#Yargıtay hapis cezasını onadı

'Futbolda şike' davası yeniden görüldü 02:58

'Futbolda şike' davası yeniden görüldü

'Futbolda şike' davası, Yargıtay’ın usulden bozma kararının ardından yeniden görüldü. Duruşmada Trabzonspor vekilinin itirafçı beyanları olduğuna ilişkin sözlerine sinirlenen Yıldırım, Aynı FETÖ’cüler gibi konuşuyor di..

Kel Ya Da Keltoş Demek Hakaret Mi 01:58

Kel Ya Da Keltoş Demek Hakaret Mi

BİRİNE KEL YA DA KELTOŞ DEMEK HAKARET Mİ DEĞİL Mİ? YANITI HEP TARTIŞILAN BİR SORU.... KİMİNE GÖRE HAKARET KİMİNE GÖRE İSE DEĞİL... BİR VATANDAŞ, KENDİSİNE KELTOŞ DENİLDİĞİ İÇİN HAKARET DAVASI AÇTI. DOSYA YARGITAY'A KADAR..

Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na Atasözlü Gönderme 03:57

Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na Atasözlü Gönderme

Devlet Bahçeli'den CHP yürüyüşüne tepki , Bahçeli, CHP aceleyle ayağa kalkmış, önyargı ile ... Bahçeli'den 'Adalet Yürüyüşü'ne ilk tepki , MHP lider Bahçeli, CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun ... diyen Bahçe..

Neden Yeşilçam Filmlerini Çok Sevdik 03:11

Neden Yeşilçam Filmlerini Çok Sevdik

Neden Yeşilçamı Çok Sevdik? #Yeşilçam bi mutlu sonlar silsilesi. 1980'e kadar çekilen filmler Türk sinemasının altın çağı olan Yeşilçam dönemine ait. Öyle ki 1960-70 yılları arasında toplam 1700 sinema filmi çekilmiş. Ş..

Amerika'da Başsavcı Bharara, Reza Zarrab'ın Ağabeyi Hakkında da Dava Açtı 01:14

Amerika'da Başsavcı Bharara, Reza Zarrab'ın Ağabeyi Hakkında da Dava A

Amerika'da Başsavcı Bharara, Reza Zarrab'ın Ağabeyi Hakkında da Dava Açtı Başsavcı Bharara, Reza Zarrab'ın Ağabeyi Hakkında da Dava Açtı Zarrab hakkındaki iddianameyi hazırlayan New York Güney Bölge Başsavcısı Preet Bha..

Ölen öldüğüyle mi kaldı? 02:22

Ölen öldüğüyle mi kaldı?

ALİME DEMİRDAĞ… 3 BUÇUK YIL ÖNCE 17 YERİNDEN BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLDÜ.. KATİLİ İÇİN 24 YIL HAPİS CEZASI İSTENDİ.. SONRA NE Mİ OLDU? YARGITAY BU CEZAYI ÇOK BULDU…KARDEŞİNİN ACISI İSE DAHA DA KATLANDI...

Hanzo demek hakaret değil! 02:09

Hanzo demek hakaret değil!

ARKADAŞINA HANZO DEDİĞİ İÇİN HAPİS CEZASI ALDI. CEZAEVİ YOLU GÖRÜLMÜŞTÜ Kİ, İYİ HABER İSE YARGITAY'DAN GELDİ. O KELİME, HAKARET SAYILMADI.....

Cezaevine 100 Araçlık Konvoyla Gitti 00:59

Cezaevine 100 Araçlık Konvoyla Gitti

Türkiye ve Rusya’da çok sayıda suçtan yargılanan Çerkez Cengiz lakapli Cengiz Şıklaroğlu, 10 aylık hapis cezasını çekmek üzere yaklaşık 100 araçlık konvoy eşliğinde gövde gösterisi yaparak Maltepe Cezaevi’ne gitti. Sanık..

Seren Serengil Bakırköy Kadın Cezaevine Giriş Yaptı 01:08

Seren Serengil Bakırköy Kadın Cezaevine Giriş Yaptı

Gülben Ergen ile polemik yaşayan ve mahkemenin tedbir kararına ve konuşma yasağına uymadığı için 3 gün zorlama hapis cezasına çarptırılan Seren Serengil 3 günlük cezasını yatmak üzere bugün Bakırköy Kadın cezaevine giriş..

  • BETA tarafından
  • 924 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seren Serengil Cezaevi Günlerini Anlattı Güvenlik Nedeniyle Tek Kişilik Hücrede Kaldım 29:10

Seren Serengil Cezaevi Günlerini Anlattı Güvenlik Nedeniyle Tek Kişili

3 gün zorlama hapis cezasını tamamlayıp, cezaevinden tahliye olan Seren Serengil canlı yayında yaşadıklarını anlattı. Videolarımızı Beğenerek, Yorum Yaparak ve Kanalımıza Abone Olarak Tüm Magazin Haberlerini ve Gelişmel..

  • BETA tarafından
  • 776 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çerkez Cengiz Cezaevine Böyle Gitti 06:02

Çerkez Cengiz Cezaevine Böyle Gitti

Rusya ve Türkiye’de çok sayıda suçtan yargılanan Çerkez Cengiz lakaplı Cengiz Şıklaroğlu, 10 aylık hapis cezasını yatmak üzere 100 araçlık konvoyla cezaevine gitti. Şıklaroğlu cezaevi yolunca gençlere okuyun çağrısı yapt..

Galatasaraylı Eski Futbolculara ilişkin Fetö İddianamesi 04:37

Galatasaraylı Eski Futbolculara ilişkin Fetö İddianamesi

FETÖ'nün futbol ayağına ilişkin soruşturmada, Galatasaraylı eski futbolcular İsmail Demiriz, Arif Erdem ve Uğur Tütüneker hakkında iddianame hazırlandı. FETÖ’nün futbol ayağına ilişkin soruşturmada, eski milli futbolcul..

Mısır'ın devrik lideri Hüsnü Mübarek serbest bırakıldı 00:51

Mısır'ın devrik lideri Hüsnü Mübarek serbest bırakıldı

Mısır'da 2011 yılındaki halk ayaklanması sonrası görevinden ayrılan devrik cumhurbaşkanı Hüsnü Mübarek 6 yıl hapis hayatının ardından serbest bırakıldı. Mübarek, yönetim karşıtı gösteriler sırasında yaşanan ölümlerden ..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

77 Kişiyi Katleden Breivik'ten Kan Donduran Sözler_ _Fedakarlık Yaptım 01:05

77 Kişiyi Katleden Breivik'ten Kan Donduran Sözler_ _Fedakarlık Yaptım

Norveç‘te 2011 yılında 77 kişiyi katleden Anders Behring Breivik’in hükümete açtığı insan hakları ihlali davasının temyiz duruşması sürüyor. Duruşmanın ikinci gününde mahkemede Norveç hükümetini temsil eden Avukat Fredri..

Mehmet Ali Ağca, Alaattin Çakıcı’yı Cezaevinde Ziyaret Etti 01:26

Mehmet Ali Ağca, Alaattin Çakıcı’yı Cezaevinde Ziyaret Etti

1981 yılında II. Jean Paul'e suikast girişimiyle tüm dünyanın tanıdığı ve 33 yıl hapis cezası yattıktan sonra tahliye olan Mehmet Ali Ağca, Bolu F Tipi Cezaevi’nde yatmaktan olan Alaattin Çakıçı’yı ziyaret etti. Bolu Cum..

Münevver Karabulut Davasında Şok İddia Fetö Parmağı Var 04:05

Münevver Karabulut Davasında Şok İddia Fetö Parmağı Var

Evdeki kayıp 700 bin euro davası çözülemedi. 3 hakimin değiştiği, 8,5 yıl süren davada sona gelindi. Dava karar için Ocak ayına ertelendi. Davanın 8,5 yıl sürmesine isyan eden Avukat Epözdemir, FETÖ terör örgütünün mensu..

Filistinli Emel Artık Özgür 01:39

Filistinli Emel Artık Özgür

İsrail'in hapse attığı 17 yaşındaki Filistinli Emel'in 1,5 yıllık hapis cezasının ardından özgürlüğe ve ailesine kavuştuğu o anlar…İsrail'in hapse attığı 17 yaşındaki Filistinli Emel'in 1,5 yıllık hapis cezasının ardında..

  • JET TV tarafından
  • 630 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mucit'in Ömür Boyu Hapsi İsteniyor 00:49

Mucit'in Ömür Boyu Hapsi İsteniyor

Danimarka'da görülen Peter Madsen davasında savcılar gazeteci Kim Wall'ü öldürmek suçundan mucide ömür boyu hapis cezası isteyeceklerini açıkladı. Madsen'ın 30 yaşındaki gazeteciyi boğazını bıçakla keserek ya da boğarak ..

Kahramanlar Takımı - Orijinal Fragman 01:58

Kahramanlar Takımı - Orijinal Fragman

Güçlü Maymun Kral cennet ve dünya arasında özgürce dolaşabilmektir. Ancak günün birinde tanrıları kızdıran güçlü karakterin güçleri elinden alınır ve Beş Element Dağı’nda bir buz kütlesinin içine hapsedilir. 500 yıl boyu..

Recep Tayyip Erdoğan Hayat Öyküsü 04:51

Recep Tayyip Erdoğan Hayat Öyküsü

1 Recep Tayyip Erdoğan'ın hayat öyküsü aslında Türkiye yakın siyasi tarihinin de özeti gibi... Kasımpaşa'da başlayan o öykü, Türkiye'nin AK Partili yıllarının da önemli satır başları... 2 1995 yılına gelindiğinde Refa..

Rusya:Putin'in Rakibi Muhalif Lider Navalny Serbest 01:00

Rusya:Putin'in Rakibi Muhalif Lider Navalny Serbest

Navalny, Instagram hesabından kendisini bir caddede gösteren fotoğrafı paylaştı, mesajında hapishanedeken 80 litre çay içtiğini, 20 kitap okuduğunu, Kırgızca bazı kelimeler öğrendiğini yazdı. Rusya’da devlet başkanı Vlad..

Hava Harp Okulu'nda Yapılan Darbe Girişimi Hazırlıklarına İlişkin Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı 11:57

Hava Harp Okulu'nda Yapılan Darbe Girişimi Hazırlıklarına İlişkin Yeni

Hava Harp Okulu'nda darbe girişimine ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı 15 Temmuz darbe girişiminde Hava Harp Okulu’nda darbe koordinatörleri tarafından yapılan toplantı ve darbe girişimi anları ile darbeci askerlerin..

New Trial 2017 Türkçe Altyazı Hd İzle 1:59:03

New Trial 2017 Türkçe Altyazı Hd İzle

Konusu: Film, haksız yere cinayetten 10 yıl hapis yatan Hyun-Woo (Kang Ha-Neul) ve bir avukat olan Joon-Young’un (Jung Woo) hukuk mücadelesini konu almaktadır. Hyun-Woo, bir taksi şoförünün öldürüldüğü cinayet davasının..

  • KAPALI SET tarafından
  • 3.275 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Canlı Yayına Bağlanan Avukattan Olay Yaratacak Sözler 49:46

Canlı Yayına Bağlanan Avukattan Olay Yaratacak Sözler

Yağmur Aşık hakkında hapis istemiyle dava açıldı! Evliliklerindeki problemlerle gündem olan Yağmur Aşık'tan gelen son dakika haberi kan dondurdu! Emre Aşık’ın çocuklarını darp ettiği iddia edilen eşi Yağmur Aşık’a 2 yıl ..

  • BETA tarafından
  • 64 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Türkiye'nin Konuştuğu Olayda Flaş Gelişme - Emre Aşık Yağmuş Aşık 29:21

Türkiye'nin Konuştuğu Olayda Flaş Gelişme - Emre Aşık Yağmuş Aşık

Son haftaların en çok konuşulan ismi Yağmur Aşık hakkında son dakika haberi; hapis istemiyle dava açıldı! Evliliklerindeki problemlerle gündem olan Yağmur Aşık'tan gelen son dakika haberi kan dondurdu! Emre Aşık’ın çocuk..

  • BETA tarafından
  • 73 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ezhel Yaka Paça Gözaltına Alındı 05:34

Ezhel Yaka Paça Gözaltına Alındı

Şarkılarında uyuşturucuya özendirdiği suçlamısyla 1 yıl hapis cezası alan rapçi Ezhel, dün İzmir konseri sonrası havalimanında yaka paça gözaltına alındı. Şarkılarında uyuşturucu madde kullanımını özendirdiği iddiasıyla ..

  • BETA tarafından
  • 177 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Baturalp – Ölü Balık 03:31

Baturalp – Ölü Balık

Yürüyorum ellerim ceplerimde düşünüyorum Üstümde zamansız ve yıpranmış paltom Göğsümün üstünde iç cebi yutuyordu kalbimi Soluyor rengim biraz uzay gibi derindi Bu şehir yapıyor beni bir zombi Bakışlarım ölü balık gibi, ..

Pucca’ya Veri̇len Hapi̇s Cezasının Gerekçesi̇ Açıklandı 10:56

Pucca’ya Veri̇len Hapi̇s Cezasının Gerekçesi̇ Açıklandı

Attığı tweet sebebiyle hapis cezasına mahkum edilen Pucca'nın cezası açıklandı. Yeni kitabının arifesinde hapis cezasına mahkum edilen Pucca'nın ceza gerekçesi.....

  • BETA tarafından
  • 64 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Halil Sezai tahliye edildi 07:27

Halil Sezai tahliye edildi

Komşusunu darp eden ve hapis cezası ile yargılanan Halil Sezai, 1 yıl 11 ay 17 gün hapis cezasına çarptırıldı ve tahliye edildi...

  • GÜL tarafından
  • 32 görüntüleme
  • 4 yıl önce