#Yaprak sayar yemenimin oyası müzik dinle

Dj Cambaz & Deniz Toprak Hazan Nedir 02:41

Dj Cambaz & Deniz Toprak Hazan Nedir

soylermisin hazan nedir yaprak duser yere bir bir usul usul gonlume gir yuregimi sar catlasin soylermisin hazan nedir yaprak duser yere bir bir usul usul gonlume gir yuregim bagrim catlasin ölümüne kalbim bakışına bak..

Asmin Ata - Bunca Yıl 02:51

Asmin Ata - Bunca Yıl

Bunca Yıl (Yaprak Gibi) şarkı sözleri ile Maviler saçına düşer Toprağı kanatır Budanır kanatların Anlaşılmaz bunca yıl nasıl Rüzgara kapıldığın Aşk benim tenimi çalıp Korkağı yaratır Islanır yanaklarım Anlaşılmaz bunc..

Soner Sarıkabadayı - Kutsal Toprak 03:52

Soner Sarıkabadayı - Kutsal Toprak

Soner Sarıkabadayı - Kutsal Toprak Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ne zaman aynayı sevmezsen Sana birde gel benden bak Eğer ateşin yetmiyorsa buyur gel Bizi birde burdan yak Bu duyguyu tarif edemiyorum Yok işe yarar bir tek..

İlyas Tuna - Canımsın Sen 04:20

İlyas Tuna - Canımsın Sen

Canımsın Sen şarkı sözleri ile Adın başka, tadın başka Sığmıyorsun ele avuca delisin sen Dilerim ki benle yaşa Bildiklerin ezber değil, yenisin sen Boşuna mı yaprak gibi rüzgarına kapıldım ben? Unutup kendimi bir diva..

Kuzu Kapama Nasıl Yapılır 06:45

Kuzu Kapama Nasıl Yapılır

Malzemeler: 1 kg Kemikli Kuzu Kol 6-7 yaprak Yeşillik 6-7 yaprak Pazı 2 demet Taze Soğan 2 demet Dereotu 1 adet Havuç 6-7 yaprak 1 tatlı kaşığı Şeker 1 çay bardağı Zeytinyağı 2 yemek kaşığı Un Tuz, Karabiber..

Müslüm Gürses - Ağlama Gözlerim 06:10

Müslüm Gürses - Ağlama Gözlerim

Müslüm Gürses - Ağlama Gözlerim Dinle Şarkı Sözleri : Bir gençlik rüzgarıdır eser deli deli başımda Başım öne eğilir kalırım yalnız başıma Bir gençlik rüzgarıdır eser deli deli başımda Başım öne eğilir kalırım yalnı..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ebru Yaşar - Ben Ne Yangınlar Gördüm 04:31

Ebru Yaşar - Ben Ne Yangınlar Gördüm

Ebru Yaşar - Ben Ne Yangınlar Gördüm Sen bana bakma, ilk değil Gidenin kazandığı, hileli bir oyun bu. Sen bana bakma, belki de en doğrusu bu. Ben sonbaharım, döktüğüm son yaprak bu. Ben ne yangınlar gördüm, öylece bırak..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 3.719 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Furkan Halıcı - Nolur 02:55

Furkan Halıcı - Nolur

Furkan Halıcı - Nolur Dinle NOLUR sen gittin ben değiştim değişmez dediğim her şeyi değiştirdin şimdi bizi birleştirdin yaprak yaprak döktün beni bu ağacı kesme n'olur beni böyle koyma n'olur ben söylemem gurur yapa..

Ebru Yaşar - Güz Gülleri 02:55

Ebru Yaşar - Güz Gülleri

Ebru Yaşar - Güz Gülleri Şarkı Sözleri İnan ki ağlamadım Hüzünlüyüm sadece Gözlerimdeki nemler çığ gibi Yağar böyle her gece Güz gülleri gibiyim Hiç bahar yaşamadım Ya sevmeyi bilmedim yıllarca Ya sevince geç kaldım Şi..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.215 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sara - Beyaz Gömlek 04:58

Sara - Beyaz Gömlek

Beyaz Gömlek şarkı sözleri ile Yollara kokun sinmiş, rüzgarlar siler Kalbimden hangi yağmur silecek seni? Göçtüğüm her diyarın hasreti başka Oysa hep doğan güneş sana benzer Kalbimi yaprak yaprak dağıttım her yere Her..

Yağmurun Elleri 04:04

Yağmurun Elleri

Küçücük bir bakışın Çözer beni kolayca Kenetlenmiş parmaklar gibi Sımsıkı kapanmış olsun Yaprak yaprak açtırırsın İlk yaz nasıl açtırırsa İlk gülünü gizem dolu Hünerli bir dokunuşla Hiç kimsenin yağmurun bile ..

Beyaz Kelebekler Ateş Böcegi  03:11

Beyaz Kelebekler Ateş Böcegi

aşk bahçemi süsleyen inci çiçeğimmisin? aşk bahçemi süsleyen inci çiçeğimmisin? gecemi aydınlatan, ateş böceğimmisin? gecemi aydınlatan, ateş böceğimmisin? gençlik başımda duman, ilk aşkım ilk heyecan! gençlik baş..

Kaan Karaca feat. Şilan Yıldız - Feda 04:26

Kaan Karaca feat. Şilan Yıldız - Feda

Her şey zamanla geçermiş anladım Kalbimin tedavisini inan ben tamamladım Gözyaşı diner mi sandın denize dönmeden Aşk bu biter mi sandın bu beden ölmeden Kaçmıyorum hala burdayım dağ gibi Yaprak döksem de inan hala yerim..

TNK - Yine Yazı Bekleriz 04:11

TNK - Yine Yazı Bekleriz

Ah ne çok özledim seni Bir bilsen ah bir görsen Sonbaharlarım gelir O yaprak hiç düşmez Hepsi bitti hepsi bitti Hepsi kaybolan günlerdi Bir yalnız sen bir yalnız ben Bizi ne nasıl tüketti ki Belki unuturuz onu ..

Kaan Uzuner feat. Şeydanur Yılmaz - Sonbahar 03:40

Kaan Uzuner feat. Şeydanur Yılmaz - Sonbahar

Son hevesim dibinde kalmış çay gibi tatsız Gün batıyor biraz daha umutsuz ve amaçsız Sonbaharı beklerken ooohooh Ben yaprak döküyorum Mevsimler gibi ömrüm yıpranmış avuçlarım Ayaklar altında kalmış hüzünlü yarınlarım A..

Bursa Döner  İlyas Usta 15:32

Bursa Döner İlyas Usta

bursanın eşsiz yaprak döner ve yöresel lezzetlerini sunuyor..

Sezen Aksu - Canımsın Sen 04:18

Sezen Aksu - Canımsın Sen

Adın başka, tadın başka Sığmıyorsun ele avuca delisin sen Dilerim ki benle yaşa Bildiklerin ezber değil, yenisin sen Boşuna mı yaprak gibi rüzgarına kapıldım ben Unutup kendimi bir divaneye takıldım ben Ayağı eşikten..

Dans Eden Bukelamun 01:33

Dans Eden Bukelamun

Güney Carolina'dan yaşayan 24 yaşındaki Gabe Shuler'in beslediği bukelamun Yaprak Dansı olarak bilinen yaprakların esintideki hareketlerini taklit etmiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.018 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kısır Nasıl Yapılır 05:07

Kısır Nasıl Yapılır

Malzemeler: 2 su bardağı Köftelik Bulgur 1 su bardağı domates suyu 1 yemek kaşığı biber salçası 2 yemek kaşığı kaynar su Zeytinyağı 1 adet limon suyu 2 yemek kaşığı nar ekşisi Tuz Karabiber Kimyon Pul biber Sumak 10 dal..

Maceracı _ Hatay 1:12:27

Maceracı _ Hatay

Eşine az rastlanır tatların, sonu gelmez kahkahaların, en güzel sohbetlerin ve elbette yepyenibir şehri tanımanın özlemi içinde misiniz? Eğer cevabınız evet ise bu hafta Maceracı’yı sakın kaçırmayın. Çünkü Maceracı tüm n..

Maceracı _ Edirne 1:07:03

Maceracı _ Edirne

Türkiye’nin batı ucuna doğru şöyle bir uzanmaya, keyifli ve bir o kadar da ilginç hikayelerini sakinlerinden duymaya ne dersiniz? Maceracı bu hafta sizleri, ülkemizin serhat şehri Edirne’ye götürüyor. Murat Yeni izleyen..

10 Dakikada Simit Tarifi 01:40

10 Dakikada Simit Tarifi

Malzemeler; 7 yaprak dikdörtgen milföy İç harcı için istediğiniz malzemeyi kullanabilirsiniz Ben rendelenmiş kaşar peynir kullandım. Bulamak İçin; 1 yemek kaşığı pekmez 1 çay bardağı su Hazırlanışı; 1.1 yaprak dikdört..

Hardallı Patates Salatası Tarifi 01:29

Hardallı Patates Salatası Tarifi

Hardallı Patates Salatası (Az Malzemeli) Tarifi İçin Malzemeler 4 adet orta boy patates 2-3 yaprak kıvırcık marul 4-5 dal taze yeşil soğan Salata sosu için; 6 yemek kaşığı mayonez 2 yemek kaşığı hardal az tuz karabiber ..

Evde Daha Hızlı ve Ekonomik Tavuk Döner Tarifi 11:08

Evde Daha Hızlı ve Ekonomik Tavuk Döner Tarifi

2 parça tavuk göğüs 3 parça kemiksiz tavuk but 1 adet soğan 1 çay kaşığı domates salçası 1 çay kaşığı biber salçası 2 çorba kaşığı yoğurt 2 çorba kaşığı zeytinyağı 2 çay kaşığı tereyağı 2 çorba kaşığı kekik 1 tatlı kaşığ..

Açmalı Hollandez Soslu Poşe Yumurta 09:45

Açmalı Hollandez Soslu Poşe Yumurta

1 adet açma 5 dilim pastırma 3 yaprak Yedikule marulu ½ tatlı kaşığı tereyağı 1 çorba kaşığı sirke Hollandez sos için; 2 çorba kaşığı, 50 gr tereyağı 1 tutam tuz 1 tatlı kaşığı sirke 1 adet yumurta sarısı Küçük bir sos..

Klasik Güllaç Tarifi 08:33

Klasik Güllaç Tarifi

3 litre süt 750 gr toz şeker- 3+3/4 bardak 5-6 çorba kaşığı gül suyu 7 çorba kaşığı toz boziç 12 yaprak güllaç Süsleme için; 2-3 gülün yaprakları 3 litre süte, 750 gr toz şeker ekleyin ve iyice karıştırın. Serçe parm..

Açım, Param Yok, Gözüm de Karnım da Doysun İstiyorum Sandviçi 11:03

Açım, Param Yok, Gözüm de Karnım da Doysun İstiyorum Sandviçi

1 somun ekmek 1 parça tavuk göğsü 1 çorba kaşığı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı domates salçası 1 çay kaşığı toz sarımsak 1 çay kaşığı kekik 1 çay kaşığı karabiber ½ çay kaşığı tuz 4 dilim cheddar peynir 4 yaprak marul 1 adet..

Panna Cotta Tarifi Vişne Soslu Sütlü İtalyan Tatlısı 04:03

Panna Cotta Tarifi Vişne Soslu Sütlü İtalyan Tatlısı

Bugün sizlere süt kreması ile yapılan nefis bir italyan tatlısı tarifi vereceğiz. Evet tabiki panna cotta yapımı gayet pratik olan fakat vakit alan bu tatlıyı çok seveceksiniz. Sevgililer gününde veya özel günlerinizde y..

İgne Oyaları (Slayt) 02:01

İgne Oyaları (Slayt)

Video'da 16 adet iğne oyası bulunmaktadır. ABONE OLMAYI UNUTMAYINIZ.....

  • Kadınca tarafından
  • 1.902 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çeyiz Sandığı 1.Bölüm izle 28:35

Çeyiz Sandığı 1.Bölüm izle

Sema Ergenekon'un sunuculuğunu yaptığı programının 1. bölümünde; Diyarbakır'ın çeyiz sandığı, iğne oyası, kız isteme ve şerbet içme geleneği konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.017 görüntüleme
  • 7 yıl önce