#Yarın seçim olsa kime oy verirsiniz sorusuna vatandaşın cevabı

4N1K - Çok Mu Seviyorsun 10:31

4N1K - Çok Mu Seviyorsun

Yaprak (Gözde Mutluer), çocuk yaşlardan itibaren beraber büyüdüğü ve farklı, renkli karakteristik özelliklere sahip, lise çağlarında,5 kişilik arkadaş grubunun tek kız üyesidir. Kendine, kızlar dünyasından uzak, Ali (Has..

4N1K - Çok Pis Kafa Isırırım 10:09

4N1K - Çok Pis Kafa Isırırım

Yaprak (Gözde Mutluer), çocuk yaşlardan itibaren beraber büyüdüğü ve farklı, renkli karakteristik özelliklere sahip, lise çağlarında,5 kişilik arkadaş grubunun tek kız üyesidir. Kendine, kızlar dünyasından uzak, Ali (Has..

4N1K - Kusursuz 10 10:27

4N1K - Kusursuz 10

aprak (Gözde Mutluer), çocuk yaşlardan itibaren beraber büyüdüğü ve farklı, renkli karakteristik özelliklere sahip, lise çağlarında,5 kişilik arkadaş grubunun tek kız üyesidir. Kendine, kızlar dünyasından uzak, Ali (Hasa..

Sonunda Bizi De Çıldırttılar Üsküdar'da Röportajımızı Engellemeye Çalışan Şahıs - Halk Ekanı 06:14

Sonunda Bizi De Çıldırttılar Üsküdar'da Röportajımızı Engellemeye Çalı

Bir vatandaş Üsküdar'da yaptığımız Seçim Röportajını sabote etmeye çalıştı! Sonunda Bizi De Çıldırttılar! Detaylar röportajımızda...

  • JET TV tarafından
  • 103 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Şahan Gökbakar'ın Ketojenik Diyeti Ve Yeni Projeleri 05:20

Şahan Gökbakar'ın Ketojenik Diyeti Ve Yeni Projeleri

Ünlü komedyen ŞahanGökbakar ve eşi SelinGökbakar seçim için oy verdikten sonra çıkışta kameralara yakalandı. Yaptığı ketojenik diyet, yeni projeleri hakkında konuştu...

  • BETA tarafından
  • 61 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 17.Bölüm 2:10:27

Söz | 17.Bölüm

Türkiye'nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, 'SÖZ' 2. Sezon 17'inci bölümü ile 'Star TV' ekranlarında!nnTürkiye'de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen 'SÖZ',..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 549 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Are You Human? 1. Sezon 18. Bölüm 1:00:20

Are You Human? 1. Sezon 18. Bölüm

Jong-gil son bir kez yönetimi ele geçirme girişiminde bulunurken Nam Shin III, Nam Shin'i kurtarmak ve So-bong'a veda etmek arasında bir seçim yapmak zorunda kalır...

  • Koreli tarafından
  • 877 görüntüleme
  • 5 yıl önce
AK Parti'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Acun Raporu 02:06

AK Parti'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Acun Raporu

AK Parti’nin 2023 seçim stratejisi belli oluyor. İlk kez oy kullanacak 7 milyon gencin oyunu kazanmak için plan yapan AK Parti dijital medyaya odaklanacak. Sosyal medya platformlarında atılacak adımlarla gençlere temas e..

Beştepe'de Cumhur İttifakı Zirvesi 02:03

Beştepe'de Cumhur İttifakı Zirvesi

Sayın seyirciler Ankara’da Cumhur İttifakı zirvesi vardı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Külliye’de MHP Lideri Devlet Bahçeli ile bir araya geldi. Görüşmede terör örgütü PKK’ya yönelik düzenlenen pençe-kaplan hareka..

Söz | 67.Bölüm 2:21:00

Söz | 67.Bölüm

Söz’ün 67.Bölümünde;nnYavuz (Tolga Sarıtaş) ve Derya (Deniz Baysal) içinde bulundukları kapandan çıkmak için Dragan (Sarp Akkaya) ve adamlarına karşı canları pahasına karşı koyarlar. Ama Dragan’ın pes etmeye niyeti yoktu..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 382 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kanal İstanbul'un ÇED raporunda 200 akademisyen imzası 03:01

Kanal İstanbul'un ÇED raporunda 200 akademisyen imzası

Kanal İstanbul için ihale çalışmaları sürerken, projenin görüşe açılan Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Raporu hazırlığında 33 bilim dalında 200'e yakın akademisyenin görev aldığı bildirildi.Çınar Mühendislik Müşavirl..

Özgürlük İnsanlar özgürlük istediklerine inanırlar 05:55

Özgürlük İnsanlar özgürlük istediklerine inanırlar

Gerçekte bundan çok korkuyorlar. Neden? Çünkü özgürlük onları karar vermeye zorlar ve kararlar risk ler içerir. (Erich Fromm) Özgürlük, siyah ve beyaz arasında seçim yapmak değil, bu öngörülen seçimden kaçınmakta yatmıyo..

  • PengoTV tarafından
  • 153 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Şimdi İstanbul çöp dağları ile adeta bir rezillik' 07:59

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Şimdi İstanbul çöp dağları ile adeta bir rezil

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Seçim döneminde atıp tutanların, düne kadar yunusların gezdiği Haliç’i bugün ne hale getirdiğini görüyorsunuz değil mi? Onu o hale getiren bizdik, bakın şimdi ne hale geldi. Ülkemizin..

Trump Antifa'yı Terör Örgütü Olarak Tanıyacak 02:48

Trump Antifa'yı Terör Örgütü Olarak Tanıyacak

Amerikan Başkanı'nın hedefinde yine Antifa vardı. Trump, Atlanta'da seçmenlerinin karşısına çıktı. Kararını açıkladı. O grupları terör örgütü olarak tanıtacak planını duyurdu. Öte yandan seçim iddialarına bir yenisini ek..

Trump'ın saçları ağardı 01:09

Trump'ın saçları ağardı

AMERİKA'DA SEÇİM YARIŞI BİTTİ, AMA SOKAKTAKİ TANSİYON DÜŞMEDİ. TRUMP'IN DESTEKÇİLERİ İLE KARŞITLARI KARŞILAŞINCA ORTALIK FENA KARIŞTI. SANDIKTAN ÇIKAN SONUCUN DONALD TRUMP'IN SAÇLARINI AĞARTTIĞI DA ORTAYA ÇIKTI...

ABD kongresi seçimi tescil etti 02:16

ABD kongresi seçimi tescil etti

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞININ UYGULANMASI VE İŞGALİN SONA ERMESİNİN ARDINDAN, KONGRE ÜYELERİ TOPLANTIYA KALDIKLARI YERDEN DEVAM ETTİ.. 3 KASIM SEÇİMİNİN SONUÇLARI GÜNÜN İLK SAATLERİNDE TESCİLLENDİ. DONALD TRUMP HALA KABULLENEME..

ABD kongresi seçimi tescil etti 02:16

ABD kongresi seçimi tescil etti

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞININ UYGULANMASI VE İŞGALİN SONA ERMESİNİN ARDINDAN, KONGRE ÜYELERİ TOPLANTIYA KALDIKLARI YERDEN DEVAM ETTİ.. 3 KASIM SEÇİMİNİN SONUÇLARI GÜNÜN İLK SAATLERİNDE TESCİLLENDİ. DONALD TRUMP HALA KABULLENEME..

Biden'a -Savaşı Birlikte Bitirelim- Mesajı 02:27

Biden'a -Savaşı Birlikte Bitirelim- Mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye krizinin 10'uncu yıl dönümü dolayısıyla bir makale kaleme aldı. Erdoğan makalede ABD Başkanı Biden'dan seçim kampanyasında verdiği sözleri yerine getirmesini istedi...

Gizem Nur Doğa & Jerry Key - Sollayasım Var 02:51

Gizem Nur Doğa & Jerry Key - Sollayasım Var

Sollayasım Var şarkı sözleri ile Bunları yapmaya cesaretin yok Üzgünüm ama hiç esaretin yok Kendimi bildim bileli hep anlaşmam Orda bi dur bak bana , ben kaçmam Seni sollayasım var Sana hep gülesim var Çıkıp kaçıp gid..

Ekrem İmamoğlu'nu görenler şaşkına döndü! Metroya bindi, pazara gitti! 10:12

Ekrem İmamoğlu'nu görenler şaşkına döndü! Metroya bindi, pazara gitti!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tedavisi nedeniyle 28 Ekim’deki açılışına katılamadığı Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı’nda incelemelerde bulundu. Kent trafiğine ve metrobüs kullanımı yoğunluğuna olumlu etkileri kısa süre iç..

Bahar Koçak - Kalp Ağrım 03:50

Bahar Koçak - Kalp Ağrım

Kalp Ağrım şarkı sözleri ile Yine kara günler kapıda kış misali Yine yürekte tütüyor dumanlar içli içli Yoksan hangi su tenezzül eder söndürmeye içimdeki alevi Özlüyorum seni gel gör ki ne fayda Ruhum doymuyor nefe..

ŞOK AÇIKLAMALAR! 1:17:18

ŞOK AÇIKLAMALAR!

Siyonist örgür Chabad'ın derin faliyetleri! Netenyahu kabinesi ve yeni kriz senaryoları! Kıbrıs adası kıyılarına vuran uyuşturucular! Brezilya'da görevi devralan yeni başkanın şok açıklamaları! Korku ile umud arasında bi..

  • STUDIO AS tarafından
  • 26 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Öyle Bir Plan Yaptılar Ki! Ortalık Karışacak! Kozmik Yalanlara Dikkat! 2:02:50

Öyle Bir Plan Yaptılar Ki! Ortalık Karışacak! Kozmik Yalanlara Dikkat!

04:21 Nelerle imtihan edildi? 13:04 Büyük Türkiye stratejisinden taviz verilmez 34:52 Seçim sürecinde yapılan büyülerin... 52:45 Ortalık karışacak mı? 01:16:05 Rüyalarda mesaj mı veriliyor? 01:41:40 O insanları bir ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 4 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Futbolda Neler Oluyor? 1:25:34

Futbolda Neler Oluyor?

Biri Düğmeye mi Bastı?..

  • STUDIO AS tarafından
  • 4 görüntüleme
  • 9 ay önce
Ramazan'da Korona Virüs Aşısına İftar Düzenlemesi 06:52

Ramazan'da Korona Virüs Aşısına İftar Düzenlemesi

Antalya İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür, Ramazan ayında iftar sonrası da aşı yapılabileceğini bildirerek, “Bin 200 kadar aynı anda aşı yapılacak kapasitemiz var. Bu kapasitemiz özellikle hastane ayağında iftardan sonra da de..

Özgür Özel Erdoğan'ın Uykularının Kaçması Boşa Değil 10:15

Özgür Özel Erdoğan'ın Uykularının Kaçması Boşa Değil

AKP VE MHP'NİN SEÇİM YASASI TEKLİFİ..

Fatih Ertürk, CHP'nin Vereceği 3 Önergeyi İlk Kez Açıkladı 06:14

Fatih Ertürk, CHP'nin Vereceği 3 Önergeyi İlk Kez Açıkladı

YENİ SEÇİM YASASI TEKLİFİ..

Yoksulluk Seçimleri Nasıl Etkileyecek 08:04

Yoksulluk Seçimleri Nasıl Etkileyecek

Yoksulluk seçimleri nasıl etkileyecek? Enver Aysever'in sunduğu Ayrıntılar'ın bu haftaki konukları; Siyaset Bilimci Doç. Dr. Cangül Örnek, Akademisyen Dr. Neslişah Başaran Lotz, Sosyolog Pınar Kılavuz, Siyasal İletişim ..

Binali Yıldırım 15 Sefer Mindere Çıktık Rakiplerimizin Tamamını Tuş Ettik 05:57

Binali Yıldırım 15 Sefer Mindere Çıktık Rakiplerimizin Tamamını Tuş Et

AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, 15 ay sonra seçim yapılacağını hatırlatarak, “Sayılı gün çabuk geçer. O günleri iple çekiyoruz. 15 sefer mindere çıktık, rakiplerimizin tamamını tuş ettik. Yetmedi. 1 geldile..

Fikret Bila İktidarın Son Kozu Muhalefetin Vaatlerini Önceden Gerçekleştirmek 10:55

Fikret Bila İktidarın Son Kozu Muhalefetin Vaatlerini Önceden Gerçekle

SEÇİM YASASI ÇIKTI..