#Yapısı buhara’daki

Uber Londra Lisansının İptalini Yargıya Taşıdı 00:40

Uber Londra Lisansının İptalini Yargıya Taşıdı

Telefon uygulamasıyla alternatif taksi hizmeti sunan Uber, Londra’daki lisansının iptaline karşı temyiz başvurusunda bulundu. Londra Ulaştırma Dairesi, Uber’in lisansının kurumsal sorumluluk eksikliği ve müşterilerin gü..

Katalan Lider Puigdemont Siyasi Baskı Altında 01:10

Katalan Lider Puigdemont Siyasi Baskı Altında

Katalonya’nın bağımsızlık uygulamasını erteleyen Katalan lider Carles Puigdemont’nun üzerindeki siyası baskı giderek artıryor. Katalonya Bölgesel Hükümeti Başkanı Carles Puigdemont’un Katalonya’nın bağımsızlığını ilan e..

Fatma Girik Servetini Açıkladı! 01:41

Fatma Girik Servetini Açıkladı!

Fatma Girik Posta'ya verdiği röportajda servetini de açıkladı. İşte usta oyuncunun açıklamalarında öne çıkanlar: - Film teklifleri geliyor sürekli ama bir insan ya çok sevdiği için yada para için oynar. Seyredilmeyecek b..

  • ANKA tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan  Kaptan Köşkünde 01:24

Başbakan Kaptan Köşkünde

Yalova'daki programının ardından feribot ile Yenikapı'ya gelen Başbakan Binali Yıldırım, yabancı uyruklu bir vatandaş ile sohbet etti. Daha sonra kaptan köşküne çıkan Başbakan Yıldırım, burada bilgiler aldı. Başbakan Bin..

Ronaldo Zidane'ın Yüzünü Güldürdü 01:29

Ronaldo Zidane'ın Yüzünü Güldürdü

Real Madrid'in LaLiga'daki beklenenden uzak performansı devam ediyor. Son şampiyon, çok zorlandığı maçta Getafe'yi son dakikalarda Roanldo'nun golüyle 2-1 yenebildi ve Zidane'ın 100. maçında sahadan 3 puanla ayrıldı. Ma..

Katalan Polisi Bağımsızlık Krizinde Arada Kaldı 03:45

Katalan Polisi Bağımsızlık Krizinde Arada Kaldı

Katalonya'daki siyasi ve sosyal gerginlik, üyelerinin bazılarına göre Katalonya Özerk Polis Teşkilatı (Mossos d'Esquadra) içinde tartışmalara neden oldu...

Tarih Yazmaya Saatler Kaldı  İşte Muhtemel 11'ler 02:27

Tarih Yazmaya Saatler Kaldı İşte Muhtemel 11'ler

Monaco-Beşiktaş maçına sayılı saatler kala Fransa'daki son gelişmeleri sizler için ekranlara getiriyoruz..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kuchcinski ile Görüştü 00:26

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kuchcinski ile Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarda bulunmak üzere geldiği Varşova'da Polonya Parlamentosu Alt Kanadı Sejm Başkanı Marek Kuchcinski'yi ile görüştü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Polonya'nın başkenti Varş..

200 Bin Katalonyalı Barselona Sokaklarında Yürüdü 00:32

200 Bin Katalonyalı Barselona Sokaklarında Yürüdü

Barselona’daki bağımsızlık yanlısı gösterilerden sorumlu olduğu iddia edilen iki Katalan liderin tutuklanması sebebiyle Barselona’da salı gecesi büyük bir sokak yürüyüşü düzenlendi. Bağımsızlık manifestosunun okunduğu y..

Kaka Son Maçında Gözyaşlarına Boğuldu 00:59

Kaka Son Maçında Gözyaşlarına Boğuldu

Geçtiğimiz günlerde artık futboldan keyif almadığını söyleyerek kariyerini sonlandıracağını belirten Brezilyalı efsane futbolcu Kaka, Orlando'daki son maçında gözyaşlarına hakim olamadı...

Adil Öksüz'ün Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı 01:01

Adil Öksüz'ün Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimini yönettiği ve örgütün Hava Kuvvetleri imamı olduğu öne sürülen firari Adil Öksüz ile sivil imamlar Hakan Çiçek, Nurettin Oruç, Kemal Batmaz ve Harun ..

Regiostars Ödülleri:Avrupalıların Yaşam Seviyesini Geliştirecek Projeler Yarışıyor 04:00

Regiostars Ödülleri:Avrupalıların Yaşam Seviyesini Geliştirecek Projel

Avrupa Birliği’nin fonladığı en ilham verici ve yenilikçi projelerden Regiostars Ödülleri her yıl Belçika’nın başkenti Brüksel’de veriliyor. Projeler genellikle toplumların yaşam koşullarını iyileştirmek, ekonomik büyüme..

Katar'dan Somali'ye 3 Uçak Dolusu Tıbbi Yardım 00:50

Katar'dan Somali'ye 3 Uçak Dolusu Tıbbi Yardım

Katar, Somali'nin başkenti Mogadişu'daki terör saldırısında yaralananların tedavisi için 3 yardım uçağı gönderdi.Katar resmi ajansı QNA'nın haberine göre, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani'nin talimatıyla Somali'y..

Fatma Girik Lokma Döktürdü 02:33

Fatma Girik Lokma Döktürdü

Fatma Girik, Memduh Ün İçin Lokma Döktürdü SİNEMA sanatçısı Fatma Girik, 56 yıllık hayat arkadaşı ve yönetmen Memduh Ün'ün ölümünün ikinci yıl dönümü nedeniyle Bodrum'daki evinin önünde lokma döktürttü...

  • ANKA tarafından
  • 1.126 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocukluk Kahramanı Aliya'nın Mezarında Yıllardır Nöbet Tutuyor 01:37

Çocukluk Kahramanı Aliya'nın Mezarında Yıllardır Nöbet Tutuyor

Bosna Hersekli Haris Lagumdzija (29) hiç görmediği ve çocukluk kahramanı olarak nitelendirdiği Bosna Hersek'in ilk cumhurbaşkanı merhum Aliya İzetbegoviç'in Saraybosna'daki mezarı başında yıllardır nöbet tutuyor...

Heyecanlı Beklenti Mercedes Benz Beklentinin Zirvesi 01:07

Heyecanlı Beklenti Mercedes Benz Beklentinin Zirvesi

Almanya'daki müşteriler, bireysel olarak yapılandırılmış Mercedes-Benz binek otomobillerinin üretimini gerçek zamanlı olarak hemen izleyebilir. Sonlandırma bölümünde, nihai kalite testleri, araç bitkiyi terk etmeden önc..

  • BETA tarafından
  • 1.122 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mercedes Benz  Adalet Ligi Yapımı E-Serisi Cabriolet & Vision Gran Turismo 03:54

Mercedes Benz Adalet Ligi Yapımı E-Serisi Cabriolet & Vision Gran Tur

Mercedes-Benz'in Londra'daki etkileyici bir video klibi. Bruce Wayne'in Batman'a ait yeni iş arabasının Hollywood dünya prömiyeri ve aynı zamanda Diana Prince'in Wonder Woman'ı - filmi seyret, harika eğlence olacak! Süp..

  • BETA tarafından
  • 1.318 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Londra'da Gökyüzü Kızılımsı Renge Büründü 00:50

Londra'da Gökyüzü Kızılımsı Renge Büründü

Avrupa’nın kuzey batısı ve özellikle Britanya Adası’nı etkisi altına alan Ofelya Kasırgası, pazartesi günü Londra’da havanın renginin değişmesine neden oldu. Meteoroloji uzmanı Grahame Madge’in The Independent’a yaptığı..

Arakanlı Müslümanların Bangladeş'e Kaçışı Sürüyor 00:51

Arakanlı Müslümanların Bangladeş'e Kaçışı Sürüyor

Myanmar’daki Budist çetelerin saldırılarından kaçan açlık ve korku içindeki binlerce Arakanlı Müslümanın, Bangladeş sınırını geçmek için çıktıkları zorlu yolculuk devam ediyor. Naf Nehri’nden Bangladeş‘e ulaşmaya çalışa..

Rus Sanatçı Pavlenski Fransa Merkez Bankası'nı Ateşe Verdi 00:47

Rus Sanatçı Pavlenski Fransa Merkez Bankası'nı Ateşe Verdi

Rus muhalif performans sanatçısı Piotr Pavlenski Fransa Merkez Bankası’nı ateşe vererek yine ilginç bir eyleme imza attı. Rusya’da tek başına gerçekleştirdiği radikal eylemlerle dünya kamuoyu tarafından yakından tanınan..

Led Işıklar Barracuda Crosskart vs Motosiklet Hızı 02:05

Led Işıklar Barracuda Crosskart vs Motosiklet Hızı

YOU would be forgiven for thinking this is an unreleased scene from iconic sci-fi film Tron. Finnish YouTube stars Stunt Freaks Team have made the Tron races a reality with their latest stunt in which they strapped on LE..

  • BETA tarafından
  • 954 görüntüleme
  • 7 yıl önce
State Of Decay 2 Trailer 04:49

State Of Decay 2 Trailer

Xbox One and Windows 10 Exclusive. 18 months after the zombie apocalypse, the military abandons a refugee camp in small-town America. Those left behind must band together to survive the fall of civilization and the rise ..

  • BETA tarafından
  • 548 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mercedes Benz Bireysel Parçalardan Güzel Sanatlara Hazırlık Çalışmaları 01:29

Mercedes Benz Bireysel Parçalardan Güzel Sanatlara Hazırlık Çalışmalar

Almanya'daki müşteriler, bireysel olarak yapılandırılmış Mercedes-Benz binek otomobillerinin üretimini gerçek zamanlı olarak hemen izleyebilir. Montajda, ayrı araç bileşenleri bir araya getirilir. Araba doğar. Birçok öne..

  • BETA tarafından
  • 839 görüntüleme
  • 7 yıl önce
BM: 340 Bin Arakanlı Çocuk Tehlike Altında 01:19

BM: 340 Bin Arakanlı Çocuk Tehlike Altında

Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu, Myanmar'daki şiddetten dolayı her hafta yaklaşık 12 bin Arakanlı çocuğun Bangladeş'e sığındığını duyurdu..

Valencia Eski Günlerindeki Gibi 4-0 Özet 03:18

Valencia Eski Günlerindeki Gibi 4-0 Özet

Valencia'nın LaLiga'daki müthiş gidişi sürüyor... Sevilla'yı konuk eden Yarasalar rakibini 4-0 mağlup ederek üst üste 5. galibiyetini aldı... Valencia'ya galibiyet gollerini getiren isimler Gonçalo Guedes (2), Simone Za..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Küçükçekmece'de Bir Aileyi Evinde Ziyaret Etti 02:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Küçükçekmece'de Bir Aileyi Evinde Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'daki programının ardından Küçükçekmece'de bir aileyi evinde ziyaret etti...

Battalion 1944  Announcement Trailer 05:06

Battalion 1944 Announcement Trailer

( Tabur, Unreal Engine 4 kullanarak PC ve Konsolda WW2 türünü yeniden canlandıran klasik çok oyunculu atıcıların yoğunluğunu tekrar kavrar Tabur 1944, klasik çok oyunculu atıcıların çekirdeğini tekrar ele geçirir ve WW2..

  • BETA tarafından
  • 1.028 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İngiliz Şarkıcı Sahneden Böyle Düştü! 00:29

İngiliz Şarkıcı Sahneden Böyle Düştü!

İngiliz şarkıcı Gemma Collins, Londra'daki SSE Arena'da 'En iyi televizyon programı ödülü'nün kazananını anons ederken sahnedeki gizli bir kapağın açılması sonucu aşağıya düştü...

245 Kişi Aynı Anda Köprüden Atladı 00:39

245 Kişi Aynı Anda Köprüden Atladı

Brezilya'da dünya rekorunu kırmak isteyen 245 kişi aynı anda 30 metrelik bir köprüden kendilerini aşağı bıraktı. Sao Paolo yakınlarındaki Hortolandia'daki denemede atlayıcılar, esnemeyen özel bir ip kullandı..

AP Vekilleri Maltalı Gazeteci İçin Tarafsız Soruşturma İstiyor 01:21

AP Vekilleri Maltalı Gazeteci İçin Tarafsız Soruşturma İstiyor

Bir italyan savcı Daphne Caruana Galizia'nın öldürülmesi ile İtalya'daki akaryakıt kaçakçıları arasında bağlantı olabileceğini belirtti...