#Yargının Önüne

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Kerimcan Durmaza Öyle Bir Şaka Yaptılar ki Çığlık Çığlığa Kaldı!! 10:23

Kerimcan Durmaza Öyle Bir Şaka Yaptılar ki Çığlık Çığlığa Kaldı!!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 07 Nisan 2017 Cuma günü yayınlanan 113. bölümünde yarışmacılar Aleyna Eroğlu'nun benzer abiyeler giymesini eleştirirken Kerimcan Durmaz'ın yokluğundan faydalanan stüdyo şefi peruk ve pelerinle ..

  • ANKA tarafından
  • 986 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ezgi Eyüboğlu - Yar Kalsaydun 03:20

Ezgi Eyüboğlu - Yar Kalsaydun

Oysa ona sarilup uyuyarak gözgöze Nefesimu tüketmek ister idum dizdize bir sözüne ömrümi serer idum önüne..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.150 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rus Muhalif Lider Navalny Tahliye Oldu 00:53

Rus Muhalif Lider Navalny Tahliye Oldu

Rus muhalif lider Alexei Navalny iki haftalık hapis cezasının ardından tahliye edildi. Ancak Navalny'yi karşılamak için cezaevinin önüne giden basın mensupları ve Navalny taraftarları büyük bir şaşkınlık yaşadı. Navalny'..

Darbe Üssünde O Gece: Ömer Faruk Harmancık 03:04

Darbe Üssünde O Gece: Ömer Faruk Harmancık

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Akıncı Üssü'ndeki olaylara ilişkin hazırlanan iddianamede, Eski Kuzey Deniz Saha Komutanlığı Kurmay Başkanı Tuğamiral Ömer Faruk Harmancık’ın FETÖ’cü darbe girişimindeki rolü gözler önün..

Köy Korucularının İsmi Ve Maaşlarında İyileştirme 00:59

Köy Korucularının İsmi Ve Maaşlarında İyileştirme

Köy Korucularının İyiİsmi Ve Maaşlarında leştirme 35 yıldır koruculara verilen 'geçici' ve 'köy' ibareleri kaldırıldı. 840 lira olan maaşları, en düşük memur maaşına endekslendi. Emeklilik hakları genişletildi. Van Gü..

Osasuna - Barcelona: 0-3 01:56

Osasuna - Barcelona: 0-3

LaLiga 15. hafta mücadelesinde Barcelona, Osasuna'yı Suarez ve Messi'nin iki golüyle 3-0 mağlup etti. Estadio El Sadar'da oynanan karşılaşmaya baskılı bir oyunla başlayan Barcelona, 8. dakikada Suarez ile çok net bir po..

'Hayır'cılar Bakın Nasıl 'Evet'çi Oldu! 02:44

'Hayır'cılar Bakın Nasıl 'Evet'çi Oldu!

Referanduma sayılı günler kala yapılan ve 18 maddelik anayasa değişiklik paketini tam olarak bilmediğimizi gözler önüne seren bir sosyal deney yapıldı. Hayır diyenlere anayasa maddelerinin açıklanıp tepkilerinin ölçüldü..

İşte Recep Tayyip Erdoğan'ın İzlettiği Çok Özel Görüntüler 06:17

İşte Recep Tayyip Erdoğan'ın İzlettiği Çok Özel Görüntüler

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir'deki toplu açılış töreninde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun SGK Müdürü olduğu yıllara ait görüntüler izletti. Kılıçdaroğlu'nun döneminde hastanelerin halini..

Los Angeles Emniyet Müdürü _ Göçle Mücadele İçin Trump'la İşbirliği Yapmayacağız 01:59

Los Angeles Emniyet Müdürü _ Göçle Mücadele İçin Trump'la İşbirliği Ya

Los Angeles Emniyet Müdürü _ Göçle Mücadele İçin Trump'la İşbirliği Yapmayacağız Los Angeles Emniyet Müdürü Charlie Beck yaptığı açıklamada, Los Angeles Polis Departmanı'nın göçle mücadele konusunda Trump'la iş birliği ..

Venezuela'da Siyasi Tansiyon Yükseliyor 01:00

Venezuela'da Siyasi Tansiyon Yükseliyor

Venezuela Meclisi Devlet Başkanı Nicolas Maduro’yu görevden alarak hakim önüne taşıyabilecek bir kanun tasarısını kabul etti. Karar iktidar milletvekillerinin boykot ettiği oturumda oy birliğiyle alındı. Oturum başlangı..

Hiç Tanımadığı İnsanlara Sokak Ortasında Twerk Yapan Kız 03:30

Hiç Tanımadığı İnsanlara Sokak Ortasında Twerk Yapan Kız

Sokakta hiç tanımadığı insanların önüne geçip twerk yapan kızın kameraya yansıyan görüntülerini izliyoruz...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.286 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yudum - Anasına Kızına 03:50

Yudum - Anasına Kızına

Gidiyom gidemiyom az doldur içemiyom Yandım anam yanasın anam öldüm anam Sen benden geçtin ama ben senden geçemiyom Anasına kızına Duvardaki sazına Sandıktaki bezine Yandım ela gözüne Oyna sevdiğim oyna bu dünya kalmaz ..

Düğünde Gökten Düşen Adam! 00:13

Düğünde Gökten Düşen Adam!

Elinin önüne tavandan adam düşüyor. İlginç anlar kameraya böyle yansıdı..

  • JET TV tarafından
  • 1.293 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şok Olay Aleynayı 4 Kişi Tuvalette Sıkıştırdı 10:17

Şok Olay Aleynayı 4 Kişi Tuvalette Sıkıştırdı

İşte Benim Stilim 7. Sezon 02 Mayıs 2017 Salı günü yayınlanan 134. bölümünde Aleyna Eroğlu haftasonu gitti bir mekanda eski sevgilisinin sevgilisi ve arkadaşları tarafından tuvalette sıkıştırıldığını söyledi. Aleyna daha..

  • ANKA tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor 04:23

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan’ın FETÖ ile kararlı bir mücadele sergilediğini belirterek, örgütün ülkeden defedilmesinden sonra bir bo..

Kılıçdaroğlu Kimlere Gözdağı Verdi! 10:48

Kılıçdaroğlu Kimlere Gözdağı Verdi!

Recep Tayyip Erdoğan için, sürekli diktatör açıklamalarında bulunan Kılıçdaroğlu kimler için Kapının önüne koyarım dedi..

  • ANKA tarafından
  • 1.009 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Selfie Çubuğunun Kazaya Sebebiyet Vermesi! 00:20

Selfie Çubuğunun Kazaya Sebebiyet Vermesi!

Macera severlerin olmazsa olmazı GoPro kamerası ile selfie çeken abimiz aracı kullanırken selfie çubuğuna taktığı gopro ile poz vereyim derken önündeki araca çarptı. Aracın arkasında bulunan kayık'ın camdan içeri girmesi..

  • JET TV tarafından
  • 968 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emre Can'dan Yılın Golü İzle 00:22

Emre Can'dan Yılın Golü İzle

İngiltere Premier Lig'de 35. hafta mücadelesinde Liverpool, Watford'a konuk oldu. Türk asıllı oyuncu Emre Can, attığı golle, maçın önüne geçti. Maçın 45. dakikasında Galatasaray ile adı anılan Luca Leiva'nın pasında müke..

Futbol Tarihinin En Şanssız Futbolcusu İzle 05:26

Futbol Tarihinin En Şanssız Futbolcusu İzle

Avustralya ekiplerinden Central Coast Mariners forması giyen defans oyuncusu Storm Roux, Melbourne Heart ile oynanan maçta 1 pozisyonda 3 yerinden birden sakatlandı. Melbourne atağında topun önüne atlayan Roux'un ayağı k..

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ  : Unutmadık Unutturmayacağız 00:39

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ : Unutmadık Unutturmayacağız

FETÖ’nün en kanlı saldırılarından biri 15 Temmuz 2016 darbe girişimi oldu. Darbeciler kendilerine Yurtta Sulh Konseyi, bu darbe girişimine ise Yurtta Sulh Harekatı adını verdiler. Milletin sokağa çıkması ile bastırılan b..

  • PengoTV tarafından
  • 1.697 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö'nün Yeni Yayınlanan  Sapkınlık  Görüntüleri 00:37

Fetö'nün Yeni Yayınlanan Sapkınlık Görüntüleri

Teröristbaşı Fetullah Gülen'in yıllar önce çekilen ve yeni ortaya çıkan görüntüleri örgütün nasıl bir sapkınlık içerisinde olduğunu gözler önüne serdi. Örgüt toplantısında konuşan FETÖ üyesi Gülen'e hitaben: Canlarımızı..

Bal Festivali’nde ‘Bal Döneri’ Büyük İlgi Gördü 03:12

Bal Festivali’nde ‘Bal Döneri’ Büyük İlgi Gördü

Bal Festivali’nde ‘Bal Döneri’ Büyük İlgi Gördü Türkiye’nin en çok bal üretilen ili Ordu’da düzenlenen festivalde bal döneri büyük ilgi gördü. Festivale katılanlar döner tezgahından aldıkları balı, dondurma külahlarında..

Türk ve Rum Halkı Kıbrıs İçin Tek Yürek Oldu 01:03

Türk ve Rum Halkı Kıbrıs İçin Tek Yürek Oldu

Kıbrıslılar adada yaşayan iki halkın tek bir devlet çatısı altında birleşmesi için bir protesto gösterisi düzenledi. Geçtiğimiz çarşamba günü Lefkoşa’da gerçekleştirilen eyleme Türk ve Rum asıllı binlerce Kıbrıslı katıl..

Alman Sömürgeciliğinin Başkenti Bagamoyo 02:19

Alman Sömürgeciliğinin Başkenti Bagamoyo

Almanların Doğu Afrika'daki sömürge yönetiminin başkenti olan, Tanzanya'nın Bagamoyo kasabasındaki kalıntılar, sömürgecilik tarihinin kanlı ve çirkin yüzünü gözler önüne seriyor..

İlk Kez Karşılaşılan Albino Orangutan 00:56

İlk Kez Karşılaşılan Albino Orangutan

İlk kez karşılaşılan albino orangutan artık daha iyi Endonezya'nın Borneo Adası'nda tedavi altına alınan albino orangutan, kameralar önüne çıktı. Beyaz saçlı ve mavi gözlü olan dişi orangutan, Borneo Orangutan Yaşatma Va..

  • En Yeniler tarafından
  • 758 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çetin Çiftçioğlu ATM Şakası 09:44

Çetin Çiftçioğlu ATM Şakası

Şakacı Çetin Çiftcioğlu Atm önüne giderek insanların kart şifrelerini öğrenmeye çalışıyor.Soranlara ise ''Şifre Koleksiyoneri''olduğunu söylüyor.En sondaki şakazede Behçet ise Çetin Çiftçioğlu'na kartını kaptırıyor ve şa..

  • JET TV tarafından
  • 1.029 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Darbe Üssünde O Gece - Ahmet Tosun 04:39

Darbe Üssünde O Gece - Ahmet Tosun

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Akıncı Üssü'ndeki olaylara ilişkin hazırlanan iddianamede, şüphelilerden, eski Akıncı 4. Ana Jet Üs 141. Filo Pilot Kurmay Yüzbaşı Ahmet Tosun'un eylemleri eylemleri ayrıntılarıyla gözle..

Darbe Üssünde O Gece Kubilay Selçuk 03:18

Darbe Üssünde O Gece Kubilay Selçuk

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Akıncı Üssü'ndeki olaylara ilişkin hazırlanan iddianamede, şüphelilerden, eski İzmir Çiğli 2. Ana Jet Üs Komutanı Tümgeneral Kubilay Selçuk'un eylemleri eylemleri ayrıntılarıyla gözler ö..

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi 03:04

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi Meme kanseri olduğunu gelinlik provasında öğrenmesiyle gündeme gelen ve tedavi sürecinde düğününü ertelemek zorunda kalan Türkan Kendirci, hayatını nişanlısı Tuncay Kaya ile..