#Yardım severlik

Şevkat Yerimdar 43. Bölüm 1. Fragmanı 00:49

Şevkat Yerimdar 43. Bölüm 1. Fragmanı

Özgür bir insan nasıl yaşayacağını hiç düşünmez; çünkü nasıl yaşanmayacağını zaten bilir. Gerisi hikayedir. Şevkat harbidir, samimidir, sözünün eri, öfkesinin esiridir. Ancak yüreği pamuk kadar yumuşaktır ve hayatı hep p..

Şevkat Yerimdar 43. Bölüm 2. Fragmanı 00:45

Şevkat Yerimdar 43. Bölüm 2. Fragmanı

Özgür bir insan nasıl yaşayacağını hiç düşünmez; çünkü nasıl yaşanmayacağını zaten bilir. Gerisi hikayedir. Şevkat harbidir, samimidir, sözünün eri, öfkesinin esiridir. Ancak yüreği pamuk kadar yumuşaktır ve hayatı hep p..

Sarhoş Adamın Göl Kenarı ile İmtihanı 00:26

Sarhoş Adamın Göl Kenarı ile İmtihanı

Arkadaşı zor durumdayken yardım etmek yerine videoya çekip kahkahayı basan zalımın kamerasına yansıyan sarhoşu hep birlikte izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 664 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bakir İzetbegovic: Bugün Sizler Allah'ın Size Bahşettiği Kişiye Sahipsiniz 04:13

Bakir İzetbegovic: Bugün Sizler Allah'ın Size Bahşettiği Kişiye Sahips

Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı İzetbegovic, “Bugün sizler Allah’ın size bahşettiği bir kişiye sahipsiniz. Bu kişi, Recep Tayyip Erdoğan’dır. Ona yardım edin, onu destekleyin. dedi...

Eli Çöp Kamyonunun Pistonuna Sıkıştı 00:46

Eli Çöp Kamyonunun Pistonuna Sıkıştı

Esenler’de çöp kamyonunun pistonuna takılı kalan kartonu çıkarmak isteyen temizlik işçisinin kolu mekanizmaya sıkıştı. Dakikalarca acı içerisinde yardım bekleyen talihsiz adam çevredeki vatandaşların yardımı ile kurtarıl..

Mercedes C180'i Trambolin Olarak Kullanan Çocuk 01:06

Mercedes C180'i Trambolin Olarak Kullanan Çocuk

Arabanın ön kaputunda hunharca zıplayan çocuk..Allah ailesine yardım etsin ...

  • JET TV tarafından
  • 952 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cüce Dedektif Şerlok Türkçe Dublajlı Teaser 00:30

Cüce Dedektif Şerlok Türkçe Dublajlı Teaser

Sevimli cüceler Cino ve Jülyet aileleri ve arkadaşlarıyla birlikte şehre ilk geldiklerinde en büyük istekleri yeni bahçelerini ilkbahar için hazır etmektir. Fakat, kısa bir süre içinde birinin Londra’nın dört bir yanında..

Geyiğin Hayatını Tüfekle Ateş Ederek Kurtaran Avcı 01:26

Geyiğin Hayatını Tüfekle Ateş Ederek Kurtaran Avcı

Boynuzu dikenli tellere sıkışan geyiği kurtarmak için usta avcı büyük çaba göstermiş. Ona yakınlaşarak yardım etmenin tehlikeli olduğunu düşünen avcı, elindeki tüfekle geyiğin boynuzuna ateş etmiş ve geyiği dikenli telle..

  • JET TV tarafından
  • 661 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şevkat Yerimdar 44. Bölüm 1. Fragmanı 00:51

Şevkat Yerimdar 44. Bölüm 1. Fragmanı

Özgür bir insan nasıl yaşayacağını hiç düşünmez; çünkü nasıl yaşanmayacağını zaten bilir. Gerisi hikayedir. Şevkat harbidir, samimidir, sözünün eri, öfkesinin esiridir. Ancak yüreği pamuk kadar yumuşaktır ve hayatı hep p..

Mehmed Bir Cihan Fatihi 4. Bölüm Fragmanı 01:05

Mehmed Bir Cihan Fatihi 4. Bölüm Fragmanı

Mehmed Bir Cihan Fatihi 4. Bölüm Fragmanı yayında! Mehmed, arkasından çevrilen kirli oyunları öğrenebilecek mi? Çandarlı Halil Paşa, Mehmed'in ne işler peşinde olduğunu anlamaya çalışmaktadır. Konstantinos, bütün şehrin..

Partilerde Kız Tavlama Sanatı Orijinal Fragmanı 02:21

Partilerde Kız Tavlama Sanatı Orijinal Fragmanı

Rabbit Hole filmiyle dikkatleri üzerine toplayan, oyunculuk geleneğinden gelen John Cameron Mitchell'in yönetmen koltuğuna oturacağı bu Neil Gaiman uyarlaması 1970'lerin Londra'sını ete kemiğe büründüyor. Sex Pistols'un ..

Mehmed Bir Cihan Fatihi 4. Bölüm 2. Fragmanı 01:07

Mehmed Bir Cihan Fatihi 4. Bölüm 2. Fragmanı

Mehmed Bir Cihan Fatihi 4. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Mehmed ve Delibaş, Konstantiniyye'den kaçmayı başarabilecekler mi? Mehmed'in Delibaş ile sıkışıp kaldığı Konstantiniyye'den kaçması için Eleni'den yardım istenir. E..

Çıtır Çıtır  Fırında Kabak Cips Tarifi 01:16

Çıtır Çıtır Fırında Kabak Cips Tarifi

Kabak Cipsi Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 3 kabak Sıvı yağ tuz parmesan peyniri Hazırlanışı; 1. Kabağı ince ince doğrayalım. Eğer aparatınız yoksa bıçakla da kesebilirsiniz. 2. Kabakların suyunu almak için havlu peçet..

Ot Çekip Yerinde Çakılı Kalan Kadını Kameraya Alıp Gülmek 01:54

Ot Çekip Yerinde Çakılı Kalan Kadını Kameraya Alıp Gülmek

Orada saçma sapan gülmek yerine bayana yardım etmek daha insancıl bir hareket olurdu ama böyle iğrenç insanlar her zaman olacak alışmamız lazım ...

  • JET TV tarafından
  • 720 görüntüleme
  • 6 yıl önce
TİKA'nın Yardımları Türkiye'nin Yardımlarının Sadece Yüzde 2.7'sini Oluşturuyor 01:13

TİKA'nın Yardımları Türkiye'nin Yardımlarının Sadece Yüzde 2.7'sini Ol

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığının (TİKA), geçen yıl yaptığı yardım miktarı, Türkiye'nin yaptığı resmi kalkınma yardımının yüzde 2,7'sini oluşturuyor...

Poposunu Arabada Koltuğa Sıkıştıran Sevimli Köpek 00:10

Poposunu Arabada Koltuğa Sıkıştıran Sevimli Köpek

Aşırı sevimli köpeğin popişini iki koltuğun arasına sıkıştırmış ve yardım bekleme anını hep birlikte izliyoruz efendim.....

  • JET TV tarafından
  • 1.416 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Akıntıya Kapılan Yavru Ayı 01:06

Akıntıya Kapılan Yavru Ayı

Gölde balık tutarken akıntıya kapılan yavru ayıya yardım eden yüreği güzel insanlar. Nasılda titriyor ...

  • JET TV tarafından
  • 668 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Partilerde Kız Tavlama Sanatı Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:52

Partilerde Kız Tavlama Sanatı Türkçe Altyazılı Fragmanı

Rabbit Hole filmiyle dikkatleri üzerine toplayan, oyunculuk geleneğinden gelen John Cameron Mitchell'in yönetmen koltuğuna oturacağı bu Neil Gaiman uyarlaması 1970'lerin Londra'sını ete kemiğe büründüyor. Sex Pistols'un ..

Nazar Değmez İnşallah 1965 Türk Filmi İzle 57:31

Nazar Değmez İnşallah 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, zorla evlendirilmek istenen bir kadına yardım eden iki arkadaşının hikâyesi anlatılır. Müzisyen olan Saim ve Nazım, İstanbul’a gitmek için gemi yolculuğu yaparlar. Gemide intihar etmek üzere olan Belma ..

İnsanlık Suçu 5. Bölüm Fragmanı 01:07

İnsanlık Suçu 5. Bölüm Fragmanı

İnsanlık Suçu 5. Bölüm Fragmanı yayında! Gözaltına alınan Gökhan öfkeden deliye dönüyor! Emel ise Cemal’in gerçek babasının Sami olduğunu öğreniyor! İnsanlık Suçu yeni bölüm fragmanında Gökhan’ın hapse girmesi aileye b..

Mehmed Bir Cihan Fatihi 6. Bölüm Fragmanı (FİNAL) 01:10

Mehmed Bir Cihan Fatihi 6. Bölüm Fragmanı (FİNAL)

Mehmed Bir Cihan Fatihi 6. Bölüm Final Fragmanı yayında! Bizans İmparatorluğu, Mehmed'e karşı önlem almaya çalışıyor; Mehmed, Konstantiniyye hayali için harekete geçiyor! Sultan Mehmed Han, Konstantiniyye hayali için ha..

Siyah Beyaz Aşk 28. Bölüm 2. Fragmanı 00:58

Siyah Beyaz Aşk 28. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 28. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Ferhat ve Yiğit ile ilgili geçmişi bilen adamın hayatı, Aslı'nın ellerinde! Ferhat, hayati tehlikesi süren kişinin tekrardan hayata tutunabilmesi için Aslı'dan yardım isti..

Boğulmak Üzere Alan Yavru Köpeklerin İmdadına Yetişen Mehmetçik 06:49

Boğulmak Üzere Alan Yavru Köpeklerin İmdadına Yetişen Mehmetçik

İzmir'de dün meydana gelen şiddetli yağış, bir çukurda barınan yavru köpeklere boğulma tehlikesi yaşattı. Anne köpeğin yavrularına yardım edememesi sonrası durumu fark eden askerler olaya müdahale ederek yavru köpekleri ..

  • JET TV tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tuğçe Ay 3 Dakika - 5 Ürün Tip Düzeltme 03:35

Tuğçe Ay 3 Dakika - 5 Ürün Tip Düzeltme

Herkese Merhaba, 3 dakika da banyo da nasıl hazırlanıyorum, hangi ürünlerden yardım alıyorum bunları paylaştım. En az ürünle en güzel görünüme kavuşmak bence çok güzel sizde denesenize !..

Merve Kutlu Dövmemi Nasıl Sildiriyorum 14:12

Merve Kutlu Dövmemi Nasıl Sildiriyorum

Merhabalaaar! Büyük heveslerle dövme yaptırıp sonra kabusu haline gelenler burada mı? Doğru adrestesin. 7 seans dövme sildirmiş birisi olarak sana yardım edebileceğime inanıyorum. Korku yok, telaş yok. O lekeden kurtulac..

Ünlü Çift Yeniden Nikah Masasına Oturuyor Sevgilisinden Ayrıldı Eski Eşine Evlilik Teklifi Etti 02:22

Ünlü Çift Yeniden Nikah Masasına Oturuyor Sevgilisinden Ayrıldı Eski E

2012 yılında boşanan Aşkın Nur Yengi ve Haluk Bilginer, ikinci kez evleniyor... Çift, kızları Nazlı ile birlikte Bodrum’da tatil yapıyor. Aşkın Nur Yengi ve Haluk Bilginer, kaldıkları Casa Costa Otel’in iskelesinde böyle..

  • BETA tarafından
  • 1.177 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hayalet Dayı Full Hd İzle 1:38:12

Hayalet Dayı Full Hd İzle

Hayalet Dayı Full Hd İzle Konusu : Ozan ve Caner, uzun arayışlar sonucunda hayallerindeki gibi bir evi oldukça uygun bir fiyata bulurlar ve yerleşirler. Zamanla evde yalnız olmadıklarını fark ederler ve gülünç olaylar ..

Ölüm Peşimizde 1960 Türk Filmi İzle 1:31:00

Ölüm Peşimizde 1960 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, suçsuz yere hapse giren babasını kurtarmaya çalışan bir adamın hikâyesi anlatılır. Burhan, babasının çalıştığı fabrikada şoförlük yapmaktadır. Aynı zamanda fabrika işçilerinden Zehra ile evlilik hazırlı..

Sayılı Dakikalar 1965 Türk Filmi İzle 1:32:41

Sayılı Dakikalar 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, içine düştüğü tuzaktan kurtulmaya çalışan bir kadının mücadelesi konu edilir. Zeynep, mirasını ele geçirmeye çalışanlarca kapatıldığı akıl hastanesinden kaçar. Yolda kaza geçiren genç kadın, Tarık taraf..

Serseriler Kralı 1967 Türk Filmi İzle 1:09:41

Serseriler Kralı 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, bir adamın sevdiği kadın için yaptığı fedakârlıkları konu edinir. Osman, hokkabazlık yaparak para kazanır. Beraber çalıştığı arkadaşı Fatma’yı sever ancak bunu ona bir türlü söyleyemez. Fatma’nın boncuk a..