#Yapılması halinde

Özel Halk Otobüsüne Bariyerler Ok Gibi Saplandı 03:11

Özel Halk Otobüsüne Bariyerler Ok Gibi Saplandı

TEM Otoyolu O3 bağlantı yolunda seyir halinde olan özel halk otobüsü, sol şeritten bir aracın sıkıştırması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarındaki çelik bariyerlere çarptı. Bariyerlerin adeta bir ok gib..

Şişli'de Dikkatsiz Yaya İki Yönden De Gelen Araçların Altında Kaldı 00:31

Şişli'de Dikkatsiz Yaya İki Yönden De Gelen Araçların Altında Kaldı

Şişli'de bir anda koşarak yolun karşısına geçmek isteyen adama seyir halindeki taksi çarptı. Çarpmanın etkisiyle havalanarak karşı yola uçan talihsiz adam, burada da seyir halinde olan başka bir araca çarparak yere savru..

Sultanbeyli'de Plaka Hırsızları Kamerada 00:31

Sultanbeyli'de Plaka Hırsızları Kamerada

Sultanbeyli'de gece yarısı mahalleye gelen 2 kişi sokakta park halinde bulunan 3 aracın plakasını çaldı. Hırsızların rahat tavırlarıyla dikkat çektiği o anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı...

Ünlü Besteci Ozan Musluoğlu Beşiktaş'ta Motosikletiyle bir Kadına Çarptı 01:20

Ünlü Besteci Ozan Musluoğlu Beşiktaş'ta Motosikletiyle bir Kadına Çarp

İstanbul Beşiktaş’ta motosikletiyle cadde üzerinde seyir halinde olan caz sanatçısı ve besteci Ozan Musluoğlu, yolun karşısına geçmeye çalışan genç bir kadına çarptı..

Ankara’da 30 Kasım’a Kadar Gösteri Yasağı 00:31

Ankara’da 30 Kasım’a Kadar Gösteri Yasağı

Ankara’da 30 Kasım’a Kadar Gösteri Yasağı Ankara Valiliği, güvenlik gerekçesiyle bugünden başlayarak 30 Kasım'a kadar her türlü toplantı, miting ve yürüyüşü yasakladı. Büyük tepki gören kararı sosyal medyada eleştiren v..

Şişli'de Otobüsün Altında Kalmaktan Son Anda Kurtuldular 00:26

Şişli'de Otobüsün Altında Kalmaktan Son Anda Kurtuldular

Şişli'de kaldırımda yürüdüğü esnada bir anda koşarak yolun karşısına geçmeye çalışan çifte seyir halinde olan belediye otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere savrulan ve otobüsün altında kalmaktan kıl payı kurtulan çif..

Milyonlarca Yavru Yengeç İstilası 01:42

Milyonlarca Yavru Yengeç İstilası

Avustralya'ya bağlı Noel Adası'nda (Kırmızı Yengeç Adası), her yıl yengeçler karadan denize göç ederler. Yine bir göç anında çekilen bu görüntülerde 50 milyonun üzerinde yengeç denize ulaşmak için hareket halinde...

  • JET TV tarafından
  • 747 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Park Edilen Arabayı Tek Başına Kaldıran Çılgın Türk! 00:46

Park Edilen Arabayı Tek Başına Kaldıran Çılgın Türk!

Dünya basının “Türk Hulk” olarak tanıttığı vücut geliştiricisi Hakan Acar, arabayı park alanından çekmeyeceğini savunan komşusuna sinirlenerek park halinde el freni çekik arabayı kaldırarak kenara çekti...

  • JET TV tarafından
  • 1.178 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaldırımda Duran Genç Kızı Metrelerce Sürükledi! 00:50

Kaldırımda Duran Genç Kızı Metrelerce Sürükledi!

Beşiktaş Ortaköy'de seyir halinde olan bir otomobil, otoparka girmek için aniden dönüş yapan başka bir otomobile çarparak kaldırımda bekleyen yolcuların arasına daldı. Çarpmanın etkisiyle metrelerce uzağa savrulan genç k..

Okmeydanı'nda Helikopter Destekli Terör Operasyonu 03:29

Okmeydanı'nda Helikopter Destekli Terör Operasyonu

Okmeydanı'nda Helikopter Destekli Terör Operasyonu İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, gece saat 02.30 sıralarında Okmeydanı'nda bulunan Gençlik Federasyonu Derneği binası..

Beytüşşebap'ta Bombalı Araç Saldırısına Karşı Yeni Önlem 01:40

Beytüşşebap'ta Bombalı Araç Saldırısına Karşı Yeni Önlem

Beytüşşebap'ta Bombalı Araç Saldırısına Karşı Yeni Önlem ŞIRNAK'ın Beytüşşebap ilçe Kaymakamı Kadir Güntepe, son günlerde artan bombalı araç saldırılardan ilçe merkezinin korunması için ilçe girişlerine ve güvenlik bina..

Şemdinli'de 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi 01:07

Şemdinli'de 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

TÜRK Silahlı Kuvvetleri tarafından yapılan bilgilendirmede ; Hakkari Şemdinli'de, üs bölgelerine silahlı saldırı için hareket halinde oldukları keşif ve gözetleme vasıtalarıyla tespit edilen silahlı iki teröristin hava h..

LPG'li Araç Bomba Gibi Böyle Patladı 00:52

LPG'li Araç Bomba Gibi Böyle Patladı

Kağıthane'de park halinde bulunan LPG'li araç alev alarak bomba gibi patladı. Patlama nedeniyle çevredeki ev ve araçlarda maddi hasar meydana gelirken patlama anı kameralara yansıdı...

Uşak’ta Darbe Fırsatçısı Dolandırıcı Yakalandı 00:59

Uşak’ta Darbe Fırsatçısı Dolandırıcı Yakalandı

Uşak’ta Darbe Fırsatçısı Dolandırıcı Yakalandı Uşak’ta 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında ortaya çıkan fırsatçı dolandırıcı polisin takibi sonucu yakalandı. Uşak’ta vatandaşları polis, asker veya savcı gibi unvanlar..

Cinayet Gibi Kaza Kamerada! 00:25

Cinayet Gibi Kaza Kamerada!

Rusya'da bulunan Tataristan'daki Zainsk kasabasında, bir otobanda seyir halinde bulunan 80 yaşındaki otomobil sürücüsü iki kamyonun arasında kaldı. Otomobil sürücüsü olay yerinde yaşamını yitirirken, kamyon sürücüleri ha..

Üniversiteye Giriş Sistemindeki Değişiklikler Açıklandı 01:04

Üniversiteye Giriş Sistemindeki Değişiklikler Açıklandı

Yüksek Öğretim Kurumu Başkanı Yekta Saraç, milyonlarca insanın merakla beklediği üniversiteye giriş sistemindeki değişiklikleri açıkladı. Yüksek Öğretim Kurumu Başkanı Yekta Saraç, 2018-2019 eğitim yılında yükseköğretime..

Trump;Nükleer Anlaşmanın Kusurları Giderilmezse Anlaşmayı Sonlandıracağım 01:11

Trump;Nükleer Anlaşmanın Kusurları Giderilmezse Anlaşmayı Sonlandıraca

Donald Trump İran ile 2015 yılında yapılan nükleer anlaşmayla ilgili yeni stratejisini açıkladı. Trump, söz konusu anlaşmanın kötü bir anlaşma olduğunu ve İran’a nükleer silah programına devam etmek için bir fırsat sundu..

Erdoğan: İstifa Etmeyenler İçin Gereği Yapılır 00:54

Erdoğan: İstifa Etmeyenler İçin Gereği Yapılır

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan istifasını istediği belediye başkanlarının direnmesi halinde gerekli adımların parti içinde atılacağını duyurdu...

Şabaniye Yerli Film Hd İzle 1:36:28

Şabaniye Yerli Film Hd İzle

Şabaniye, yönetmenliğini Kartal Tibet'in üstlendiği, 1984 yapımı bir Türk filmidir. Güldürü türündeki bu sinema filminin başrollerini Kemal Sunal ve Çiğdem Tunç paylaşmıştır. Şaban, beceriksizliği ve saf haliyle dikkatle..

  • dizi tarafından
  • 3.470 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trafikte Tartışan Kadınların Yol Ortasında Kavga Etmesi 02:18

Trafikte Tartışan Kadınların Yol Ortasında Kavga Etmesi

Trafikte seyir halinde tartışmaya giren iki kadının araçlarından inerek yol ortasında kavga etmeleri araç içi kamerasına böyle yansımış...

  • JET TV tarafından
  • 863 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklarını Sepette Taşıyan Motosiklet Sürücüsü 00:36

Çocuklarını Sepette Taşıyan Motosiklet Sürücüsü

Kırıkkale'de bir aile motosikletin arkasındaki plastik kasaya çocuklarını koyarak, çocuğun hayatını tehlikeye attı.Zafer Caddesi üzerinde seyir halinde olan bir motosikletle yolculuk yapan iki kişi, motosikletin arkasına..

Kaliforniya Deniz yemeği- Geoduck Midyesinin Yakalaması ve işlemesi 07:52

Kaliforniya Deniz yemeği- Geoduck Midyesinin Yakalaması ve işlemesi

Geoduck :, ilginç bir deniz canlısıdır. Gerek görüntüsü, gerek nasıl avlandığı, gerekse yüksek fiyatlara restoranlarda satılması durumları ile, oldukça ilgi çekicidir. Bilhassa Asya topraklarında, büyük restoranlarda bir..

  • TRT OKUL tarafından
  • 1.148 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mardin'de Drone Destekli Uyuşturucu Operasyonu 01:28

Mardin'de Drone Destekli Uyuşturucu Operasyonu

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde 31 kilo 850 gram eroin ele geçirildi.İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, terör örgütünün finans kaynaklarının kesilmesi ve uyuşturucu ticaretinin önlenmesi amacıyla Kızıltepe'd..

Alaska'lı Geyik Arabayı Boynuzladı 04:53

Alaska'lı Geyik Arabayı Boynuzladı

Abd, Alaskada Evin önünde park halinde duran arabayı boynuzlayan Geyiğin videosu tıklanma rekoru kırdı. Daha sonra Posta kutusunu boynuzlayan kızgın geyik, her ne kadar nahoş olan bir durum oluştursa bile hoş bir video b..

  • JET TV tarafından
  • 856 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı 06:22

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı İran’ın başkenti Tahran’da ilk defa 295 turist taşıyan uçak seferi Denizli’ye uçuş gerçekleştirdi. Denizli’de bir turizm firması tarafından yapılan anlaşma ile İ..

Çok Nizami Şekilde Karşıdan Karşıya Geçen Kazlar 00:39

Çok Nizami Şekilde Karşıdan Karşıya Geçen Kazlar

Yolda Tek Sıra Halinde Yürüyen Kazlar.Trafik kurallarına tabi uymak gerek ama tabi uyanlar başka cinsten olunca iş biraz tuhaf oluyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.178 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avcılar'da Doğalgaz Borusu Patladı 02:10

Avcılar'da Doğalgaz Borusu Patladı

Olay, Avcılar Yelpaza Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, İSKİ ekipleri kazı çalışması yaptığı sırada doğalgaz borusu patladı. Patlamayla birlikte açığa çıkan doğalgaz alev aldı. Çevrede bulunan bir evin patlaman..

Kahramanmaraş’ta Minibüs Tarlaya Uçtu 8 Yaralı 01:24

Kahramanmaraş’ta Minibüs Tarlaya Uçtu 8 Yaralı

Edinilen bilgiye göre, Onikişubat ilçesine bağlı Barbaros Mahallesinde Mehmet Kaplan (22) yönetimindeki 46 LB 072 plakalı minibüs, önünde seyir halinde olan otomobile çarpmamak için yaptığı manevra sonrası yoldan çıkarak..

Bir Babanın İki Büyük Acısı 06:53

Bir Babanın İki Büyük Acısı

Bir Babanın İki Büyük Acısı Gaziantep'te yaşayan Abdürrezzak Karadağ'ın kas erimesi bulunan iki çocuğu gözleri önünde her geçen gün eriyor. Karadağ, hastalığından dolayı yürüyemeyen büyük oğlunu sırtında taşırken, sürek..

Arjantinli Futbolcular Basını Boykot Etme Kararı Aldı_ Artık Konuşmayacağız 01:22

Arjantinli Futbolcular Basını Boykot Etme Kararı Aldı_ Artık Konuşmaya

Arjantinli Futbolcular Basını Boykot Etme Kararı Aldı_ Artık Konuşmayacağız Kolombiya'yı 3-0 yendikleri maçın ardından Arjantinli oyuncular, Lavezzi'nin uyuşturucu kullandığı iddiaları üzerine medyaya boykot uygulama ka..