#Yapısı buhara’daki

Start Up Şirketlere AB Desteği 03:00

Start Up Şirketlere AB Desteği

AB'deki start-up şirketler büyümek, kredi desteği, yeni iş ortakları bulma gibi birçok konuda Avrupa Birliği fonlarından yararlanabiliyor. Anne Glemarec, euronews: “Merhaba, Business Planet bu hafta sizleri başarıyı elde..

Lamborghini Japonya Tokyo'da 50. Yıl Dönümü Etkinliği 01:04

Lamborghini Japonya Tokyo'da 50. Yıl Dönümü Etkinliği

Tokyo'daki 50 yıllık Lamborghini Japonya'nın kutlama etkinliği. Olayı işaretlemek için Lamborghini, Aventador S Roadster'ın özel bir sınırlı sayıda baskısını yarattı. Bu çarpıcı model, her biri Canlı Güneş'in Ülkesinin ..

  • BETA tarafından
  • 1.027 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Genelkurmay'da 15 Temmuz Gecesinden Yeni Görüntüler 02:53

Genelkurmay'da 15 Temmuz Gecesinden Yeni Görüntüler

Halk darbecilerin tankını üzerine örtü örterek durdurmaya çalışmış. FETÖ'nün 15 Temmuz'daki hain darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığında yaşanan olaylara ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Darbe girişimini ..

Üst Düzey Komutanların Akıncı Üssü'ne Götürme Görüntüleri Ortaya Çıktı 01:05

Üst Düzey Komutanların Akıncı Üssü'ne Götürme Görüntüleri Ortaya Çıktı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığında bulunan üst düzey komutanların darbeciler tarafından Akıncı Üssü'ne götürülme görüntüleri ortaya çıktı...

  • PengoTV tarafından
  • 1.230 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tillerson  İranlı Milisler Irak'ı Terk Etsin 01:19

Tillerson İranlı Milisler Irak'ı Terk Etsin

Suudi Arabistan’ı ziyaret eden Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, İran’ın bölgedeki etkisine dair endişelerini dile getirdi. Tillerson Irak’ın yeniden inşasında Suudi Arabistan’ın desteğinden övg..

Lyon:Festival Lumière, Eşsiz Bir Sinema Şenliği 04:00

Lyon:Festival Lumière, Eşsiz Bir Sinema Şenliği

Lyon kentinde dokuzuncusu düzenlenen sinema şenliği ‘Festival Lumiere’de’ efsanevi Çinli yönetmen Wong Kar-Wai’ın tüm kariyerini onurlandırmak için bir ödül takdim edildi. Ünlü yönetmen bu ödülü hayat arkadaşına adadı. ..

Darbeci Asker Gözünü Kırpmadan Tanktan Vatandaşa Böyle Ateş Etti 00:59

Darbeci Asker Gözünü Kırpmadan Tanktan Vatandaşa Böyle Ateş Etti

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığına tankla gelen darbeci askerin, kalkışmayı durdurmak için sokağa çıkan vatandaşa ateş etme anına ait fotoğraflar orta..

Call Of Duty WWII Zombies Interview Trailer PS4 07:44

Call Of Duty WWII Zombies Interview Trailer PS4

Call of Duty: WWII Nazi Zombies is an original, terrifying co-operative mode that unleashes a frightening new horror story for Call of Duty zombies fans. We sit down with the creative and development directors at Sledgeh..

  • BETA tarafından
  • 761 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö Pdy Emniyet Yapılanması Davası 5'i Tutuksuz 73 Sanığın Yargılanmasına Başlandı 00:10

Fetö Pdy Emniyet Yapılanması Davası 5'i Tutuksuz 73 Sanığın Yargılanma

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında Haymana İlçe Emniyet Müdürlüğünde darbeci askerlere direnmek isteyen polis memurlarını engelledikleri iddia edilen 1'i firari 7 sanık hakkın..

Rusya:Irak'ın Toprak Bütünlüğünü Destekliyoruz 01:30

Rusya:Irak'ın Toprak Bütünlüğünü Destekliyoruz

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Irak yönetimi ile Kürtler arasında silahlı çatışma yaşanmamasını umduklarını belirterek “Kürtlerin, isteklerini Irak hükümetiyle diyalog yoluyla çözmeleri gerektiğini düşünüyoruz” de..

Tusk: Brexit'in Nasıl Sonuçlanacağı Londra'ya Bağlı 01:36

Tusk: Brexit'in Nasıl Sonuçlanacağı Londra'ya Bağlı

Avrupa Konseyi Başkanı Donald Tusk, Brexit'in nasıl sonuçlanacağının Birleşik Krallık'ın tavrına bağlı olduğunu söyledi. Avrupa Konseyi Başkanı Donald Tusk, Brexit müzakerelerinin nasıl sonuçlanacağının Birleşik Krallık’..

Tarık Akan Ah Nerede Film İzle 1:29:47

Tarık Akan Ah Nerede Film İzle

Ah Nerede hd izle, 3 kardeşi babaları okumaları için İstanbul'a gönderir. Ama okullarını ihmal eden kardeşler biri kumar oynar, biri siyasi olaylara karışır, diğeri ise çapkınlık peşinde koşar. Ferit, kızlarla gününü gün..

  • Tv Series tarafından
  • 14.876 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ölümcül Deney 1 Full Hd Film İzle 1:40:31

Ölümcül Deney 1 Full Hd Film İzle

Ölümcül Deney 1 izle, Ölümcül Deney 1 full izle, Ölümcül Deney 1 türkçe dublaj izle, Ölümcül Deney 1 hd izle, vizyona giriş tarihi 20 Eylül 2002 olan ölümcül deney 1 imdb'den 6.6/10 puan aldı. Paul W.S. anderson'un yönet..

  • Tv Series tarafından
  • 9.888 görüntüleme
  • 7 yıl önce
New York Maratonu Koşuldu 00:43

New York Maratonu Koşuldu

New York'ta, Staten Island'dan başlayıp Brooklyn, Queens ve Bronx ilçelerinden geçildikten sonra Manhattan'daki Central Park'ta sona eren maratonun kazananları, erkeklerde Kenyalı Geoffrey Kamworor, kadınlarda ise ABD'li..

Hava Harp Okulu'nda Yapılan Darbe Toplantısının Yeni Görüntüleri 03:09

Hava Harp Okulu'nda Yapılan Darbe Toplantısının Yeni Görüntüleri

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili, İstanbul Hava Harp Okulu'nda görevli rütbeli subayların da bulunduğu, 34'ü tutuklu 44 şüpheli hakkında hazırlanan iddianamenin dosyalarındaki görüntüler ortaya çıktı. Görüntül..

Harp Akademileri'ndeki Gizli Toplantının Görüntüleri Ortaya Çıktı 07:46

Harp Akademileri'ndeki Gizli Toplantının Görüntüleri Ortaya Çıktı

Darbe girişiminin hareket merkezi olarak adlandırılan Harp Akademileri Komutanlığı’nda görevli generallere ilişkin hazırlanan iddianamede, komutanlık içinde darbe girişimi öncesi ve sonrası yapılan gizli toplantıların gö..

Lego Meraklılarının Hayallerini Süsleyen Ev 02:20

Lego Meraklılarının Hayallerini Süsleyen Ev

Lego ve Airbnb tarafından düzenlenen yarışma şanslı bir aileye Danimarka'daki Lego Evinde bir gece konaklama fırsatı sunuyor...

  • JET TV tarafından
  • 671 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Akıncı Üssü Pistinin Bombalanması Sırasındaki Panik Güvenlik Kamerasında 01:59

Akıncı Üssü Pistinin Bombalanması Sırasındaki Panik Güvenlik Kamerasın

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminin komuta merkezi olan Akıncı Üssü'nde yaşanan olaylara ilişkin yeni görüntü ortaya çıktı. Akıncı Üssü'ndeki pistin bombalanması esnasında asker yakın..

Kızıldeniz'den Basra Körfezi'ne Kadar Bir Savaş Hattı Kuruluyor 01:42

Kızıldeniz'den Basra Körfezi'ne Kadar Bir Savaş Hattı Kuruluyor

Yeni Şafak ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül TVNET'te gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. İsrail ve ABD'nin BAE üzerinden Suudi Arabistan'ı rehin aldığını dile getiren Karagül Coğrafyada bir cephe ..

Kutsal Mısır Böceğinin Dönüşümü 01:22

Kutsal Mısır Böceğinin Dönüşümü

Skarabe Eski Mısır'daki en yaygın sembollerden biridir. Mısır tradisyonunda farklı bağlamlarda üç değişik anlamda kullanılmış olan sembolün simgelediği anlamlar şöyle açıklanır: Ra'nın “khepre” şeklini temsil eden kulla..

  • JET TV tarafından
  • 1.256 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vosvos  Tutkunları Lösemili Çocuklar İçin Gaza Bastı 01:36

Vosvos Tutkunları Lösemili Çocuklar İçin Gaza Bastı

Samsun'daki vosvos tutkunları, düzenledikleri etkinlikle lösemili çocuklara moral verdi...

Call Of Duty WWII Insider Support Roles PS4 02:50

Call Of Duty WWII Insider Support Roles PS4

Improving your K/D ratio is only half the battle in Call of Duty®: WWII Multiplayer. Here are some support tips in objective game modes that can help you and your team pile on the wins. ( K / D oranınızı iyileştirmek C..

  • BETA tarafından
  • 787 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Harry Potter Ateşi Kadehi Film İzle 2:30:38

Harry Potter Ateşi Kadehi Film İzle

Harry bilinmeyecek bir şekilde, prestijli Üçbüyücü Turnuvası’na katılmak üzere seçilmesinden mutlu olmalıdır. Ancak bu heyecan verici uluslararası yarışma, Harry’yi Hogwarts’ın yanı sıra, Avrupa’daki 2 rakip büyücülük ok..

  • PengoTV tarafından
  • 25.307 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dev Stadyumu 12 Saniyede Böyle Yıktılar 01:13

Dev Stadyumu 12 Saniyede Böyle Yıktılar

1996 Olimpiyatlarında ev sahipliği yapan Atlanta'daki Georgia Dome stadyumu patlatılarak moloz haline geldi. 71.250 kişilik stadyum 12 saniye içerisinde yerle bir oldu...

Reboant  Official Gameplay Trailer VR Game 2017 08:09

Reboant Official Gameplay Trailer VR Game 2017

REBOANT Gameplay Trailer (VR Game 2017) Reboant is a sci-fi FPS game set in a futuristic world. This is a story about the origin of civilization on Earth. At some point in the future, Earth's past, present, and future a..

  • BETA tarafından
  • 520 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbrahim Karagül Önümüzdeki Yıl Hac Yapılamayabilir 00:53

İbrahim Karagül Önümüzdeki Yıl Hac Yapılamayabilir

Yeni Şafak sosyal medya yayınında soruları cevaplayan Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, Suudi Arabistan'daki gelişmeleri de değerlendirdi. İbrahim Karagül ABD ve İsrail, tehlikeli bir plan yapıyor. ABD ..

Rusya, Yeni Anti Balistik Füze Testi Yaptı 01:05

Rusya, Yeni Anti Balistik Füze Testi Yaptı

Rus askeri, modern bir anti-füze denedi. Fırlatma, Kazakistan'daki Sary-Shagan hava savunma ve füze savunma kuvvetlerinin muharebe hesaplamasıyla gerçekleştirildi. Rusya Savunma Bakanlığı tarafından bildirildiği üzere, f..

İstanbul'un En İyi 3 Dönercisini Test Ettik 12:35

İstanbul'un En İyi 3 Dönercisini Test Ettik

Bu videoda çeşitli kaynaklarda İstanbul'daki en iyi dönerci olarak gösterilen 3 farklı mekanı test ediyoruz. Tabii herbirinde işletmelerin dönerlerini tadıyoruz. Videonun sonunda da kendimize göre İstanbul'un en iyi döne..

  • JET TV tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İngiltere Benim Altyazılı Fragmanı 02:02

İngiltere Benim Altyazılı Fragmanı

Vizyon tarihi: 5 Ocak 2018 (1s 34dk) Yönetmen: Mark Gill Oyuncular: Jack Lowden, Jessica Brown Findlay, Jodie Comer Tür: Biyografik, Dram Ülke: İngiltere Filmde, müzik dünyasının en özgün isimlerinden Morrissey'in, 1970..

Kılıçdaroğlu'ndan Şiddete Gerekçe 01:00

Kılıçdaroğlu'ndan Şiddete Gerekçe

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Beylikdüzü Belediyesi'nin 23 Kasım'daki etkinliğinde sarf ettiği sözler, şiddet konusundaki ilk skandalı değil...