#Yarışlardaki yeni

Kısmetse Olur 385. Bölüm Fragmanı 00:55

Kısmetse Olur 385. Bölüm Fragmanı

Kısmetse Olur 17 Mart Cuma 385.Yeni Bölüm Fragmanında Aycan'dan şok sözler!..

  • ANKA tarafından
  • 866 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ABD Senatosu Trump'ın Dinlendiği İddialarını Reddetti 00:51

ABD Senatosu Trump'ın Dinlendiği İddialarını Reddetti

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Senatosu Başkan Donald Trump'ın, selefi Barack Obama'nın kendisini dinlettiği yönündeki iddialarını reddetti. Amerikan Senatosu İstihbarat Kurulu Başkanı Cumhuriyetçi senatör Richard Bur..

Beşiktaşlılar'dan Demba Ba'ya m 02:18

Beşiktaşlılar'dan Demba Ba'ya m

Beşiktaşlı Taraftarlar, Siyah-Beyazlı Takıma Yeniden Dönen Demba Ba'ya Yeni bir Şarkı Yaptı...

01:10

"Kuzey Kore'ye Karşı Stratejik Sabrımız Sona Erdi"

Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanı Rex Tillerson Asya gezisi kapsamında, Japonya'nın ardından Güney Kore'ye geçti. Cumhurbaşkanlığı koltuğunda vekaleten oturan Güney Kore Başbakanı Hwang Kyo-ahn ile bir araya..

Kısmetse Olur - Aycan'dan Zehir Zemberek Sözler! 03:46

Kısmetse Olur - Aycan'dan Zehir Zemberek Sözler!

Kısmetse Olur 17 Mart Cuma yayınlanan yeni bölümde; Aycan, öfke ile öyle sözler söyledi ki.....

  • ANKA tarafından
  • 772 görüntüleme
  • 8 yıl önce
01:30

"Hollanda Seçimleri Popülizm Dalgasına 'hayır' dedi"

Hollanda'da yapılan seçimleri iktidardaki Başbakan Mark Rutte'nin kazanması AB yanlısı kesimleri rahatlattı. Kamuoyu anketlerinde İslam karşıtı partinin gerisinde görünen Rutte'nin Özgürlük ve Demokrasi için Halk Parti..

Kısmetse Olurda Arca'dan Şok Eden Tuğçe Açıklaması! 01:12

Kısmetse Olurda Arca'dan Şok Eden Tuğçe Açıklaması!

Kısmetse Olur 17 Mart Cuma yayınlanan yeni bölümde, eski damat adaylarından Arca eve Tuğçe hakkında önemli açıklamalar yaptığı bir video gönderdi! Akın'ın suçlamaları karşısında deliye dönen Tuğçe ise evi terk etti...

  • ANKA tarafından
  • 1.140 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Abidinin Ablası Canlı Yayında - Esra Erolda 17 Mart 2017 01:38

Abidinin Ablası Canlı Yayında - Esra Erolda 17 Mart 2017

Bugüne kadar yüzlerce mutlu yuvanın kurulmasına vesile olan ve 9 sezondur ekranlarda yerini alan Esra Erol, gelin ve damat adaylarıyla bu programda buluşuyor. İyi seyirler dilerim...

  • ANKA tarafından
  • 778 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Suat Metin - Çanakkale Türküsü 04:12

Suat Metin - Çanakkale Türküsü

Çanakkale içinde vurdular beni Ölmeden mezara koydular beni Of gençliğime eyvah Çanakkale içinde aynalı çarşı Ana ben gidiyom düşmana karşı Of gençliğim eyvah Çanakkale içinde bir uzun selvi Kimimiz nişanlı kimimiz ev..

Agit - Ah Babam 04:05

Agit - Ah Babam

Alnında dağ ateşi Yüreğinde sızı İsyan olup gittin Ah babam ah Ah babam ah (2) Sensiz kalmışam Ah babam ah _ Gökyüzü kandan Toprak çamurdan Sattığım dünyasında Ah babam ah Ah babam ah (2) Sensiz kalmışam Ah babam ah..

 Las Palmas Villarreal 1-0 Maç Özeti 2017 00:57

Las Palmas Villarreal 1-0 Maç Özeti 2017

İspanya Primera Liginin 28. Haftasında Oynanan Las Palmas – Villarreal maçında; Ev sahibi Las Palmas konuk ettiği Villarreal karşısında ilk yarısını 1-0 önde kapattıgı maçın ikinci yarısında da skoru korumasını bildi, za..

Arka Sokaklar  434 . Bölüm Fragmaı 00:49

Arka Sokaklar 434 . Bölüm Fragmaı

(Mesut Vurulup Hüsnü Kalp Krizi Geçiriyor..

İçimdeki Fırtına 6 . Bölüm Fragman 00:49

İçimdeki Fırtına 6 . Bölüm Fragman

Hesaplaşma Günü İçin Geri Sayım Başladı! Ezgi, kardeşi Deniz ile evlenmek üzere olan Emre’ye uzun süredir aşıktır. Sadece Emre’yi kardeşinin elinden almak için yaptığı plan hiç beklenmedik olayların birbiri ardına gelmes..

Ichabod And Diana Find Banneker's Hidden Treasure - Season 4 Ep. 11 01:49

Ichabod And Diana Find Banneker's Hidden Treasure - Season 4 Ep. 11

Banneker'in gizli hazinesini ararken Ichabod ve Diana'ya saldırı düzenlenir...

Jobe Delivers Good News To Dreyfuss - Season 4 Ep. 11 01:19

Jobe Delivers Good News To Dreyfuss - Season 4 Ep. 11

Jobe Delivers Good News To Dreyfuss - Season 4 Ep. 11 HD..

İbi 22.Bölüm İzle 12:59

İbi 22.Bölüm İzle

İbi ve arkadaşlarının bu seferki durakları Guma Köyü’dür. Bu köyde yaşayan minik Gono’lar, Dodo’nun anahtarı yakalamak istemesi sebebiyle baya zorluk yaşarlar. İbi ve Tosi Gono’lara yardım ederek yeni dostlar kazanırla..

Berk Gürman & Öykü Gürman - Şaka Yaptım 04:13

Berk Gürman & Öykü Gürman - Şaka Yaptım

Ayrılmalıyız senle ikimiz Mutlu olamayız biz Hasret ikimizi kavursa bile Unutmalıyız bu sevgimizi Unutmalıyız biz Gözümüzde yaş kalmasa bile Söyleme söyleme Dayanmaz yüreğim söyleme Dur isteme dur Ayrılık ölüm gibi i..

Pitbull - Dedicated Ft. R. Kelly, Austin Mahone 03:58

Pitbull - Dedicated Ft. R. Kelly, Austin Mahone

Pitbull - Dedicated Ft. R. Kelly, Austin Mahone Şarkı Sözleri Albüm: Climate Change [R Kelly (Austin Mahone):] I wanna take love out, I wanna buy love drinks (I want to have a good time, I wanna show love things) I wan..

Pitbull - Feat. Kiesza - We Are Strong 03:38

Pitbull - Feat. Kiesza - We Are Strong

Pitbull - Feat. Kiesza - We Are Strong Şarkı Sözleri [Intro: Pitbull & Kiesza] Mr. Worldwide, I just want to welcome everybody to my life It's heaven on earth, but it's one hell of a ride Let's show everybody why love is..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.113 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İbi 26.Bölüm İzle 12:59

İbi 26.Bölüm İzle

İbi ve arkadaşları 13. anahtarı bulmak için Bulut Şehri Gökada’ya gelirler. Burada Dodo’nun gerçek hikayesini öğrenirler. Öğrendikleri karşısında herkes oldukça şaşkına döner. Artık kahramanlarımızı yeni maceralar bekl..

Pitbull - Educate Ya Ft. Jason Derulo 03:35

Pitbull - Educate Ya Ft. Jason Derulo

Pitbull - Educate Ya Ft. Jason Derulo Şarkı Sözleri [Intro: Pitbull] She sexy, fine, sophisticated and you know she rolling with me It's B–O-N, Armando Bon, but if you act right I'll give you the D [Chorus: Jason Derulo..

Theory Of A Deadman - Cold Water 03:03

Theory Of A Deadman - Cold Water

Şarkı Sözleri [Verse 1] Everybody gets sad sometimes, you know What else can we do when we're feeling low? So take a deep breath and let it go You shouldn't be drowning on your own [Pre-Chorus] And if you feel you're si..

Aşk Yalanmış Sevda Yalan  Nesrin Kopuz 04:10

Aşk Yalanmış Sevda Yalan Nesrin Kopuz

Nasıl da aldanıp sevmişim seni Nasıl da ömrümü vermişim sana Aşk yalanmış sevda yalan Keder oldu bana kalan Bir masalmış bu yaşanan Yalanmış yalan Yalanmış bakışın gözler yalanmış Yalanmış gülüşün sözler yalanmış Aşk ..

Nesrin Kopuz - Oy Oy SevduğumNesrin Kopuz 02:39

Nesrin Kopuz - Oy Oy SevduğumNesrin Kopuz

Ayağunda çorabun biri yün biri pamuk biri yün biri pamuk Oy oy sevduğum oy oy Ben sana gönül vermem sen unutursun çabuk sen unutursun çabuk Oy oy sevduğum oy oy Başundaki çemberi ne güzel bağlamışsun ne güzel bağlamışsun..

Darmaduman - Nesrin Kopuz 01:28

Darmaduman - Nesrin Kopuz

Güneşim doğ bana bu gece, bura darmaduman. Ne bıraktığın yerdeyim bak, ne de başka bir hal kaldı bende. ‘Unutmaya çalış!’ deme bana, sen unut o zaman. Ki bıraktığın hayal değil, nefesin kaldı bende. Ya gel herşeyim ol, ..

Nassif Zeytoun - Oummi 03:50

Nassif Zeytoun - Oummi

Adda W Edoud Bu gözyaşı gözlerinden çıkarın, çıkarın! Ve seni bir dahaki sefere ağlama, söyle bana ne ediyorsa Ne için olursa olsun... Tüm zor zamanlar, mevcut... Bu ve daha da başa çıkabilirim! Ve senin için seni çok..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.062 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nesrin Kopuz - Gel Dedim Sana Gelmedin 03:40

Nesrin Kopuz - Gel Dedim Sana Gelmedin

Başka bir sehirle başka bir hayatla Unutur muyum sandın? Sesim kulağında kokumsa burnunda Unutamazsın Ayrılık olur derdi de unutulur Gönül yalanla avutulur Bir ses duyarsın hani dersin sevgilim mi ki Daha çok ozlersin b..

Allahum Al Canumi - Nesrin Kopuz 02:53

Allahum Al Canumi - Nesrin Kopuz

kafamı vuracağımda duvarlara taşlara bir vefasız yüzünden oy yazık akan yaşlara X2 Allahım al canımı da ben onsuz yaşayamam hergece bölünüyor uykularım sancıyla X2 sabahtan kaltım baktımda güneşin önü bulut seni sana bır..

Nesrin Kopuz - Vazgeçtim 03:09

Nesrin Kopuz - Vazgeçtim

Göz göze konuşmayi Özledim kavuşmayi Yüreğum alışmayi da Oyyy Yar ben sana ne ettum Bir ömür seni seçtum Gözlerun aydun olsun Şimdi senden vazgeçtum Hasret geldi gitmeyi Derdim çoktur bitmeyi Daha gücüm yetmeyi da Oyyy..

Nesrin Kopuz - Bulutlara Esir Olduk 02:41

Nesrin Kopuz - Bulutlara Esir Olduk

Yine yaz bitti Biz göremeden güneşi Bulutlara esir olduk Kararıp gitti, yıllarım bilemeden neşeyi, Büyük sandıklara koyduk Gelen olmadı yerine... Kimse sormadı yüreğinde bu koca boşluk niye? Ah.. inen olmadı daha derine ..