#Yarım kupa

Fırında Tavuk But Tarifi 04:05

Fırında Tavuk But Tarifi

MALZEMELER 2 Tavuk but 3 Patates 2 Soğan 3 Biber 2 Domates Rendesi 1 Tatlı kaşığı Biber salçası Tuz 1 Çay kaşığı Karabiber 1 Çay kaşığı Kimyon Yarım çay kaşığı Kekik Yarım Limon 3 Yemek kaşığı Zeytinyağı..

Narlı Bisküvi Pastası  Biscuit Cake with Pomegranate 05:09

Narlı Bisküvi Pastası Biscuit Cake with Pomegranate

MALZEMELER 1 Litre Nar suyu 3 Yemek kaşığı Buğday nişastası 1 Yemek kaşığı Esmer un 1 Litre Süt Yarım Nar 1 Su bardağı Şeker 4 Yemek kaşığı Buğday nişastası Yarım paket Bisküvi..

Çikolatalı Cheesecake Nasıl Yapılır 05:03

Çikolatalı Cheesecake Nasıl Yapılır

Çikolata Soslu Cheesecake için Malzemeler: 1 buçuk paket yulaflı bisküvi yaklaşık 2buçuk yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı kakao üzerine: 2 paket beyaz krempeynir 1 su bardağı tozşeker yarım paket süt kreması 3 yumurt..

Narlı Bulgur Salatası Tarifi 02:45

Narlı Bulgur Salatası Tarifi

Malzemeler: yarım su bardağı ince bulgur 1 su bardağı sıcak kaynamış su 1er adet domates, kırmızı biber, salatalık 1er büyük tutam nane, maydanoz arzuya göre roka ve elinizde sevdiğiniz otları da ekleyebilirsiniz. 4-5 ye..

Browni Tarifi Çikolatalı Kakaolu Islak Brownie Kek Tarifi 03:45

Browni Tarifi Çikolatalı Kakaolu Islak Brownie Kek Tarifi

Hamuru icin gerekli malzemeler: 3 adet yumurta 1 su bardagi tozseker 1 su bardagi siviyag 1 su bardagi ilk süt 1 su bardagindan iki parmak eksin un 1 paket vanilyasekeri 1 paket kabartmatozu 5 Kasik kakao Sosu icin gere..

Sahur Tarifi  Peynirli Pide 02:55

Sahur Tarifi Peynirli Pide

Ic malzemesi icin gerekli malzemeler: 300 gram beyaz peynir Yarim bag maydonoz Pidelerin üstünü süslemek icin: Sivri biber Ceri domates Üstüne sürmek icin Tereyagi Hamuru icin gerekli malzemeler. Yarim kilo un 1 Paket ..

Ekmek Kadayıfı Tarifi 07:09

Ekmek Kadayıfı Tarifi

TARİFİN MALZEMELERİ Şerbeti için, 7 Su bardağı Şeker 9 Su bardağı Su Yarım limon Diğer Malzemeler Orta boy Ekmek kadayıfı ekmeği Yarım su bardağı Şeker 2 Su bardağı su ( Ekmeği ıslatmak için) Güncel yemek tarifi video..

Cocostar Tarifi 05:25

Cocostar Tarifi

MALZEMELER 3 Yumurta 3 Yemek kaşığı Un Yarım su bardağı Şeker 2 Yemek kaşığı Kakao Yarım paket Kabartma Tozu Bir Çay bardağı soğuk Süt Kremasının malzemeleri 2 Su bardağı Hindistan Cevizi 1 Su bardağı Süt 1 Paket Krem Şa..

Otlu Peynirli Poğaça Tarifi 04:40

Otlu Peynirli Poğaça Tarifi

1 yemek kasigi tozseker 1 cay bardagi yogurt Yarim cay bardagi siviyag 1 paket yas maya 1 tatli kasigi tuz 1 yemek kasigi sirke 300 ml su ( 2,5 su bardagi kadar) Alabildigi kadar un (ben 700 gram kullandim) 1 adet kapya ..

Tunus Mutfağından Değişik Şerbetli Tatlı Tarifi Bademli Deniz Tatlısı 10:22

Tunus Mutfağından Değişik Şerbetli Tatlı Tarifi Bademli Deniz Tatlısı

Serbeti icin gerkli malzemeler: 2 su bardagi tozseker 3 su bardagi su ceyrek limon Hamuru icin gerekli malzemeler: 500 gram un 250 gram pudrasekeri 250 gram yumusak tereyagi veya margarin 4 yemek kasigi yogurt 1 paket v..

Çilekli Yaş Pasta Tarifi Çilekli Yaş Pasta Tarifi 03:57

Çilekli Yaş Pasta Tarifi Çilekli Yaş Pasta Tarifi

Hamuru icin gerekli malzemeler: Yarim su bardagi un 1 adet yumurta 50 g tozseker 50 g yumusak margarin veya tereyagi 1 Paket vanilyasekeri Yarim paket kabartmatou 3 yemek kasigi süt Kremasi icin gerekli malzemeler: 1 pak..

Tırtıl Kurabiye Nasıl Yapılır 03:40

Tırtıl Kurabiye Nasıl Yapılır

1 çay bardağı sıvı yağ 1 su bardağı pudra şekeri yarım paket margarin 1 adet yumurta 1 paket vanilya yarım paket kabartma tozu 4 su bardağı un 1 yemek kaşığı kakao damla çikolata..

 Sünger Pandispanya  Bu Tariften Daha Yumuşak Pandispanya Yok Pasta Keki 05:42

Sünger Pandispanya Bu Tariften Daha Yumuşak Pandispanya Yok Pasta Ke

4 adet yumurta oda sıcaklığında olsun 1 su bardağı toz şeker yarım çay bardağı ılık su çeyrek limonun suyu 1 paket kabartma tozu 1 paket şekerli vanilin 1 su bardağı tepeleme + 1 su bardağından 2 parmak eksik un isteğe g..

Arnavut Ciğeri Tarifi Ciğer Sote Yapımı 02:14

Arnavut Ciğeri Tarifi Ciğer Sote Yapımı

Malzemeler Yarım kg ciğer 3 adet patates Yarım demet maydanoz 1 adet soğan 1 tatlı kaşığı pulbiber 1 yemek kaşığı un 1 çay kaşığı toz biber 2 çay kaşığı tuz..

Çoban Salata Tarifi Çoban Salata Malzemeleri 02:27

Çoban Salata Tarifi Çoban Salata Malzemeleri

MALZEMELER 1-2 Adet domates 1-2 Adet salatalık 5-6 sap taze soğan 5-6 sap maydanoz Yarım limon 2 yemek kaşığı zeytinyağı 1 yemek kaşığı sirke Yarım çay kaşığı tuz 4-5 adet sivri biber TARİFİ Bütün malzemeler ince ince ..

Nişastalı Çıtır Börek Şahane Bir Tarifi 06:41

Nişastalı Çıtır Börek Şahane Bir Tarifi

Nişastalı çıtır börek 3 adet böreklik yufka 150 gr tereyağı Yarım çay bardağı süt 250 gr böreklik beyaz peynir bir tutam maydanoz Yarım su bardağı nişasta (buğday Mısır farketmez) 1 yumurta sarısı Susam ve çörek otu..

Hazır Yufkadan Şahane Bir Tarif 07:18

Hazır Yufkadan Şahane Bir Tarif

Lahmacun 1 adet kapya biber 3.4 tane yesil biber 1 büyük boy soğan 2 ortaboy domates 300 gr kıyma ben dana kullandım ????????Sosu için Yarım çay bardağı sıvı yağ Yarım çay bardağı süt ????????3 adet hazır yufka ???????..

Kolay Yoğurt Tatlısı Yok 06:53

Kolay Yoğurt Tatlısı Yok

Limonlu fındıklı tam kıvamında yoğurt tatlısı malzeme listesi 4 adet yumurta Yarım su bardağı şeker 1su bardağı yoğurt Yarım su bardağı sıvı yağ 1,5 su bardağı irmik 1 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 paket van..

Ülkü Temur - Elveda 04:12

Ülkü Temur - Elveda

Ülkü Temur Elveda Müzik Dinle Şarkı Sözleri Belki çok özlüyorum Belki zor gelecek, Ama sensiz bir dünya Bana iyi gelecek, Unutmak her şeyi Uzanmak sonsuza Kim bilir bu yürek Daha neler görecek. Elveda güzel yârim elv..

Zeki Müren 18:24

Zeki Müren

Yarım asırlık bir yaşam... Ve bu hep göz önünde geçen yaşam içinde Cahit Sıktı Tarancı'nın dediği gibi, yolun yarısı na eşit bir süre, yani 35 yıllık bir çalışma... Hemde müzik gibi yoran, yıpratan bir sanat dalında bir..

  • STUDIO AS tarafından
  • 11 görüntüleme
  • 3 hafta önce
Yoğurt Koydum Dolaba - Şemsettin Taşbilek 10:24

Yoğurt Koydum Dolaba - Şemsettin Taşbilek

Ud: Şemsettin Taşbilek Klarnet: Bahattin Kahraman Kanun: Harun Yıldırım Keman: Hasan Hüseyin Karakaya Cümbüş: Yavuz Örnekçi Darbuka: Adıgüzel Yazıcı Tef: Mustafa Kalaycı Yoğurt Koydum Dolaba Yoğurt koydum dolaba eller..

Canim Kardeşi̇m 81.Bölüm Babamın Doğum Günü 10:34

Canim Kardeşi̇m 81.Bölüm Babamın Doğum Günü

Galip beyin doğum günü gelmiştir. Lale kızları Mine ve Müge ile Galip beye güzel bir doğum günü hediyesi almak için planlar yaparlar. Mine ve Müge babalarına nasıl bir hediye alacakları konusun da kararsız kalırlar. Bu a..

  • ÇocukTV tarafından
  • 837 görüntüleme
  • 8 yıl önce
onur akın - yağmur yüreklim 04:45

onur akın - yağmur yüreklim

Son vapur da ayrıldı limandan Son tren içimi çizipte geçti Bir bir ışıkları söndü odaların Kapılar gözlerini uykulara kapadı Yarim, yağmur yüreklim Uyuyor musun... İçimde kırılıp kalır ağlayan sesin Susar yüreği..

Nalan - Affedemem 04:02

Nalan - Affedemem

Açılmasın Hiç Dudakların Yine Mi Son Kez Duyuyorum Sensiz Geçse Bile Bu Hayatım Umudum Dinmeyecek Hiç Hayat Bana Yarım Affedemem Yine Yaşanırmı Bunu Bile Bile Yalanlar Vurmuş Biranda İkimizi Acılar Derinlerde Affedemem Y..

kayseri patlamasında sehit olan askerin söylediği türkü 03:06

kayseri patlamasında sehit olan askerin söylediği türkü

( MEKANI CENNET OLSUN RABBİM AİLESİNE SOĞUKLUĞUNU VERSİN ) :'( :'( Şu kışlanın kapısına Mail oldum yapısına Telli kurban bağlayayım Asker yarin kapısına Yüce dağlar olmasaydı Laleleri solmasaydı Ölüm Allah'ın emri de..

  • Umut Tv tarafından
  • 1.596 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması 06:56

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, başkanlık sistemiyle ilgili, TBMM’de evet, referandumda hayır diyecekmişiz. Bunu söylüyorlar. Ve de bir grup Truva atı bunun milletin aklıyl..

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değiller 01:13

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değille

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değiller ABD Dışişleri Bakanlığından üst düzey yetkili, FETÖ için Masum bir dini hareketten ziyade organize suç örgütlerinin kara para aklamak için para sa..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler' 06:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Suriye Ordusu ve arkalarında Türk Komandolarının El Bab'a girdiğini söyledi. Doğu ve Güneydoğu’sundaki operasyonları hatırlatarak, da hatırlatan Erdoğan, “Güneydoğu’da, Doğu’da..

Ayna - Gitme Kal Diyemedim 05:01

Ayna - Gitme Kal Diyemedim

Gidiyorsun işte, bilmedigim uzaklara Bakarken ardından, gitme kal diyemedim Bu ayrılık birçok şeyi aldı götürdü benden Dostlarım sordular, o gitti diyemedim... Ayrılık birçok şeyi aldı götürdü benden Dostlarım sord..

Meyra - Karar Bize Ait 03:40

Meyra - Karar Bize Ait

Çok üzdüm seni Dönebilir miyim sana geri Dert içime gizli Alabilir miyim seni geri Yok sebebi çok Kendime geldim ben daha yeni Ne acı demek ki Getirmiyor zaman bizi geri Sus söyleme Kalbini dinle Bir daha dene..