#Yarışlardaki yeni

Yusuf Altınlar - Deli Rüzgarlar (Teaser) 00:36

Yusuf Altınlar - Deli Rüzgarlar (Teaser)

Yusuf Altınlar'ın, Deli Rüzgarlar isimli tekli çalışması, tanıtım klibiyle seyredelim de.....

Nintendo Switch'i Su Jetiyle Kestiler! 07:31

Nintendo Switch'i Su Jetiyle Kestiler!

Nintendo'nun satışa yeni sunduğu oyun konsolu şirket tarihinin en hızlı satan oyun konsolu olmayı başarırken Waterje de bu konsol ile ilgili bir çalışma yaptı. Su jeti ile ortadan ikiye ayırdıkları objelerle isimlerini s..

  • PITIRCIK tarafından
  • 854 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Düğün Topuzu 01:00

Düğün Topuzu

2017 Yeni Topuz Modelleri..

Mehsem Ozsimsir - Çaresizim 06:21

Mehsem Ozsimsir - Çaresizim

Mehsem Ozsimsir - Çaresizim adlı vido kalibi ile seyredelim de.....

Ali Baba ve 7 Cüceler - Cem Yılmaz Hd Film 1:54:41

Ali Baba ve 7 Cüceler - Cem Yılmaz Hd Film

Film bahçe cüceleri satan, şenay cüccaciye’nin de ortağı olan, şenay ve i·lber’in, avrupa’da bir fuara katılmalarını ve burada başlarına gelen akıl almaz olayları konu alıyor. Zengin olma hayalleriyle sofya bahçecilik f..

  • Tv Series tarafından
  • 32.244 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Imagine Dragons - Believer 03:36

Imagine Dragons - Believer

Believer First things first I'ma say all the words inside my head I'm fired up and tired of the way that things have been, oh-ooh The way that things have been, oh-ooh Second thing second Don't you tell me what you thi..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.664 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Caner Yılmaz - Yağmur 04:13

Caner Yılmaz - Yağmur

Caner Yılmaz - Yağmur adlı video klibi ile seyredelim de.....

Sevimli Yaratıklar (Trolls) Hd İzle 1:32:27

Sevimli Yaratıklar (Trolls) Hd İzle

Çok sevimli yaratık olan troller kendi bildikleri dünyalarında mutlu bir şekilde yaşamaktadırlar. Troller filminin içinde bulunan müzikleri shrek animasyon filmini yapan yapımcılar yapmaktadır. Henüz tam olarak troller k..

Kısmetse Olur - Adnan ve Didem Nişanlanıyor Mu! 03:38

Kısmetse Olur - Adnan ve Didem Nişanlanıyor Mu!

Kısmetse Olur 9 Mart perşembe yeni bölümde, Adnan ve Didem için sürpriz hazırlanıyor. Adnan ise yapılan sürpriz karşısında duygularına hakim olamıyor!..

  • ANKA tarafından
  • 1.117 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yapay Zekayla Kanser Tanısı 01:05

Yapay Zekayla Kanser Tanısı

Kanser teşhisinde yeni bir dönem kapıda. Teknoloji şirketi Google, tümörleri yüzde 89 başarıyla tespit eden yapay zeka geliştirdi...

İstanbullu Gelin Kamera Arkası! 05:39

İstanbullu Gelin Kamera Arkası!

Ekranlara yeni merhaba diyen ve gerçek bir hayat hikayesinden yola çıkarak uyarlanan İstanbullu Gelin dizisi setinden çok özel görüntüler ve açıklamalar...

  • ANKA tarafından
  • 1.853 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Soner Sarıkabadayı - Açık Adres  04:45

Soner Sarıkabadayı - Açık Adres

Sorma bu ara şu halimi Bu acıların hepsi mi daimi Yazık oldu her iki tarafa da Şimdi sence daha iyi mi? Bir gün oldu iki gün oldu Ay oldu yıl oldu ümitlere. Unutmuyor gönlüm seni seviyor her gün her gece Yoruldu,..

Hande Yener - Seviyorsun 04:00

Hande Yener - Seviyorsun

İnsan bir kez kaybolunca Herşey karmaşık gelir ya Gözünün önünde dursa Onu bile zor görür ya Bir an önce vazgeçelim Küs kalan huzur bulamaz Yol yakınken dönmeyenler İflah olmaz Aşk asla yenilmez Böyle gelmez dize Artık..

Murat Bagi - Sol Yanım 04:13

Murat Bagi - Sol Yanım

Susar mı benim de yaşlanmış gönlüm abcsarkisozleri.com Ne yiğitler tanıdım, tek kurşun yetti Ne adamlar tanıdım, bir kula gitti Sevdi sandıklarım, yıkıp da gitti Neler neler gizli sandık şu ömrüm abcsarkisozleri.com Ne y..

Erkan Petekkaya'dan Cem Yılmaz'a Yaylım Ateşi! 03:53

Erkan Petekkaya'dan Cem Yılmaz'a Yaylım Ateşi!

Cem Yılmaz iyi film yapamaz diyerek yeni bir tartışma başlatan Erkan Petekkaya'nın çarpıcı açıklamalarına ilişkin gellişmeleri ekranlara taşıyacağız.İyi seyirler dilerim...

  • ANKA tarafından
  • 1.146 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çılgın Bir Bekarlığa Veda Partisine Hazır Olun: Scarlett Johansson'lı Rough Night'tan Fragman Geldi! 02:12

Çılgın Bir Bekarlığa Veda Partisine Hazır Olun: Scarlett Johansson'lı

30 Haziran 2017'de sinemalarda olacak Kızlar Gecesi filminin Türkçe altyazılı fragmanı. Bir yetişkin komedisi olan “Kızlar Gecesi/Rough Night” filminde kolej yıllarından arkadaş olan beş kadın, (Scarlett Johansson, Kate..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.779 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erkan Güleryüz - Şira Yıldızı 04:12

Erkan Güleryüz - Şira Yıldızı

ŞİRA YILDIZI Sarılmak istedim Koklayıp uyumak istedim sadece Vanilya kokulu saçından Dokunmak istedim Yüzüne tenine elimin sıcağı karışsın İstedim sadece Kaybolmak istedim sonsuzluğunda Issız adalarda yok olmak istedim..

Erkan Güleryüz - Nezaket (Official Video) 04:45

Erkan Güleryüz - Nezaket (Official Video)

NEZAKET Orta Yaşlar Yakın Artık Belirdi Tek Tük Beyazlar Ne Çok Zaman Harcamışız Meğer Şimdi Ne Koparırsam Kâr Dünya İşleri Beklesin Dinlensin Biraz Telaşlar Kaçırmadan Trenleri Küsüp Bizi Terk Etmeden Aşklar Dost G..

Erkan Güleryüz - Yegane 04:34

Erkan Güleryüz - Yegane

YEGANE Akşam Olunca İnceden Bastırır Sancı Bitirdi Beni Bu Hesaplaşma Herkes Yalancı Tam Ortasında Rüyaların Uyandırır Bir His Azaldı Git Gide Uykularım Her Gece Nöbetçiyiz Ah Etmem Gönül Koymam Tabiatıma Uymaz Peki..

Sörf Tahtasıyla Spor Yapmak 00:58

Sörf Tahtasıyla Spor Yapmak

Yeni Bi Spor Aleti Sörf'cüler Cok Begenicek :)..

Netenyahu Moskova'da Putin ile görüştü 00:59

Netenyahu Moskova'da Putin ile görüştü

İsrail Başbakanı Benyamin Netenyahu, Moskova'da, Suriye krizinin çözümünde kilit rol oynayan Rusya lideri Vladimir Putin ile bir araya geldi. Netenyahu, Putin'e Suriye krizinde İran'ın rolü ve Hizbullah'ın bölgede gider..

Adı Efsane 7. Bölüm Fragmanı - 2 00:52

Adı Efsane 7. Bölüm Fragmanı - 2

Seyfi'nin alacaklıları Hakan'ların mekanındaki boğuşma sırasında Melis'i vururlar! Melis, hastanede ölümle pençeleşirken, Tarık emanet ettiği Hakan'ı suçlamaktadır! Seçil'in eline ise büyük bir koz geçmiştir! Mahalleye b..

  • PITIRCIK tarafından
  • 957 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gelinlik Modellerinin 100 Yıllık Değişimi 02:54

Gelinlik Modellerinin 100 Yıllık Değişimi

100 yıllık moda serisinin erkek ve kadın giyim değişimlerinin videolarını yayınlamıştık. Bu 3 dakikalık videoda ise, 1915'ten günümüze gelinlik modellerinin değişimini konu aldı...

Erkan Güleryüz - Esmer 03:27

Erkan Güleryüz - Esmer

ESMER Hangi Ara Düşürmüşüm Eyvah Bir Baktım Deli Kanım Yerde Ardından Bakıp Çekerken Ahh Bir Yılan Zehrindeymiş Deva Derde Akşam İndi Gözlerime Dağ Rüzgarları Gibi Esmer Kekik Kokulu Siyah Perçemine Sürdüm Yüzümü Gülü..

Erkan Güleryüz - Aşk Dansı 05:33

Erkan Güleryüz - Aşk Dansı

AŞK DANSI Eser Bir Yel Saçlarına Vurur Tarifi İmkânsızım Savrulur Bir O Yana Bir Bu Yana Gün Ağarırken Baygın Uyur Açılmış Dar Geliyor Düğmeler Süzülür Boynundan İnce Bir Ter Öpüşmekten Perişan O Dudaklarda Mor Men..

Rag'n'Bone Man - Human 03:17

Rag'n'Bone Man - Human

Şarkı Sözleri [Verse 1] : Bm Maybe I'm foolish, maybe I'm blind Bm Thinking I can see through this and see what's behind Bm Got no way to prove it so maybe I'm [Chorus] : G Em But I'm only human after all, I'm only hum..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.325 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstanbul'da helikopter düştü 5 ölü 00:44

İstanbul'da helikopter düştü 5 ölü

İstanbul Büyükçekmece'de bir helikopter düştü. İstanbul Valisi Vasip Şahin kazada 5 kişinin hayatını kaybettiğini belirtti. Eczacıbaşı'na ait helikopter üst düzey yöneticileri taşıyordu...

Hayvanlara Ninni Söylemek 01:19

Hayvanlara Ninni Söylemek

Bir ninni söyle anne Uyumak ne zor sensiz Geceler emanet sessiz Şefkatsiz kollarda Uzat bana elini anne Duramam ayakta sensiz Hayat zor eller tekinsiz Kirlenmiş yalanlarla Belki gözyaşı yoktur Gittiğim yerde ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.123 görüntüleme
  • 8 yıl önce
SON DAKİKA Mersinde canlı yayında intihar girişimi 00:36

SON DAKİKA Mersinde canlı yayında intihar girişimi

Mersinde bir genç piskolojik sorunları olduğundan dolayı binanın tepesine çıkarak canlı yayında intihar girişiminde bulundu. Yetkililerin cabası sayesinde genç intihardan vazgeçerek kurtarıldı..

Kısmetse Olur - Didem ve Farima Arasında Yemek Kavgası! 02:40

Kısmetse Olur - Didem ve Farima Arasında Yemek Kavgası!

Kısmetse Olur 10 Mart 2017'de yayınlanan yeni bölümde, Farima'nın İran yemekleri için eve aşçı getirmesi olay oldu. Farima'nın kendini övüp de başkasına yemek yaptırması üzerine Didem verdi veriştirdi!..

  • ANKA tarafından
  • 1.155 görüntüleme
  • 8 yıl önce