#Yarışlardaki yeni

Eksi 16 Derecede Su Altında Referanduma 'Evet' 03:07

Eksi 16 Derecede Su Altında Referanduma 'Evet'

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde bulunan Hazar Gölü'ndeki batık kente eksi 16 derecedeki soğuğa rağmen dalış yapan, Ak Parti Elazığ milletvekili Metin Bulut, ünlü su altı fotoğrafçısı Bedri Sincar ve eğitmen Suat Toksun refer..

Çünkü Onu Çok Sevdim - Fragman (03 Mart Mart 2017) 01:53

Çünkü Onu Çok Sevdim - Fragman (03 Mart Mart 2017)

Hikaye; Emre, içine kapanık ama sosyal yaşayan, çevresince çok sevilen bir gençtir. Kendini Karakalem çizimlere adamış ve en büyük hayali İtalya’da Resim eğitimi alıp kendini geliştirmektir. Bir gün Arkadaş grubuyla gönü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 915 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Oğuzhan Koç - Yapamam 03:59

Oğuzhan Koç - Yapamam

Canımı al... Seni alma benden Beni de çal... vazgeçtim kendimden Sevabın kalmasın bana, Günahın benim boynuma Al ahını... Vazgeçtim Senden. Al canımı deme bana... Sar beni son bir kez daha... Güler miydin? Bakar mıydı..

Maceracı _ Yozgat 1:08:41

Maceracı _ Yozgat

Murat yeni ve maceracı Ekibi geçtiğimiz Günlerde Memleketi Yozgatın Sarıkaya ilçesini ziyaret ederek programını yaptı...

Ogün Soydemir - Artık Hayattan Sıyrıl 04:49

Ogün Soydemir - Artık Hayattan Sıyrıl

ogün Soydemir' in '' Artık Hayattan Sıyrıl '' adlı klibi seyredelim de.....

Aşk Laftan Anlamaz 29. Bölüm 1. Fragmanı (3 Şubat Cumartesi) 01:00

Aşk Laftan Anlamaz 29. Bölüm 1. Fragmanı (3 Şubat Cumartesi)

Ask Laftan Anlamaz 29 Bolum hd izle..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.282 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cesur ve Güzel 12. Bölüm 2. Fragmanı (2 Şubat Perşembe) 00:40

Cesur ve Güzel 12. Bölüm 2. Fragmanı (2 Şubat Perşembe)

Cesur ve Güzel 12. Bölüm 2. Fragmanı (2 Şubat Perşembe) HD izle..

  • PITIRCIK tarafından
  • 912 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cevher - Özelim 03:39

Cevher - Özelim

Aman dur sakın ağlama gülüm kıyamam sana Ölürüm içimde Acır bu yüreğim dayanamaz buna Dayanamaz buna Sen varsan gelirim sürüklenirim her yere Seni canından çok seven biri var sakın unutma Hangi sözün olsa çekerim ..

Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor 05:26

Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor

Tasavvuf müziği sanatçısı Muharrem Aygün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a başkanlık yarışı için ‘Seni Başkan Yapacağız’ isimli şarkı yazdı. İnternette bir anda binlerce kişi tarafından paylaşılan video tıklanma reko..

ZAYN Taylor Swift - I Don’t Wanna Live Forever (Fifty Shades Darker) 04:16

ZAYN Taylor Swift - I Don’t Wanna Live Forever (Fifty Shades Darker)

I Don’t Wanna Live Forever (Fifty Shades Darker) Official Video Song available on the Fifty Shades Darker Original Motion Picture Soundtrack Film In Theaters and Soundtrack Available 2.10.17 Directed by Grant Singer Pr..

  • PengoTV tarafından
  • 1.322 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Daha önce böyle bir oryantal gördünüz mü ? 00:35

Daha önce böyle bir oryantal gördünüz mü ?

Kadın oryantalde kendisini baya bir aşmış .. İyi seyirler..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.440 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nedim Zeper - Seneler 03:42

Nedim Zeper - Seneler

Son sözümde akşam olmadı mı? Rengini saçlarımdan almadı mı? Seneler geçiyor, Yüzünü görmüyorum, Ayrılırken gözlerimden olmadın mı? Seneler durmuyor, Yere göğe sığmıyor, Geri dönüş olmuyor biliyorsun... Ayrılık u..

Altan Çetin - Buraya Kadar 04:32

Altan Çetin - Buraya Kadar

Günahim Neydi Benim Aşk Belaymiş Sahiden Kurtulamadim Mateminden Her Gün Ayni Yollari Yürüdüğüm Sokaklari Ezberledim Bak Nefretinden Kalbime Yalvarsan Bile Asla Seni Affetmez Yine Dünya Döndükçe Sen Ben Biz Olamadik..

Redd - Falan Filan 03:18

Redd - Falan Filan

yormadan yorulamdan kimseye dokunmadan duymadan konusmadan kendi dünyamda yasarım ben dilim acıtır konusursam sehrim uymaz boşluğuna elim gitmez sevmezsem kelepçe takmam boşu busuna manzaraya daldım ses çıkarma..

Jamiroquai - Automaton 05:01

Jamiroquai - Automaton

[Verse 1] In my love Every heart is beating I'm all love Can't you feel me feeling? Take my hand Cold like a junkie I'm an ice cold man (I'm an ice cold man) Why am I crying for you? [Chorus] All this love I felt for yo..

Nükhet Duru - De 04:00

Nükhet Duru - De

Bana güzel bi şey söyle içinde bi umut olsun Gözlerim değilse de kalbim inanadursun Dün akşam çok yağmur yağdı Gelemedim üzgünüm de Rüya Tabirleri Aklım sende kaldı amma arayamadım de Kapılarda durma öyle Gir içeri sarıl..

SERDAR ORTAÇ - YANA DÖNE 03:46

SERDAR ORTAÇ - YANA DÖNE

Bir yağmur olsam göklerde Bir deniz olsam Ele güne sorup anlaşsak Ve ben mesut olsam Yüreğim acılara körebe gibi Yolunu bulamadı göçebe gibi Sen onu acıtanı gençliğine ver Sonra da oku bana talebe gibiAcılarımız bir, yaz..

Ozan Çağlar - Vazgeçtim 03:45

Ozan Çağlar - Vazgeçtim

Tenha köşede yüreğim, yangın ortasında gittiğin günden beri, dokunur yüreğim sana. Şimdi gelsen/dönsen de nafile, Vazgeçtim artık senden. Vazgeçtim ellerinden vazgeçtim yüreğinden sorma beni sorma. Sormasın be..

Sergio Ramos'un Eşi Pilar Rubio Çoştu! 02:39

Sergio Ramos'un Eşi Pilar Rubio Çoştu!

Real Madrid'in başarılı oyuncusu Sergio Ramos'un eşi Pilar Rubio, İspanyol Antena 3 TV kanalındaki El Hormiguero adlı televizyon şovunda Beyonce'nin 'Single Ladies' adlı şarkısının klibinin benzerini canlı yayında sergil..

  • PITIRCIK tarafından
  • 737 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Özcan Deniz - Yapmak Lazım ( Remix ) 03:17

Özcan Deniz - Yapmak Lazım ( Remix )

Bildiğim herşeyi unutasım var Başıboş sahilde dolaşasım var İte köpeğe bulaşasım var bu aralar Küstüğüm herkesle barışasım var Bi daha bi daha küsüp aramayasım var Kapı bacayı dağıtasım var bu aralar Arayanı da a..

İşte Benim Stilim 55 Bölüm Fragmanı - 7 Sezon 02:31

İşte Benim Stilim 55 Bölüm Fragmanı - 7 Sezon

Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Ivana Sert, Uğurkan Erez, Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu yer alıyor. Yarışmacılar, Türkiye’nin en zorlu jüri üyelerinden geçer not almak için kıyasıya yarış..

  • PITIRCIK tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yusuf Güney - Sualsiz 03:57

Yusuf Güney - Sualsiz

Onu sevdiğim günler geceler miras bana Düş sattığım her bedende kökler uzar içimde Yalnız kalınca anlarsın Bu hisler.. Bitiremezsin.. Çekmeden acını anlarsın geçen her dakikanda akarat(x2) Deli gönlüm bekleyişle..

Öykü & Berk - Seni Ben Unutmak İstemedim ki 04:26

Öykü & Berk - Seni Ben Unutmak İstemedim ki

Seni ben unutmak istemedim ki Uzayan yollara neden inandın Sevenler verdiği sözden döner mi Şu yalan yıllara neden inandın Seni unutsaydım bekler miydim hiç Bir derdime bin dert ekler miydim hiç Şu sonsuz hasreti ..

Kafalarını Plastik Varile Sıkıştıran Meraklı Keçiler 00:50

Kafalarını Plastik Varile Sıkıştıran Meraklı Keçiler

Keçi ya da evcil keçi (Capra aegagrus hircus), boynuzlugiller (Bovidae) familyasının sığırlar (Bovinae) alt familyasından Capra cinsini oluşturan memelilere verilen ad. Elde edilen kürke post adı verilir. Sarp yamaçlara..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.105 görüntüleme
  • 8 yıl önce
2NE1 - '안녕 (GOODBYE)' M_V 04:02

2NE1 - '안녕 (GOODBYE)' M_V

2NE1 - '안녕 (GOODBYE)' M/V..

Kadının Görünüşü Adamı Düşürdü 00:18

Kadının Görünüşü Adamı Düşürdü

Kadına bakayım derken başına gelenler....

  • PITIRCIK tarafından
  • 614 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Düğünde Yerinde Duramayan Kameraman 00:19

Düğünde Yerinde Duramayan Kameraman

Düğünlerde genelde davetliler yada davetlilerden biri çalan müzik eşliğinde coşar. Ancak bu kameraman bir yandan işini yapıyor diğer yandan çalan müziğe eşlik ediyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 682 görüntüleme
  • 8 yıl önce
The Beach - Bite My Tongue 04:01

The Beach - Bite My Tongue

She says I need you now But I don’t know why She’s got this fairytale But that’s just not mine And I drink and smoke too much She doesn’t mind But I know it’s best for her If I said goodbye And I think I’ve said it I kno..

Courteeners - Modern Love 03:49

Courteeners - Modern Love

We got style and we got grace, We run wild and never dance alone. In this town she's fucking famous, But this town will never be her home The sun sets on a promise kept, And I try but I don't need... This modern love, ..

Calum Scott - Rhythm Inside 03:32

Calum Scott - Rhythm Inside

So many eyes, I can't see I'm static, and I can't move my feet From the moment that you stood next to me Feeling manic, I forgot how to speak And there's a rhythm inside That I can't slow down In this moment in time No,..