#Yapın!

Kolay Peynirli Poğaça Tarifi 04:25

Kolay Peynirli Poğaça Tarifi

Peynirli Mayasız Poğaça İçin malzemeler: 2 yemek kaşığı tereyağı 2 yemek kaşığı yoğurt 1 yumurta (akından çırpıp yarısını ayırın) yarım su bardağı mısır unu yarım su bardağı siyez unu (yoksa normal un ekleyin) 1 su barda..

Başka Türlü İçli Köfte Tarifi 05:46

Başka Türlü İçli Köfte Tarifi

İçi için; 1 büyük avuç yeşil mercimek 300 gr mantar 1,5 adet kuru soğan 3 diş sarımsak 3 çorba kaşığı zeytinyağı 1,5 çay kaşığı tuz 1,5 çay kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı tatlı toz biber 1,5 çay kaşığı pul biber Su H..

Kolay İki Renkli Tutku Kurabiye Tarifi 05:46

Kolay İki Renkli Tutku Kurabiye Tarifi

Kolay İki Renkli Tutku Kurabiye İçin Malzemeler: 150gr. oda ısısında tereyağı veya katıyağ 1 çay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı pudra şekeri 1 portakal kabuğu rendesi (isteğe bağlı ama çok yakışıyor) 1 su bardağı nişasta 2..

Boğaz Ağrısı İçin 5 Doğal Öneri 04:54

Boğaz Ağrısı İçin 5 Doğal Öneri

Boğaz ağrısına ve yutkunma zorluğuna iyi gelecek bitkisel öneriler: 1. Tuzlu su ile gün boyu gargara yapmak 2. 1 su bardağı kaynar suya 1 yemek kaşığı kekik ekleyip altını kapatın ve kapak örtüp 10 dakika demleyin. Ilık ..

Brokoliyi Sevdirecek Kıymalı Patatesli Brokoli Yemeği Tarifi 03:34

Brokoliyi Sevdirecek Kıymalı Patatesli Brokoli Yemeği Tarifi

Brokoli Yemeği İçin Malzemeler: Orta boy bir brokoli 1 adet soğan 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı veya sıvıyağ 100-150gr. kıyma 1 yemek kaşığından az domates ve tatlı biber salçası (kullanıyorsanız acısı da olur:) 1 adet hav..

Un Kurabiyesi Tarifi 08:30

Un Kurabiyesi Tarifi

Un kurabiyesi için Malzemeler: 200gr. a yakın oda ısısında tereyağı 1 su bardağı pudra şekeri + yarım su bardağı kadar üzerine elemek için 1 çay bardağına yakın sıvıyağ yarım paket kabartma tozu 1 paket vanilya yaklaşık..

Patates Çorbası Tarifi 05:11

Patates Çorbası Tarifi

Patates Çorbası İçin Malzemeler: 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı 1 adet orta boy soğan 2 adet patates 2-3 diş sarımsak 1 yemek kaşığı un 2 yumurta sarısı 1 limon suyu 1 kase et veya tavuk suyu (yoksa kullanmayın) yeterince k..

 Hızlı Tantuni 05:58

Hızlı Tantuni

300 gr bonfile 2 adet lavaş 1 adet kapya biber 2 adet köy biberi 1 adet havuç 2 fındık büyüklüğünde zencefil 2 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı isot 4 adet tane karanfil 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı ..

Tencerede Fincan Kek Tarifi 08:42

Tencerede Fincan Kek Tarifi

Tencerede fincan kek tarifi Bu ölceden tam 6 kahve bardagi cikiyor.Ister benim gibi hamuru ikiye bölün bu sekilde yapin yada sadece kakaolu veya hamuru sade beyaz birakin.Icine ekstra olarak cikolata parcasi ceviz findik..

Kavunlu Dondurma Tarifi 06:28

Kavunlu Dondurma Tarifi

Kavunlu Dondurma İçin Malzemeler: 3 dilim olgun kokulu kavun 1 su bardağı tozşeker (şekeri damak tadınıza göre biraz azaltabilrsiniz) 1 su bardağı süt 1 paket süt kreması (daha yoğun, zengin, kremalı bir tat için 2 paket..

Fırında Sütlaç Tarifi 04:11

Fırında Sütlaç Tarifi

1 litre süt(mümkünse yagli süt alin sütlaciniz daha lezzetli olur) 1 su bardagi şeker Yarim su bardagi pirinc 2 yemek kasigi nisasta 1 tane vanilya Hazirlanisi Ilk once pirinci yikayip icine 2 su bardagi kaynar su koy..

 İmam Sarığı Tarifi 09:31

İmam Sarığı Tarifi

Keki icin gerekenler 4 tane oda isisinda yumurta 1 su bardagi toz seker 1 su bardagi dolusu un 1 cay bardagi süt 1 tane vanilya 1 tane kabartmatozu 3 yemek kasigi kakao(kekin sade olmasini istemiyorsaniz kakao yerine un ..

Borcamda Çilekli Pasta 10:01

Borcamda Çilekli Pasta

5 tane yumurta 1 su bardağı şeker 1 paket vanilya 1 yemek kaşığı kabartma tozu 1 su bardağı un 2 yemek kaşığı nişasta Hazırlanışı : Yumurta şeker vanilyayı mikserle 5 dk. çırpın. Ardından kuru malzemeyi eleyerek ilave ed..

Misket Köfteli Spagetti Tarifi 04:10

Misket Köfteli Spagetti Tarifi

Köftesi için gerekenler : 350-400 gr dana kıyma 1 tane kuru soğan 2 diş sarımsak 1 tane yumurta 1 çay bardağı bayatlamış ekmeği robottan geçirip koydum. Baharatlar Tuz, karabiber, pul biber, kimyon Soğan ve sarımsağı r..

Sebze Çorbası Tarifi 03:55

Sebze Çorbası Tarifi

Taneli Sebze Çorbası için malzemeler: 1 adet soğan 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı 1'er adet havuç ve patates yarım kereviz (ufak ise bir tane ekleyin) 1 tatlı kaşığı un 1 parça ev yapımı et veya tavuk suyu (yoksa es geçin:)..

Biberli Ekmek Tarifi 05:12

Biberli Ekmek Tarifi

Biberli Ekmek İçin Malzemeler: 1 su bardağı ılıktan biraz sıcak su yarım paketten biraz fazla yaşmaya veya 1 yemek kaşığı kuru maya 1 buçuk yemek kaşığı tozşeker 1 su bardağı ılık süt yarım su bardağı sıvıyağ 1 yumurta ..

Ispanaklı Beşamelli Fırında Patates Tarifi 04:20

Ispanaklı Beşamelli Fırında Patates Tarifi

Ispanaklı Beşamel Soslu Fırında Patates Püre için malzemeler: Püre için 5-6 adet patates 2 yemek kaşığı tereyağı 1 su bardağından az süt tuz, arzuya göre karabiber Ispanaklı harç için: 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı 1 adet ..

Ispanaklı Börek Tarifi 05:20

Ispanaklı Börek Tarifi

Ispanaklı börek için malzemeler: 1 su bardağı yoğurt 1 su bardağı su 1 silme tatlı kaşığı tuz 1 paket kabartma tozu yaklaşık 5 su bardağı un (değişebilir azar azar ekleyin) katları için 100gr. kadar tereyağı 4-5 yemek k..

Bisküvili Pasta Tarifi 04:43

Bisküvili Pasta Tarifi

Bisküvili Pasta için gereken malzemeler: pasta kreması için: 1 yumurta 1 yemek kaşığı nişasta 2 hafif tepeleme yemek kaşığı un 2 su bardağı süt 1 yemek kaşığı kadar tereyağı arzuya göre yarım paket vanilya ayrıca 1 su b..

İyi Kabak Tatlısı Tarifi 03:57

İyi Kabak Tatlısı Tarifi

Kabak Tatlısı İçin Malzemeler: 1 kilo balkabağı 2 su bardağı tozşeker 3-4 yemek kaşığı su Üzerine 1 su bardağı iri çekilmiş ceviz veya fındık Balkabağı Tatlısı Yapılışı: Kabağın kabukları patates soyma aleti ile veya ta..

Karnabahar Lahana Turşusu Tarifi 04:03

Karnabahar Lahana Turşusu Tarifi

Karnabahar Lahana Turşusu için malzemeler: (3 litrelik kavanoz) 1 büyükçe karnabahar (benimki yaklaşık 1 kilo geldi) 1 baş sarımsak 2 adet havuç 1 baş sarımsak Ufak bir çeyrek lahana (karnabahara veya isteğinize göre aza..

Porsiyonluk Muzlu Rulo Pasta Tarifi 04:11

Porsiyonluk Muzlu Rulo Pasta Tarifi

Porsiyonluk muzlu rulo pasta için malzemeler: 4 yumurta 1 çimdik tuz yarım su bardağı tozşeker yarım su bardağı un 2 yemek kaşığı nişasta yarım paket kabartma tozu 3 yemek kaşığı su fırın kağıdı kreması için: 2 yumurta y..

Waffle Tarifi 04:06

Waffle Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta, 1 yemek kaşığı tereyağı, 1 su bardağı süt, 1,5 su bardağı un, 1 yemek kaşığı şeker, 1/2 çay kaşığı tuz, 1 paket şekerli vanilin, 1 çay kaşığı kabartma tozu, Kahvaltılık çikolata kreması, Muz, kivi,..

Revani Nasıl Yapılır 02:55

Revani Nasıl Yapılır

Malzemeler: 1/2 su bardağı irmik 2/3 su bardağı un (1 bardaktan az) 1 kabartma tozu 1/2 su bardağı toz şeker 1 yemek kaşığı sıvıyağ vanilya 4 yumurta şerbeti için: 1 buçuk su bardağı tozşeker 2 su bardağı su çeyrek limon..

Fırında Patatesli Köfte Tarifi 02:46

Fırında Patatesli Köfte Tarifi

MALZEMELER 4 adet Patates, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 500 g orta yağlı kıyma, 1 adet soğan, 1 yumurta, 2 yemek kaşığı ekmek kırığı, 1 çay kaşığı karabiber, Tuz. Sos için; 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 yemek kaşığı salça, 2 a..

Ispanaklı Üçgen Puf Börek Tarifi Hazır Yufkalı Muska Şeklinde Börek 04:53

Ispanaklı Üçgen Puf Börek Tarifi Hazır Yufkalı Muska Şeklinde Börek

Bu leziz ıspanaklı börek tarifini çok seveceksiniz. Üçgen şeklinde bu börekler fırından çıktıktan sonra puf puf olmuş oluyor. Hazır yufka ile yapılan ve tepsi böreklerine göre yapımı çok daha kolay olan bu iç olarak ıspa..

Falafel Tarifi  Nohut Köftesi 02:58

Falafel Tarifi Nohut Köftesi

Malzemeler: (3-4 Kişilik) Daha fazlası için malzemeyi artırabilirsiniz. 1 su bardağı haşlanmış nohut yarım su bardağı sadece akşamdan ıslatılmış nohut 1 adet soğan 1 iri tutam maydanoz yaprakları 2 diş sarımsak 1 silme t..

Krep Nasıl Yapılır Meyveli Çikolata Soslu Tarifi 04:31

Krep Nasıl Yapılır Meyveli Çikolata Soslu Tarifi

Malzemeler: 2 yumurta 1 su bardağı su süt karışımı 1 su bardağı un 2 yemek kaşığı tozşeker 1 çimdik tuz 1 silme yemek kaşığı tereyağı (eritilmiş) veya katı ike 1 çok büyük olmayan yemk kaşığı alın yeterli, ölçüsü çok mü..

Evde Tulumba Tatlısı Tarifi  Çıtır Çıtır Kolay Şerbetli Tatlı 04:33

Evde Tulumba Tatlısı Tarifi Çıtır Çıtır Kolay Şerbetli Tatlı

Çok meşhur bir türk tatlısı olan tulumba tatlısının evde kolaylıkla nasıl yapıldığını öğrenmeye hazırmısınız. Bu şerbetli tatlı tarifinin aslında çok benzerleri tüm dünyada yapılıyor. Hatta İngilizce kanalımızda çoğu kiş..

Temel Omlet Tarifi 02:33

Temel Omlet Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta, 1/2 çay bardağı süt, 1 tatlı kaşığı un, 1 çay kaşığı tereyağı, Tuz, Karabiber. ************************* Hafta sonu kapıya geldiğine göre şöyle güzel bir kahvaltılık tarif iyi gider diye düşündüm..