#Yapımı kolay yumuşacık peynirli Çörek tarifi

Efsane Peynirli Pişi Tarifi  Balon Gibi kabaran Hamur Kızartması 06:37

Efsane Peynirli Pişi Tarifi Balon Gibi kabaran Hamur Kızartması

1 su bardağı yoğurt 2 adet yumurta adet yumurta 1 tatlı kaşı tuz Bir paket kabartma tozu 3,5 su bardağına yakın un (dikkatli bir şekilde ilave edin) Arası için beyaz peynir ve kaşar peyniri Hamur malzemelerini karıştır..

 Ebrar Usta'dan 02:56

Ebrar Usta'dan "Dereotlu ve Peynirli Poğaça" Tarifi!

Çocuktan Al Haberi Ünlüler’in 17. Bölümünde; Ebrar Usta lezzetli dereotlu ve penirli poğaça tarifi verdi...

  • ANKA tarafından
  • 1.034 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Ebrar 'dan Peynirli Omlet  Tarifi 00:49

Ebrar 'dan Peynirli Omlet Tarifi

Yayınlandığı her ülkede reyting rekorları kıran, eğlendirici yarışma programı “Çocuktan Al Haberi” Evrim Akın'ın sunumuyla Her Cumartesi - Pazar Show TV'de!..

  • ANKA tarafından
  • 729 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çörek Otunun Faydaları Ve Zararları 07:08

Çörek Otunun Faydaları Ve Zararları

Bu video Çörek Otunun Faydaları ve Zararları hakkında bilgi vermektedir. Peki Çörek Otunun Faydaları Nelerdir? •Antioksidan özelliği vardır. •Çörek otu kullanımı bağışıklık sistemini güçlendirir. •İltihap oluşumun..

  • Kadınca tarafından
  • 656 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cars Town - Traktör Polis Ve Canavar Kamyon Çörek Peşinde 04:41

Cars Town - Traktör Polis Ve Canavar Kamyon Çörek Peşinde

Çocuklar, Traktör, Polis Arabası ve Canavar Kamyonun yer aldığı bu çizgi filmi sizlere sunmaktan mutluluk duyuyoruz! Mavi Traktör yolda giderken bir binanın üstünde tatlı çörek görüyor! Onu çekmeyi başarsa da çörek yere ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 212 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Evim Lokanta 36.Bölüm- Haşhaşlı Çörek 04:21

Evim Lokanta 36.Bölüm- Haşhaşlı Çörek

Şef Burak Zafer Sırmaçekici 36. Bölüm'de Haşhaşlı Çörek tarifi verdi! Haşhaşlı Çörek MALZEMELER 5 Su Bardağı Un Yarım Paket Tereyağı 1 Tatlı Kaşığı Tuz 1 Yemek Kaşığı Şeker Yarım Paket Maya 1,5 Su Bardağı Süt Yarım Ça..

  • ANKA tarafından
  • 1.104 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tahinli Çörek Nasıl Yapılır 04:12

Tahinli Çörek Nasıl Yapılır

1.Öncelikle 1 su bardağı tahinin içerisine 1 su bardağı şeker ilave edilerek kasede karıştırılır. 2.Hamuru için,yarım paket yaş maya, 1 yemek kaşığı şeker ve 1 su bardağı ılık süt yoğurma kabına alınarak maya çözdürülür...

Pofidik Tarçınlı Çörek 09:36

Pofidik Tarçınlı Çörek

Hamuru için, 500 gr un- 1,5 kavanoz* 250 ml süt- kavanozda 3 parmak yüksekliğinde 1 yumurta 4 çorba kaşığı tereyağı 4 çorba kaşığı toz şeker 1 çay kaşığı tuz 1 paket instant maya 10 tane kakule İçi için, 3 çorba kaşığı t..

Rus Mantısı Tarifi Pelmeni Tarifi  Hingel Tarifi  Kürze Tarifi 05:56

Rus Mantısı Tarifi Pelmeni Tarifi Hingel Tarifi Kürze Tarifi

RUS MANTISI ( PELMENİ) MALZEMELER HAMURU İÇİN 2 adet yumurta 3.5 su bardağı un Yarım su bardağı su 1 tatlı kaşığı tuz İÇİ İÇİN 250 gr. Kıyma 1 adet soğan 1 çay kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber TARİFİ Kaseye yumurta..

Evde Waffle Yapımı Ev Yapımı Waffle 03:36

Evde Waffle Yapımı Ev Yapımı Waffle

Evde waffle yapımı sanıldığı kadar zor değildir. Hatta çok kolaydır. Ev yapımı waffle için gerekli malzemeler çok azdır ve yapım süresi de çok kısadır...

Ev Yapımı Kakaolu Puding Yapımı 01:01

Ev Yapımı Kakaolu Puding Yapımı

Az Malzeme İle Kakaolu Puding Yapımı Tarifi İçin Malzemeler 3,5 su bardağı süt 4 yemek kaşığı kakao 1 su parmağından bir parmak eksik, şeker 2 yemek kaşığı un 1 paket vanilya 1 yemek kaşığı tereyağı..

Evde Telefon Kılıfı Yapımı - 5 Tane Çok Şık Telefon Kılıfı Yapımı 13:41

Evde Telefon Kılıfı Yapımı - 5 Tane Çok Şık Telefon Kılıfı Yapımı

Evde kolayca yapacağınız birbirinden şık ve kullanışlı telefon kılıfı yapılışını umarım beğenirseniz. Kanalımıza abone olmayı lütfen unutmayınız.:))..

  • Kadınca tarafından
  • 2.719 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dalgalı Saç  Yapımı ! -Su Dalgası Yapımı ! 07:22

Dalgalı Saç Yapımı ! -Su Dalgası Yapımı !

Saçlarına evde doğal su dalgası modeli uyugulamak isteyenler videomuzda izleyebilirler.marım beğenirsiniz.Bizi izlediğiniz için teşekkürler.İyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 2.186 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yumuşacık Sodalı Açma 02:20

Yumuşacık Sodalı Açma

Yumuşacık Sodalı Açma Tarifi İçin Malzemeler 1 paket yaş maya 2 su bardağı ılık süt 3 çorba kaşığı toz şeker 1 şişe soda (200 ml) 1 su bardağı sıvı yağ 2 adet yumurta (akı içine sarıları dışına sürülecek ) 2 tatlı kaşığı..

Kaymaklı Yumuşacık Poğaça 02:18

Kaymaklı Yumuşacık Poğaça

Malzemeler Yarım su bardağı ılık süt 1 paket instant maya 1 yemek kaşığı şeker 125 g oda ısısında tereyağı 200 g kaymak Yarım çay bardağı sıvı yağ 1 adet yumurta akı 1 tatlı kaşığı tuz Yaklaşık 4 su bardağı un İçi için;..

Tek Hamurla Birbirinden Farklı Yumuşacık 11 Çeşit Poğaça 10:28

Tek Hamurla Birbirinden Farklı Yumuşacık 11 Çeşit Poğaça

Yumuşacık Pamuk Poğaçalar için Malzemeler 1su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı sıvıyağ 2 adet yumurta ( beyazı içine sarısı üstüne sürülecek ) 3 çorba kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı tuz 1 küçük pake..

Yumuşacık Kuzu Şiş Nasıl Yapılır 04:28

Yumuşacık Kuzu Şiş Nasıl Yapılır

500 gram Kuzu Şiş 3 adet Soğan Lavaş Maydanoz Sumak Tuz Karabiber Zeytinyağı..

Yumuşacık Mini Muffin Kek 00:49

Yumuşacık Mini Muffin Kek

Malzemeler 2 yumurta Yarım su bardağından biraz fazla şeker Yarım su bardağı sıvı yağ Yarım su bardağı süt Yarım su bardağı su 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 1,5 yemek kaşığı kakao 1,5 su bardağından biraz fazla u..

Çikolatalı Yumuşacık Top Kek Tarifleri 01:39

Çikolatalı Yumuşacık Top Kek Tarifleri

Malzemeler; 2 yumurta 1 su bardağı süt Yarım su bardağı sıvı yağ Yarım su bardağından biraz fazla şeker 3 yemek kaşığı kakao 50 gr bitter çikolata 1 vanilya 1 kabartma tozu Aldığı kadar un(2 su bardağı kadar) Damla çikol..

Nusr-Et'in Yumuşacık, Lokum Gibi But Pişirme Tekniği 01:00

Nusr-Et'in Yumuşacık, Lokum Gibi But Pişirme Tekniği

Sosyetenin ünlü etçisi, etlere fısıldayan adam Nusret'in muhteşem et sanatı gösterisi. Nusret, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla gündemdeki yerini korumayı çok iyi başarıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.124 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mayasız Kolay Poğaça Tarifi 01:24

Mayasız Kolay Poğaça Tarifi

Mayasız Yumuşacık Peynirli Poğaça Tarifi İçin Malzemeler Yarım su bardağı sıvı yağ 1 yumurta 1 su bardağı süt 1 tatlı kaşığı tuz 1. 5 tatlı kaşığı toz şeker 4 su bardağı un (3. Bardaktan sonra kontrollü ekleyelim) 1. 5 p..

Nişastalı Kakaolu Kolay Mantar Kurabiye Tarifi 02:50

Nişastalı Kakaolu Kolay Mantar Kurabiye Tarifi

Sizlere bu tarifimizde kakao ile yapılan çok kolay ve nefis bir mantar kurabiye tarifi vereceğiz aslında bu kurabiyelerde diğer tarifini verdiğimiz kurabiyeler gibi yapımı çok kolay bir tarif. Tek ihtiyacınız olan kurabi..

Kakaolu ve Çikolatalı Kolay Çatlak Kurabiye Tarifi 03:05

Kakaolu ve Çikolatalı Kolay Çatlak Kurabiye Tarifi

Bugün sizlerle yapımı kolay kurabiye tarifi paylaşacağız. Çatlak kurabiye çikolata, tereyağı ve kakao ile yapılıyor. İçinde tereyağı ve çikolata bol olduğundan top haline getirdiğimiz kurabiyeler fırına atınca çatlıyor b..

Kolay Beyaz Çikolatalı Pastacı Kreması Tarifi 01:16

Kolay Beyaz Çikolatalı Pastacı Kreması Tarifi

Pastanelerdeki gibi nefis pasta kremaları yapmak düşündüğünüzden daha kolay. Çikolatalı pasta kremasının yapılışı için ihtiyacınız olan malzemeleri yazımızın sonunda sizler ile paylaşacağız bundan önce sizlere pasta krem..

Hamsi Kuşu Tarifi Tavada Kolay Hamsi Dolma Kızartması 03:31

Hamsi Kuşu Tarifi Tavada Kolay Hamsi Dolma Kızartması

Daha önce tava kullanarak hamsi kuşu kızartması denediniz mi ? Yapımı çok kolay olan bu besleyici balık dolması diye tabir edebileceğimiz leziz yemek tarifini bir kere denedikten sonra evde sık yaptığınız tarifler arasın..

Tek Tek Sarmadan Kolay Üçgen Börek Tarifi 03:56

Tek Tek Sarmadan Kolay Üçgen Börek Tarifi

Malzemeler: 3 adet yufka yarım su bardağı yoğurt yarım su bardağı süt yarım su bardağı sıvıyağ 1 yumurta (sarısı üzerine akı peynirli harca) peynirli harç için: yaklaşık 2 kase kadar karışık beyaz peynir, kaşar peyniri r..

Tas Kebabı Tarifi - Dana Etli Kolay Yemek Tarifleri 02:28

Tas Kebabı Tarifi - Dana Etli Kolay Yemek Tarifleri

Bu videomuzda sizlere nefis bir et yemeği olan tas kebabı tarifi vereceğiz. Aslında yapımı gayet kolay olan bu kebap tarifi için pekte bir ön hazırlık yapmanıza gerek yok. Bildiğiniz gibi kanalımızda sizlerle daha önce p..

  • PengoTV tarafından
  • 916 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çok Kolay Bayram Tatlısı Şambali Tarifi 07:10

Çok Kolay Bayram Tatlısı Şambali Tarifi

Ramazan yaklaşıyor, Ramazan geldi, iftara ne pişirsek, misafirleri nasıl ağırlasak derken bayram geldi bile. Şimdi bayram tatlısını düşünme zamanı. Bazılarınız hafta sonunda hazırladı bile belki de tatlısını. Benim sözüm..

Cevizli Kolay Baklava Tarifi 06:24

Cevizli Kolay Baklava Tarifi

Malzemeler: . 18 adet hazır baklava yufkası, . 3 su bardağı çekilmiş ceviz, . 200 g tereyağ (eritilmiş halde 1,5 su bardağı), Şerbeti için; . 3 su bardağı şeker, . 3 su bardağı su, . 1 ince dilim limon. Birçoğumuz fa..

Muzlu Alman Pastası Tarifi Meyveli Kolay, Mayalı Yaş Pasta 06:52

Muzlu Alman Pastası Tarifi Meyveli Kolay, Mayalı Yaş Pasta

Leziz bir muzlu yaş pasta yapmaya ne dersiniz. Porsiyonluk alman pastasını hem yapmak çok kolay hemde çok lezzetli. Genelde akla pasta dendiğinde koca yuvarlak zorluklara hazırlanan kelepçeli kalıplara dökülüp özel bıçak..