç püf noktasıyla siz de Ramazan pidenizi evde yapabilirsiniz. 200ml. lik bardak 1 su bardağı ılıktan hafif sıcak ..

Mayalı Bayatlamayan Peynirli Karnıyarık Poğaça Tarifi 05:15

Mayalı Bayatlamayan Peynirli Karnıyarık Poğaça Tarifi

Daha önce hiç karnıyarık şeklinde bayatlamayan mayalı poğaça yapmayı denedinizmi. Sizler için ayrıntılı bir poğaça tarifi hazırladık. Hemde karnıyarık şeklinde içi peynir dolu leziz bir poğaça! Bizim videomuzu izledikten..

Frappe (Buzlu Kahve) Tarifi 02:03

Frappe (Buzlu Kahve) Tarifi

MALZEMELER 3 su bardağı süt 4 tatlı kaşığı sade instant kahve Damak zevkinize göre şeker 4 küp buz *************************** Bu hafta kendime tatil ilan etme kararı almıştım aslında. Günlük menüler dışında yazı yayı..

Yumurtalı Ramazan Pidesi Tarifi 03:51

Yumurtalı Ramazan Pidesi Tarifi

Öncelikle hepinize hayırlı ramazanlar! :) Bu tarifimizde sizlere en az fırından satın alınan ramazan pideleri kadar lezzetli bir yumurtalı pide tarifi vereceğiz. Malzeme listesinde ölçülerini verdiğimiz unları geniş bir ..

 Fırında Kolay Burma Tatlısı 03:42

Fırında Kolay Burma Tatlısı

Not: Kullandığım borcam küçük olduğu için iki tane çıkıyor. Burma Kadayıf Tarifi için Malzemeler 500 gr taze kadayıf 125 gr tereyağı 1 çay bardağından biraz az sıvıyağ Arası için 300-400 gr badem veya şam fıstığı ( b..

Dünyanın En Kolay  Baklavası  4 Beze ile Kat Kat Oluyor  Baklava Tarifi 12:26

Dünyanın En Kolay Baklavası 4 Beze ile Kat Kat Oluyor Baklava Tarif

Kullandığım Su bardağı ölçüsü 200 ml 4 beze ile Oklavasız Bu Kadar KOLAY BAKLAVA Hiç Görmediniz / Kat Kat Baklava Tarifi Şerbeti için 1 lt su 1 kilo toz şeker Yarim limon suyu 2 adet yumurta Çeyrek ( 75 gr eritilmiş..

Sucuklu Poğaça Tarifi 06:44

Sucuklu Poğaça Tarifi

Malzemeler: 1 yumurta (sarısı üzeri için ayrılacak), 1 çay bardağı ılık süt, 1 çay bardağı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı oda sıcaklığında tereyağı, 200 ml maden suyu, 1 paket instant maya, 1 yemek kaşığı toz şeker, 1 tatlı ka..

Yoğurtlu Sultan Kebabı İftar Yemekleri 04:14

Yoğurtlu Sultan Kebabı İftar Yemekleri

Sultan Kebabı icin Malzemeler 3 adet taze yufka İç malzemesi için 1 adet büyükk tavuk göğsü ( eğer çok küçükse 2 adet kullanabilirsiniz ) Yarım çay bardağı sıvıyağ 1 adet yeşil biber (yoksa 1 adet soğan kullanın ) 1 ..

Mısır Ekmeği Tarifi  Ekmek Nasıl Yapılır 01:23

Mısır Ekmeği Tarifi Ekmek Nasıl Yapılır

Bu videomuzda mısır ekmeği nasıl yapılır onu anlattık gayet kolay,lezzetli ve sağlıklı olan bu ekmeği yapmak gayet pratik. Videomuzu izledikten sonra hiç zorlanmadan mısır ekmeği tarifini öğreneceksiniz. İnternette ne ka..

 Balon Gibi Kabaran Profiterol Tarifi 10:01

Balon Gibi Kabaran Profiterol Tarifi

Prefiterol için Malzemeler 125 gr tereyağı 1 su bardağı su 1 çay kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı toz şeker 1 su bardağı un 3 adet yumurta Prefitorol’un kreması için Malzemeler 2,5 su bardağı süt 1,5 çay bardağı toz şeker 2 ço..

Karışık Pizza Tarifi 04:54

Karışık Pizza Tarifi

Malzemeler: Hamuru için : 1+3/4 su bardağı un (2 su bardağından biraz daha az), 1/2 su bardağı ılık su, 1 yemek kaşığı zeytinyağ, 1 tatlı kaşığı kuru maya, 1 tatlı kaşığı toz şeker, 1 tatlı kaşığı tuz. Üzeri için : 2 ..

Denemeyen Kalmasın Sadece 2 Malzemeli Çok Hafif İncir Uyutması Tarifi 04:21

Denemeyen Kalmasın Sadece 2 Malzemeli Çok Hafif İncir Uyutması Tarifi

Not: Ben şeker kullanmadım isteyen 2 yemek kaşığı şeker kulanabilir :) Yoğurt mayalar gibi yapılan bir tariftir :) İncir uyutması Tarifi 16 adet kuru incir 1 lt süt İncir uyutması Nasıl Yapılır İncirlerin üzeri..

Haşhaşlı Çörek Tarifi 05:38

Haşhaşlı Çörek Tarifi

Malzemeler: 1 yumurta, 1 su bardağı ılık süt, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı toz maya, 1 yemek kaşığı şeker, 1 tatlı kaşığı tuz, 4 su bardağı un. İçi için; 1,5 su bardağı ezilmiş sarı haşhaş, 1 çay bardağı sıvı..

Böyle Lezzetli Haşhaşlı Rulo Çörek Görmediniz  Haşhaşlı Rulo Çörek 07:57

Böyle Lezzetli Haşhaşlı Rulo Çörek Görmediniz Haşhaşlı Rulo Çörek

1 su bardağı ılık süt 1 çay bardağı sıvıyağ 1 adet yumurta beyazı içine sarısı üstüne sürülecek 2 çorba kaşığı toz şeker 1 çay kaşığı tuz 1 küçük paket yaşmaya veya 1 paket ( 1.5 tatlı kaşığı ) instant maya Alabildiği ka..

 Sadece 2 Bezeyle Oklavasız Ay Baklavası Bayram Baklavası 12:51

Sadece 2 Bezeyle Oklavasız Ay Baklavası Bayram Baklavası

Kullandığım Su bardağı ölçüsü 200 ml Kullandığım tepsi ölçüsü 40 cm 4 beze ile Oklavasız Bu Kadar KOLAY BAKLAVA Hiç Görmediniz / Kat Kat Baklava Tarifi Şerbeti için 1 lt su 1 kilo toz şeker Yarim limon suyu 2 adet yum..

Bu Tarif ve Açma Yöntemiyle Muhteşem Baklavalar Yapabilirsiniz- Havuç Dilimi Baklava 12:45

Bu Tarif ve Açma Yöntemiyle Muhteşem Baklavalar Yapabilirsiniz- Havuç

Kullandığım Su bardağı ölçüsü 200 ml Bu ölçüden 2 yuvarlak borcam Havuç dilimi Baklava çıkıyor isteyen hamur ve şerbet ölçüsünü yarım ölçü yaparak 1 borcam yapabilir. 4 beze ile Oklavasız Bu Kadar KOLAY BAKLAVA Hiç Gör..

İncecik Hamuruyla Balon Gibi Kabaran İçli Hamur Kızartması Tavada Kapalı Pizzacıklar Domatesli Pişi 05:54

İncecik Hamuruyla Balon Gibi Kabaran İçli Hamur Kızartması Tavada Kapa

1 su bardağı süt 1 su bardağı ılık su Yarım çay bardağı sıvıyağ 1 tatlı kaşığı toz şeker Yarım çorba kaşığı tuz ( çok dolu olmasın.) 1 paket instant maya veya yarım paket yaş maya 1 adet yumurta Alabildiği kadar un İç m..

Dünyanın En Tuhaf Evlilikleri 02:40

Dünyanın En Tuhaf Evlilikleri

Onların evlilikleri herkesten farklı. Kimi güldüren, kimi hayrete düşüren, kimi ürküten bu evlilikleri sizin için derledik. İyi seyirler. 7 - Sharon tendler, israil´de bir yunus parkında bulunan cindy adlı yunusa aşık ..

  • JET TV tarafından
  • 873 görüntüleme
  • 6 yıl önce