#Yaprak sayar uyusam dizlerinde ilık yaz geceleri müzik dinle

Böyle Yumuşak Zebra Kek Hiç görmediniz  Şifon Zebra Kek Tarifi 09:06

Böyle Yumuşak Zebra Kek Hiç görmediniz Şifon Zebra Kek Tarifi

Zebra kek tarifi için malzemeler 5 adet yumurtanın sarısı +1 yumurta 5 adet yumurtanın beyazı +1 fiske tuz 1 su bardağından bir parmak eksik toz şeker (130gr ) 1 su bardağı un ( 128 gr ) Yarım çay bardağı sıvıyağ ( 60..

2 Renkli Rulo Poğaça Tarifi  İki Renkli Kakaolu Yumuşacık Poğaça 10:01

2 Renkli Rulo Poğaça Tarifi İki Renkli Kakaolu Yumuşacık Poğaça

1,5 su bardağı ılık süt Yarım su bardağı sıvıyağ 50 gr tereyağı ( 1 yemek kaşığı ) 2 adet yumurta ( beyazı içine sarısı üstüne sürülecek ) 4 çorba kaşığı toz şeker 1 silme tatlı kaşığı tuz 1 küçük paket yaşmaya veya ..

Hindistan Cevizli Pasta Tarifi  Kokostar Pasta 10:03

Hindistan Cevizli Pasta Tarifi Kokostar Pasta

Hindistancevizli pasta için malzemeler 3 Adet yumurta 1 su bardağından bir parmak eksik toz şeker 1 su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı süt 2 su bardağı tepeleme un 1 paket kabartma tozu 1 paket şekerli vanilin İki yemek ..

 Oklava ve Merdanesiz Tel Tel Katmer  Nasıl  Yapılır 12:34

Oklava ve Merdanesiz Tel Tel Katmer Nasıl Yapılır

Katmer için malzemeler 1 kg un ( 8 su bardağı un ) Bir tatlı kaşığı toz şeker 1 çay kaşığı instant maya 1 çay kaşığı kabartma tozu 1 yemek kaşığı tuz 3 su bardağı kadar su (azar azar ilave ediyoruz ) Ara katlar i..

Un Çorbası Tarifi Un Çorbası Nasıl Yapılır  Yoğurtlu Çorba 02:51

Un Çorbası Tarifi Un Çorbası Nasıl Yapılır Yoğurtlu Çorba

MALZEMELER 1 su bardağı un 1 su bardağı yoğurt 1 kahve fincanı mısırözü yağı 1 yemek kaşığı tereyağı 3 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı tuz Yarım çay kaşığı toz biber TARİFİ Sıvıyağ tencereye alınarak un kavrulur. Ocak k..

Çikolatalı Tart Kek Tarifi Tart Kek Nasıl Yapılır 05:33

Çikolatalı Tart Kek Tarifi Tart Kek Nasıl Yapılır

2 adet yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 su bardadağı sıvıyağı 1 çay bardağı süt 1 paket kabartma tozu 1 paket şekerli vanilin 2 çorba kaşığı kakao 1,5 su bardağı un Çikolata Ganajı için 1 su bardağı krema 200 gr bit..

Grip,Öksürük,Nezle,Soğuk Algınlığı için Bitkisel Antibiyotik 02:10

Grip,Öksürük,Nezle,Soğuk Algınlığı için Bitkisel Antibiyotik

Bu aralar ortalıkta büyük bir grip salgını var maalesef eşimde bu hastalığa yakalandı bende onun için doğal bir antibiyotik yaptım :) herkese tavsiye ederim ilaçtan daha etkili üstelik doktorlar her fırsatta antibiyotik..

Muhteşem Hamuruyla Sucuklu Pizza Nasıl Yapılır Kenarı Dolgulu Pizza Tarifi 09:39

Muhteşem Hamuruyla Sucuklu Pizza Nasıl Yapılır Kenarı Dolgulu Pizza Ta

1 su bardağından bir parmak eksik süt 1 su bardağından bir parmak eksik ılık su Yarım çay bardağı kadar sıvıyağ 1 tatlı kaşığı toz şeker 1 çorba kaşığı tuz 1 paket instant maya veya yarım paket yaş maya 1 adet yumurta A..

Mozaik Pasta Tarifi  Piramit Pasta Tarifi Bisküvili Pasta Nasıl Yapılır 03:51

Mozaik Pasta Tarifi Piramit Pasta Tarifi Bisküvili Pasta Nasıl Yapılı

MALZEMELER 2 Paket pötibör bisküvi (400 gr.) 2 su bardağı süt 1 su bardağı şeker 3 yemek kaşığı tereyağ 4 yemek kaşığı kakao 1 paket vanilya I su bardağı ceviz TARİFİ Kaseye şeker, vanilya, kakao ve oda ısısında yumu..

Kıymalı Pide Tarifi  Kıymalı Yumurtalı Pide Nasıl Yapılır  Pide Tarifi 08:51

Kıymalı Pide Tarifi Kıymalı Yumurtalı Pide Nasıl Yapılır Pide Tarifi

KIYMALI YUMURTALI PİDE MALZEMELER İÇ MALZEME Yarım kg kıyma 2 adet domates 1 adet soğan 3 adet sivri biber 1 tatlı kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber HAMURU İÇİN Yarım kg tam buğday unu 1 paket kuru maya 1 tatlı kaşı..

Rum Tatlısı Tarifi  Şerbetli Muhallebili Tatlı Tatlı Tarifleri 04:44

Rum Tatlısı Tarifi Şerbetli Muhallebili Tatlı Tatlı Tarifleri

MALZEMELER HAMURU İÇİN 2 su bardağı galeta unu 1 su bardağı şeker 1 su bardağı çekilmiş ceviz Yarım su bardağı Hindistan cevizi 1 su bardağı sıvı yağ 4 büyük boy yumurta 2 paket kabartma tozu 2 paket vanilya ŞERBETİ İÇ..

Yoğurtlu Pamuk Poğaça Tarifi - Poğaça Tarifleri 07:03

Yoğurtlu Pamuk Poğaça Tarifi - Poğaça Tarifleri

√ Pamuk Poğaça için Malzemeler 1 su bardağı yoğurt 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı sıvıyağ 2 adet yumurta ( beyazı içine sarısı üstüne sürülecek ) 3 çorba kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı tuz 1 küçük paket yaşmaya veya..

Puding Dolgulu Kek Tarifi  Puding Dolgulu Pasta Nasıl Yapılır 06:02

Puding Dolgulu Kek Tarifi Puding Dolgulu Pasta Nasıl Yapılır

3 adet yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı ılık süt 1 su bardağı sıvıyağ 2,5 su bardağı un 2 çorba kaşığıkakao 1 paket kabartma tozu 1 paket şekerli vanilin Üzeri için 2 paket puding ( ben çilekli puding kull..

Domates Çorbası Tarifi - Domates Çorbası Nasıl Yapılır - Çorba Tarifleri 03:13

Domates Çorbası Tarifi - Domates Çorbası Nasıl Yapılır - Çorba Tarifle

MALZEMELER 3 Adet büyük boy domates 2 yemek kaşığı domates salçası 4 yemek kaşığı sıvı yağ 1 su bardağı Trakya tarhanası 1 tatlı kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber 100 gr. Kaşar peyniri TARİFİ Önce tarhanayı geniş bi..

 Haşhaşlı Ramazan Pidesi 07:51

Haşhaşlı Ramazan Pidesi

Bu Ramazan Pidesine Bayılacaksınız. Bol haşhaşlı katları hem lezzet katıyor hem de tel tel dağılmasını saplıyor. İster sahurda ister iftarda her zaman severek yiyeceğinizi düşünüyorum :) Haşhaşlı Efsane Ramazan Pidesi iç..

1 Saatte Merdane İle Çıtır Baklava Tarifi Cevizli Ev Baklavası 10:36

1 Saatte Merdane İle Çıtır Baklava Tarifi Cevizli Ev Baklavası

Malzemeler: 1 adet iri yumurta yarım su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı + 1 yemek kaşığı su-süt karışımı 2 yemek kaşığı sirke yaklaşık 5 buçuk su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 çimdik tuz arasına: iki üç su bardağı kada..

Muhlama Tarifi 02:18

Muhlama Tarifi

Karadeniz Bölgesinin en sevilen yemeklerinden biri olan muhlama en pratik anlatımıyla sizlerle. Malzemeler: 2 yemek kaşığı tereyağ, 2 yemek kaşığı mısır unu, 2 su bardağı ılık su, 150 gr eriyebilen peynir (Trabzon peyni..

Bahadır Tatlıöz - Eflatun 04:04

Bahadır Tatlıöz - Eflatun

Bana güller yolla uzaklardan kokunla gelsin Ben çekeyim içime derin derin senmiş gibi Bana sözler yaz kendi dilinden adım geçsin Ben duyarım uzaklardan yanımdaymış gibi Uzun olur geceler gündüzlerden sen yokken Üç beş do..

Deniz Sipahi - Ben Seni Sevdiğimi (Karadeniz Akustik) 02:49

Deniz Sipahi - Ben Seni Sevdiğimi (Karadeniz Akustik)

Deniz Sipahi - Ben Seni Sevdiğimi (Karadeniz Akustik) Dinle Ben seni sevduğumi dunyalara bildurdum Endurdun kaşlaruni babani mi eldurdum En dereye dereye al dereden taşlari Geçti bizden sevdaluk al cebumden saçlari ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.047 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Müslüm Gürses & Sezen Aksu - Sebahat Abla 04:11

Müslüm Gürses & Sezen Aksu - Sebahat Abla

Müslüm Gürses & Sezen Aksu - Sebahat Abla Dinle Şarkı Sözleri : Kahvenin önünden şöyle bir salınıp geçerken Hayat duruldu sanki zamana deymeden Bulaşır neşesi konuşup söylerken Ağırır gam keder insanın kalbinden Mahal..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 2.212 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mertcan Gökkaya - Yüzümde Bir Tebessüm 04:46

Mertcan Gökkaya - Yüzümde Bir Tebessüm

Mertcan Gökkaya - Yüzümde Bir Tebessüm Dinle sözleri sözlerinde yalan çok geç anladım bir bakışlık canımla ben yine kanarım bahçemde kuş sesleri ya da kör kalbimde ötmez oldu belki de kendi derdinde sen gittin ömrümde..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Aziz Piyade - Bu Şehri Yakın 03:08

Aziz Piyade - Bu Şehri Yakın

Bu Şehri Yakın şarkı sözleri ile Sen sakın endişelenme kadın Kadın üşürse bu şehri yakın Yakınlarda olucam sakin Ben gidince gökyüzüne bakın Kalbim saklı bir vazoda Kafan güzelse yaz ona Kim kırdı lan bu vazoyu Hemen ç..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.298 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Nil Anka - Hikaye 03:18

Nil Anka - Hikaye

Hikaye şarkı sözleri ile Ben öyle bir a ah aşk isterim ki Ateşler içinde yanıp tutuşalım Korkuyorsan ateşten uzak durmalısın benden Yaklaştıkça hiç farkı yok inan cehennemden Gel şeytana uyalım bu gece Karışsın bedenl..

Hakan Kayaner - Bilinmeyen Saati Uygulaması 04:43

Hakan Kayaner - Bilinmeyen Saati Uygulaması

Bilinmeyen Saati Uygulaması şarkı sözleri ile Hiçbir vücut ısısı değiştirmiyorsa mevsim normallerini, Sevmekte yok artık sevmek yok artık hiç kimseyi. Sen yaz saati uygulaması ben kış saati, Ortak bir takvimimiz bile ol..

Ezgi Özcan - Bodrum 03:15

Ezgi Özcan - Bodrum

Bodrum şarkı sözleri ile Bütün sezon iş güç stres var Şimdi hepsini kenara fırlat Aşk iş para ne varsa unut Tatil zamanı tadını çıkar Zamanın aşkları yalan dolan Sen sadece kafayı kullan Gez toz sonuna kadar yaşa Çok s..

Sagopa Kajmer Ft. Orhan Gencebay - Ne Kaybederdin 05:07

Sagopa Kajmer Ft. Orhan Gencebay - Ne Kaybederdin

Sagopa Kajmerin 2012 yılında seslendirdiği ama bugüne dek duymadığımız yeni parçası.. Ne Kaybederdin .. Sözler : Ne bende senden bir vakit var Ne bende senden kopan bir şeyim Bir bende ben ve senden bana kalan kadar..

  • PengoTV tarafından
  • 896 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses - Ateş Donar Su Yanar 04:16

Müslüm Gürses - Ateş Donar Su Yanar

Dört bir yanımı sardı Sensizlik acıları Deniz kurur taş erir Benim yerimde olsa Yüreğime damlıyor Hasretin göz yaşları Ateş donar su yanar Benim yerimde olsa Hep hazanı yaşarım Bir günümde yaz olsa Felek isyan ederdi Be..

Asef - Aşk Bir Kahkaha 04:23

Asef - Aşk Bir Kahkaha

Aşk Bir Kahkaha Şarkı Sözleri İle Koca bir yaz geçti beni dinlendirmedi Ne güneş ne deniz ne de aşk Tadını almadım sevdiğim bir çok şeyin Bir perde vardı göremediğim Bazen öyle dalgalandım ki kabıma sığamadım Bazen de ö..

İzam  - Dans Et 03:14

İzam - Dans Et

Dans et şarkı sözleri ile İçinde kasvet duramazsın bilirim bi Geri bakma bu gece ateş edelim bi Dik durun ortama ödenecek bedeli bu Kabusa dayanamam ölümüne giderim Sen biletimi kes say beni ortamın içinde pas geç hadi..