#Yarışlardaki yeni

Delikli Örgü (Basit Ajur)Nasıl Örülür? 07:06

Delikli Örgü (Basit Ajur)Nasıl Örülür?

Ajurlu modellere geçmeden önce basit ajur un nasıl yapıldığını videomuzda izleyebilirsiniz.Umarım faydalı bir vido olmuştur,umarım beğenirsiniz.Bizi izlediğiniz için teşekkürler,iyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 4.980 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rober Hatemo - Saf Sevgilim 03:51

Rober Hatemo - Saf Sevgilim

Üzgünüm üst üste alt alta Balık istifi boğuşup kendimle bazen Seninle... Bir daha bir daha sorduysam Dönüp özür dilediysem Anlamak zorundayım Beni kitap gibi evirip çevirip okumadın mı Ekin ektim hasadımı toplam..

Rober Hatemo - Balım 05:14

Rober Hatemo - Balım

Tutunacak ne bir dalım var Güvenecek ne bir dostum Eşi benzeri yok hiç tarifi Yalnızlığın bu hali Melek olup kanadım açsam Dertten uzak bir alem bulsam Özü sözü bir yarede çatsam Bir daha da hiç ayrılmasam Bir d..

Rober Hatemo - Seni Benden Ayıranlar 03:52

Rober Hatemo - Seni Benden Ayıranlar

Seni benden ayıranlar inan bir gün gülmeyecek Gitmeyi istiyorsan seni kimse tutmayacak Ne kadar çok ağlasan az, yanlışlarla geçti bir yaz Çok beklersin sana dön diyeni sana dön diyen olmayacak Zaten beni bu kara alı..

Sefa - Arada Kaldım 03:56

Sefa - Arada Kaldım

Yolun sonuna geldik, Tükettik gönlümüzün suretini. Hiç yoktan mı sahi, harcandı bitti, samimiyim çok da değerliydi.. Arada Kaldım, korkular baş ucumda Hafife aldım, belki aşk denen o kör yalana kandım. Çığlık çığlığa Ta..

Lecrae - Blessings (Lyric Video) ft. Ty Dolla $ign 03:53

Lecrae - Blessings (Lyric Video) ft. Ty Dolla $ign

If I ever took a loss, I learned a lesson I won't ever think I'm better than the next man I've been down before the come up, I ain't stressin' Baby I'm too busy countin' all these blessings [Lecrae:] Yah, yah, yah Count..

Rober Hatemo - Ceylan Gözlüm 03:32

Rober Hatemo - Ceylan Gözlüm

Ben ettim yar sen etme Ayrılık sevene çok zor geliyor Sanki gözümden akan yaş değil aman Ceylan gözlüm senin yüzünden ömür bitiyor Hiç mi insafın yok bana Yenildim sevda oyununda Hiç mi insafın yok bana Ya rab un..

Rober Hatemo - Yaramaz Çocuk 03:58

Rober Hatemo - Yaramaz Çocuk

Yaramaz çocuk gibi kapımı çalıp gittin Çektiğime cevap bumu beni kendine oyuncak ettin Biliyorum bu kapıdan bir defa çıkarsan dönemezsin Ölüyorum desen bile vazgeçemezsin Buda böyle olsun aşkım Canım yansın yine G..

Rober Hatemo - Havalanma 04:07

Rober Hatemo - Havalanma

Bir daldın budaklandın da kış geldi çiçek açtın Telef oldum içim yandı sana dokunamadım Havalanma güzelim ya da Havalanırsan buralara konma Gözden düştün eğlendin Ne sevdin ne sevdirdin Gittin kellere düştün dille..

Rick Ross - I Think She Like Me ft. Ty Dolla $ign 04:07

Rick Ross - I Think She Like Me ft. Ty Dolla $ign

This the fliest shit ever This that rich forever part 2 Uh, uh Layin' in my bed, I'm under these gold chandeliers Can't say too many names in here these kinda years Night sweaters and these icy diamonds on my wrist Ice ..

Dior Çanta Yapımı-Dıy 02:00

Dior Çanta Yapımı-Dıy

Dior modaevinin kökleri 1947’ye dayanmaktadır ve Christian Dior ilk koleksiyonunu bu dönemde dünyaya tanıtmıştır. Daha sonra New Look adında çekici ve estetik yeni bir marka kurarak bugünün modasını etkilemeye devam etme..

  • Kadınca tarafından
  • 6.354 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rober Hatemo - Büyüdüm Uslandım 05:03

Rober Hatemo - Büyüdüm Uslandım

Hiç sebepsizdi ayrılığın Yalanmış sevgin Aşk yarası içimde saklı Öldüm öldüm dirildim Neydi ki zorun neydi derdin Neysem oyum ben değişmedim Günahım boynuna Sen oldun sebebim Yürekli yalansız aşklara Hasret genç..

Ferhat Göçer - Aşkın Mevsimi Olmaz ki 03:35

Ferhat Göçer - Aşkın Mevsimi Olmaz ki

Seni Ben Içime Öyle Beklemişim Ki Ölürüm Nefesine Sarıp Sarmala Beni Güzelim, Gül Tenine Birdaha Düşermiyiz Ki Bilmem Sevdanın Böylesine Seni Hangi Yıldız Gönderdi Hoşgeldin Canım Su Ömrüme Seni Yıllarca Aramıştım Anlam..

Ümit Özdemir feat. Öykü Karadağ - Yine 03:42

Ümit Özdemir feat. Öykü Karadağ - Yine

Ümit Özdemir feat. Öykü Karadağ'ın, Yine isimli tekli çalışması, video klibiyle seyredelim de....

Vatanım Sensin 14. Bölüm Fragmanı - 2 01:08

Vatanım Sensin 14. Bölüm Fragmanı - 2

Mustafa Kemal, Cevdet'e mektup yolluyor! Vatanım Sensin 14. Bölüm 2. Fragmanında; Yüzbaşı Yakup geliyor; Cevdet'e Mustafa Kemal'den mektup getiriyor! Mustafa Kemal'in yanında görmek istediği Cevdet'e, Eşref Paşa karşı çı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 691 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Simple - Ozuna, Cosculluela, Ñengo Flow, Baby Rasta & Gringo ( Video Oficial ) 04:58

Simple - Ozuna, Cosculluela, Ñengo Flow, Baby Rasta & Gringo ( Video O

(Baby Rasta) Nadie la pone en su lugar En cuestión de relación es complicada Y eso que lo que ella pide es normal Quiere que le sean real La gente la ve diferente Pero la baby es inteligente Nunca se le va un pret..

Reba McEntire - Back To God 04:36

Reba McEntire - Back To God

Oh have you looked around Have you heard the sound Of Mama's cryin' Or do you turn away When you see the face Of the innocent dyin' In these darkest days Are you not afraid That it's too late You gotta get down on your ..

Hayat Şarkısı 41. Bölüm Fragmanı 00:51

Hayat Şarkısı 41. Bölüm Fragmanı

Hülya’nın başına gelenleri öğrenen Kerim pişman oluyor; Hülya’yı yeniden kazanmaya çalışıyor! Hülya ise en zor zamanlarında yanında olmayan Kerim’i affetmiyor! Hülya ile Kerim aşkı bitecek mi?..

  • PITIRCIK tarafından
  • 686 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aşk Laftan Anlamaz - 29. Bölüm 2 Fragmanı 01:00

Aşk Laftan Anlamaz - 29. Bölüm 2 Fragmanı

#AşkLaftanAnlamaz özetsiz yeni bölümü ile 4 Şubat Cumartesi günü saat 20:00''de..

  • PITIRCIK tarafından
  • 813 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maceracı _ Antalya 1:02:51

Maceracı _ Antalya

Anadolu’nun en güzel ezgilerini ve en keyifli sohbetlerini izleyicilerle buluşturan Maceracı, bu hafta Antalya’da. Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Maceracı’nın yeni bölümü olan Antalya Bölüm'.....

Halka 3'ten Korkuyu İliklerinize Kadar Hissedeceğiniz 360 Derecelik Video! 01:33

Halka 3'ten Korkuyu İliklerinize Kadar Hissedeceğiniz 360 Derecelik Vi

Bir video kasetinin insanlara musallat olmasını konu alan ve daha önceki filmleri ile büyük bir başarı yakalayan Halka 3'ten 360 derece video geldi. Sanal gerçeklik gözlüğü ile izlemenizi tavsiye ederiz.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.265 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Major Lazer - Run Up (feat. PARTYNEXTDOOR & Nicki Minaj) 03:24

Major Lazer - Run Up (feat. PARTYNEXTDOOR & Nicki Minaj)

They thought that you was a shy girl Until I made you my girl Girl you pushed me like a big button 'Til I cuffed you like you did somethin' You ain't gotta wait for it You ain't gotta wait for me to give you my love You ..

Ölene Kadar - 4. Bölüm - Fragman 1 00:50

Ölene Kadar - 4. Bölüm - Fragman 1

Aşk, ihanet, vicdan, adalet ve intikamın iç içe geçtiği, hayatı bir günde değişen insanların birbirlerine değen hikayelerini izleyicisiyle buluşturmaya hazırlanan Ölene Kadar dizisi Engin Akyürek ve Fahriye Evcen'i bir..

  • PITIRCIK tarafından
  • 881 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Washington'daki Değişim AB'yi Zor Duruma Soktu 01:19

Washington'daki Değişim AB'yi Zor Duruma Soktu

Avrupa Birliği Konseyi Başkanı Donald Tusk, Beyaz Saray’da el değiştiren yönetimin AB’yi tehdit ettiğini ima eden ifadeler kullandı. Tusk Estonya, Letonya ve Litvanya’nın başbakanlarıyla Estonya’da bir araya geldi. Gör..

MİNİK DOSTLARIMIZ MİNNOŞLAR-1 03:34

MİNİK DOSTLARIMIZ MİNNOŞLAR-1

Kedilerden oluşan kolajımızı buyrun izleyelim....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.193 görüntüleme
  • 8 yıl önce
2017'nin En İyi Görsel Efekt Kategorisinde Oscar'a Aday Olan Filmleri Tek Videoda! 01:34

2017'nin En İyi Görsel Efekt Kategorisinde Oscar'a Aday Olan Filmleri

6 Şubat'ta Hollywood'daki Dolby Theatre'da düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak olan 2017 Oscar'larına aday olan isimler geçtiğimiz günlerde belli olmuştu. En iyi görsel efekt kategorisinde aday olan Rogue One: A St..

  • PITIRCIK tarafından
  • 29.985 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rober Hatemo - Gidersen Ortada Kalacaksın 04:19

Rober Hatemo - Gidersen Ortada Kalacaksın

Titresem de belli etmem anlayamaz kimse beni Yakıp yıksam ortalığı ne divaneyim nede deli Az koşmadım ben hayaller peşinde Küsmedim yinede çılgınlık hep içimde Korkmuyorum yağacak yağmurdan Yağsa da sönmez bendeki ..

Missy Elliott - I'm Better ft. Lamb 03:39

Missy Elliott - I'm Better ft. Lamb

I'mma start it from the bottom Show you how to flip a dollar I got food in my dining room I'm better, I'm better, I'm better It's another day, another chance I wake up, I wanna dance So as long as I got my friends... I'm..

Bektaş Çakır - Zor Sevda 02:59

Bektaş Çakır - Zor Sevda

Ulaşılmaz bir sevda bulutların ardında Ulaşılmaz bir sevda bulutların ardında Ya bana öyle geldi ya da çok uzağımda Ya bana öyle geldi ya da çok uzağımda Elini tutsam tutarım gözüne baksam bakarım Dizine yatsam yatarım a..

Maceracı _ Afyon HD 1:07:57

Maceracı _ Afyon HD

Bu hafta da yerinizden hiç kalkmadan Anadolu’nun çok özel duraklarına uğramayı, şahane sohbetlere eşlik etmeyi ve en orijinal tatları yerinde tanımayı ister misiniz? Eğer cevabınız evet ise Maceracı Afyon gezisini kaçırm..