#Yarışlardaki yeni

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik 09:04

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik

Ekonomi ve politika dünyasının etkin isimleri Dünya Ekonomi Forumu için bir kez daha Davos’ta toplandı. Zirvede 2017 beklentileri tartışıldı Zirveyi euronews izleyicileri için izleyen İsabelle Kumar ve Sarah Chappell je..

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde 02:08

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, İŞKUR'un bu yıl 1,5 milyon insanın iş bulmasına yol açacak yeni bir teşvik paketi hazırladığını belirterek Türkiye’de işsizlikte en önemli soru..

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz 05:13

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceği

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Darbe gerçekleşseydi şu anda bizim mezarlarımızı ziyaret eden bile olmayacak, belki mezarlarımız bile belli olmayac..

Yıldırım- Milli İradeyi Tanımazsanız Millet De Sizi Tanımaz 07:00

Yıldırım- Milli İradeyi Tanımazsanız Millet De Sizi Tanımaz

Başbakan Binali Yıldırım, HDP'nin Meclis faaliyetlerine katılmama kararının millete saygısızlık olduğunu belirterek, Siz milli iradeyi tanımazsanız millet de sizi tanımaz. Yol yakınken bu yanlıştan dönün dedi Baybur..

Kötü Çocuk - Saklı Cennet (20 Ocak'ta Sinemalarda) 02:24

Kötü Çocuk - Saklı Cennet (20 Ocak'ta Sinemalarda)

Kötü Çocuk kamera arkası ve film görüntülerinden oluşan Saklı Cennet klibi yayında! Başrollerini Tolga Sarıtaş ve Afra Saraçoğlu'nun paylaştığı Kötü Çocuk 20 Ocak'ta sadece sinemalarda! Kayla, daha doğumhanedeyken b..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.742 görüntüleme
  • 8 yıl önce
AP'de Devir Teslim 01:15

AP'de Devir Teslim

Avrupa Parlamentosu’nun (AP) yeni başkanı Antonio Tajani, Strazburg’da düzenlenen törenle görevi Martin Schulz’dan devraldı. Avrupa Halk Partili Tajani, dördüncü tura kalan oylamada 282 oy alan rakibi Gianni Pittella’ya..

Maceracı _ Samsun 1:05:44

Maceracı _ Samsun

Türkiye’yi karış karış gezmeye devam eden Maceracı, bu hafta Samsun’u ziyaret ediyor. Tarihimizde oldukça önemli bir yere sahip olan bu kenti karış karış gezen Maceracı ve ekibi, oldukça renkli görüntüleri ekrana getiriy..

Diriliş Ertuğrul 76.Bölüm Fragmanı (8 Şubat Çarşamba) 00:32

Diriliş Ertuğrul 76.Bölüm Fragmanı (8 Şubat Çarşamba)

Diriliş Ertuğrul Moğollarla zorlu bir mücadele veren Ertuğrul Bey, kutlu davasının peşinden gidebilmek için kardeşlerinden ayrılmak zorunda kalmıştı. Ertuğrul Bey’e inanan Kayılar, bu ayrılığın ardından yollara düştüle..

  • PITIRCIK tarafından
  • 736 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yıldırım ,  Artık Hiçbir Vesayetçi Güç Ülkeyi Geriye Götüremeyecek 08:23

Yıldırım , Artık Hiçbir Vesayetçi Güç Ülkeyi Geriye Götüremeyecek

Başbakan Binali Yıldırım, Anayasa değişikliğiyle birlikte artık hiçbir vesayetçi gücün ülkeyi geriye götüremeyeceğini söyledi. Antalya'da, Büyükşehir Belediyesi ve kamu kurumları tarafından yapımı tamamlanan toplam mal..

Erdogan 'Sosyal Medyanın Kültürümüzü Yiyip Bitirmesine Göz Yumamayız 02:24

Erdogan 'Sosyal Medyanın Kültürümüzü Yiyip Bitirmesine Göz Yumamayız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Televizyonun, internetin, sosyal medyanın kültürümüzü yiyip bitirmesine göz yumamayız. Tam tersini bu imkanları kendi kültürümüze yeni kuşaklara aktarma konusunda etkin yolları bulmal..

Ölene Kadar  11. Bölüm  Fragman 00:52

Ölene Kadar 11. Bölüm Fragman

Milliyet.com.tr » Gündem » Haber » Ölene Kadar son bölümde neler yaşandı? (Ölene Kadar 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!)23.03.2017 - 09:37 | Son Güncelleme: 24.03.2017-7:56 Ölene Kadar son bölümde neler yaşandı? (Ölen..

Rafet El Roman - Yollar 03:51

Rafet El Roman - Yollar

Rafet El Roman - Yollar dinle Her hüsranla biten hikayenin ardından, Sayfayı çevirince başlanmazmış sil baştan! Sandım ki artık herşey geride kaldı Temiz bir sayfa, yeni bir şans artık hep aydınlık Her hüsranla biten h..

  • Candy tarafından
  • 1.004 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 92.Bölüm İzle 2:20:53

Diriliş Ertuğrul 92.Bölüm İzle

Moğollarla zorlu bir mücadele veren Ertuğrul Bey, kutlu davasının peşinden gidebilmek için kardeşlerinden ayrılmak zorunda kalmıştı. Ertuğrul Bey’e inanan Kayılar, bu ayrılığın ardından yollara düştüler. Çetin geçen koşu..

Diriliş Ertuğrul 90.Bölüm Fragmanı 00:35

Diriliş Ertuğrul 90.Bölüm Fragmanı

Diriliş Ertuğrul 90. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?31.05.2017 - 12:36 | Son Güncelleme: 31.05.2017-23:19 Diriliş Ertuğrul 90. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Diriliş Ertuğrul dizisi 89. bölüm ile ekrana geldi. Zen..

Horizon Zero Dawn The Frozen Wilds Meet The Scorcher Trailer PS4 02:16

Horizon Zero Dawn The Frozen Wilds Meet The Scorcher Trailer PS4

Pre-order to get an exclusive Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds avatar. PS Plus Members get 25% discounted price. Beyond the northern mountains, the borderlands of the Banuk tribe challenge all who dare enter to ..

  • BETA tarafından
  • 612 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Horizon Zero Dawn The Frozen Wilds  Accolades Trailer PS4 01:25

Horizon Zero Dawn The Frozen Wilds Accolades Trailer PS4

Beyond the northern mountains, the borderlands of the Banuk tribe challenge all who dare enter to survive the extremes. But now this frozen wilderness harbors a new threat, including the new machine the Scorcher, a fast ..

  • BETA tarafından
  • 691 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The Surge A Walk In The Park Teaser Trailer PS4 00:54

The Surge A Walk In The Park Teaser Trailer PS4

Hardcore action RPG The Surge is about to receive brand new content with a major new expansion! A Walk in the Park is coming December 5 to PlayStation®4. Watch today’s Teaser Trailer to get a first glimpse of the amuseme..

  • BETA tarafından
  • 1.100 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İGA, 3. Havalimanını Animasyon Filmi ile Anlattı 05:19

İGA, 3. Havalimanını Animasyon Filmi ile Anlattı

İstanbul Yeni Havalimanı: Hayallerin Gerçeğe Dönüştüğü Yer. 2018 İçin Uçuşa Hazırız! İstanbul Yeni Havalimanı’nın, kullanım alanlarından yolcu deneyimine kadar sunduğu tüm hizmetlerin tamamı, hazırlanan 3D animasyon vide..

Kötü Çocuk - Baş Belası 10:03

Kötü Çocuk - Baş Belası

Kayla, daha doğumhanedeyken babası tarafından terk edilir ve koca dünyada annesiyle bir başına kalır. Hem babasız olma gerçeği, hem de her gün annesinin hayat mücadelesinde karşılaştığı zorluklarla yüzleşmek Kayla'yı güç..

Kötü Çocuk - Okulun İlk Günü 11:44

Kötü Çocuk - Okulun İlk Günü

Kötü Çocuk - Okulun İlk Günü Kayla, daha doğumhanedeyken babası tarafından terk edilir ve koca dünyada annesiyle bir başına kalır. Hem babasız olma gerçeği, hem de her gün annesinin hayat mücadelesinde karşılaştığı zorl..

Kötü Çocuk - Romantik Sahneler 11:12

Kötü Çocuk - Romantik Sahneler

Kayla, daha doğumhanedeyken babası tarafından terk edilir ve koca dünyada annesiyle bir başına kalır. Hem babasız olma gerçeği, hem de her gün annesinin hayat mücadelesinde karşılaştığı zorluklarla yüzleşmek Kayla'yı güç..

Kötü Çocuk - Sen Beni Kullanamazsın 10:03

Kötü Çocuk - Sen Beni Kullanamazsın

Kayla, daha doğumhanedeyken babası tarafından terk edilir ve koca dünyada annesiyle bir başına kalır. Hem babasız olma gerçeği, hem de her gün annesinin hayat mücadelesinde karşılaştığı zorluklarla yüzleşmek Kayla'yı güç..

Kötü Çocuk - Sen Benim Kızımsın 10:03

Kötü Çocuk - Sen Benim Kızımsın

Kayla, daha doğumhanedeyken babası tarafından terk edilir ve koca dünyada annesiyle bir başına kalır. Hem babasız olma gerçeği, hem de her gün annesinin hayat mücadelesinde karşılaştığı zorluklarla yüzleşmek Kayla'yı güç..

Döşeme Altından Eline Saplanan Falçatayla Neye Uğradığını Şaşırdı 06:15

Döşeme Altından Eline Saplanan Falçatayla Neye Uğradığını Şaşırdı

Manisa’da eşine aldığı sıfır otomobilin şoför koltuğundaki tozu silmek isterken döşeme altından eline saplanan 7 santimetrelik falçatayla hayatının şokunu yaşayan adam, otomobil firması hakkında suç duyurusunda bulundu. ..

Hayalperest - Makale | Official Music Audio - #makale #türkçerap 04:25

Hayalperest - Makale | Official Music Audio - #makale #türkçerap

Makale Yeni şarkı yayında ! Tüm Dijital Platformlarda Çok Yakında ! Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için b..

Hayalperest - Göçüp Gitmek Kapı da | Official Music Audio - #göçüpgitmekkapıda #kemalsunal Tribute 04:36

Hayalperest - Göçüp Gitmek Kapı da | Official Music Audio - #göçüpgitm

Kemal Sunal Tribute Rap Versiyon Yeni Şarkı Yayında Hayalperest 2021 Göçüp Gitmek Kapıda İyi Dinlemeler Dijital platformlardan dinlemek için tıkla: https://lnkfi.re/C4eeE4h2 Duyuruları paylaşımları burdan takip edeb..

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek 05:43

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek MHP lideri Bahçeli, Cumhuriyet Gazetesinin bazı yönetici ve yazarlarının gözaltına alındığı soruşturmaya destek verdi. Bahçeli: Adında Cumhuriyet olup da, Cumhur..

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor 02:21

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıy

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan kurtulmuş Bakanlar Kurulu sonrası yaptığı açıklamada 'Düzenlemeler tecavüz suçlarını kapsamıyor, kaps..

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. 03:06

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. Başbakan Binali Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da konuştu. İnternet güvenliğini..