#Yarın seçim olsa kime oy verirsiniz sorusuna vatandaşın cevabı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak 02:22

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak Tutuklanan Kışanak'ın yerine daha önce çıkan KHK kapsamında İçişleri tarafından kamu görevlisi olan bir Vali Yardımcısı ya da Kaymakam'ın kısa sürede atanacağı ..

Hong Kong Kaza Sonucu yanan personele bir yakıt dolusu akaryakıt döken iş arkadaşı 00:44

Hong Kong Kaza Sonucu yanan personele bir yakıt dolusu akaryakıt döken

Hong Kong asfalt çalması yapan belediye personelleri kaza sonucu ateş çıkması sonucu personelin elin yanmaya başladı. arkadaşı dolu benzini su sanıp üstüne döktükten sonra iş işten geçmiş oldu. Mağdur insanı , Etraftaki ..

Acun Ilıcalı'ya Meydan Okuyan Dayının Ayağını Kırması 03:13

Acun Ilıcalı'ya Meydan Okuyan Dayının Ayağını Kırması

Rize'den televizyon programcısı Acun Ilıcalı'ya meydan okuyan ve bilyeli tahta arabalarla kayarak şov yapan vatandaşın macerası hastanede bitmiş. Tahta arabadan düşerek ayağını kırmış...

  • PengoTV tarafından
  • 128 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bodrum’da film gibi olay 01:17

Bodrum’da film gibi olay

Bodrum’da boş bir araziye minibüsle 30 çuval hafriyat getirip boşaltan 2 kişi zabıta ekiplerini görünce indirdikleri hafriyat çuvallarını saniyeler içinde tekrar minibüs kasasına yüklediler. Komedi filmlerini aratmayan g..

Hastanede dehşet anları, tartıştığı doktor kapıyı kapattı parmağı koptu 01:15

Hastanede dehşet anları, tartıştığı doktor kapıyı kapattı parmağı kopt

Esenyurt’ta ilaç yazdırmak için devlet hastanesine giden vatandaşın doktorun üzerine kapıyı kapatması sonucu parmağı koptu. Yaşanan anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi...

Hamsi Bol Avlanınca Fiyatı 2 Tl’ye Kadar Düştü. 01:33

Hamsi Bol Avlanınca Fiyatı 2 Tl’ye Kadar Düştü.

Hamsi Bol Avlanınca Fiyatı 2 Tl’ye Kadar Düştü. Ordu’da geçtiğimiz günlerde 15 TL’ye çıkan hamsi bol avlanınca fiyatı 2 TL’ye kadar düştü. 1 Eylül’de başlayan balık av sezonu ile birlikte balıkçılar yaklaşık 3 aydır ..

Başbakan Yıldırım'dan Referandum Öncesi Flaş Açıklama 04:43

Başbakan Yıldırım'dan Referandum Öncesi Flaş Açıklama

Başbakan Binali Yıldırım, yeni anayasa teklifinin TBMM Genel Kurulunda kabul edilmesinin ardından başlayacak referandum süreci öncesi yapılacak saha çalışmalarının Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında değerlendirile..

Açık alanda maske takmayan vatandaştan şaşırtan savunma- “Bende kalp var sıkıntı veriyor” 05:47

Açık alanda maske takmayan vatandaştan şaşırtan savunma- “Bende kalp v

Koronavirüsle mücadele kapsamında İstanbul’da açık alanlarda maske takma zorunluluğu geldi. Pendik’te maske takmayan bir vatandaşın, “Bende kalp var sıkıntı veriyor” savunması dikkat çekti...

Davullu zurnalı düğüne polis müdahalesi 01:40

Davullu zurnalı düğüne polis müdahalesi

Arnavutköy'de site içinde gerçekleştirilen davullu zurnalı düğüne polis müdahale ederek durdu. Polis ekipleri, düğün sahipleri hakkında cezai işlem yaptı. Arnavutköy'de bulunan sitede davullu zurnalı düğün yapıldığı v..

Helikopter Pilotları Gözyaşlarıyla Uğurlandı 05:17

Helikopter Pilotları Gözyaşlarıyla Uğurlandı

İstanbul Büyükçekmece’de düşen helikopterde hayatını kaybeden pilotlar Alaattin Nacar ve Ahmet Bulut ailesinin ve yakınlarının gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı. Büyükçekmece’de dün gerçekleşen helikopter..

 Baykal Evet Çıkarsa Ortalık Karışır 06:47

Baykal Evet Çıkarsa Ortalık Karışır

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Manisa'da düzenlenen mitingde konuştu. CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Manisa'da miting düzenledi. 15 Temmuz Demokrasi Meydanında düzenlenen miting..

Beyoğlu’ndaki Çatışmada Yaşanan Panik Kamerada 03:15

Beyoğlu’ndaki Çatışmada Yaşanan Panik Kamerada

Beyoğlu’nda iki grup arasında çıkan çatışma sırasında yaşanan panik anları saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Beyoğlu Kasımpaşa’da dün gece saatlerinde iki grup arasında silahlı çatışma çıkmıştı. 1 kişinin öl..

Tıka Basa Dolu Otobüse Binen Yolcu- “O Kadar Kalabalık Ki Koronaya Yer Kalmadı” 06:17

Tıka Basa Dolu Otobüse Binen Yolcu- “O Kadar Kalabalık Ki Koronaya Yer

Kadıköy'de toplu taşıma ve ticari araçlara korona virüs denetimi yapıldı. Yapılan denetimlerde durdurulan birçok otobüsün evrakları ile yolcu sayıları kontrol edildi. Denetim sırasında bir vatandaşın, O kadar kalabalık ..

Maske denetiminde ortalık karıştı- Polis ile kimlik göstermeyen şahıslar arasında arbede 04:33

Maske denetiminde ortalık karıştı- Polis ile kimlik göstermeyen şahısl

Edirne’de, polis ekiplerinin gerçekleştirdiği maske denetimlerinde, ortalık karıştı. Kimliklerini vermek istemeyen 2 şüpheli önce küfür edip, ardından da mukavemet gösterince arbede yaşandı. Polis, mukavemette bulunan şa..

Veterinere Giden İneklere Sonra Gelin Diyen Adam 00:34

Veterinere Giden İneklere Sonra Gelin Diyen Adam

Kars'ta iki inek veterinerin kapısına dayanınca çevrede bulunan bir vatandaş tarafından ikna edildi. Vatandaşın veterinerin yerinde olmadığını söylemesiyle ineklerin gittiği görüldü...

  • PengoTV tarafından
  • 156 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tüm ev yandı bir tek o zarar görmedi 02:54

Tüm ev yandı bir tek o zarar görmedi

Hatay’da çıkan orman yangının yerleşim yerlerine sıçraması sonucunda evi ve eşyaları yanan vatandaşın evinde tek sağlam kalan Türk bayrağı oldu. Türk bayrağının koyulduğu çekmecenin dahi yandığı evde Bakan Soylu da şaşkı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ABD’ye -Koruma Polisi- Tepkisi 08:26

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ABD’ye -Koruma Polisi- Tepkisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Bu nasıl bir yasadır, bu nasıl bir hukuktur. Bu korumalar beni korumayacaksa niçin ben bunları yanımda Amerika’ya götürüyorum. Amerika’nın Hansı ile Corcu ile mi ben kendimi koruyacağ..

İple Römorka Bağlanan Köpek Metrelerce Sürüklendi 00:15

İple Römorka Bağlanan Köpek Metrelerce Sürüklendi

iha.com.tr » Asayiş » İple römorka bağlanan köpek metrelerce sürüklendi 08 Eylül 2017 12:29 İple römorka bağlanan köpek metrelerce sürüklendi Konya’da bir traktörün arkasındaki römorka iple bağlanan köpeğin sürü..

The Economist'den işaret : KÜRTLER!! 01:56

The Economist'den işaret : KÜRTLER!!

The Economist, İran'da yaşayan Kürtlern sözde referandum nedeniyle ateşli bir şekilde bağımsızlık istediğini yazdı. Irakın kuzeyinde düzenlenen sözde bağımsılzık refarandumu, bölgede gerginliğin artmasına neden oldu. İn..

Yastık Kılıfları Ağaçta Kalan Kadının İtfaiye'yi Araması 00:37

Yastık Kılıfları Ağaçta Kalan Kadının İtfaiye'yi Araması

Mersin'de bir vatandaşın balkonundan düşüp ağaçta kalan yastık kılıfını, itfaiye ekipleri aşağı indirdi. İlginç görüntüler oluşurken, olayı duyan vatandaşlar güldü. İtfaiye ekipleri ilk kez böyle bir durumla karşılaştıkl..

  • JET TV tarafından
  • 1.120 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cuma Müthiş Ama İndirim Sahte 01:34

Cuma Müthiş Ama İndirim Sahte

Efsane Cuma, Şahane Cuma, Müthiş Cuma… farklı farklı isimlerle düzenlenen indirim günlerindeki oyun, vatandaşın şikayeti sonunda ortaya çıktı. Ticaret Bakanlığı e-ticaret firmalarından savunma istedi. Reklam Kurulu, Salı..

Asgari Ücrette BES Detayı 02:00

Asgari Ücrette BES Detayı

Milyonlarca vatandaşın gözü kulağı önümüzde hafta gerçekleşecek asgari ücret görüşmelerinde. Belirlenecek zam oranı, mesela bireysel emeklilikteki devlet katkısında da belirleyici olacak. Hadi gelin, asgari ücretin BES'e..

Bulaşık Deterjanı Boron Seri Üretime Hazır 02:17

Bulaşık Deterjanı Boron Seri Üretime Hazır

Ürettiği çamaşır detejanlarıyla vatandaşın büyük beğenisini kazanan Boron, yeni ürünü olan bulaşık deterjanını piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Türkiye'nin doğal madeniyle üretilen yerli bulaşık deterjan ürünü Boron'un tan..

Sarıkamış Şehitleri İçin 50 Bin Kişi Yürüdü 01:00

Sarıkamış Şehitleri İçin 50 Bin Kişi Yürüdü

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde, Sarıkamış Harekatı'nın 103. yılı anma etkinlikleri çerçevesinde, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve çok sayıda vatandaşın katıl..

Yunusu Kurtarmak İçin Suni Teneffüs Yaptılar 00:55

Yunusu Kurtarmak İçin Suni Teneffüs Yaptılar

Yalova'nın Çınarcık ilçesinde yaralı olarak kıyıya vuran yavru yunus, uygulanan suni teneffüse rağmen hayata döndürülemedi. Çınarcık'ın Taşliman sahilinde yaralı olarak kıyıya vuran yavru yunusu gören vatandaşlar, Çınarc..

  • JET TV tarafından
  • 864 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Araç Kundaklama Anı Kamerada 01:13

Araç Kundaklama Anı Kamerada

Kilis'te park halindeki aracın kundaklanma anı, güvenlik kamerasınca kaydedildi. Tibilevler Mahallesi'nde vatandaşlar, plakasız bir motosikletin sürücüsünden şüphelenerek durdurmak istedi. Vatandaşın Dur ihtarına uymay..

Fanatik Kedinin Dünya Kupası Heyecanı 01:00

Fanatik Kedinin Dünya Kupası Heyecanı

Gaziantep'te Ali Savcı isimli vatandaşın yolda bularak sahiplendiği ve torunu tarafından Limon ismi verilen kedi futbolu çok seviyor. Savcı ile birlikte her akşam televizyonda Dünya Kupası maçlarını izleyen kedi, hiçbi..

  • JET TV tarafından
  • 791 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gıdada Fahiş Fiyata Yeni Tedbirler Geliyor 02:34

Gıdada Fahiş Fiyata Yeni Tedbirler Geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gıda fiyatlarındaki artışa kalıcı çözüm bulunmasına yönelik talimat verdi. İşte bu kapsamda vatandaşın cebine göz diken, sebepsiz yere etiketleri şişiren fırsatçılara karşı yeni tedbir..

Yüzde 90 engelli adamı öldüresiye darp ettiler 05:43

Yüzde 90 engelli adamı öldüresiye darp ettiler

Antalya’da park meselesi sebebiyle çıkan kavgada, hastalıkları sebebiyle yüzde 90 engelli raporu bulunan 57 yaşındaki vatandaş öldüresiye darp edildi. Kavgada kendisinin de darp edildiğini belirten engelli vatandaşın oğl..

Yoğun bakımlar doluyor! 01:38

Yoğun bakımlar doluyor!

PHİZER-BİONTECH AŞISI TÜRKİYE'YE GELDİ..GELDİ DE BİZE Mİ GELDİ DİYE SORAN SADE VATANDAŞIN SAYISI GİDEREK ARTARKEN..SON 4 AYIN EN YÜKSEK VAKA SAYISI DA AÇIKLANDI,, HASTANELERİN YOĞUN BAKIM YATAKLARI İSE DOLMAYA BAŞLADI. U..