#Yarı maratonu

Meral Azizoğlu  Lingo Lingo Şişeler 03:41

Meral Azizoğlu Lingo Lingo Şişeler

Meral Azizoğlu - Lingo Lingo Şişeler Şarkı Sözleri Giydiğim Atlas İğneler Batmaz Yar Bensiz Yatmaz Hacı Cavcav Oh Canıma Değsin Şişeler Lingo Lingo Şişeler Rakıda mı İçtin Sen Bensiz Çamura mı Düştün A Densiz Yar Yar Yar..

Park Halindeki Aracı Soymaya Çalışan Hırsızı Şok Eden An 00:37

Park Halindeki Aracı Soymaya Çalışan Hırsızı Şok Eden An

Çin'de park halindeki arabaya yönelen hırsız hiç beklemediği bir manzarayla karşılaştı. Issız bir yol kenarına çekilmiş arabayı çalmak için kapısını zorlayan hırsız içeriden yarı çıplak bir adamın çıkmasıyla hayatının şo..

  • JET TV tarafından
  • 1.095 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uyuklayarak Nugget Yiyen Kız 00:24

Uyuklayarak Nugget Yiyen Kız

Sanırım eğlenceden sonra sarhoşlukta nirvanayı gören hanım kızımız aç karnını bastırmak için uykuyla uyanıklık arasında tıkınmaya çalışıyor...

  • JET TV tarafından
  • 701 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adı Efsane 17.Bölüm - Fikonun Hayallerini Yıkan İtiraf! 05:56

Adı Efsane 17.Bölüm - Fikonun Hayallerini Yıkan İtiraf!

Kıvanç’ın tehdidi üzerine maçta kötü oynayan Hakan, Fiko'nun konuşması üzerine maça tekrardan giriyor ve takımın kazanmasını sağlıyor. Maçı kazanarak Fiko'nun hayallerini ona geri veren Hakan, Sibel'İn kendisini öptüğünü..

  • ANKA tarafından
  • 525 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Antalyaspor Galatasaray Maçının Özeti 04:26

Antalyaspor Galatasaray Maçının Özeti

Süper Lig'de sezona fırtına gibi giren Galatasaray'ın hızını Antalyaspor kesti! Fransız yıldızı Gomis'le öne geçen Aslan, Eto'o'yu durduramayınca sezonun ilk puan kaybını yaşadı. Spor Toto Süper Lig'de 4. hafta mücadele..

İzmir Köfte Tarifi 05:15

İzmir Köfte Tarifi

Malzemeler yarım kilo kıyma bir tane rendelenmiş kuru soğan 2 diş rendelenmiş sarmısak 1 çay bardağı galeta unu bir tane yumurta bir tutam doğranmış maydanoz baharatlarımız tuz Karabiber pul biber kimyon 3 tane elma ..

Survivor 2018 109. Bölüm Fragmanı 01:23

Survivor 2018 109. Bölüm Fragmanı

Dominik'te yarı final için kıyasıya mücadele! | 109. Bölüm Tanıtımı | Survivor 2018 Survivor 2018'de yarışmacılar yarı final için mücadeleye çıkıyor. Survivor 2018'in yeni bölümü bu akşam 20:00'de TV8'de.....

Oyunu Kaybeden Nagihan'ın Morali Altüst Oldu 111. Bölüm Survivor 2018 01:54

Oyunu Kaybeden Nagihan'ın Morali Altüst Oldu 111. Bölüm Survivor 2018

Survivor 2018'de ikinci yarı final oyununda finale kalan Nagihan, yarı final şansını kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor.....

  • BETA tarafından
  • 673 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dünyanın Teknolojide Devrim Yaratan 14  Ülkesi 05:19

Dünyanın Teknolojide Devrim Yaratan 14 Ülkesi

Japonya bu araştırma en öne çıkan isim oluyor. Japonya hakkında yapılan araştırmalar sonucunda gelişmiş otomobiller, cihazlar, aletler, depreme dayanaklı binaları, optik teknolojileri, modern mekanik teknolojileri, metal..

Avatar Türkçe Dublaj HD İzle 2:58:09

Avatar Türkçe Dublaj HD İzle

Avatar filmi 18 Aralık 2009 tarihinde izleyicilere sunulmuş aksiyon, fantastik ve macera unsurlarıyla dopdolu mükemmel bir filmdir. Bütün ülkelerle birlikte Türkiye'de de aynı tarihte vizyona giren Avatar filmi bütün ..

Aquaman Türkçe Altyazılı Fragman 02:18

Aquaman Türkçe Altyazılı Fragman

Aquaman fragmanını kaçırmayın. 28 Aralık'ta sinemalarda Yönetmenliğini James Wan’ın üstlendiği macera dolu aksiyon filmi ‘Aquaman’ Warner Bros. Pictures ile vizyona sunuluyor. Yedi denizlerin sualtı Dünya’sında nefes ke..

A İSTANBUL SEN BİR HAN MISIN - Eser Eyüboğlu 04:24

A İSTANBUL SEN BİR HAN MISIN - Eser Eyüboğlu

A İSTANBUL SEN BİR HAN MISIN - Eser Eyüboğlu Dinle Söz & Müzik: Anonim A İstanbul (Beyim Aman) Sen Bir Han Mısın Varan Yiğitleri (De Beyler Aman) Yudan Sen Misin Gelinleri Yarsız Goyan (Bi Danem) Sen Misin Gidip De G..

Duygu Seyithan - Ölem Ben 03:50

Duygu Seyithan - Ölem Ben

Ölem Ben şarkı sözleri ile Ölem ben ölem ben Kurban olam agzindaki Dile ben gelin dile ben Gide gide bir sögüde dayandim dayandim O sögüdün allarina boyandim gelin boyandim Ben o yare daglar kadar güvendim güvendim Güv..

Ferhat Göçer - Yıllarım Gitti 04:01

Ferhat Göçer - Yıllarım Gitti

Ferhat Göçer - Yıllarım Gitti Müzik Dinle Şarkı Sözleri KİMLERİ SEVDİK KİMLERİ SİLDİK KİMLERİN PEŞİNE DÜŞTÜK GENÇ ÖMRÜMÜZDE YÜZ GÖZ OLDUK YAR SENİNLE SÖZÜMÜZÜ ESİRGEMEZ OLDUK GENÇLİĞİMİ GERİ VERSELER BU KEZ EN ÇOK KEN..

Balık Sezonu Açıldı, Kırmızı Et Tüketimi Azaldı 05:02

Balık Sezonu Açıldı, Kırmızı Et Tüketimi Azaldı

Kasaplarda yoğunluk azaldı. Esnaf ete olan talebin özellik balık sezonun açılmasıyla düştüğünü belirtiyor. Balık sezonu açılınca vatandaşın ete olan talebi düştü. Esnaf ete olan talebin özellik balık sezonun açılmasıyla ..

Sağlık Bakanı Koca, Türkiye İçin Risk Oluşturan İlleri Açıkladı 45:22

Sağlık Bakanı Koca, Türkiye İçin Risk Oluşturan İlleri Açıkladı

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, “İstanbul, Bursa, Kocaeli, Kahramanmaraş, Denizli’de ki vaka artışı tüm Türkiye için risktir” dedi. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Erzurum’da bölge illerin valileri ve sağlık müdürle..

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın,  Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez 07:20

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın, Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez

Aziz Yıldırım Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez Basında çıkan başkanlığı bıraksın söylemleri için sert açıklamalarda bulunan Yıldırım, 'Beni sokakta, 3 tane medyadaki şerefsiz ahlaksız gönderemez. Yargıtay kararının ..

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Moğol Yetenek Yarışmasında Beyin Mıncıklaması Geçirten Harika Koreografi 07:41

Moğol Yetenek Yarışmasında Beyin Mıncıklaması Geçirten Harika Koreogra

Moğol Yetenek yarışmasında yarı finale kalan dans grubundan muhteşem dans koreografisi. Arkanıza yaslanın ve bu anın tadını çıkarın!..

  • Cowboy tarafından
  • 1.327 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fenerbahçe – Galatasaray_ 4-4 _ Penaltılar 3-2 (07.02.2001) 06:25

Fenerbahçe – Galatasaray_ 4-4 _ Penaltılar 3-2 (07.02.2001)

Fenerbahçe – Galatasaray_ 4-4 _ Penaltılar 3-2 (07.02.2001) 7 Şubat 2001'de Türkiye Kupası yarı final maçında Fenerbahçe ve Galatasaray karşı karşıya gelmiş, karşılaşmanın normal süresi 4-4 sonra ermişti. Mustafa Denizli..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 1.060 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fıfa Kulüpler Dünya Kupası: Gol Videodan Geldi 01:10

Fıfa Kulüpler Dünya Kupası: Gol Videodan Geldi

Japonya’da gerçekleşen FIFA Kulüpler Dünya Kupası futbol tarihinde bir dönüm noktası oldu. On üçüncüsü düzenlenen etkinliğin ilk yarı finalinde Kolombiya’dan Atletico Nacional Japonya’dan Kaşima Antlers ile karşılaştı. ..

New York’ta Pantolonsuz Metro Yolculuğu 02:15

New York’ta Pantolonsuz Metro Yolculuğu

ABD'nin New York kentinde her gün 4 milyon insanın yolculuk ettiği metro hatları, bir kez daha 'yarı çıplak' eyleme sahne oldu...

  • PITIRCIK tarafından
  • 584 görüntüleme
  • 8 yıl önce
En Basit Şeyler En Önemli Hale Gelebiliyor: Samsung'tan Aşırı Duygusal Reklam 04:00

En Basit Şeyler En Önemli Hale Gelebiliyor: Samsung'tan Aşırı Duygusal

Samsung Hindistan oldukça duygusal bir reklam videosuna imza attı. Oldukça basit bir hikaye ile muhteşem bir mesaj veren markanın videosu da hak ettiği değeri görmüş gözüküyor. Himalaya Dağları'nın eteklerinde yaşasanız ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.613 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması 05:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de görüşülen anayasa değişikliği görüşmeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erken seçim tartışmalarına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Parlamento çalışamaz hale getirilirse düşü..

Bahçada Yeşil Çınar - GÜLAY 04:35

Bahçada Yeşil Çınar - GÜLAY

Bahçada yeşil çınar Boyu boyuma uyar Ben seni gizli sevdim Bilmedim alem duyar Nanay nanay nanay da... Nanay nanay esmer yarimsen nanay Nanay nanay kendi malımsan nanay Bahçalarda gül vari Var git ellerin yari ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.899 görüntüleme
  • 8 yıl önce
The Walking Dead 7. Sezon 8. Bölüm 59:34

The Walking Dead 7. Sezon 8. Bölüm

The Walking Dead 7. Sezon 8. Bölüm Türkçe Altyazılı HD izle. The Walking Dead 7 sezon 8 bölümü izleyici karşısına çıktı. Dünyanın merakla izlediği The Walking Dead için sekizinci bölümde izleyiciyi yeni sürprizler bekliy..

Beşiktaş 1-1 Napoli (Maç Özeti - 01 Kasım 2016) 06:59

Beşiktaş 1-1 Napoli (Maç Özeti - 01 Kasım 2016)

Napoli, bu kez Beşiktaş'tan puanı kopardı : 1-1 Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde iki hafta önce mağlup ettiği Napoli'yi İstanbul'da konuk etti. Şampiyonlar Ligi B Grubu 4.maçında Vodafone Arena'da Beşiktaş, İtalyan temsil..

  • PengoTV tarafından
  • 1.382 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fenerbahçe_4 Gaziantepspor_3 Gaziantepspor'un şampiyonluğu kaçırdığı tarihi maç GENİŞ ÖZETİ 19:07

Fenerbahçe_4 Gaziantepspor_3 Gaziantepspor'un şampiyonluğu kaçırdığı t

2000-2001 Sezonunun 29. Haftası'nda karşılaşan 2 ekipten haftaya Fenerbahçe 61, Gaziantepspor 58 puanla girmişti. Kadıköy'de oynanan maça Gaziantepspor fırtına gibi başlamış, 16. dakikada Hakan Bayraktar, 40. dakikada Er..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 585 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bu Maçta Yok Yok 03:47

Bu Maçta Yok Yok

İspanya Kral Kupası'nı son 2 sezonda müzesine götüren Barcelona bir kez daha finalde... 2-1'in rövanşında Atletico Madrid ile 1-1 berabere kalan Katanlalar adını finale yazdırdı..

Ali Baran Bir Kız Var Nişan Eden 03:56

Ali Baran Bir Kız Var Nişan Eden

Bir kız var nişan eden Beni perişan eden O kızın sebebine Geçmem gümüşhaneden Vay seni gümüşhane Vermedin bana yari Bak daha gelirmiyim Ziganadan yukarı Karşı beri liseler Dertlerimi bilseler O kız öldü deseler..