#Yarın seçim olsa kime oy verirsiniz sorusuna vatandaşın cevabı

Türk Silahlı Kuvvetleri'nden Akdeniz'de Gövde Gösterisi 03:25

Türk Silahlı Kuvvetleri'nden Akdeniz'de Gövde Gösterisi

Libya’da ulusal mutabakat hükümeti güçleri ile Hafter milisleri arasındaki çatışmaların yoğunlaştığı, Yunanistan'ın tehditler savurduğu bir dönemde Türk Silahlı Kuvvetleri Akdeniz’de gövde gösterisi yaptı. Akdeniz’in ulu..

Sevda Kuşun Kanadında 3.Bölüm 1:57:50

Sevda Kuşun Kanadında 3.Bölüm

Üniversitenin solcular tarafından işgali sırasında Arif yaralanmıştır. Arif’i elinde bıçak olan Tarık mı yoksa havaya ateş açan Tümay mı yaralamıştır? Bu sorunun cevabı gizemini korurken hastaneye kaldırılan Arif, cebind..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 65 görüntüleme
  • 5 yıl önce
ŞEYTAN DAĞINDA BİR GECE GEÇİRDİK - Paranormal Olay 56:08

ŞEYTAN DAĞINDA BİR GECE GEÇİRDİK - Paranormal Olay

Herkese merhaba arkadaşlar.Dikkatlice okumanızı istiyorum, teşekkürler. 100.000 beğeniden sonra yeni bölüm gelecektir.nDaha önce 4 mezar vakasının yaşandığı yerde 1 gece geçirdik, sizlerde çok beğendiniz.Bu seferde şeyt..

Ezel - Ezel 19.Bölüm | Gerçekleri Öğrenme Zamanı - HD 1:34:14

Ezel - Ezel 19.Bölüm | Gerçekleri Öğrenme Zamanı - HD

Ezel'e Abone Olmak İçin → http://goo.gl/duZMfOnnEzel 19. Bölüm ÖzetnnAldatıldığını öğrenen Cengiz, ayrıntıları öğrenip, uğradığı ihanetin hesabını sormanın peşindedir. Acımasız bir plan yapar ve harekete geçer. Onu durd..

  • Dizi TV tarafından
  • 66 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Asgari Ücret Maratonu Başladı 02:30

Asgari Ücret Maratonu Başladı

Milyonlarca kişinin merakla beklediği asgari ücret görüşmelerinde ilk randevu gerçekleşti. Koronavirüs salgını nedeniyle görüşme video konferans yöntemiyle yapıldı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt S..

Salgın motosiklet sektörünü uçurdu! 02:02

Salgın motosiklet sektörünü uçurdu!

KORONAVİRÜS SALGINI, MOTOSİKLET SEKTÖRÜNÜ UÇURDU... TOPLU ULAŞIM ARAÇLARINI RİSKLİ BULANLAR, MOTOSİKLETLE İŞE GİDİP GELMENİN PEŞİNDE... PEKİ HANGİ MODELLER REVAÇTA, FİYATLAR NASIL... İŞTE CEVABI.....

SIM Kart Yerine 'e-SIM' Dönemi Başlıyor 02:23

SIM Kart Yerine 'e-SIM' Dönemi Başlıyor

Türkiye'de telefonlara taktığımız SIM kartlar tarih oluyor. Bunun yerine Elektronik SIM Kart devri başlıyor. Peki eSIM'ler nasıl kullanılacak? Cevabı haberimizde....

''Fakirsin'' dedi, boşandı! 02:31

''Fakirsin'' dedi, boşandı!

AZ MAAŞ ALAN EŞİYLE BOŞANMAK İSTEDİ. MAHKEMELİK OLDU. HAKİM KADINI KUSURLU BULDU. HATTA BİR DE KADININ TAZMİNAT ÖDEMESİNE HÜKMEDİLDİ. YARGITAYIN ÇOK KONUŞULAN KARARINI SOKAĞA SORDUK. PARASIZLIK BOŞANMA SEBEBİ Mİ? İŞTE CE..

65 yaş aylığı almanın şartları neler? 01:22

65 yaş aylığı almanın şartları neler?

65 yaş aylığı almanın şartları neler? İşte Cevabı..

Tarçın tüketirken aman dikkat! 02:16

Tarçın tüketirken aman dikkat!

TARÇIN... UZMANLARIN 'MUTLAKA TÜKETİN' DEDİĞİ MUCİZE BİR BAHARAT... AMA DİKKAT ETMEKTE FAYDA VAR! ZİRA TARÇININ BAZI TÜRLERİ, ÖZELLİKLE DE ÇİN MENŞEİLİ OLANLAR ADETA TEHLİKE SAÇIYOR... PEKİ DOĞRU TARÇINI NASIL AYIRT EDEC..

Dünya'nın sonu mu geliyor- 02:10

Dünya'nın sonu mu geliyor-

EFENDİM 2020 ÖYLE BİR SENEYDİ Kİ, PEK ÇOĞUMUZA DÜNYANIN SONU MU GELİYOR DİYE SORDURTMUŞTU. CEVABI İSE NASA VERDİ.....

Sezen Aksu - Ne Yapayım Şimdi Ben? (Official Video) 03:39

Sezen Aksu - Ne Yapayım Şimdi Ben? (Official Video)

Evveeet… “Demo 2” albümünün en demo şarkısıyla tekrar merhaba. 11 yıl önce henüz bestelenme aşamasında kaydedilmiş haliyle üstelik… Sözleri, kayıt esnasında prozodik çözümlemeler için uydurduğum “badidi bidudi” diye ..

  • TEK KANAL tarafından
  • 56 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sokağa çıkma kısıtlaması ve yüksek sesle müzikten ceza yedi, verdiği cevap şoke etti 01:56

Sokağa çıkma kısıtlaması ve yüksek sesle müzikten ceza yedi, verdiği c

Sakarya’da Yükseköğretim Kurumları Sınavı nedeniyle getirilen 9 saatlik kısıtlama kuralına uymayan ve aracında yüksek sesle müzik dinleyerek dolaşan bir vatandaş, ceza yemekten kurtulamadı. Hem sokağa çıkma kısıtlamasına..

Telefonunuz Sizi Dinliyor ve İzliyor 02:12

Telefonunuz Sizi Dinliyor ve İzliyor

Akıllı telefon kullananlar dikkat... Bir sohbet sırasında konuştuğunuz konuya dair karşınıza reklam çıkıyorsa uzmanlar uyarıyor. Telefonlarınız hem dinleniyor hem de izleniyor olabilir. Peki, bu durumda ne yapmalısınız? ..

Türkiye'nin Yeni Koronavirüs Merkezi Ankara Oldu 02:37

Türkiye'nin Yeni Koronavirüs Merkezi Ankara Oldu

Türkiye'nin yeni koronavirüs merkezi Ankara oldu. Başkent'teki vaka sayısı İstanbul'un iki katına çıktı. İşte bu tablo yetkilileri de teyakkuza geçirdi. Ankara Valisi Vasip Şahin de denetimlere bizzat başkanlık etti. Pek..

ELİSA testi ile hem koronavirüs hem de antikorun düzeyi tespit ediliyor 10:38

ELİSA testi ile hem koronavirüs hem de antikorun düzeyi tespit ediliyo

Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Fizyoloji Ana Bilim Dalı Geliştirme Laboratuvarı'nda, 2 ay önce başlanan ve çalışması tamamlanan ELİSA testi sayesinde vücuttaki hem koronavirüsün, hem de antikor düzeyi..

Obezite Hastaları Koronayı Daha Ağır Geçiriyor 01:54

Obezite Hastaları Koronayı Daha Ağır Geçiriyor

Koronavirüs kilo problemi olan insanlar için daha tehlikeli olabiliyor. Uzmanlar obezite hastalarının koronavirüsü daha ağır geçirdiğine dikkat çekiyor.. Peki bu kategoride olan kişiler ne yapmalı? cevabı haberimizde....

Damadı Son Kez Uyaran Gençler 00:59

Damadı Son Kez Uyaran Gençler

Düğünden sıra nikah merasimine geldiğinde , damadan tamda evet cevabı beklenirken damadın arkadaşlarından sürpriz bir şaka gelmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 81 görüntüleme
  • 4 yıl önce
AK Parti'de 'Okullar Açılsın' Talebi 01:35

AK Parti'de 'Okullar Açılsın' Talebi

AK Parti kurmaylarından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Okullar açılsın talebi geldi. Çocukların fiziksel ve ruhsal olarak zor durumda olduğunu vurgulayan kurmaylar üniversitelerin kapalı olmasının da bazı şehirlerde ekonomiyi..

Restoranlar boşaldı, sokaklar doldu 01:52

Restoranlar boşaldı, sokaklar doldu

RESTORAN VE KAFELERDE MASA-SANDALYELER KALKTI, ''GEL-AL'' DÖNEMİ BAŞLADI. PEKİ YİYECEĞİNİ, İÇECEĞİNİ ALAN NEREDE YİYOR. CEVABI HABERİMİZDE....

Hafta Sonu Yasağında 7 Saat Alışveriş İzni 01:47

Hafta Sonu Yasağında 7 Saat Alışveriş İzni

Türkiye artık hafta sonlarını evde geçirecek. Cuma gününden itibaren saat 21’de başlayacak olan kısıtlama, Pazartesi sabah saat 5’te sona erecek. Ancak ekmek ve market ihtiyaçları bu sürede nasıl karşılanacak? Cevabı hab..

Kısa Çalışma Ödeneğinde Tarih Değişti 02:19

Kısa Çalışma Ödeneğinde Tarih Değişti

Koronavirüs salgını döneminde zor duruma düşen iş yerlerine destek amacıyla kısa çalışma ödeneği uygulaması hayata geçirilmişti. Şimdi yeni dönemde uygulamanın şartları değişti. Peki, kısa çalışma ödeneğiden kimler, nası..

Fiyatı 'acılı' lahmacun! 02:40

Fiyatı 'acılı' lahmacun!

LAHMACUN, 7'DEN 70'E SEVİLEN BİR LEZZET... HEM DE EKONOMİK... AMA ŞU SIRALAR FİYATI ARTTI... PİYASADA TANESİ 12 LİRAYA KADAR ÇIKTI LAHMACUNUN... HATTA DAHA PAHALIYA SATAN YERLER DE VAR... PEKİ ÖZELLİKLE ÖĞRENCİLER BU İŞE..

Dolar ve euro yükseldi 02:39

Dolar ve euro yükseldi

TÜRKİYE'DE GÖZLER DOLARIN ÜZERİNDE. ÖYLE Kİ DÜN AKŞAM SAATLERİNDEN İTİBAREN YÜKSELİŞE GEÇTİ... ALTIN DA FIRLADI. BORSA İSE TAM TERSİ DÜŞTÜ. PEKİ PİYASADA SON DURUM NE? UZMANLAR NE DİYOR... İŞTE CEVABI.....

Ezel - Ezel 19.Bölüm | Gerçekleri Öğrenme Zamanı - HD 1:34:14

Ezel - Ezel 19.Bölüm | Gerçekleri Öğrenme Zamanı - HD

Ezel 19. Bölüm ÖzetnnAldatıldığını öğrenen Cengiz, ayrıntıları öğrenip, uğradığı ihanetin hesabını sormanın peşindedir. Acımasız bir plan yapar ve harekete geçer. Onu durdurabilecek tek kişi Ezel’dir. Ezel kendi canını y..

  • Dizi TV tarafından
  • 73 görüntüleme
  • 3 yıl önce
2 El Otomobil Alacaklar Dikkat 02:26

2 El Otomobil Alacaklar Dikkat

ARAÇ SATIN ALMAK İSTEYENLER ARTAN KDV ORANINA ÇEVİRDİ GÖZLERİNİ... PEKİ YÜZDE 1'DEN YÜZDE 18'E YÜKSELEN KDV ORANI, İKİNCİ EL ARAÇ FİYATLARINA NASIL YANSIYACAK? İŞTE CEVABI.....

Recep Tayyip Erdoğan DOMBIRA 04:00

Recep Tayyip Erdoğan DOMBIRA

Recep Tayyip Erdoğan DOMBIRA 2014 Ak Parti Seçim ŞArkısı..

  • PengoTV tarafından
  • 1.625 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mhp'li 5 Vekil: Başkanlığa Hayır Diyeceğiz 03:44

Mhp'li 5 Vekil: Başkanlığa Hayır Diyeceğiz

Mhp'li 5 Vekil: Başkanlığa Hayır Diyeceğiz MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ ve bazı MHP Milletvekilleri başkanlık sistemine ilişkin Anayasa değişikliği teklifine 'hayır' oyu vereceklerini bildirdi. MHP milletvekill..

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak 08:36

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak Halkların Demokratik Partisi (HDP) milletvekillerine yönelik operasyonu değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dokunulmazlık üzerinden devlete, millete, yargıya ..

Trump Fetö'ye Ne Yapacak- Abd'den İlk Açıklama 05:04

Trump Fetö'ye Ne Yapacak- Abd'den İlk Açıklama

Trump Fetö'ye Ne Yapacak- Abd'den İlk Açıklama ABD'nin Ankara Büyükelçisi John Bass, Donald Trump'ın seçim zaferinin Sürpriz bir sonuç olduğunu söyledi...