#Yapılması halinde

Ölümcül Takip Film İzle 1:36:27

Ölümcül Takip Film İzle

Londra'daki ABD Büyükelçiliği'ne kısa bir süre önce tayin edilen Kate Abbott adlı bir gizli servis görevlisi (Milla Jovovich) bombalı bir saldırıdan son anda kurtulduktan sonra saldırının sorumluluğunun üzerine yıkıldığı..

  • Tv Series tarafından
  • 2.504 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sayın  Kılıçdaroğlu  Adalet İçin Değil  Fetö'ye  Cesaret İçin  Yürüyor 04:53

Sayın Kılıçdaroğlu Adalet İçin Değil Fetö'ye Cesaret İçin Yürüyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ilk olarak FETÖ’nün sosyal medyadaki tetikçileri tarafından duyurulan 15 Haziran provokasyonuna başladı. Kılıçdaroğlu'nun bu provokasyonuna tepkilerde gecikmedi. A Haber canlı yayını..

Survivor 2017 İfşa-Adem Aslında 1.Mi? 05:14

Survivor 2017 İfşa-Adem Aslında 1.Mi?

Survivor ademe haksızlık mı yapıldı, oyunlarda hile mi var, noter uygulaması yan ekran uygulamasında geçerli mi, Acun istediği yarışmacıyı 1. mi yapıyor aslında hepsine videomuzda yer verdik. Ademin bu yarışmayı kazanmas..

  • ANKA tarafından
  • 1.141 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 2 Saatte Yapılıyor, 300 Yıl Dayanıyor! 02:05

2 Saatte Yapılıyor, 300 Yıl Dayanıyor!

İnanması zor ancak bu evler 2 saatte yapılıyor 300 yıl kalabiliyor. Japonya'da bulunan bu evler köpükten yapılıyor.... Kapı ve pencereler köpüklerin arasına yerleştirilmiş.. Evin maliyeti de son derece düşük. Japonya'dak..

  • ANKA tarafından
  • 678 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ağaçsız Alanda ‘Ağaç Kesilecek’ İddiasıyla Eylem Yaptılar! 04:39

Ağaçsız Alanda ‘Ağaç Kesilecek’ İddiasıyla Eylem Yaptılar!

Manisa’da kendilerini çevreci olarak niteleyen bir grup, ağaç bulunmayan alanda ‘ağaç kesilecek’ iddiası ile Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak otoparkı protesto etmek için Büyükşehir Belediye Meclisi önün..

Çin, NASA'nın İmkansız Dediği Yakıtsız Çalışan EmDrive Motorunu Üretti 05:33

Çin, NASA'nın İmkansız Dediği Yakıtsız Çalışan EmDrive Motorunu Üretti

Çin devlet televizyonu, Çinli bilim insanlarının NASA'nın imkansız dediği, yakıt kullanmadan itiş gücü sağlayabilen EmDrive motoru ürettiğini ileri sürdü.Çin devlet televizyonu CCTV'ye göre, Çinli bilim insanları NASA ta..

Tarihi Çarşı Esnafı Hırsızlıktan Bıktı 03:17

Tarihi Çarşı Esnafı Hırsızlıktan Bıktı

Gaziantep'te Tarihi Bakırcılar Çarşısı esnafı sık sık yaşanan hırsızlık olaylarından bıktı. Güvenlik kameralarına yansıyan hırsızlık olaylarından şikayetçi olan esnaf, zanlıların bir an önce yakalanarak, çarşıdaki güvenl..

Avrupa'da Takvim İsyanı 6 Federasyon Euroleague İçin Toplandı 00:56

Avrupa'da Takvim İsyanı 6 Federasyon Euroleague İçin Toplandı

Türkiye, Yunanistan, İtalya, Almanya, Rusya ve İspanya'nın basketbol federasyonları, THY Avrupa Ligi takviminin FIBA 2019 Dünya Kupası Eleme maçları ile aynı ana denk gelmesi nedeniyle Avrupa Ligi yönetiminden program de..

Türkiya 29 Eylül'den İtibaren KRG Uçuşlarını Askıya Alacak 01:18

Türkiya 29 Eylül'den İtibaren KRG Uçuşlarını Askıya Alacak

Türkiye'den Kuzey Irak'a 29 Eylül'den itibaren askıya alınacağını bildiren Erbil Türk Konsolosluğu, 27 Eylül'de Ankara'nın Irak Kürdistan Bölgesi'ndeki (KKG) son bağımsızlık referandumuna itiraz etmeye devam ettiğini sö..

Geleneksel Tıp Yeniden Hayat Buluyor 05:17

Geleneksel Tıp Yeniden Hayat Buluyor

Türkiye’de ötekileştirilen ve unutulmaya yüz tutan geleneksel ve tamamlayıcı tıp, Bezmialem Vakıf Üniversitesi’nin açmış olduğu merkez ile birlikte yeniden hayat buluyor. Tarihi yüzyıllara dayanan, Osmanlı Devleti zama..

Dolandırıcı Kadın Baltayı Taşa Vurdu 03:50

Dolandırıcı Kadın Baltayı Taşa Vurdu

Samsun'un Bafra ilçesinde lösemili çocuklara para topladığını iddia eden bir kadın, yardım topladığını söylediği çocuğun babasına yakalandı. Bafra’da meydana gelen dolandırıcılık girişiminin kamera görüntüleri ortaya ç..

Seçim Zamanı Belirlendi!!  Barzani seçime gidiyor 02:30

Seçim Zamanı Belirlendi!! Barzani seçime gidiyor

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nde (IKBY) 1 Kasım’da parlamento ve başkanlık seçimleri yapılmasının planlandığı duyuruldu. Gayrimeşru referandumun ardından başta Türkiye olmak üzere İran ve Irak tarafından tecrit edilen IKB..

İran - Türkiye Arası Milli Para Dönemi 01:29

İran - Türkiye Arası Milli Para Dönemi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İran Cumhurbaşkanı Ruhani arasındaki görüşmeye ekonomik konular damga vurdu ve çok önemli açıklamalar geldi. Buna göre önümüzdeki dönemde Türkiye ile İran arasındaki ticaret milli p..

Son Dakika: AK Parti'nin İBB Adayı Belli Oldu 00:57

Son Dakika: AK Parti'nin İBB Adayı Belli Oldu

K Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal oldu. Uysal'ın adaylığını Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya açıkladı. Uysal yaptığı ilk açıklamada AK Parti'nin İstanbul Bü..

Bozdağ'dan MTV Müjdesi Geldi 02:22

Bozdağ'dan MTV Müjdesi Geldi

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ son günlerin en çok konuşulan konularından biri olan Motorlu Taşıt Vergisi'ne yapılan zam hakkında açıklamalarda bulundu.Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ yaptığı açıklamala..

AB'de Terörle Mücadelede Yeni Dönem 01:44

AB'de Terörle Mücadelede Yeni Dönem

Avrupa Birliği terörle mücadele konusunda üye ülkelere yönelik öneri paketi sundu. Amaç kamu alanlarını korumak, teröristlerin hareket alanını daraltmak ve AB’nin sınır dışı faaliyetlerini güçlendirmek. Brüksel’de terör ..

Avrupa Sahte Şarap Üretimine Karşı Nasıl Mücadele Ediyor 04:00

Avrupa Sahte Şarap Üretimine Karşı Nasıl Mücadele Ediyor

Avrupa’da gıda dolandırıcılığı milyonlarca Euro’ya mal oluyor ve sahtelicekten en çok etkilenen tarımsal ürünlerin başında şarap geliyor. En son gelişmiş teknoloji ve teknikler sayesinde üzümlerin kalitesini ve kökenini..

Öğretmen Müdür Yardımcısını Bıçakladı 03:53

Öğretmen Müdür Yardımcısını Bıçakladı

Edinilen bilgilere göre, ilçedeki bir lisede görev yapan öğretmen Y.T, Tire Öğretmenevi'nin bahçesine otomobilini park etti. Öğretmenevi Müdür Yardımcısı Yavuz Kuru, kan kampanyası yoğunluğu nedeniyle Y.T.'den otomobili ..

Olaylı İlişkide Son Perde Ben De İsterdim Daha Büyük Olsun 05:00

Olaylı İlişkide Son Perde Ben De İsterdim Daha Büyük Olsun

Hababam Sınıfı'nda Hayta İsmail rolüyle akıllara kazınan Ahmet Arıman 23 yaşındaki sevgilisiyle evlendi. Eşi Kader Kaynak çift ilişki yaşamaya başladığında evliydi. Bu durumun duyulmasından sonra Arıman aşkına sahip çıkı..

  • BETA tarafından
  • 826 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kıvanç Tatlıtuğ'dan Olay Yaratacak Sosyal Medya Yorumu 01:35

Kıvanç Tatlıtuğ'dan Olay Yaratacak Sosyal Medya Yorumu

Kıvanç Tatlıtuğ, önceki akşam eşi Başak Dizer’le birlikte tiyatro izledi. Çıkışta muhabirlerle sohbet eden Tatlıtuğ, oyunda rol alan arkadaşlarıyla birlikte plan yaptıklarını ve hasret gidermeye gideceklerini söyledi. Kı..

  • BETA tarafından
  • 1.001 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ezgi Mola Çocuk İstismarı Hakkında Sert Konuştu 07:16

Ezgi Mola Çocuk İstismarı Hakkında Sert Konuştu

Ezgi Mola, Çocuk İstismarı Hakkında Sert Konuştu! Ezgi mola, son zamanlarda yaşanan çocuk istismarı olaylarının hepimizin canını fazlasıyla sıktığını ve gerek bizler gerek anne babalar herkesin bir şeyler yapacağını, ke..

  • BETA tarafından
  • 814 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avrupa Uzay Ajansı'nın İmza Attığı Son Buluşlar 08:33

Avrupa Uzay Ajansı'nın İmza Attığı Son Buluşlar

Avrupa Uzay Ajansı'nın Columbus Modülü uzayda bir çok buluşa imza attı Space'in bu bölümünda Almanya'nın Köln şehrindeki Avrupa Astronot Merkezindeyiz. Programımızda Avrupa'nın Uluslararası Uzay İstasyonu üzerinde kull..

Diyarbakır’da Polis Hava Destekli Asayiş Uygulaması Düzenlendi 00:49

Diyarbakır’da Polis Hava Destekli Asayiş Uygulaması Düzenlendi

Diyarbakır'da polis ekipleri asayiş uygulaması gerçekleştirdi Helikopter destekli uygulamada eğlence mekanları ve sokaklar arandı. Polis ekiplerinin gerçekleştirdiği asayiş uygulamasının gecenin ilerleyen saatlerine kada..

Ispanaklı Üçgen Puf Börek Tarifi Hazır Yufkalı Muska Şeklinde Börek 04:53

Ispanaklı Üçgen Puf Börek Tarifi Hazır Yufkalı Muska Şeklinde Börek

Bu leziz ıspanaklı börek tarifini çok seveceksiniz. Üçgen şeklinde bu börekler fırından çıktıktan sonra puf puf olmuş oluyor. Hazır yufka ile yapılan ve tepsi böreklerine göre yapımı çok daha kolay olan bu iç olarak ıspa..

İrmikli Etimek Tatlısı Tarifi Çikolatalı Pudingli Şerbetli Pasta 05:42

İrmikli Etimek Tatlısı Tarifi Çikolatalı Pudingli Şerbetli Pasta

Daha önce etimek tatlısı yaptıysanız ne kadar lezzetli olduğunu bilirsiniz. Fakat biz sizlere çok farklı bir irmikli ve üzerine çikolatalı puding dökülerek hazırlanan çok farklı bir etimekli pasta hazırladık. Yapımını iz..

Bu Basit İpuçları 5 Kritik Afet Durumunda Hayat Kurtarabilir 09:24

Bu Basit İpuçları 5 Kritik Afet Durumunda Hayat Kurtarabilir

Doğal Afetlerde Nasıl Hayatta Kalınır? Dünyada hiç kimse doğal afetlere karşı % 100 güvende değildir ve kendinizi kritik bir durumda bulmanız durumunda hayatınızı nasıl kurtarmak için tam olarak ne yapacağınızı ve başkal..

  • JET TV tarafından
  • 918 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çocuk Kaçırmak İçin Kullanılan 10 Yöntem  Kaçını Biliyorsunuz 04:51

Çocuk Kaçırmak İçin Kullanılan 10 Yöntem Kaçını Biliyorsunuz

Konu: Bu videoda çocuk kaçırma olaylarında en çok kullanılan 10 yöntemi ve yapılması gerekenleri derledik. İyi seyirler.. 10. Yardım İsteme Çocuk kaçırmak için en çok kullanılan yöntemlerden biri onlardan yardım isteme..

  • JET TV tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fblood - Dehb 03:12

Fblood - Dehb

D.E.H.B. şarkı sözleri ile Dikkatin eksik, dengen hep bozuk Beyninin içinde bağırır hep bi’ sokuk Sök at kafayı belki de bu senin tek çaren Kurtulamazsın asla sen bunla beraber ölcen. Doktora gittin yazdı kırmızı reçe..

2019 izlenmesi gereken filmler Liste 10 10:45

2019 izlenmesi gereken filmler Liste 10

Sinema filmi çekmek, özellikle de çok pahalı sahneleri, iyi oyuncuları ve üst düzey sahne malzemelerini içeriyorsa, uzun bir süreç gerektirir. Sizlere en iyi full hd 1080p Türkçe dublaj film izleme ayrıcalıklarını ve fil..

El ve Ayak Parmakları Yapışık Doğan 21 Yaşındaki Berna Yardım Bekliyor 04:03

El ve Ayak Parmakları Yapışık Doğan 21 Yaşındaki Berna Yardım Bekliyor

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde yaşayan 21 yaşındaki Berna Çiftçi, kafatası problemi ve el ile ayak parmakları yapışık dünyaya geldi. Gözleri de dışarıda olan Çiftçi, 12 operasyon geçirmesine rağmen sağlığına kavuşamadı. ..