#Yapısı buhara’daki

THE KING’S MAN - OFFICIAL TRAILER - IN THEATERS SEPTEMBER 18 02:17

THE KING’S MAN - OFFICIAL TRAILER - IN THEATERS SEPTEMBER 18

KRAL'IN ADAMI - RESMİ TREYLER - SİNEMALARDA 18 EYLÜL Tarihin en kötü tiranları ve suçlu beyleri bir koleksiyon, milyonları yok etmek için bir savaş planlamak için toplandıkça, bir adam onları durdurmak için zamana karşı ..

Orta ve güney Meksika'da güçlü deprem 7.4  bir ölü 01:21

Orta ve güney Meksika'da güçlü deprem 7.4 bir ölü

Meksika'nın güneyindeki Huatulco spa yakınındaki bir merkez üssü ile güçlü bir deprem, binlerce kişinin sokaklara çıktığı Meksika başkentinde binalar salladı. Cumhurbaşkanı Andrés Manuel López Obrador, Huatulco'da bir bi..

MabeL Matiz 10:39

MabeL Matiz

Mabel Matiz'e Sevgilerle,Mabel Matiz Bu Toplumun Ve Müzik Camiasının Değeridir. Video'daki Görüntü Ve Sesler ( Remix) Kopyalanamaz... Keyifli Dinlemeler Sizlere :)..

  • Zgz_Levent tarafından
  • 1.059 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kılıçdaroğlu'ndan -Patlama- Tepkisi 01:37

Kılıçdaroğlu'ndan -Patlama- Tepkisi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 7 kişinin hayatını kaybettiği Sakarya’daki havai fişek faciasına sert tepki gösterdi. “Bu işin peşini bırakmayacağım” diyen Kılıçdaroğlu ihmali olanlardan hesap sorulmasını istedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Taksim Camii’nde inceleme yaptı 01:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan Taksim Camii’nde inceleme yaptı

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan Ayasofya Camii'ndeki ziyaretinin ardından Taksim Camii'ne geçti. Buradaki inşaat çalışmalarında incelemelerde bulunan Erdoğan, yetkililerden bilgi aldı. Erdoğan, yarım saatlik incelemel..

Trump- Ortadoğu'ya Girmemiz Hataydı 01:44

Trump- Ortadoğu'ya Girmemiz Hataydı

Amerika'nın bir numarası, ülke tarihindeki en büyük hatasını açıkladı. Afganistan'daki Amerikan askerlerinin sayısını düşüreceğini duyurdu. Kameraların karşısına geçen Trump, gündeme ilişkin konuları da değerlendirdi...

Antalya’da denizin dibinden çıkanlar- Maske, eldiven, cep telefonu, kurşun 15:34

Antalya’da denizin dibinden çıkanlar- Maske, eldiven, cep telefonu, ku

Koronavirüs salgınıyla beraber plastik ürünlerin, maske ve eldivenlerin kullanımı arttı. Bu ürünlerin kullanıldıktan sonra atık olarak doğru yerlerde toplanamaması durumunda da doğaya, çevreye, insan sağlığına zararları..

Tekerlekli kayakçılar Türkiye Şampiyonası'na karayolunda hazırlanıyor 07:48

Tekerlekli kayakçılar Türkiye Şampiyonası'na karayolunda hazırlanıyor

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde, tekerlekli kayak sporcuları koronavirüs nedeniyle ara verdikleri antrenmanlarını normalleşme süreci ile birlikte Yüksekova - Esendere Karayolu’nda sosyal mesafe kuralına uyarak yapıyor. 7..

Ünlü Cerrah Balkondan Dehşet Saçtı 02:30

Ünlü Cerrah Balkondan Dehşet Saçtı

Ünlü cerrah Profesör Doktor Semih Aydıntuğ, Ankara'daki evinin balkonundan etrafa ateş açtı. Aydıntuğ 7 saat boyunca komşularına korku dolu anlar yaşattı. Yaşanan olayın ardından aile dramı çıktı. Aydıntuğ’un kızı Başak ..

Bolu'da atıl tünellerin soğuk hava deposu yapılması isteği 04:04

Bolu'da atıl tünellerin soğuk hava deposu yapılması isteği

Bolu Dağı Geçişi otoyol projesi kapsamında yapımı devam ederken 12 Kasım 1999 depreminde hasar gören, 300 metresi betonlanmış 700 metrelik 2 tünel tüpü, 21 yıldır atıl duruyor. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, atıl dur..

Çağlayan Adliyesi önünde silahlı çatışma- 5 gözaltı 02:26

Çağlayan Adliyesi önünde silahlı çatışma- 5 gözaltı

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı önünde 2 grup arasındaki silahlı çatışmanın detayları ortaya çıkarken, gözaltı sayısı 5’e yükseldi. Adliye önündeki olayda silah seslerinin duyulduğu ve vatandaşların kaçıştığı anlara..

Anadolu Ajansı'na saldırı girişimi 01:12

Anadolu Ajansı'na saldırı girişimi

EMRE ÖZ İSİMLİ BİR ŞAHIS ELİNDE BALTAYA ANKARA'DAKİ ANADOLU AJANSI GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE GİRMEYE ÇALIŞTI. SALDIRGAN, ANADOLU AJANSI GÜVENLİK GÖREVLİLERİNİN MÜDAHALESİYLE ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ. VE GÖZALTINA ALINDI...

Bakan Koca- -Van'da Vaka Sayısı 2 Katına Çıktı 02:34

Bakan Koca- -Van'da Vaka Sayısı 2 Katına Çıktı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Van'da çok önemli açıklamalar yaptı. Salgında tekrar artış yaşandığını, Van'daki vaka sayısının 2 katına çıktığını söyledi...

Kaldırımlara satılık - kiralık araç konulmayacak... Yayalar memnun, galericiler ise sıkıntılı 06:21

Kaldırımlara satılık - kiralık araç konulmayacak... Yayalar memnun, ga

Yol ve kaldırım üstüne satılık ya da kiralık araç koymak yasaklanıyor. Yeni düzenlemeyle yol ve kaldırım işgaline neden olan satılık ya da kiralık araçlar artık kaldırımları işgal edemeyecek. Karar sonrası bazı ilçelerde..

İstanbul İçin Yarın Koronavirüs Tedbirleri ve Yasakları Başlıyor 03:03

İstanbul İçin Yarın Koronavirüs Tedbirleri ve Yasakları Başlıyor

İstanbul'da da Boğaz'daki eğlenceler ve açık alanlardaki konserlere bugünden itibaren yasak getirildi....

Eyüpsultan'da Toplu Ulaşımda HES Kodu Uyarısı 06:35

Eyüpsultan'da Toplu Ulaşımda HES Kodu Uyarısı

Korona virüsle mücadele kapsamında Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara, toplu taşıma araçlarında HES kodu kullanımı ile ilgili uyarılarda bulundu. Eyüpsultan’daki dükkan ve restoranlar tek tek denetlendi. Korona virüse karşı..

Dağa kaçırılan PKK'lı kızı için 'Teslim ol' çağrısı yapan annenin feryadı 04:28

Dağa kaçırılan PKK'lı kızı için 'Teslim ol' çağrısı yapan annenin fery

Van'da, 8 yıl nce kızı PKK'lı terörisitlerce dağa kaçırılan 5 çocuk annesi Nazlı Sancar, kızının fotoğrafını eline alıp, montuna sarılarak, gözyaşı dökerken, Kızım senin yerin dağ değil. Devlet babadır. Sen anneni görü..

Selçuklu MHP’den Askıda Ekmek Kampanyasına Destek 02:23

Selçuklu MHP’den Askıda Ekmek Kampanyasına Destek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Selçuklu İlçe Başkanı Güzide Çipan, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin başlattığı ‘askıda ekmek’ kampanyasına destek vererek muhalefetin bu konuda yaptığı açıklamalara tepki gösterdi. MHP lid..

Tuvalette doğurdu, çöpe atıp gitti! 01:33

Tuvalette doğurdu, çöpe atıp gitti!

HER DOĞURANA ANNE DENEMEYECEĞİNİN EN ACI VE EN MİDE BULANDIRICI KANITLARINDAN BİRİ YAŞANDI BUGÜN...BOLU'DAKİ BİR DİNLENME TESİSİNDE KAN DONDURAN BİR OLAY YAŞANDI BUGÜN... MOLA VEREN YOLCU OTOBÜSÜNDEN İNEN BİR KADIN, TUVA..

  • GÜL tarafından
  • 29 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tuvalette doğurdu, çöpe atıp gitti! 01:33

Tuvalette doğurdu, çöpe atıp gitti!

HER DOĞURANA ANNE DENEMEYECEĞİNİN EN ACI VE EN MİDE BULANDIRICI KANITLARINDAN BİRİ YAŞANDI BUGÜN...BOLU'DAKİ BİR DİNLENME TESİSİNDE KAN DONDURAN BİR OLAY YAŞANDI BUGÜN... MOLA VEREN YOLCU OTOBÜSÜNDEN İNEN BİR KADIN, TUVA..

Azerbaycan'da savaşın gölgesinde havuç hasadı 01:56

Azerbaycan'da savaşın gölgesinde havuç hasadı

Ermenistan’ın Azerbaycan’daki sivil yerleşim birimlerini hedef aldığı en yoğun yerlerden biri olan Ağdam’da siviller, çatışma seslerinin gölgesinde tarlalarındaki hasadı topluyor...

Van'da karantina ihlali yapanlar, yurtta özel harekat polisi kontrolünde 05:56

Van'da karantina ihlali yapanlar, yurtta özel harekat polisi kontrolün

Van'da, evde izolasyon kurallarını ihlal eden koronavirüs hastaları, polis ekipleri eşliğinde ambulanslarla Tuşba ilçesindeki Süleyman Şah Öğrenci Yurdu'na yerleştirilmeye başlandı. Yurt önünde tulum giyip, maske takan p..

Ankara’da sağlık çalışanlarına saldırı girişimiyle ilgili 5 şüpheli adliyede 00:13

Ankara’da sağlık çalışanlarına saldırı girişimiyle ilgili 5 şüpheli ad

Ankara’daki Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık çalışanlarına yönelik saldırı girişimi olayının güvenlik kamerası kaydından elde edilen fotoğraf kareleri ortaya çıktı...

Azerbaycan-Ermenistan Sınırında Gerilim! 02:46

Azerbaycan-Ermenistan Sınırında Gerilim!

Ermenistan ve Azerbaycan, Dağlık Karabağ'daki çatışmaları sonlandıracak görüşmelere başlamayı reddetti. Sabah saatlerinde Reuters'ın son dakika haberinde, Ermenistan Başbakanı Paşinyan, bölgeye barış gücü askeri gönder..

Suudi Prensten Türkiye'ye Boykot Çağrısı 01:24

Suudi Prensten Türkiye'ye Boykot Çağrısı

Türkiye’nin Katar’daki askeri varlığından Suudi Arabistanlı prens rahatsız oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Katar ile ilgili yaptığı açıklama sonrası sosyal medya hesabından Türk ürünlerini boykot çağrısında b..

Bulgar turistler Türkiye'ye alışverişe koştu 06:03

Bulgar turistler Türkiye'ye alışverişe koştu

Bulgaristan'ın karantina kurallarına son verip, PCR testi zorunluluğunu kaldırmasıyla Edirne'ye alışveriş için gelen Bulgar turistler, Türkiye'nin aldığı koronavirüs tedbirlerinin çok iyi bulduklarını söyledi. Burgaz şeh..

Alibeyköy barajında korkutan görüntü 03:49

Alibeyköy barajında korkutan görüntü

İstanbul'daki barajların doluluk oranları, 2015 yılından bu yana en düşük seviyesine gerilerken Alibeyköy Barajı’nın son durumu ise havadan görüntülendi. Suların çekildiği bölgelerde hayvanların otladığı, otların insan b..

Artık daha kolay bulaşıyor! 02:15

Artık daha kolay bulaşıyor!

İSTANBUL'DA SON 1 HAFTA'DA VAKA SAYISI b ARTTI, SAĞLIK BAKANI SALGININ MERKEZİNDEN MEGAKENTTEN VERDİ MESAJLARINI. İSTANBUL'DAKİ EN RİSKLİ İLÇELERİ TEK TEK AÇIKLAYAN BAKAN FAHRETTİN KOCA, YENİ BİR KISITLAMA KARARI AÇIKLAM..

Palandöken'e mevsimin ilk karı düştü 04:23

Palandöken'e mevsimin ilk karı düştü

Türkiye'nin önemli kayak merkezilerinden Erzurum'daki Palandöken Dağı'nın zirvesi olarak bilinen Ejder Tepesi'ne mevsimin ilk karı düştü...

  • GÜL tarafından
  • 28 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Reklam ajansında deprem anı! 01:46

Reklam ajansında deprem anı!

İZMİR BAYRAKLI'DAKİ BİR REKLAM AJANSI ÇALIŞANLARI DEPREME OFİSLERİNDE YAKALANDILAR. KİMİ KENDİNE SAKLANACAK YER ARARKEN KİMİ DE ÇIĞLIK ÇIĞLIĞAYDI. İŞTE O PANİK ANLARI.....