#Yapısı buhara’daki

Bizim kahramanlar geri döndü 01:25

Bizim kahramanlar geri döndü

Hollanda'daki The Rijksmuseum'dan bu videoyu paylaşarak müzeye daha fazla insanı tanıtmak ve getirmek istiyorlardı. Böylece yerel bir alışveriş merkezinde insanlara sanat getirdi ve sonra müzede daha fazlasını göreceğini..

  • Cowboy tarafından
  • 724 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İsrail Güvenlik Güçleri, Bir Filistinli Genci Vurarak Öldürdü 01:23

İsrail Güvenlik Güçleri, Bir Filistinli Genci Vurarak Öldürdü

İsrail Güvenlik Güçleri, Bir Filistinli Genci Vurarak Öldürdü İsrail güçlerinin, Batı Şeria'daki Kalendiya kontrol noktasında bıçaklı saldırı girişiminde bulunduğu gerekçesiyle bir Filistinliyi vurarak öldürdü..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

Köpeğin İlk Kar Yağışıyla Coşkusu 00:23

Köpeğin İlk Kar Yağışıyla Coşkusu

11 aylık Avustralyalı sığır köpekği, Colorado'daki ilk kar yağışında sevinçli coşkusu. haydi seyredelim :-D..

  • PengoTV tarafından
  • 1.145 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adana’da Terör Saldırısı: 2 Şehit, 33 Yaralı 01:33

Adana’da Terör Saldırısı: 2 Şehit, 33 Yaralı

Adana’da Terör Saldırısı: 2 Şehit, 33 Yaralı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Adana’daki terör saldırısında 2 vatandaşın şehit olduğunu, 33 kişinin de yaralandığını açıkladı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Ba..

Doların Artışının Sürmesi Üzerine Sosyal Medyada Başlatılan Kampanya 01:01

Doların Artışının Sürmesi Üzerine Sosyal Medyada Başlatılan Kampanya

Doların Artışının Sürmesi Üzerine Sosyal Medyada Başlatılan Kampanya Doların artışının sürmesi üzerine sosyal medyada başlatılan kampanyayla, başta dolar olmak üzere eldeki dövizin bozdurulması ve Türk Lirası’na yatırım..

Amerikanın Japonyaya Attığı Atom Bombası 07:18

Amerikanın Japonyaya Attığı Atom Bombası

Hiroşima'ya atom bombası saldırısı, II. Dünya Savaşı'nın son aşamasında 6 Ağustos 1945[2] Pazartesi[3] saat 08:15'te Amerika Birleşik Devletleri'nin Uranyum-235 tipi atom bombası Little Boy (Küçük Oğlan) ile gerçekleşt..

  • Belgesel Tv tarafından
  • 1.377 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Esma'ya mektup Dursun Ali Erzincanlı okudu - Muhammed Mursi 05:30

Esma'ya mektup Dursun Ali Erzincanlı okudu - Muhammed Mursi

Esma'ya mektup Dursun Ali Erzincanlı okudu - Muhammed Mursi Esma'ya yazılan mektubu Dursun Ali Erzincanlı okudu Mısır'da İhvan Lideri Muhammed El Biltaci'nin darbeci askerler tarafından şehit düşürülen kızı Esma için ya..

  • Dini Mubin tarafından
  • 871 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

Okullarda öğretmen robot (Nao İnsansı Robot) 03:31

Okullarda öğretmen robot (Nao İnsansı Robot)

Robotlara empati kurmayı öğretmeyi hedefleyen bir proje kapsamında bir robot Avrupa'daki okullarda çeşitli dersler veriyor. Araştırma sonuçları, öğrencilerin robotun eleştirilerini öğretmenlerinin eleştirilerinden daha f..

Ağır Hasar Alıp Restore Edilen 17. Yüzyıldan Kalma Harita 04:18

Ağır Hasar Alıp Restore Edilen 17. Yüzyıldan Kalma Harita

İskoçya'daki bir bacada bulunan 17. yüzyıldan kalma bir harita İskoçya Milli Kütüphanesine plastik bir torba içerisinde getirildi. Kırılgan olan haritayı çözmek imkansız gibi görünüyordu. Fakat Milli Kütüphane çalışanlar..

  • TRT OKUL tarafından
  • 725 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dün mülteci, bugün işletmeci 04:55

Dün mülteci, bugün işletmeci

Almanya‘daki birçok mülteci iş sahibi olmak istiyor ama çoğu bunu şu ana kadar başarabilmiş değil. Kendi catering şirketini kuran ve işi büyütmeyi uman Suriyeli aile ise iyi bir örnek teşkil ediyor...

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu 04:13

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu Türkiye’de ilk kez bu gece satışa sunulan Apple’ın yeni akıllı telefonları iPhone 7 ve 7 Plus için vatandaşlar kuyruk oluşturdu. Merakla ve heyecanla beklenen Iphone 7, Bursa'da saat 00.01..

Hdp'li Vekil Teröristin Cenazesine Katıldı 00:59

Hdp'li Vekil Teröristin Cenazesine Katıldı

Hdp'li Vekil Teröristin Cenazesine Katıldı Erzincan’da güvenlik güçleriyle girdiği çatışmada öldürülen terör örgütü PKK mensubu Selman Tiryaki’nin cenazesi, Diyarbakır’da toprağa verildi. Cenazeye, Halkların Demokratik ..

Düğün Dönüşü Facia  2 Ölü 4 Yaralı 03:41

Düğün Dönüşü Facia 2 Ölü 4 Yaralı

Düğün Dönüşü Facia 2 Ölü 4 Yaralı Orhangazi-İznik Karayolu, Üreğil Mahallesi kavşağında meydana gelen trafik kazasında kavşaktan dönüş yapmak isteyen ve sürücüsünün alkollü olduğu ileri sürülen bir kamyonet ile otomob..

Kraliyet Bahçeleri büyülü ormana dönüştü 01:27

Kraliyet Bahçeleri büyülü ormana dönüştü

Alev saçan meşaleler, lazer ışıkları ve şarkı söyleyen ağaçlar… Kew Gardens olarak bilinen Londra’daki Kraliyet Botanik Bahçeleri, Noel ışıklandırması ve atmosferi ile büyülü bir ormana dönüştü...

Kabile, Dakota Boru Hattı Kararını Kutladı 00:46

Kabile, Dakota Boru Hattı Kararını Kutladı

Kızıldereli Daimi Kaya Sioux Kabilesi, Ordu'nun önerilen Dakota Erişim Hattı'nın Kuzey Dakota'daki Lake Oahe'de geçmesine izin verecek bir irtifakı onaylamayacağı haberi üzerine kutluyor...

Işık: 'Yunanistan'dan Beklentimiz Fetö'cülerin İadesinde Gayret 00:52

Işık: 'Yunanistan'dan Beklentimiz Fetö'cülerin İadesinde Gayret

Milli Savunma Bakanı Işık, Atina'daki temyiz mahkemesinin üç darbeci askeri iade etmeme kararı hakkında, Bizim Yunanistan hükümetinden beklentimiz kesinlikle bu FETÖ mensuplarının Türkiye'ye iadesiyle ilgili her türlü g..

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü 01:51

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü SAMSUN'da Tülay Başaran Anadolu Lisesi 4'üncü sınıf öğrencisi, milli bilek güreşi sporcusu 17 yaşındaki Gamze Çınar, 38'inci Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda 18 yaş altı 50 kilo k..

Depreme Canlı Yayında Yakalanan Spikerlerinin Paniği Kamerada 01:58

Depreme Canlı Yayında Yakalanan Spikerlerinin Paniği Kamerada

Kaliforniya’daki depreme canlı yayında yakalanan televizyon spikerlerinin paniği kameraya yansıdı. Kaliforniya’da meydana gelen deprem anında bazı kanallardaki spikerler canlı yayında yakalandı. Canlı yayında depreme yak..

Almanya′da Noel heyecanı 02:14

Almanya′da Noel heyecanı

Almanya’da Noel yaklaşırken kurulan geleneksel Noel pazarları kent meydanlarını hareketlendiriyor. Işıl ışıl süslemeleri, el yapımı hediyelik eşyaları, tarçın ve şeker kokusuyla soğuk kış günlerini daha hareketli ve eğle..

Charlie Chaplin Filmleri Onarılıyor 01:03

Charlie Chaplin Filmleri Onarılıyor

Sinema tarihinin en önemli isimlerinden Charlie Chaplin'in filmleri İtalya'daki bir stüdyoda restore ediliyor...

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı 06:22

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı İran’ın başkenti Tahran’da ilk defa 295 turist taşıyan uçak seferi Denizli’ye uçuş gerçekleştirdi. Denizli’de bir turizm firması tarafından yapılan anlaşma ile İ..

Vatandaştan Polise İkram 01:46

Vatandaştan Polise İkram

Varto'da bir grup kadın, İstanbul'daki terör saldırısını protesto etmek için, AK Parti İlçe Teşkilatının organizasyonuyla, çeşitli yemekler hazırlayarak, yol kontrolü yapan polislere ikram etti...

Sosyal Medyada Terör Propagandasına Gözaltı 00:41

Sosyal Medyada Terör Propagandasına Gözaltı

Edirne'de, İstanbul'daki terör saldırısı sonrası sosyal medya hesabından, hakaret içerikli paylaşımlarda bulunduğu ve terör örgütü propagandası yaptığı belirlenen kişi gözaltına alındı...

Christopher Nolan'ın 2. Dünya Savaşı Filmi Dunkirk'ten Yeni Fragman Geldi 02:18

Christopher Nolan'ın 2. Dünya Savaşı Filmi Dunkirk'ten Yeni Fragman Ge

Inception ve Interstellar ile milyonlarca izleyiciye ulaşan İngiliz yönetmen Christopher Nolan'ın 2'nci Dünya Savaşı'nı konu olan yeni filmi Dunkirk'ün yakın bir zamanda yayınlanan ilk fragmanına ek yeni bir fragman yayı..

  • Cowboy tarafından
  • 625 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nijer Prensi Muhammed Samaila Mera istanbul'da öğrenci 02:06

Nijer Prensi Muhammed Samaila Mera istanbul'da öğrenci

Ülkesi Nijer'de müstakbel kral olarak görülen Prens Muhammed Samaila Mera İstanbul'da inşaat mühendisliği bölümünde okuyor. Özel bir üniversitenin Bağcılar'daki kampüsünde eğitimine devam eden Mera, İstanbul'da yaşamayı ..

Elçiyi Öldürmek Türkçe Dublaj Film İzle 1:51:55

Elçiyi Öldürmek Türkçe Dublaj Film İzle

San Jose Mercury muhabiri Gary Webb’in gerçek hayat öyküsünden yola çıkılan öyküde, Nikarugua’daki isyancılar ve California merkezli uyuşturucu ithalatıyla ilgili olarak CIA ile kurduğu sıkı ilişki sayesinde uyuşturucu t..

  • Film İzle tarafından
  • 10.635 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı 05:33

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı Hatay’da sıvası, kapısı, penceresi olmayan bir inşaatta kalan Yıldız ailesi, tuvaleti ve banyosu bulunmayan evlerinde hayata tutunmaya çalışıyor. Çocuklarının okuyup kendilerini kurta..

Fetö’cülerin İnanılmaz Kaçış Planı 01:07

Fetö’cülerin İnanılmaz Kaçış Planı

Fetö’cülerin İnanılmaz Kaçış Planı Yasa dışı yollardan yurt dışına kaçmaya çalışan Suriyeli 62 mülteci arasına karışıp, kendilerini Suriyeli göçmen olarak gösteren FETÖ/PDY Terör Örgütün Hatay’daki üst düzey 3 yönetici..