#Yapısı buhara’daki

Fetö Elebaşı Gülen'den Müslüman Katillerine Övgü Dolu Sözler 01:02

Fetö Elebaşı Gülen'den Müslüman Katillerine Övgü Dolu Sözler

Myanmar'ın Arakan eyaletinde son günlerde resmen soykırım yaşanıyor. Budist ordu mensuplarının yaptıkları saldırılarda binlerce Müslüman öldürüldü ya da sürgün edildi. Arakan'da yaşanan bu soykırım, Pensilvanya'daki mali..

Estonya'dan Almanya'ya Sert Türkiye Tepkisi 01:58

Estonya'dan Almanya'ya Sert Türkiye Tepkisi

Almanya'daki skandal Türkiye açıklamalarına dünyadan tepki yağıyor.. Önce Avrupa ülkesi Estonya Almanya'ya sert tepki gösterdi. Estonyalı yetililer, Türkiye'nin güçlü bir devlet olduğuna işaret ederek Türkiye bizim vazg..

Buda Heykeline Saldıran Çomar 01:10

Buda Heykeline Saldıran Çomar

Antalya'daki kum festivalinde sergilenen Buda heykeli bir kişinin saldırısına uğramış. Söz konusu saldırıyı gerçekleştiren şahıs, bunu yapma nedeni olarak da Arakan ı göstermiş...

  • JET TV tarafından
  • 925 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arrow 6.Sezon 2.Fragmanı 00:21

Arrow 6.Sezon 2.Fragmanı

Arrow 6.Sezon Fragmanı Yayınlandı. Bir kahramanın görevi asla bitmiyor. Arrow Sezon 6, 12 Ekim'de CW'de 9/8 c'de başlıyor. Sezon beşinci sıraya yerleşen tozdan sonra, ARROW hayranları, sezon altı sezonun geri alacağı yer..

Dünyaca Ünlü Fast Food Şirketinde Şoke Eden Görüntüler 00:36

Dünyaca Ünlü Fast Food Şirketinde Şoke Eden Görüntüler

Dünyaca tanınmış fast food şirketinin Kaliforniya'daki şubesinde müşteri ve çalışan arasında yumrukların konuştuğu bir kavga yaşandı. O anları bir müşteri cep telefonuna kaydetti...

Emre'siz Deportivo Kan Ağlıyor 03:28

Emre'siz Deportivo Kan Ağlıyor

LaLiga 3. hafta mücadelesinde Real Sociedad, deplasmanda Deportivo La Coruna'yı 4-2 mağlup ederek 3'te 3 yaptı. Öte yandan Deportivo forması giyen Emre Çolak, maç kadrosunda yer almadı. Riazor'daki karşılaşmaya Real Soc..

 Anne Marie  Cizreli Mehmet İle Birlikte Aynı Sahnede 02:41

Anne Marie Cizreli Mehmet İle Birlikte Aynı Sahnede

Sosyal medyada Anne Marie ile yaptığı düetle gündeme gelen Cizreli Mehmet Ali Şulan, İngiliz şarkıcının İstanbul’daki konserinde sahneye çıktı. Konserde Anne Marie’yle aynı sahneyi paylaşma fırsatını yakalayan Cizreli Şu..

  • ANKA tarafından
  • 943 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rakip Antrenöre Minderde Evlenme Teklifi Yapmak! 01:19

Rakip Antrenöre Minderde Evlenme Teklifi Yapmak!

Manisa’da düzenlenen karate turnuvasında antrenör Dinçer Güngör, kendisi gibi antrenörlük yapan ve turnuvada rakip olduğu kız arkadaşı Özlem Akkoyun’a minderde sürpriz bir evlenme teklifi yaptı. 15 Temmuz Şehit ve Gazile..

  • JET TV tarafından
  • 722 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kızı İçin Hamile Kaldı 03:14

Kızı İçin Hamile Kaldı

42 yaşındaki anne İlkay Özkan, kanser oluşma riski tespit edilen 6 yaşındaki kızı Dünyam için tüp bebek yöntemiyle hamile kaldı. Ancak kanama nedeniyle anne ve bebeğin hayatı riske girdi. Anne canı pahasına bebeğini düny..

200 Metreden Aşağıya Böyle Sarktı 00:59

200 Metreden Aşağıya Böyle Sarktı

Adrenalin tutkunu iki genç Moskova'daki Dinyeper Nehri üzerinde bir köprü inşaatında bulunan vinçe tırmandı. 200 metre yüksekliğinde bulunan vinçten aşağıya sarkan genç böyle görüntülendi...

200 Metre Yükseklikte Vinçten Aşağıya Sarkan Adrenalin Tutkunları 01:14

200 Metre Yükseklikte Vinçten Aşağıya Sarkan Adrenalin Tutkunları

Adrenalin tutkunu Alexander Nomernoy ve Dmitry Ilchuk Moskova'daki Dinyeper Nehri üzerinde bir köprü inşaatında bulunan vinçe tırmanıp 200 metre yüksekliğindeki vinçten aşağıya sarkmışlar...

  • JET TV tarafından
  • 613 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Batman Ve Superman - Adaletin Şafağı  Superman Mahkemede 03:46

Batman Ve Superman - Adaletin Şafağı Superman Mahkemede

Film Konusu. Man of Steel'daki büyük mücadelenin ardından Metropolis tam bir enkaza dönmüştür. ... Bruce Wayne de Superman'i zararlı bulanlardandır ve onun verdiği zararları düzeltebilmek için Gotham'da Metropolis'e geli..

  • ANKA tarafından
  • 1.403 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Batman Ve Superman - Adaletin Şafağı  Tanrı İnsana Karşı 04:55

Batman Ve Superman - Adaletin Şafağı Tanrı İnsana Karşı

Batman ve Superman - Adaletin Şafağı Tanrı İnsana Karşı Film Konusu. Man of Steel'daki büyük mücadelenin ardından Metropolis tam bir enkaza dönmüştür. ... Bruce Wayne de Superman'i zararlı bulanlardandır ve onun verdiğ..

  • ANKA tarafından
  • 1.062 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gelin Ve Damada Bitcoin Aracılığıyla Düğün Hediyesi 00:52

Gelin Ve Damada Bitcoin Aracılığıyla Düğün Hediyesi

İstanbul Avcılar'daki bir salonda yapılan düğün töreninde gelin ve damada takı yerine Bitcoin hesabı aracılığıyla 30 dolar yollanmış...

  • JET TV tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rakka Savaşı : Deaş Kaçıyor Mu ? 06:33

Rakka Savaşı : Deaş Kaçıyor Mu ?

Deaş, Rakkayı Üç yıl boyunca kendi başkenti ilan etmişti. Deaş, Ortadoğu'yu terörize ettiği ve Avrupa çapında şiddetli zulüm planladığı temeliydi. Ancak şimdi Deaş nihayet Suriye'deki Raqa kentinden sürülmek üzere olabil..

Orman Yangını Kontrol Altına Alınamıyor 03:29

Orman Yangını Kontrol Altına Alınamıyor

Kütahya’nın Emet ilçesine bağlı Kabaklar köyündeki orman yangını kontrol altına alınamıyor. Köyün doğu tarafında yangın kontrol altına alınırken, bu kez de güney tarafında yangın giderek büyüdü. Kabaklar köyünde yaşayan ..

Dünyada Sadece Birkaç Örneği Var! 04:04

Dünyada Sadece Birkaç Örneği Var!

Bursa'da 2,5 yaşındaki Can Kuşoğlu'nun vücudunun bir kısmı daha hızlı büyüyor. Tedavi için ev ve arabalarını satan aile, dünyanın herhangi bir yerinde tıp camiasından gelecek müjdeli haberi bekliyor. Şener ve Gönül Kuşoğ..

Sibel Kekilli Instagram'da Tüm Türkiye'yi Engelledi! 01:13

Sibel Kekilli Instagram'da Tüm Türkiye'yi Engelledi!

Sibel Kekilli, Instagram’daki taciz mesajlarına ağır bir karşılık vermiş, sayfasında “Tehditlerinizi, istismarlarınızı ve iğrenç cinsel içerikli mesajlarınızı daha fazla tolere etmeyeceğim. Bağnaz, ikiyüzlü, nefret ve ha..

  • ANKA tarafından
  • 1.469 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alman Dergisi Fetö-Pkk İşbirliğini Ortaya Koydu 01:11

Alman Dergisi Fetö-Pkk İşbirliğini Ortaya Koydu

Alman ‘Der Spiegel’ dergisinin haberi, Almanya’daki FETÖ yapılanmasının ne denli tehlikeli olduğunu bir kez daha ortaya koydu...

Gülben Ergen'in Mültecilerle İmaj Değiştireceği Haberi Doğru Çıktı 01:50

Gülben Ergen'in Mültecilerle İmaj Değiştireceği Haberi Doğru Çıktı

Yaşanan olaylardan sonra Gülben Ergen’in imajını düzeltmek için önce Güneydoğu’daki Suriyelilerin mülteci kampına sonra da Arakan’a gideceği iddia edilmişti. Aynen doğru çıktı!..

  • ANKA tarafından
  • 1.118 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kabil Havaalanına, U.S Diplomat Geldiğinde Roketli Saldırılar Yapıldı 01:04

Kabil Havaalanına, U.S Diplomat Geldiğinde Roketli Saldırılar Yapıldı

Afganistan'daki Kabil uluslararası havalimanı, bugün ABD Savunma Bakanı James Mattis'in sürpriz bir ziyarette Afganistan'a gelmesinden birkaç saat sonra saldırıya uğradı. havalimanına en az 20 rokete saldırıldığı ve bölg..

Ukrayna'da Askeri Üstte Patlama 01:06

Ukrayna'da Askeri Üstte Patlama

Ukrayna'nın Vynntsya bölgesindeki Kalynivka'daki askeri üstte meydana gelen patlamada 1 kişinin yaralandığı, 24 bin kişinin de tahliye edildiği açıklandı...

Gösteri Sırasında Korkunç Kaza! 00:42

Gösteri Sırasında Korkunç Kaza!

Hindistan'daki Maharashtra eyaletinde 20 yaşındaki Shivani Gajbhiye, araba gösterisini izlerken dengesini kaybederek gösterinin olduğu alana düştü. Düştüğü yerde asılı kalan Gajbhiye'ye üstüne gelen araba çarptı. O anlar..

Kapalıçarşı’da Restorasyon Çalışması Sürüyor 00:41

Kapalıçarşı’da Restorasyon Çalışması Sürüyor

İstanbul’a Fatih Sultan Mehmet Han’ın yaptırdığı şaheserlerden biri olan tarihi Kapalıçarşı’daki restorasyon çalışmalarında gelinen son durum havadan görüntülendi. Dünyanın en eski alışveriş merkezlerinden birisi olan t..

Başkent'te Korkutan Patlama 01:39

Başkent'te Korkutan Patlama

Ankara'daki bir evde, kimyasal madde üretimi sırasında meydana gelen patlamada, 3 kişi yaralandı. Çankaya ilçesinde bulunan Koza sokakta yaşanan olayda, edinilen bilgiye göre, bir apartman dairesinde kimyasal madde üreti..

Bağ Bahçe Robotu Geliştirdi 01:31

Bağ Bahçe Robotu Geliştirdi

CSIR, Stellenbosch Üniversitesi ile işbirliği içinde bağ bahçe izlemek için robotik bir sistem geliştirdi. Bu hassas tarım aracı, bitki büyümesini izlemek ve üzüm verimi tahmin etmek için sensörlerle donatılmış otomatik ..

Mesut Özil'den Büyük Gaf! 00:23

Mesut Özil'den Büyük Gaf!

Arsenal'in Türk asıllı Alman futbolcusu Mesut Özil, İngiltere'nin başkenti Londra'daki evinin kapılarını özel bir yayın için açtı. Yıldız futbolcu evini tanıtırken III. Selim portresini, O Osmanlı padişahıydı, İstanbul'..

Roket ile Dünya Seyahati Başladı 02:03

Roket ile Dünya Seyahati Başladı

SpaceX ile Dünyanın Her Yerine Bir Saatte Uçabilirsiniz SpaceX tarafından yürütülen Roketle Dünyayı her yerine 1saat içinde seyahat projesi sonuna gelindi. BFR yapılan açıklamada, herhangi bir şehirdeki insanları bir saa..

Arakanlı Müslümanlar Kamplarda Sabun Üretiyor 01:00

Arakanlı Müslümanlar Kamplarda Sabun Üretiyor

Myanmar'daki zulümden kaçan Arakanlı Müslümanlar, Bangladeş'teki mülteci kamplarında para kazanmak için sabun üretiyor...

A Good Rain Knows Türkçe Altyazılı Kore Film İzle 1:41:16

A Good Rain Knows Türkçe Altyazılı Kore Film İzle

A Good Rain Knows Konusu Dong-ha, 2008 depremi ardından Çin'in Chengdu kentinin yeniden yapılandırılmasına yönelik inşaat projeleri gerçekleştirmek amacıyla şirketi adına bir iş seyahatine çıkmış 30'larında bir Koreli er..

  • KAPALI SET tarafından
  • 4.417 görüntüleme
  • 7 yıl önce