#Yargıda birlik derneği

Bakan Soylu - Biz O Gece Kanı Bozuklarla Çatıştık 01:34

Bakan Soylu - Biz O Gece Kanı Bozuklarla Çatıştık

Bakan Soylu: Biz o gece kanı bozuklarla çatıştık İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen şehitleri anma programına katıldı. Bakan Soylu..

Erdoğan'ın Dilinden 15 Temmuz Destanı 02:47

Erdoğan'ın Dilinden 15 Temmuz Destanı

15 Temmuz'un ikinci yıl dönümünde hainlerin 34 vatandaşı şehit ettiği 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde yüz binlerin katılımıyla düzenlenen '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Buluşması'nda Başkan Erdoğan'ın dilinden ..

Tatile Yapmak İçin Bir Kaç Sene Bekleyenler 00:58

Tatile Yapmak İçin Bir Kaç Sene Bekleyenler

Fatma teyze ile tatile günü birlik tatile gidip çile çeken kadınlarımıza hitap eden videoyu hep hep birlikte izliyoruz efendim.....

  • JET TV tarafından
  • 847 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İhracatçıya Döviz Alımında Vergi Müjdesi - Recep Tayyip Erdoğan 02:20

İhracatçıya Döviz Alımında Vergi Müjdesi - Recep Tayyip Erdoğan

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Artık ihracatçılarımız döviz alırken binde birlik kambiyo vergisi ödemeyecekler. dedi...

15 Temmuz Şehitlerimizi Rahmet Ve Saygıyla Anıyoruz 24:14

15 Temmuz Şehitlerimizi Rahmet Ve Saygıyla Anıyoruz

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyoruz.....

  • BETA tarafından
  • 47 görüntüleme
  • 5 yıl önce
15 Temmuz Treni İlk Seferine Çıktı 01:23

15 Temmuz Treni İlk Seferine Çıktı

Hain darbe girişiminin 4. yıl dönümünde 15 Temmuz görseliyle giydirilen Demokrasi ve Milli Birlik Treni ilk seferine Ankara'dan çıktı. Yüksek hızlı tren 2 ay boyunca yaklaşık 45 bin kilometre yol yapacak...

JÖAK Paraşüt Takımından 15 Temmuz Anısına Özel Atlayış (360 Derece Video) 06:48

JÖAK Paraşüt Takımından 15 Temmuz Anısına Özel Atlayış (360 Derece Vid

Jandarma Komando Özel Asayiş Komutanlığı emrinde görevli paraşütçülerimiz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle aziz Şehitlerimiz ve kahraman Gazilerimiz anısına 3️⃣6️⃣0️⃣ derece kameralar eşliğinde öze..

AB Liderler Zirvesi'nde Para Kavgası Çıktı 01:08

AB Liderler Zirvesi'nde Para Kavgası Çıktı

Avrupa'da pandemi ile çatlayan birlik Brüksel'de de uzlaşamıyor. Liderlerin korona bütçe toplantısının ikinci gününde de sonuç yok...

Jandarma Mehteran Birliğimizden 15 TEMMUZ Anısına 360 Derece Gösteri 15:12

Jandarma Mehteran Birliğimizden 15 TEMMUZ Anısına 360 Derece Gösteri

Jandarma Mehteran Birliğimizden 15 Temmuz Anısına 3️⃣6️⃣0️⃣ Derece Gösteri. Jandarma Mehteran Birliğimiz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde aziz Şehitlerimiz ile kahraman Gazilerimizin anısına Ankara Ulus Mey..

Yeni Koronavirüs Hastalığı - İzolasyon 00:22

Yeni Koronavirüs Hastalığı - İzolasyon

Birlikten Kuvvet Doğar. Tedbir ve İzolasyon. Birlik ve beraberlik içerisinde yapılan işler daha iyi neticeler verir, sıkıntılı konular bile kolayca halledilebilir. #türkiye #evdekal #hayatevesigar #koronayahir #sonet.tr..

İslam Düşmanlığını Fransız Siyasetçiler Körüklemeye Devam Ediyor 01:13

İslam Düşmanlığını Fransız Siyasetçiler Körüklemeye Devam Ediyor

Fransa’da aşırı sağcı Ulusal Birlik Partisi'nin Lideri Marine Le Pen, ülkede kamusal alanlarda başörtüsü takılmasının yasaklanmasını ve camilerin kapatılmasını istedi...

Türk Armin'den Uğur Şahin'e övgü 01:32

Türk Armin'den Uğur Şahin'e övgü

GELİŞTİRDİKLERİ KORONAVİRÜS AŞISI İLE TÜRKİYE'NİN GURURU, TÜM DÜNYANIN DA UMUDU OLDU ONLAR. TÜRK BİLİM İNSANLARI PROFESÖR DOKTOR UĞUR ŞAHİN VE ÖZLEM TÜRECİ'DEN SÖZ EDİYORUZ. MERKEL'İN VELİAHTI, DEMOKRAT BİRLİK PARTİSİ'N..

Aşure zamanı geldi 02:19

Aşure zamanı geldi

BİRLİK VE BERABERLİĞİN, PAYLAŞMANIN ADI AŞURE.. MUHARREM AYI GELDİ, AŞURELER YAPILMAYA BAŞLANDI. İŞTE İŞİN USTASINDAN AŞURE TARİFİ....

Dünyanın en büyük Türk Bayrağı 15 Temmuz’da yeniden açıldı 03:50

Dünyanın en büyük Türk Bayrağı 15 Temmuz’da yeniden açıldı

Kayseri'de Talas Belediyesi tarafından düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde, dünyanın en büyük Türk Bayrağı yeniden açılarak dalgalandırıldı...

Depremin Arkasında Ne Var? Haarp ve BOP Nedir? 1:59:51

Depremin Arkasında Ne Var? Haarp ve BOP Nedir?

Deprem Bekleniyor Muydu? Çocuklar Kayboluyor! Faylar Hangi Bölgeleri Etkiliyor? Birlik Olma Zamanı! Topraklara Sahip Çıkın! PROJEDE KRİTİK KONUM GİZLİ PLANLAR ve GİZLENEN GERÇEKLER! 100 Yıl Sonra Geldiler! 4. Boyutun Ana..

  • STUDIO AS tarafından
  • 10 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Alman Ekonomi Uzmanlarından Merkel'e Brexit Uyarısı 01:11

Alman Ekonomi Uzmanlarından Merkel'e Brexit Uyarısı

Alman Ekonomi Uzmanlarından Merkel'e Brexit Uyarısı Almanya'da Ekonomi Uzmanları Konseyi, Başbakan Angela Merkel'i, İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden çıkmasını engellemesi konusunda uyardı. Hazırladıkları raporu Merke..

Erdoğan'dan Sonra Putin'de Yerden Yere Vurdu 01:37

Erdoğan'dan Sonra Putin'de Yerden Yere Vurdu

Erdoğan'dan Sonra Putin'de Yerden Yere Vurdu Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Avrupa Parlamentosu'nun Rus basınıyla ilgili aldığı kararı, Batı toplumunun demokrasi anlayışındaki bozukluk olarak nitelendirdi. Mosk..

Çöl ateşi: Kürdistan'ın dünya kupasında başkaldırdı 25:30

Çöl ateşi: Kürdistan'ın dünya kupasında başkaldırdı

Kürdistan futbol takımının gözünden bakan bağımsızlığını ilan edemeyen insanların hayalleri, resmi vatandaş olmayan ülkeler için isyancı dünya kupası nda yarışıyorlar. 2016 yazında olağanüstü bir turnuva gerçekleşti:..

  • Cowboy tarafından
  • 865 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Taraftarlar Teröre Karşı Bir Arada 01:13

Taraftarlar Teröre Karşı Bir Arada

Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Bursasspor taraftarları başta olmak üzere birçok takım taraftarı hain terör saldırısını lanetleyerek, patlamanın gerçekleştiği noktaya gitti. Akşam saatlerinde Beşiktaş Köyiçi meydan..

Diyarbakır Çınar'da Emniyete Saldırı 00:35

Diyarbakır Çınar'da Emniyete Saldırı

Diyarbakır'ın Çınar İlçe Emniyet Müdürlüğüne bir grup terörist tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlenmesinin ardından çıkan çatışma sona erdi. Hava destekli operasyonun devam ettiği ilçeye, ço..

Sarıkamış Şehitleri Anısına 63 Metrelik Dev Türk Bayrağı 03:43

Sarıkamış Şehitleri Anısına 63 Metrelik Dev Türk Bayrağı

Zonguldak’ta Sarıkamış şehitlerini anma programında 63 metrelik dev Türk bayrağı açıldı. İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından Sarıkamış şehitlerini anma programı düzenlendi. Madenci Anıtı önünde toplanan onlarca vat..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi 02:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yeni güvenlik anlayışı Türkiye’nin Suriye ve Irak’ta niçin bulunduğunun, daha etkin şekilde yer almak istediğinin en açık ifadesidir. Artık ..

Sami Yusuf - Salaam 04:18

Sami Yusuf - Salaam

Sami Yusuf - Salaam Watch Sami's Official YouTube playlist http://smarturl.it/SYplaylist Buy Salaam album now on iTunes http://bit.ly/vf1MKX Amazon http://amzn.to/x42Z2U SYO Store http://goo.gl/GnYSVz Doğum 21 Temmuz..

  • Dini Mubin tarafından
  • 3.010 görüntüleme
  • 8 yıl önce
It's Always Sunny in Philadelphia 12.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazılı - The Gang Turns Black 21:25

It's Always Sunny in Philadelphia 12.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazılı -

Günlük hayatın sıradan meselelerine absürd yorumlar. Philadelphia?da kendi halinde bir İrlanda barı işleten dört kafadar, iş yaşamının ve insan ilişkilerinin yetişkin dünyasına adım attıklarında hayatın sadece kendileri ..

  • Tv Series tarafından
  • 1.653 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi 03:53

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) Kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu ailesinin avukatı Selami Ekici, Kırıkkale Sanayi ve Ticaret Odası Başkanının, helikopterden cihaz söken ..

Sinn Feinn'in İlk Kadın Lideri Michelle O'Neil 00:55

Sinn Feinn'in İlk Kadın Lideri Michelle O'Neil

Kuzey İrlanda’nın cumhuriyetçi partisi Sinn Feinn liderliğine Sağlık Bakanı Michelle O’Neil getirildi. İrlanda Cumhuriyetçi Ordusu (IRA) geçmişi olmayan 40 yaşındaki O’Neil bu göreve gelen ilk kadın oldu. Milliyetçi pa..

İngiltere Başbakanı Theresa May Abd'de 01:57

İngiltere Başbakanı Theresa May Abd'de

İngiltere Başbakanı Theresa May, Amerika Birleşik Devletleri’nin yeni başkanı Donald Trump’ı makamında ziyaret eden ilk hükümet lideri olacak. May, ülkesi ile Washington arasındaki sıkı ilişkileri daha da güçlendirme he..

Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı 03:47

Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı

Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı Son dakika gelişmesi... HDP'ye yönelik terör operasyonunda tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ tutuklandı..

Alman Merkez Sağ Partiler Bir Kez Daha Merkel Dedi 01:01

Alman Merkez Sağ Partiler Bir Kez Daha Merkel Dedi

Alman muhafazakar partiler, Başbakan Angela Merkel’in 24 Eylül’de yapılacak seçimde dördüncü kez aday olması üzerinde anlaştı. Hristiyan Demokrat Birliği Başkanı Angela Merkel ve ortağı Hristiyan Sosyal Demokrat Parti B..

Hulusi Akar , 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak 04:05

Hulusi Akar , 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak

Hulusi Akar- 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Şehitlerimizin, gazilerimizin kanının bir damlasının dahi yerde kalmayacağını hepiniz bilin dedi. Genelkurmay Baş..