#Yapısı buhara’daki

Kırmızı Ateş Karıncaları Avustralya'yı İstila Etti 02:00

Kırmızı Ateş Karıncaları Avustralya'yı İstila Etti

Avustralya, Queensland’ın güney doğu bölgelerinde büyük bir sorun haline gelen ölümcül kırmızı ateş karıncalarının istilasıyla uğraşıyor. Karınca kolonileri nedeniyle Avustralya şimdiye kadar ekonomide 1.2 milyar Euro’l..

Anadolu Çiçekleri 3.Bölüm İzle 26:09

Anadolu Çiçekleri 3.Bölüm İzle

Programın 3. bölümünde; Anadolu'daki bitki örtüsü, nilüfer ve çiğdem türleri, orkide, göl soğanı, Abant Gölü, Beyşehir Gölü anlatılmaktadır...

Anadolu Çiçekleri 4.Bölüm İzle 26:10

Anadolu Çiçekleri 4.Bölüm İzle

Programın 4. bölümünde; Anadolu'daki bitki örtüsü, ağlayan gelin çiçeği, ters lale, süsen, misk bülbülü ve çan çiçeği anlatılmaktadır...

Anadolu Çiçekleri 5.Bölüm İzle 26:11

Anadolu Çiçekleri 5.Bölüm İzle

Programın 5. bölümünde; Anadolu'daki bitki örtüsü, gelincik, haşhaş, papatya, pembe papatya, yaban lavantası, kokulu menekşe, yılan yastığı, çan çiçeği ve orkide anlatılmaktadır...

İspanya'da DEAŞ Operasyonu 00:40

İspanya'da DEAŞ Operasyonu

İspanya’nın kuzeydoğusundaki San Sebastian kentinde düzenlenen terör operasyonunda Fas vatandaşı bir kişinin gözaltına alındığı bildirildi. Yapılan açıklamada, yakalanan kişinin DEAŞ‘a militan toplamaya çalışan bir grubu..

Kaymakam ve Belediye Başkanı Kaza Geçirdi 02:04

Kaymakam ve Belediye Başkanı Kaza Geçirdi

Manisa'nın Gördes ilçe Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin ile Belediye Başkanı Muhammet Akyol’un içerisinde bulunduğu araç, yoğun sis nedeniyle meydana gelen zincirleme kazaya karıştı. Kazada, Kaymakam Bilgin, Belediye Başkan..

Filistinliler Trump'a Eylemle Seslendi 00:56

Filistinliler Trump'a Eylemle Seslendi

ABD’nin yeni başkanı Donald Trump, görevi devraldığı yemin töreni esnasında Filistin’de de protesto edildi. Filistinliler Trump’ın Amerikan Büyükelçiliği’ni İsrail’in başkenti Tel Aviv’den Kudüs’e taşıma planlarına tepk..

Anadolu Çiçekleri 7.Bölüm İzle 26:05

Anadolu Çiçekleri 7.Bölüm İzle

Programın 7. bölümünde; Anadolu'daki bitki örtüsü, katırtırnağı, şakayık, tavşancıl otu, baklagiller, erguvan, ölmezçiçek, papatyagiller, emzik otu, hasekiküpesi, kurtpençesi ve dağ lalesi anlatılmaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.014 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Anadolu Çiçekleri 8.Bölüm İzle 26:08

Anadolu Çiçekleri 8.Bölüm İzle

Programın 8. bölümünde; Anadolu'daki bitki örtüsü, zambak, orman gülü, yaban çileği, koca yemiş, yabani soğan ve kar sümbülü anlatılmaktadır...

Anadolu Çiçekleri 9.Bölüm İzle 26:01

Anadolu Çiçekleri 9.Bölüm İzle

Programın 9. bölümünde; Anadolu'daki bitki örtüsü, sümbülgiller, süsen, çuha çiçeği, ters lale, güz çiğdemi, sıklamen, ada soğanı, çiğdem, çakal nergisi ve koca yemiş anlatılmaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.070 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beşik Kertmesi 01:27

Beşik Kertmesi

Zühtü (Ergun Köknar) cimriliği ile ünlü bir taşra tüccarıdır. İstanbul'daki işleriyle oğlu Kamil ilgilenmektedir. Küçük oğlu Mahmut'u (Mehmet Ali Erbil) abisinin yanına göndermek istemektedir...

Çarşamba Gecesi 2.Bölüm izle 1:11:05

Çarşamba Gecesi 2.Bölüm izle

Uğur Dündar'ın sunuculuğunu yaptığı programın 2. bölümünde; ünlü olmak için evden kaçan genç kızlar, Lütfü Engin'in sinema hayatı, Celal Şahin'in kuklaları, Van Bahçesaray'ın sorunları, Şemdinli-Yüksekova Karayolu yapım ..

'Trainspotting' 20 Yıl Sonra Orijinal Kadroyla Tekrar Beyaz Perdede 01:11

'Trainspotting' 20 Yıl Sonra Orijinal Kadroyla Tekrar Beyaz Perdede

Danny Boyle’un yönetmen koltuğunda oturduğu 1996 yapımı ‘Trainspotting’, devam filmiyle yeniden beyaz perdede. ‘Trainspotting 2’de başrolü 20 yıl önce olduğu gibi yine Ewan McGregor, Ewen Bremner, Jonny Lee Miller ve Ro..

Göçmen Karşıtı Trump 'Kutsal Kentlere' Savaş Açtı 02:40

Göçmen Karşıtı Trump 'Kutsal Kentlere' Savaş Açtı

ABD’nin yeni Başkanı Donald Trump’ın göç politikasının ana hatları yavaş yavaş belli olmaya başladı. Meksika ile sınırları kapatmak, sınır kontrollerini 5 bin görevli daha ekleyerek güçlendirmek, “kutsal” sayılan ve yas..

Gümrükte Rüşvet 01:08

Gümrükte Rüşvet

Domodedovo'daki gümrüklerde rüşveten dolayı 3 kişi daha tutuklandı...

İnanılır Gibi Değil! Çizgi Film Gerçek Oldu. 00:46

İnanılır Gibi Değil! Çizgi Film Gerçek Oldu.

Tsubasa'daki o sahnenin birebir gerçeği yaşandı! Wakashimazu kurtarışı...

Avrupa'da Türk İzleri 11.Bölüm İzle 39:12

Avrupa'da Türk İzleri 11.Bölüm İzle

Programın 11. bölümünde; Çek Cumhuriyeti ve Avusturya'daki Türk etkileri ve Türklere ait eserlere yer verilmektedir...

Zamanın Tanığı 21.Bölüm İzle 28:31

Zamanın Tanığı 21.Bölüm İzle

Programın 21. bölümünde; Muğla Köyceğiz Çöküntü Gölü, Sandıras Dağı ve Dalyan’daki balıkçılık faaliyetleri yer almaktadır...

Üçüz Bebeklerin Adları Recep, Tayyip, Erdoğan 02:30

Üçüz Bebeklerin Adları Recep, Tayyip, Erdoğan

Şanlıurfa'daki temaslarının ardından Suriyeli sığınmacıların kaldığı çadır kenti gezen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, sevgi gösterileriyle karşılandı. Başbakan, Recep, Tayyip ve Erdoğan adındaki üçüz bebekleri de ziyaret..

BND-FETÖ İşbirliği Belgelendi 02:36

BND-FETÖ İşbirliği Belgelendi

Alman İstihbaratının FETÖ ile işbirliği Arka Plan programında deşifre edildi. Programa konuk olan A Haber İstihbarat Müdürü Abdurrahman Şimşek şok etkisi yapacak ayrıntıları paylaştı. İşte o çarpıcı açıklamalar... 17 Ara..

Ukrayna'da Grip Salgını_ Ölü Sayısı 100'ü Geçti 01:35

Ukrayna'da Grip Salgını_ Ölü Sayısı 100'ü Geçti

Ukrayna hükumeti ülkede grip salgını yaşandığını açıkladı. Ülke çapında 122 grip hastasının yaşamını yitirdiği ve bunlardan çoğunda H1N1 (domuz gribi) virüsüne rastlandığı kaydedildi. Halihazırda Ukrayna’daki grip vakası..

A Spor Sunucusundan Fantastik Basketbolcu İsimleri 00:45

A Spor Sunucusundan Fantastik Basketbolcu İsimleri

Yeni Türkiyemizin güzide, özverili ve bir o kadar başarılı spor kanalı A Spor'daki sunucu ablamız, Fenerbahçe'nin Final Four'a uzanan galibiyeti sonrası haberi deklare ederken, basketbolcuların, basketbol terimlerinin ..

Dünya Haber: İsrail Suriyedeki Silah Deposuna Saldırdı 00:43

Dünya Haber: İsrail Suriyedeki Silah Deposuna Saldırdı

İsrail hava kuvvetleri Suriye'nin başkenti Şam'da bulunan bir silah deposuna bombalı saldırı düzenledi. Saldırı perşembe gecesi yaşanırken söz konusu silah deposunun Lübnan'daki Hizbullah örgütünün kontrolünde olduğu açı..

15 Temmuz Gecesi Ankara’ya Çıkan Tankların Görüntüleri Ortaya Çıktı 04:44

15 Temmuz Gecesi Ankara’ya Çıkan Tankların Görüntüleri Ortaya Çıktı

FETÖ’nün 15 Temmuz’daki darbe girişimi sırasında Mamak’taki Eşref Akıncı Kışlasından çıkıp Ankara’nın çeşitli yerlerine dağılan tankların görüntüleri ortaya çıktı....

Simpsonlar Trump'ı Ti'ye Aldı 01:35

Simpsonlar Trump'ı Ti'ye Aldı

Amerikan kültürüyle özdeşleşmiş çizgi dizilerden Simpsonlar (Simpsons), ABD Başkanı Donald Trump'ın görevdeki ilk 100 gününü değerlendiren kısa bir video yayınladı. Videoda Trump, başkanlıktaki başarılarını sıralarken go..

İşçi Bayramı Kutlamaları Le Pen Karşıtı Yürüyüşe Dönüştü 01:10

İşçi Bayramı Kutlamaları Le Pen Karşıtı Yürüyüşe Dönüştü

Fransa'daki 1 Mayıs İşçi Bayramı gösterilerine cumhurbaşkanlığı seçimleri damgasını vurdu. Sendikalar, ikinci tura kalan adaylardan Emmanuel Macron ile ilgili ikiye bölünse de aşırı sağcı diğer aday Marine Le Pen'e karş..

May'den Trump'a ,Putin'e Karşı Dikkatli Olun 02:33

May'den Trump'a ,Putin'e Karşı Dikkatli Olun

ABD Başkanı Donald Trump ile yapacağı görüşmenin öncesinde Philadelphia’da Cumhuriyetçi Parti üyelerine hitaben bir konuşma yapan İlgiltere Başbakanı Theresa May, Trump’a “Rusya ile ilişkilerinde dikkatli olması” uyarısı..

Görüntüsü Nedeniyle Tanrı’nın Eli Olarak Adlandırılan Hava Olayı 00:55

Görüntüsü Nedeniyle Tanrı’nın Eli Olarak Adlandırılan Hava Olayı

Meksika’nın batı taraflarında bulunan Michoacan eyaletinde gökyüzünde beliren bulut, sosyal medyada en çok konuşulan konulardan bir tanesi oldu. Meksika’daki Michoacan eyaletinde görülen hava olayı, sosyal medyada en çok..

  • PITIRCIK tarafından
  • 961 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trump Vize Yasaklarına Karşı Çıkan Bakanı Görevden Aldı 01:34

Trump Vize Yasaklarına Karşı Çıkan Bakanı Görevden Aldı

Amerika Birleşik Devletleri’nde Adalet Bakanlığı’nı vekaleten yürüten Sally Yates, Donald Trump’ın vize yasaklarını hukuki bulmadığı yönündeki açıklamasından sonra görevden alındı. Yates, yedi Müslüman ülkenin vatandaşl..

EGE Türk Stüdyo Washington 1 Mayıs 26:41

EGE Türk Stüdyo Washington 1 Mayıs

Amerika'nın Sesi Türkçe Bölümü'nün Washington’daki stüdyolarından canlı yayınlanan ‘Stüdyo Washington’da Amerika’nın gündemini, Türk-Amerikan ilişkileriyle Amerikan basınından özetleri bulabilirsiniz Originally publi..