#Yapımı kolay yumuşacık peynirli Çörek tarifi

Evde Likit Ruj Yapımı-Dıy (Çok Kolay ve Ekonomik) 02:04

Evde Likit Ruj Yapımı-Dıy (Çok Kolay ve Ekonomik)

Bugun evde kendi likit rujumuzu hazirliyoruz, hem de cok pratik, 2 dakikalik bir yontemle ;) Ben alisik olunmayan renkler tercih ettim ama siz ayni yontemle istediginiz renk ruju yaratabilirsiniz.. Keyifli seyirler, kana..

  • Kadınca tarafından
  • 2.937 görüntüleme
  • 8 yıl önce
20 Farklı Kolay Kıyafet Yapımı-Dıy 11:42

20 Farklı Kolay Kıyafet Yapımı-Dıy

Tek parça ürünle farklı tarzlarda nasıl kıyafet tasarlanır,videomuzda izleyebilirsiniz.İyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 2.921 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dev İlmekli Bere Yapımı - Kolay Şekilde May Tekniği 29:08

Dev İlmekli Bere Yapımı - Kolay Şekilde May Tekniği

May tekniği nedir,nasıl yapılır püf noktaları nelerdir,videomuzda izleyebilirsiniz.Umarım beğenirsiniz.Daha fazlası için kanalımız KADINCA ya abone olmayı lütfen unutmayın,iyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 2.006 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kolay Püsküllü Küpe Yapımı 04:44

Kolay Püsküllü Küpe Yapımı

Evde Kendinizin Yapabileceği Çok Basit Küpe Modeli. Kanalıma Abone Olmayı Unutmayınız...

Kiymali (Peynirli) Pide Tarifi 15:16

Kiymali (Peynirli) Pide Tarifi

Kiymali peynirli minik pide tarifi Profilimdeki linke basarak youtubedeki kanalimdan detayli tarifi izliyebilirsiniz.. Hamurun malzemesi 1 kilo un 1 paket yas maya(isteyenler 1 paket kuru mayada koyabilir) 2 su bardagi i..

  • Kadınca tarafından
  • 1.137 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Peynirli Gül Poğaça Tarifi Mayalı Poğaça Nasıl Yapılır 04:23

Peynirli Gül Poğaça Tarifi Mayalı Poğaça Nasıl Yapılır

Bugünkü videomuzda sizlere nefis bir peynirli poğaça tarifi vereceğiz. Sizlerden gelen gül poğaça nasıl yapılır sorularına kayıtsız kalamadık ve sizler için bu lezizmi leziz poğaça tarifini hazırladık. Hem çok az miktard..

Peynirli Anne Poğaçası Tarifi 05:39

Peynirli Anne Poğaçası Tarifi

Peynirli Anne Poğaçası Malzemeleri : 4 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 su bardağı tereyağı 1 su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı yoğurt Tuz Peynirli Harcı İçin; 1,5 su bardağı beyaz peynir 1/2 bağ maydanoz Karabiber..

Yufkadan Peynirli Gözleme Tarifi 01:43

Yufkadan Peynirli Gözleme Tarifi

Gözleme nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Hazır yufkadan veya elde açarak ikisinin tarifinide videomuzun içindeki linkler yardımı ile ulaşabilirsiniz. Gözleme geleneksel bir türk lezzeti, içine koyu..

Miföylü Yufkalı Peynirli Ispanaklı Börek Tarifi 04:33

Miföylü Yufkalı Peynirli Ispanaklı Börek Tarifi

Miföylü Yufkalı Peynirli Ispanaklı Börek İçin Malzemeler: 12 kare milföy hamuru 2 adet yufka Börek sosu için: 2 yumurta Yarım şişe soda 1 çay bardağı (100ml kadar) zeytinyağı veya başka bir çeşit sıvıyağ Peynirli b..

Kaşar Peynirli Simit Poğaça Tarifi  Mayalı Susamlı Poğaça 05:52

Kaşar Peynirli Simit Poğaça Tarifi Mayalı Susamlı Poğaça

Nefis kaşarlı pekmeze bulanmış ve susama batırılmış aynı simit gibi bir poğaça tarifi ile karşınızdayız. Bu pamuk gibi poğaçaların yapımı oldukça kolay. Her tarifte olduğu gibi sadece bir kaç tane püf noktasını bilmeniz ..

Peynirli Karbonatlı Pişi Tarifi Yemek Tarifleri 03:14

Peynirli Karbonatlı Pişi Tarifi Yemek Tarifleri

Hamur işi tarifleri sevenlere özel peynirli karbonatlı pişi tarifi videosu hazıladık.Hazırlaması kolay ve mayalanmayı beklemeden hızlı bir şekilde yapılabilen bu tarifimizi evde adım adım uygulayarak yapabilirsiniz. Pey..

Hazır Yufkadan Peynirli Çıtır Börek Tarifi Börek Tarifleri 02:36

Hazır Yufkadan Peynirli Çıtır Börek Tarifi Börek Tarifleri

Pratik ve lezzetli börek tarifleri vermeye devam ediyoruz. Hazır yufkadan peynirli çıtır börek tarifi videosu ile sizler de çok hızlı bir şekilde nefis bir börek tarifi yapabilirsiniz. Özellikle çıtır çıtır kıvamı sevenl..

Hazır Baklava Yufkasından Peynirli Sodalı Rulo Börek Tarifi 05:03

Hazır Baklava Yufkasından Peynirli Sodalı Rulo Börek Tarifi

Daha önce sodalı börek yapanlar böreğin dokusunu ne kadar farklı olduğunu bilirler. Bunu baklava yufkasıyla hazırladığınızda karşımıza dahada başka bir lezzet çıkıyor. Hazır baklava yufkası rulo şeklinde ile ve içinde bu..

Yoğurtlu Meze Haydari Tarifi Beyaz Peynirli Tarator Sos 02:13

Yoğurtlu Meze Haydari Tarifi Beyaz Peynirli Tarator Sos

Yoğurtlu peynirli nefis bir meze nasıl yapılır öğrenmek istiyorsanız. Bu harika görünüme sahip haydari tarifini denemeniz lazım. Aynı zamanda diğer bir ismi tarator sos olan bu mezeyi yapmak gayet basit. Bizler ev yemeği..

Hazır Yufkadan Peynirli Gözleme Tarifi Kahvaltılık Tarifler 02:24

Hazır Yufkadan Peynirli Gözleme Tarifi Kahvaltılık Tarifler

Gözleme sevenler için kahvaltılık tarifler den hazır yufkadan peynirli gözleme tarifi videosu hazırladık. Yapımı da oldukça kolay ve kısa sürede hazırlanabilen gözlememizin lezzeti de yerinde çıtır çıtır dır. Hazır yufka..

Peynirli Tuzlu Tarifi 01:47

Peynirli Tuzlu Tarifi

Malzemeler 1 yumurta 2.5 su bardağı un 5 yemek kaşığı yoğurt yarım çay bardağı sıvı yağ 60 gram tereyağı (yumuşamış) 1 paket kabartma tozu 1 tatlı kaşığı tuz peynir Üzeri için; 1 yumurta sarısı çörek otu Hazırlanışı; ..

Peynirli Muffin Tarifi 02:36

Peynirli Muffin Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta, 1 su bardağı bardağı süt, 1 çay bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı Peynir, 2 su bardağı un, 1 paket kabartma tozu, 1 çay kaşığı tuz, Susam. ************************* Kahvaltı sofralarında hamur işi s..

Kapalı Pide Tarifi (Kıymalı, Peynirli) 18:00

Kapalı Pide Tarifi (Kıymalı, Peynirli)

1 kilo un 1 tane yaş maya(isteyenler bir paket kuru maya da kullanabilir) 2 su bardağı ılık süt 3 yemek kaşığı sıvı yağ 2 tatlı kaşığı tuz 1 yemek kaşığı şeker Ayriyeten bir su bardağı ılık su hamurumuza yavaş yavaş..

Su Böreği Tarifi  12 Katlı Kıymalı ve Peynirli Su Böreği 12:08

Su Böreği Tarifi 12 Katlı Kıymalı ve Peynirli Su Böreği

750 gr beyaz un- 2 dolu kavanoz* 8 yumurta 1 çay bardağı su 1 çorba kaşığı tuz 200 gr tereyağı 250 gr çift çekim dana döş kıyma 200 gr beyaz peynir 10-12 dal maydanoz *Kavanoz 660 ml lik • Geniş bir kaseye 8 yumurta kı..

Pratik Peynirli Pide Tarifi 04:45

Pratik Peynirli Pide Tarifi

Malzemeler: 1 adet baget ekmek, 200 g eriyebilen türde bir peynir, 5 dilim pastırma, 1/2 çay bardağı zeytinyağ, 1/2 su bardağı domates rendesi, 3 diş sarımsak. Genellikle Tarifi olan yemeklerin videosunu çekiyorum, ama ..

Baklavalık Yufkadan Peynirli Börek Tarifi 01:43

Baklavalık Yufkadan Peynirli Börek Tarifi

Baklavalık Yufkadan Çıtır Çıtır Peynirli Börek Tarifi İçin Malzemeler 20 adet baklavalık yufka Sosu için; 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı maden suyu İç malzemesi; Peynir Maydanoz Üzeri için; 2 y..

Patatesli Peynirli Banyolu Börek Tarifi 14:05

Patatesli Peynirli Banyolu Börek Tarifi

Patatesli Peynirli Banyolu Börek Tarifi(hazir yufkadan) Yoğurtlu Patates Topları..

Patatesli Peynirli Pileli Börek Tarifi 05:38

Patatesli Peynirli Pileli Börek Tarifi

Patatesli Peynirli Pileli Börek Tarifi..

Pamuk Gibi Kahvaltıya Peynirli Pizza Tarifi 03:09

Pamuk Gibi Kahvaltıya Peynirli Pizza Tarifi

Bugün Kahvaltiniz benden olsun istedim ve size en kolayindan nefis bir kahvaltilik peynirli pizza veya tepsi böregi tarifi veriyorum...

Bazlamadan Pizza Tarifi 4 çeşit Peynirli ve Ton Balıklı Sebzeli Karışık Pizza 05:58

Bazlamadan Pizza Tarifi 4 çeşit Peynirli ve Ton Balıklı Sebzeli Karışı

Bazlama ekmekten pizza tarifi için malzemeler İki adet bazlama Üzeri için Yarım adet domates yarım adet yeşil biber Yarım adet kurusoğan Yeşil veya siyah zeytin Ton balığı Pırasa Ve rendelenmiş kaşar peyniri (Malz..

Baton Kalıpta Peynirli Börek Tarifi 01:44

Baton Kalıpta Peynirli Börek Tarifi

Malzemeler; 3 tane hazır yufka içi için; 150 gr beyaz peynir ve maydanoz karışımı 1 su bardağı süt Yarım su bardağı sıvı yağ 1 tane yumurta üzeri için; 1 tatlı kaşığı yoğurt çörek otu..

 Peynirli Börek Tarifi 02:59

Peynirli Börek Tarifi

6 adet yufka, 500 g ezilmiş az yağlı beyaz peynir, 1 küçük kase kıyılmış maydanoz, 1,5-2 su bardağı süt, 3/4 su bardağı sıvı yağ, Susam, Çörek otu, 1 yumurta sarısı...

Örgü Milföy Börek Tarifi  Milföy Hamurundan Peynirli ve Sosisli Börek 04:09

Örgü Milföy Börek Tarifi Milföy Hamurundan Peynirli ve Sosisli Börek

Eğer sosis ile milföy börek yapacaksanız bilmeniz gereken bir kaç püf noktası var. Bunlardan birincisi milföy hamurunu açarken merdane ile üzerine fazla bastırmamaya dikkat etmeniz lazım. Eğer fazla bastırırsanız hamur ç..

Çıtır Çıtır Peynirli Börek Tarifi 05:57

Çıtır Çıtır Peynirli Börek Tarifi

Çıtır Çıtır Peynirli Börek için Malzemeler: 2 adet Baklavalık Yufka 200 gram Beyaz Peynir 1/4 demet Maydanoz 1 adet Yumurta Kırmızı Biber Kekik Sıvıyağ..

Peynirli Kabak Dolması Tarifi 05:51

Peynirli Kabak Dolması Tarifi

Peynirli Kabak Dolması için Malzemeler: 6 adet Girit Kabağı 100 gram Beyaz Peynir 100 gram Lor Peyniri 2-3 yemek kaşığı rendelenmiş Kaşar Zeytinyağı Dereotu..