#Yapımı Çok kolay Çikolata bombası pasta tarifi pasta tarifleri

Ispanaklı Rulo Pasta Tarifi  Meyveli Damla Çikolatalı Yaş Pasta 06:40

Ispanaklı Rulo Pasta Tarifi Meyveli Damla Çikolatalı Yaş Pasta

Bu harika görünüme sahip meyveli yaş pasta tarifi diğer tariflerimizden farklı olarak rulo şeklinde ve ıspanaklı. Sanki fıstıklıymış gibi görünen bu nefis pastayı kesinlikle denemelisiniz. İçinde püre halinde bulunan ısp..

Pasta Tabanı Nasıl Yapılır  Kakaolu Pasta Keki Tarifi 02:45

Pasta Tabanı Nasıl Yapılır Kakaolu Pasta Keki Tarifi

Bu tarifimizde sizler için çikolatalı pandispanya tarifi hazırladık. Yani diğer isimleriyle pasta keki veya pasta tabanı olarak adlandırdığımız pasta yapımının en önemli parçası olan pandispanyanın kabarmış olması ve lez..

Külah Pasta  Milföy Hamurundan Yaş Pasta Tarifi 03:34

Külah Pasta Milföy Hamurundan Yaş Pasta Tarifi

Bu tarifimizde sizlere milföy hamuru ile külah şeklinde yaş pasta nasıl yapılır göstereceğiz. Genelde yaş pasta dendiğinde akla pandispanya gelir ama milföy hamuru ilede yaş pasta yapabilirsiniz. Bu tarifimizde milföyler..

Hindistan Cevizli Pasta Tarifi  Kokostar Pasta 10:03

Hindistan Cevizli Pasta Tarifi Kokostar Pasta

Hindistancevizli pasta için malzemeler 3 Adet yumurta 1 su bardağından bir parmak eksik toz şeker 1 su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı süt 2 su bardağı tepeleme un 1 paket kabartma tozu 1 paket şekerli vanilin İki yemek ..

Muzlu Mozaik Pasta Tarifi  Çikolatalı Pudingli Piramit Bisküvili Pasta 07:29

Muzlu Mozaik Pasta Tarifi Çikolatalı Pudingli Piramit Bisküvili Pasta

Üzeri ve içi çikolatalı puding ile doldurulmuş muzlu bisküvili pasta nasıl yapılır detaylı videomuz sayesinde öğreneceksiniz. Genelde mozaik pasta bir çok isimle anılır. Her ne kadar pek çok isim ile aynı leziz tatlı anı..

Ekonomik ve Herkesin Yapabileceği  Rulo Pasta Tarifi  Kakolu Muzlu Rulo Pasta 07:57

Ekonomik ve Herkesin Yapabileceği Rulo Pasta Tarifi Kakolu Muzlu Rul

Kakaolu rulo pasta için malzemeler 4 adet yumurta 1 su bardağından bir parmak eksik toz şeker (videoda çay bardağı dediğime bakmayın sizin de gördüğünüz gibi su bardağı kullandım ????) 3 yemek kaşığı kaynar su 1 su bard..

Pasta Tarifi Muzlu Rulo Pasta 09:32

Pasta Tarifi Muzlu Rulo Pasta

MUZLU RULO PASTA TARIFI MALZEMELER Ic kremasi icin gerekenler Yarim litre süt(2 su bardagi) 1 tane yumurta sarisi Yarim su bardagi seker 2 yk nisasta 2 yk un 1 paket vanilya 1 yk tereyagi Pandispanyasi icin gerekenler 5 ..

Odun Pasta - Pasta Tarifi 02:11

Odun Pasta - Pasta Tarifi

Odun Pasta Tarifi İçin Malzemeler; 1 paket hazır pandispanya 1 küçük kutu vişne suyu Kreması için: 3 su bardağı süt 1 su bardağı şeker 6 yemek kaşığı un 3 yemek kaşığı kakao 1 yumurta sarısı 1 tatlı kaşığı tereyağı 1 pa..

  • Kadınca tarafından
  • 962 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çilek Soslu Mozaik Pasta Tarifi  Mozaik Pasta Nasıl Yapılır 02:55

Çilek Soslu Mozaik Pasta Tarifi Mozaik Pasta Nasıl Yapılır

1.1 su bardağı süt küçük bir tencereye alınır ve ısıtılır, 5 yemek kaşığı şeker ve 3 yemek kaşığı tereyağı 3 yemek kaşığı kakao eklenerek çırpılır ve ocaktan alınır. 2.400g kırılmış bisküvinin üzerine hazırlanan kakaolu ..

Ekler Pasta Tarifi Çikolatalı Ekler Yapımı 02:33

Ekler Pasta Tarifi Çikolatalı Ekler Yapımı

Ekler tarifi öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Aslında yapımı pekte zor olmayan ekler yapımı videomuzda aşama aşama anlatıldı. İlk olarak soğuması için ekler kremasını hazırlıyoruz. Hazırladıktan sonra daha iyi ..

Çikolatalı Pastane Alman Pastası Tarifi  Mini Yaş Pasta Yapımı 08:43

Çikolatalı Pastane Alman Pastası Tarifi Mini Yaş Pasta Yapımı

1-İlk olarak şekerle yumurta sarısını sos tenceresine alıp ikisinin birbirine karışmasını sağlıyoruz. Yumurta ve şeker birbirine karıştıktan sonra nişasta ve unu üzerlerine ekleyip bir yandan sütümüzü yavaş yavaş ilave e..

Vanilyalı Puding Dolgulu Kek Tarifi Pudingli Yaş Pasta Yapımı 07:51

Vanilyalı Puding Dolgulu Kek Tarifi Pudingli Yaş Pasta Yapımı

Sizlere bu videomuz da vanilyalı puding ile dolgulu kek veya pasta nasıl yapılır yapılır detaylı olarak göstereceğiz. Yapımı gayet kolay olan bu leziz pasta tarifini denedikten sonra hep yapmak isteyeceksiniz. Hem çocukl..

Ev Yapımı Supangle Tarifi Ev Yapımı Supangle Nasıl Yapılır 02:14

Ev Yapımı Supangle Tarifi Ev Yapımı Supangle Nasıl Yapılır

Ev yapımı supangle tarifi videosu ile nefis bir tatlı tarifi yapabilirsiniz. Üstelik yapım süresi kısa ve yapılışı oldukça kolaydır. Ev yapımı spangle nasıl yapılır ve tam ölçüsünde malzeme listesi nedir merak edenler iç..

Ev Yapımı Limonlu Puding Tarifi  Ev Yapımı Puding 01:28

Ev Yapımı Limonlu Puding Tarifi Ev Yapımı Puding

Tatlı tarifleri sevenler için nefis aroması ile ev yapımı limonlu puding tarifi videosu hazırladık. Yapım süresi oldukça kısa ve az sayıdaki malzemeleri ile nefis bir tat. Limon aroması ile de ferah bir tatlıdır...

Su Böreği Tadında Kolay Tava Böreği  Börek Tarifleri 04:53

Su Böreği Tadında Kolay Tava Böreği Börek Tarifleri

Tava Böreği için Malzemeler 3 adet taze yufka 1 küçük kase beyaz peynir 1 küçük kase küçük küçük doğranmış kaşar peyniri Islatmak İçin 1 çay bardağı su yarım çay bardağı kadar sıvı yağ Kızartmak için 1 çorba kaşığ..

Çok iLginç Meslekler ÇOK ŞAŞIRACAKSINIZ ÇOK ÇOK HEYECANLANMAYA HAZIR OLUN 11:42

Çok iLginç Meslekler ÇOK ŞAŞIRACAKSINIZ ÇOK ÇOK HEYECANLANMAYA HAZIR O

Dünyanın en ilginç ve Çok şaşırtıcı meslekleri 3 yıldızlı bir video haydi seyredelim ÇOK ÇOK HEYECANLANACAKSINIZ......

  • PengoTV tarafından
  • 2.064 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Muzlu Rulo Pasta Nasıl Yapılır Tatlı Tarifleri 05:47

Muzlu Rulo Pasta Nasıl Yapılır Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenler bu tarifi çok sevecekler, muzlu rulo pasta nasıl yapılır ve tam ölçülü malzeme listesi nedir tüm detayları bu video da gösterdik. Kolayca evde bu nefis pasta tarifini yapabilirsiniz. YouTube kan..

Çilekli Pasta Tarifleri 08:48

Çilekli Pasta Tarifleri

Çilekli pasta için malzemeler: 1 ölçü kakaolu pandispanya pasta kreması için 2 yumurta sarısı yarım su bardağı tozşeker 2 tepeleme yemek kaşığı nişasta 1 yemek kaşığı un 2 su bardağından 1 parmak eksik süt (450ml) 1 limo..

Sıcak Çikolata Tarifi 04:30

Sıcak Çikolata Tarifi

Meksika Usulü Sıcak Çikolata Malzemeler: 100 gram bitter çikolata 1 çay kaşığı kırmızı biber 2 çubuk tarçın Muskat rendesi Kremşanti 1 bardak krema 2 bardak Süt 1/2 bardak su Adımlar: 1- Çikolata, su ve çubuk tarçını ort..

Bol Çikolata Soslu Kadife Dokusunda Islak Kek ,Islak Kek Tarifi 07:11

Bol Çikolata Soslu Kadife Dokusunda Islak Kek ,Islak Kek Tarifi

4 adet yumurta (oda sıcaklığında olsun ) 1,5 su bardağı toz şeker 1,5 su bardağı süt 1,5 su bardağı sıvıyağ 3 su bardagi un ( yumurtanın büyüklüğüne göre unun ölçüsü biraz degişebilir ) 3 (silme) çorba kaşığı ka..

Çikolata Dolgulu Pankek Tarifi 01:56

Çikolata Dolgulu Pankek Tarifi

Çikolata Dolgulu Pankek Tarifi İçin Malzemeler 2 adet yumurta 2 yemek kaşığı şeker 1,5 su bardağı un 1 su bardağı süt 1 paket vanilya Yarım paket kabartma tozu İçi için Kahvaltılık sürülebilir çikolata Hazırlanışı: 1.İl..

Sıcak Çikolata Tarifi 02:07

Sıcak Çikolata Tarifi

Malzemeler: 4 su bardağı süt, 4 tatlı kaşığı kakao, 4 tatlı kaşığı şeker, 1 tatlı kaşığı vanilya, Üzeri için rendelenmiş Çikolata. Sıcak çikolatanın yazılı tarifini görmek ve çıktısını almak için tıklayın; Soğuk kış gün..

Krep Nasıl Yapılır Meyveli Çikolata Soslu Tarifi 04:31

Krep Nasıl Yapılır Meyveli Çikolata Soslu Tarifi

Malzemeler: 2 yumurta 1 su bardağı su süt karışımı 1 su bardağı un 2 yemek kaşığı tozşeker 1 çimdik tuz 1 silme yemek kaşığı tereyağı (eritilmiş) veya katı ike 1 çok büyük olmayan yemk kaşığı alın yeterli, ölçüsü çok mü..

Çikolata Kremalı Topkek Cupcake Tarifi 03:42

Çikolata Kremalı Topkek Cupcake Tarifi

Çikolatalı Krempeynirli Pasta Kreması tarifi için: (Yaşpastanın hem içini hem dışını kaplamak için kullanacaksanız ölçüleri iki katına çıkarın. Bu ölçüler 12 adet topkek için fazlasıyla yetiyor) 1 paket bitter çikolata y..

Beyaz Kremalı Çikolata Kaplı Topkek Tarifi 04:19

Beyaz Kremalı Çikolata Kaplı Topkek Tarifi

Malzemeler: 1/3 su bardağı su (bir bardağın üçte biri) bardak 250ml. lik 1 çimdik tuz 1 tatlı kaşığı limon suyu 1 buçuk su bardağından biraz az tozşeker 2 yumurta akı (sarısı karışmamış) arzuya göre yarım paket vanilya..

Çikolata Kaplı Mozaik Topları Tarifi 03:13

Çikolata Kaplı Mozaik Topları Tarifi

Malzemeler: 2 yemek kaşığı tereyağı yarım çay bardağı süt yarım çay bardağı tozşeker yarım çay bardağı süt 1 yemek kaşığı kakao 1 tatlı kaşığı türk kahvesi veya suda çözülmüş granül kahve yaklaşık 1 paket veya biraz daha..

Oreo'lu Çikolata Topları Tarifi 03:58

Oreo'lu Çikolata Topları Tarifi

120 gram Labne 1 büyük paket Oreo 100 gram eritilmiş Çikolata Pasta Süsü..

(Çikolata Kaplı) Bisküvili Balkabaklı Toplar Tarifi 04:15

(Çikolata Kaplı) Bisküvili Balkabaklı Toplar Tarifi

Balkabaklı Bisküvili Top İçin Malzemeler: 7-8 adet balkabağı tatlısı yaklaşık 1 paket petitbör bisküvisi 2 avuç iri kıyılmış kavrulmuş fındık 1 paket bitter çikolata..

Çikolata Soslu Trileçe Tarifi 05:14

Çikolata Soslu Trileçe Tarifi

Hamuru icin gerekli malzemeler: 5 adet yumurta 1 paket kabartmatozu 1 paket vanilyasekeri Yarim cay bardagi siviyag 2 yemek kasigi irmik 1 su bardagi tozseker 1 su bardagi un Sütlü sos icin gerekli malzemeler: 1 litre sü..

Çikolata Kaplı Hindistan Cevizi Topları Tarifi 03:07

Çikolata Kaplı Hindistan Cevizi Topları Tarifi

indistan cevizli toplar veya Kartopu tatlısı için malzemeler: 1 kutu süt kreması (200gr.) 1 su bardağı pudra şekeri yaklaşık 3-4 su bardağı kadar hindistan cevizi rendesi. (pastane malzemeleri satan yerlerden veya bahara..