#Yargıtay hapis cezasını onadı

Katil iş ortağı tutuklandı! 06:07

Katil iş ortağı tutuklandı!

Eskişehir'deki korkunç cinayet. Katil zanlısı eski ortak tutuklandı. Tokkal çifti ve 4 yaşındaki oğulları 16 Şubat günü yeni taşındıkları evlerinde katledildi. Katil zanlısı eski ortağı çıktı. Katil zanlısını ele veren i..

Minik Eymen'in ölümüne sebep olduğu iddia edilen halası için istenen ceza belli oldu 02:30

Minik Eymen'in ölümüne sebep olduğu iddia edilen halası için istenen c

İzmir'deki bir rezidansın otoparkında halası Zerrin A.'nın (42) kullandığı cipin altında kalan 8 yaşındaki Kutsal Hazar Eymen Kara'nın ölümüyle soruşturma kapsamında, aracı kullanan hala Zerrin A. hakkında 6 yıla kadar h..

Xg 163 - Geçmişe Dair 02:53

Xg 163 - Geçmişe Dair

Geçmişe Dair şarkı sözleri ile Böyle gitmeye gerek kalmadı Biz içimizdekini öldürdük Herkes yerini bulmuş Bir ben çaldığım kapıdan kovulmuşum Hak ettmediğim halde yaptıklarınıza sessiz kaldım ama anladım ki, Ben her se..

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Yunanistan'ın Darbeci Askerlerle İlgili Kararına Türkiye'den Tepki 01:06

Yunanistan'ın Darbeci Askerlerle İlgili Kararına Türkiye'den Tepki

Yunanistan Yüksek Mahkemesi 15 Temmuz darbe girişimi sonrası Yunanistan’a kaçan 8 askerin Türkiye’ye iade edilmemeleri yönünde karar verdi. Askerlerin iadesi hakkında üç farklı mahkemede görülen davaların ikisinde 5 ask..

Zam Bekleyen Emeklilerin Gözü Kulağı Anayasa Mahkemesi'nde 03:22

Zam Bekleyen Emeklilerin Gözü Kulağı Anayasa Mahkemesi'nde

2000 yılı ve sonrasında emekli olanlar Anayasa Mahkemesi'nden çıkacak karara kilitlendi. Yürürlük maddesi iptal edilirse, 5 milyon emekliye 355 liraya varan zam yapılacak. İntibak isteyen emeklilerin gözü, kulağı Anayasa..

Firari Eski Hsyk Genel Sekreteri Kaya Yakalandı 00:28

Firari Eski Hsyk Genel Sekreteri Kaya Yakalandı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) yargı yapılanmasına yönelik toplantıları organize eden eski Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Genel Sekreteri ve Yargıtay üyesi firari Mehmet Kaya, Çanakkale'de yakalandı...

Başbakan Yıldırım'dan Veda Ziyaretleri 01:23

Başbakan Yıldırım'dan Veda Ziyaretleri

Başbakan Binali Yıldırım, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Yargıtay Başkanı Cirit ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'a veda ziyaretinde bulundu...

Çocuk istememek evlilik kusuru mu? 02:04

Çocuk istememek evlilik kusuru mu?

YARGITAY'DAN EVLİ ÇİFTLER ARASINDAKİ ÇOCUK ANLAŞMAZLIĞINA İLİŞKİN EMSAL BİR KARAR ÇIKTI. YÜKSEK MAHKEME, MAKUL BİR GEREKÇESİ YOKSA, ÇOCUK İSTEMEYEN EŞİ KUSURLU SAYDI...

Evlilik teklifinde ısrar 'taciz' sayıldı! 01:55

Evlilik teklifinde ısrar 'taciz' sayıldı!

AŞIĞIM, EVLENMEK İSTİYORUM DEDİ, KARŞILIK BULAMASA DA EVLİLİK TEKLİF ETMEYİ SÜRDÜRDÜ. AŞIK ADAMA SADECE SEVDİĞİ KADIN DEĞİL, YARGITAY DA KÖTÜ HABERİ VERDİ...

Babasına 16 bin euro verdi! 02:01

Babasına 16 bin euro verdi!

BİR BABA, EMEKLİ OLABİLMEK İÇİN OĞLUNDAN 16 BİN EURO ALDI. BABA ÖLÜNCE ANNE VE OĞUL PARA YÜZÜNDEN DAVALIK OLDU.. YARGITAY İSE BU ANLAŞMAZLIKLA İLGİLİ EMSAL BİR KARARA İMZA ATTI.. O KARARA GÖRE PARA EFT YAPILMIŞSA AÇIK..

Verilen hediye istenir mi? 02:03

Verilen hediye istenir mi?

14 ŞUBAT ÖNCESİ HEDİYE ALIŞVERİŞİNE ÇIKACAK OLAN ÇİFTLER DİKKAT. AYRILSAM DA HEDİYEMİ GERİ İSTERİM DİYENLERE KÖTÜ HABER YARGITAY'DAN GELDİ, YÜKSEK MAHKEMEYE GÖRE HEDİYE, BAĞIŞ SAYILIYOR...

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv ) 13:51

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv )

Pkk'nın Şehit Ettiği İlk Mehmetçiği Biliyor musunuz? Resmi olarak PKK, hayatımıza 15 Ağustos 1984 gecesi girdi. Eruh'ta patlayan silahlar, Süleyman Aydın isimli gencecik askerin canını aldı. Türkiye'nin terörle mücadele..

HSYK'nın Adı HSK Olarak Değişti 01:31

HSYK'nın Adı HSK Olarak Değişti

Referandum zaferinin ardından yapılacak ilk düzenlemeler hayata geçti. Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun adı Hakimler ve Savcılar Kurulu olarak değiştirildi. Askeri yargıtay, askeri yüksek idare mahkemesi ve askeri ..

Son Dakika! 132 Maddelik Anayasa Uyum Paketi Meclis'te 00:30

Son Dakika! 132 Maddelik Anayasa Uyum Paketi Meclis'te

Anayasa değişikliğine uyum amacıyla yargıyla ilgili bazı kanunlarda değişiklik yapılmasına ilişkin kanun tasarısı TBMM Başkanlığı'na sunuldu. Adalet Bakanlığı Kanunlar Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan kanun tasarısı..

Yeni eşini ölen eşiyle kıyaslayınca... 01:47

Yeni eşini ölen eşiyle kıyaslayınca...

EŞİNİ KAYBETTİKTEN SONRA YENİ EVLİLİK YAPANLAR DİKKAT! YARGITAY, ÖLEN EŞİNİ UNUTAMAYAN VE SÜREKLİ YENİ EŞİYLE KIYASLAYAN KİŞİYİ KUSURLU BULDU, 'BU, BOŞANMA GEREKÇESİDİR' DEDİ... O KARARA SOKAKTAN DA DESTEK GELDİ...

Kayınpederlere kötü haber! 01:55

Kayınpederlere kötü haber!

KAYINVALİDESİYLE BİRLİKTE OTURMAYI REDDEDEN KADINI BOŞANMA DAVASINDA HAKLI BULAN YARGITAY'DAN KAYINPEDERLERE DE KÖTÜ HABER GELDİ....EŞİNİN BABASIYLA AYNI EVDE OTURMAYI İSTEMEYEN GELİN, BOŞANIRKEN TAZMİNAT DA KAZANDI...

Akraba ziyaretini sevmeyene müjde! 02:03

Akraba ziyaretini sevmeyene müjde!

GENELDE BOŞANMA NEDENİ SAYDIĞI KARARLARLA GÜNDEME GELEN YARGITAY, BU KEZ ŞAŞIRTTI. EŞİNİN AKRABALARI İLE GEÇİNEMEYEN KADINI HAKLI BULAN YÜKSEK MAHKEME , BAYRAMDA AKRABA ZİYARETİNE GİTMEMEK KUSUR DEĞİL DEDİ...

FETÖ'nün Ergenekon Kumpasının Görüntüleri Ortaya Çıktı 02:02

FETÖ'nün Ergenekon Kumpasının Görüntüleri Ortaya Çıktı

Yargıtay'ın bozma kararının ardından yeniden görülen Ergenekon davasının bugün yapılan duruşmasında, Ankara Zir Vadisi ve Sapanca'daki bağ evinde yapılan aramaya ilişkin FETÖ'cü emniyet ve yargı mensuplarınca yıllarca sa..

Her gün anne evine gidenler dikkat! 01:58

Her gün anne evine gidenler dikkat!

EVLİ ÇİFTLER, AİLE İLİŞKİLERİNDEN KAYNAKLANAN SORUNLARI SIK SIK MAHKEMEYE TAŞIYOR... O DOSYALARDAN BİRİ DE YARGITAY'DA GÖRÜLDÜ... 'KOCAM HER AKŞAM İŞ ÇIKIŞI ANNESİNİN EVİNE GİDİYOR' DİYEN KADININ AÇTIĞI DAVADA BAKIN NE K..

Eşinizle Köye Gider Misiniz 02:26

Eşinizle Köye Gider Misiniz

ŞİMDİ SİZE BİR SORU SORALIM... EŞİNİZİN TAYİNİ BİR KÖYE ÇIKSA NE YAPARSINIZ? ONUNLA GİDER MİSİNİZ? KONYA'DA BİR KADIN EŞİNE ''GİTMEM'' DEDİ... TARTIŞMA MAHKEMEDE BİTTİ... VE BAKIN YARGITAY KİME HAK VERDİ?..

Kayınvalideye hakaret tazminat nedeni 01:45

Kayınvalideye hakaret tazminat nedeni

KAYINVALİDESİYLE SORUN YAŞAYANLAR, AĞZINIZDAN ÇIKAN CÜMLELERE AMAN DİKKAT! YARGITAY ÇOK KONUŞULACAK EMSAL BİR TAZMİNAT KARARINA İMZA ATTI...

Kuzucuk Doğum Günü 04:37

Kuzucuk Doğum Günü

Horoz kendisi için bir pasta yapmıştır, dışarıdaki masaya koyduğu pastasını süslüyordur. Bu sırada Kuzucuk uyanır ve takvimden bir yaprak kopartır. Doğum gününe az kalmış olduğunu fark eder ve biraz şımarıklık yapıp, tak..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.222 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuzucuk Kaydırak 03:50

Kuzucuk Kaydırak

Kuzucuk bir icat yapmıştır, sabah saatinin çalmasıyla icadı çalışır. Titreyen saat, yanındaki golf topunu, çarparak itekler, sonra top başka bir şeye çarpar, o başka bir düzeneği çalıştırır vs. derken her şey birbirine ç..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.166 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 RTÜK Müge Anlı'ya Verdiği Rekor Cezayı Kaldırdı 06:27

RTÜK Müge Anlı'ya Verdiği Rekor Cezayı Kaldırdı

Müge Anlı'ya insan kaçakçılarıyla konuşup onları meşruymuş gibi gösterdi iddiasıyla verdiği RTÜK'ün rekor cezasını yapılan ortak müzakereler sonucu kaldırdığı kesinleşti...

  • ANKA tarafından
  • 1.000 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şehit Babasından FETÖ'cülere Tepki 02:12

Şehit Babasından FETÖ'cülere Tepki

Oğlu 15 Temmuz'da Gölbaşı Özel Harekat Merkezi'nde şehit olan baba Ramazan Baysal, FETÖ'den yargılanan sanıkların savunmalarına tepki gösterdi. Sanıkların pişman değilim demelerine karşılık bu nasıl bir insanlık diye..

Elektrik Balığının Timsahı Cezalandırması 02:11

Elektrik Balığının Timsahı Cezalandırması

Elektrik balığını avlamak isteyen timsah akılsızlığının cezasını canıyla ödedi. Amatör kameralara yansıyan görüntüler sizlerle...

  • JET TV tarafından
  • 1.191 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Payitaht Abdülhamid 9. Bölüm - Devlete İhanet Eden 00:58

Payitaht Abdülhamid 9. Bölüm - Devlete İhanet Eden

Payitaht Abdülhamid 9. Bölüm - Devlete İhanet Eden Cezasını Çeker..

  • ANKA tarafından
  • 881 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trafik Cezası Kesilen Adamın İlginç Sevinci 00:59

Trafik Cezası Kesilen Adamın İlginç Sevinci

Ehliyet aldığı günden beri ilk kez trafik uygulamasına takılan sürücü Mustafa Karatürk, takıldığı ilk uygulamada ilk cezasını yedi. Yediği ilk trafik cezasına sevinen Mustafa Karatürk, yaptığı espriler ile sevincini göst..

  • JET TV tarafından
  • 1.051 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vatanım Sensin 26.Bölüm 05:06

Vatanım Sensin 26.Bölüm

4 Mayıs Perşembe 2017'de yayınlanan Vatanım Sensin yeni bölümde infazı kararlaştırılan Leon, cezasını kabulleniyor; Hilal, bu infazı durdurmak için harekete geçiyor!..

  • ANKA tarafından
  • 1.609 görüntüleme
  • 7 yıl önce