#Yarışlardaki yeni

Japonya'da Son Moda Terapi_ Yetişkin Kundaklama 00:51

Japonya'da Son Moda Terapi_ Yetişkin Kundaklama

Japonya’da son moda terapi: Yetişkin kundaklama Yeni doğan bebeği kundaklama geleneği artık Japonya’da yetişkinler arasında da yaygın. Otonamaki adı verilen teknikle özellikle doğum sonrası kadınların başlıca şikayeti o..

Bodrum Masalı 22. Bölüm Fragmanı - 2 00:53

Bodrum Masalı 22. Bölüm Fragmanı - 2

Bodrum Masalı yeni bölümünde Bora'nın gizemi merak uyandırıyor! Faryalı her şeyi bırakıp, gitmek zorunda mı kalacak?..

  • PITIRCIK tarafından
  • 568 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Avrupa Toplulugu ’Terör’ Diyemedi! 03:44

Avrupa Toplulugu ’Terör’ Diyemedi!

İstanbul’daki terör saldırısına tüm dünyadan tepki geldi. Ancak Avrupa Birliği yeni bir skandala imza attı. NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, İstanbul’daki terör saldırısını kınadı. Stoltenberg, İstanbul’daki terör..

Davetsiz Misafir _ Ankara 'Kızılcahamam' HD 1:04:11

Davetsiz Misafir _ Ankara 'Kızılcahamam' HD

Turgay Başyayla, bu hafta başkent Ankara’nın en özel ilçelerinden Kızılcahamam’a konuk oluyor. Ankara’da neler yenir diye merak edenlere özel lezzetler sunan Başyayla, Kızılcahamam’ın ormanlarında kasap köfte, beşi bir y..

Maceracı _ Tekirdağ 1:04:51

Maceracı _ Tekirdağ

Maceracı bu hafta Trakya’nın rengarenk kenti Tekirdağ’ı ekrana taşıyor. İlk olarak müthiş bir lezzet olan Tekirdağ köftesinin tüm yapım aşamalarını ekrana getiren Murat Yeni, ardından Burma Sucuğu'nun yapılışını izleyenl..

Maceracı _ Bolu 1:11:13

Maceracı _ Bolu

Maceracı bu hafta usta aşçıları ile namı sınırları aşan, lezzet erbaplarının memleketi Bolu’nun doğal güzelliklerini ve enfes yemeklerini izleyenlere sunuyor. Yolculuğuna Sünnet Gölü’nde başlayan Murat Yeni, bir başka ta..

Facebook Sahte Haberleri İşaretleyecek 00:40

Facebook Sahte Haberleri İşaretleyecek

Dünyanın en yaygın sosyal medya sitesi Facebook, başlatacağı yeni bir uygulamayla kullanıcılarının paylaştığı doğru olmayan haberlerin platform üzerinde yayılmasıyla daha etkin mücadele edeceğini açıkladı. Geçtiğimiz ay..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon’da Konuştu 01:47

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon’da Konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Devleti Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile yarın Trabzon’da yapacağı Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite İkinci Toplantısı'na katılmak ve yapımı tamamlanan Akyazı Spor Komp..

GAVUR HACI 06:21

GAVUR HACI

GAVUR HACI Düet sizlerle kemanı,cümbüşü,tefi toplasan bin lira etmez...amma velakin milyonları,milyarları döksen bu sanat'a sahip olunmaz.. sözleri Kaşlarını eğdirirsin Birbirine değdirirsin Güzelliğin yoktur ama Sen ke..

  • PengoTV tarafından
  • 1.012 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çok Şık Perde Modelleri 04:01

Çok Şık Perde Modelleri

Evlenenler ve evini yenilemek isteyenler için birbirinden şık ve ilgi çeken yeni sezon perde modellerini videomuzda izleyebilirsiniz.Bizi izlediğiniziçin teşekkürler,iyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 828 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maceracı _ Kocaeli 1:04:36

Maceracı _ Kocaeli

Türkiye’yi karış karış gezmeye devam eden Maceracı, bu haftaki macerasına İzmit’te devam ediyor. İzmit’in doğa güzelliklerini eğlenceli görüntülerle ekrana taşıyan Murat Yeni ve ekibi, maceralarına bir yenisini daha ekli..

Adnan Oktar, Yabancı Kedicikten Aldığı Cevapla Kendinden Geçti.!! 01:07

Adnan Oktar, Yabancı Kedicikten Aldığı Cevapla Kendinden Geçti.!!

Adnan Oktar ekibine yeni katılan yabancı kediciğin sizde çok yakışıklısınız sözüyle kendinden geçti.Detaylar haberimizde,iyi seyirler:))..

  • ANKA tarafından
  • 1.663 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adamlar Yapmış Düzenlemeyi!!!Bizim Oğlanın Rahatına Bak 01:47

Adamlar Yapmış Düzenlemeyi!!!Bizim Oğlanın Rahatına Bak

Son günlerde çok öne çıkan Çağatay Akman parçasına çok eğlenceli yeni bir versiyon getrmiş yurdum insanı.Adamlar gerçekten yapmış bize ellerine sağlık demek düşer.....

  • ANKA tarafından
  • 1.161 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kanada'nın Gurur Kaynagı''Canadarm 2 Uzay Mekiği'' 08:33

Kanada'nın Gurur Kaynagı''Canadarm 2 Uzay Mekiği''

Robotlar uzay araştırmalarının bir vazgeçilmezi… Bu aygıtlar yörüngede çalışmayı mümkün hale getiriyor. Birlikte çalışması en karmaşık aygıtlardan biri de Uluslararası Uzay İstasyonu’ndaki Canadarm 2 robotu… Bu robotlar..

Makam kapısız başkan 03:24

Makam kapısız başkan

Samsun’da Canik Belediye Başkanı Osman Genç’in makam kapısının bulunmaması görenleri şaşırtıyor. Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 28 Mart 2004 yerel seçimi sonrasında görevi devralınca makam kapısını söktürdü. 3 döne..

Manga - Dunyanin Sonuna Dogmusum 04:17

Manga - Dunyanin Sonuna Dogmusum

Naber bak, bende dert yok tasa yok Mutluyum artık beynim yok Dikmişim ekrana gözlerimi Başka da bir ihtiyacım yok Kişisel neyim kaldı ki bir iletim olsun Tıklana tıklana her şeyim ortada Atın ölümü arpadan olsun ..

Diriliş -Ertuğrul- 77.Bölüm Fragmanı 00:33

Diriliş -Ertuğrul- 77.Bölüm Fragmanı

Türkiye'nin en çok izlenen filminin yeni fragmanı buyrun sizlerle....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.010 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cesur ve Güzel 14. Bölüm Fragman 00:31

Cesur ve Güzel 14. Bölüm Fragman

Bir gün “Cesur” adında yakışıklı ve gizemli bir adam, sakin ve huzurlu bir kasaba olarak bilinen “Korludağ” ın ortasına bomba gibi düşer. Daha ilk adımını attığında karşısına güzeller güzeli “Sühan” çıkar. Bu sıradışı ka..

  • PITIRCIK tarafından
  • 666 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Milli Şair Mehmet Akif Ersoy Kabri Başında Anıldı 04:32

Milli Şair Mehmet Akif Ersoy Kabri Başında Anıldı

Milli Şair Mehmet Akif Ersoy, vefatının 80'inci yıldönümünde Edirnekapı Mezarlığı’ndaki kabri başında dualarla anıldı. Usta şairin torunu Selma Argon da törene katılıp dedesine dua etti. İstiklal Marşı’nın yazarı Mill..

The Goldbergs 4. Sezon 11. Bölüm Fragmanı 00:15

The Goldbergs 4. Sezon 11. Bölüm Fragmanı

The Goldbergs 4. Sezon 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı.Yeni bölüm adı: O Captain! My Captain! Yeni bölüm:2 Ocak Pazartesi 2017 The Goldbergs Dizi Özeti: 80'leri kendine fon yapan dizi, 3 çocuk ve bir dededen oluşan bir..

  • Cowboy tarafından
  • 553 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Diyarbakır Çınar'da Emniyete Saldırı 00:35

Diyarbakır Çınar'da Emniyete Saldırı

Diyarbakır'ın Çınar İlçe Emniyet Müdürlüğüne bir grup terörist tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlenmesinin ardından çıkan çatışma sona erdi. Hava destekli operasyonun devam ettiği ilçeye, ço..

Otomobiliyle, Yanan Aracın Önünü Keserek 4 Kişilik Aileyi Kurtardı 00:32

Otomobiliyle, Yanan Aracın Önünü Keserek 4 Kişilik Aileyi Kurtardı

Kocaeli’de içinde 4 kişilik ailenin bulunduğu bir otomobil seyir halindeyken yanmaya başladı. Yangının farkında olmayan aile, başka bir sürücünün aracını, yanan otomobilin önüne kırmasıyla ölümden döndü. Olay, İzmit 28 ..

İvana Sert'ten Bebek Yüzlü Erkek Hiç Sevmem Açıklması!! 01:25

İvana Sert'ten Bebek Yüzlü Erkek Hiç Sevmem Açıklması!!

Yeni sevgilisiyle mutlluluk pozları veren İvana Sert kendisinin gözünden ideal erkek nasıl olmalı anlattı.bakalım neler söylemiş....

  • ANKA tarafından
  • 1.222 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Saddam'ın İdamından 10 Yıl Sonra Irak'ta Kaos Ve Çatışmalar Sürüyor 02:55

Saddam'ın İdamından 10 Yıl Sonra Irak'ta Kaos Ve Çatışmalar Sürüyor

Irak’ın devrik lideri Saddam Hüseyin 10 yıl önce, 30 Aralık 2006’da Kurban Bayramı’nın ilk gününde sabah saatlerinde asılarak idam edildi. ABD’nin Irak’ı işgal etmesiyle 24 yıllık iktidarını kaybeden Saddam, diktatör re..

Çin Temiz Enerjiye 361 Miilyar Dolar Ayırdı 01:00

Çin Temiz Enerjiye 361 Miilyar Dolar Ayırdı

Çin Halk Cumhuriyeti, 2020 yılına kadar yenilenebilir enerji kaynaklarına 361 milyar dolara karşılık gelmek üzere 2 buçuk trilyon yen tutarında yatırım yapacak. Dünyanın en büyük enerji piyasasına sahip Çin’de Ulusal En..

Mürekkepsiz Yazıcı Dönemi Başlıyor 03:46

Mürekkepsiz Yazıcı Dönemi Başlıyor

Yazıcı teknolojisinde yeni döneme giriliyor. Hollanda’daki Delft Üniversitesi’nin eski öğrencileri mürekkep kullanmadan herhangi bir kağıda baskı yapılabilen yöntemi geliştirdi. Bu teknik ilkokulda büyüteç ve güneş ışığı..

Soylu Çok Net Konuştu_ Yok Edeceğiz 04:44

Soylu Çok Net Konuştu_ Yok Edeceğiz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “2016 yılında şu ana kadar 57 bölgede 85 operasyon yapıldı. 2016 yılında bu bölgede tespit edilen 485’i son üç ayda, 805 sığınak, barınak kullanılmaz hale getirilmiştir” dedi. Soylu, TBM..

CES'in Vitrininde Giyilebilir Teknoloji Var 02:11

CES'in Vitrininde Giyilebilir Teknoloji Var

Dünyanın en büyük teknoloji fuarlarından biri olan Tüketici Elektronik Fuarı (Consumer Electronic Show- CES) bu yıl kapılarını 5 ile 8 Ocak arasında Las Vegas’ta açıyor. 300 bin metrekarelik sergi alanıyla rekor kıran fu..

Bodrum Masalı 24. Bölüm Fragmanı 00:54

Bodrum Masalı 24. Bölüm Fragmanı

Su ve Kelebek'in ilişkisini öğrenen Ateş, duyduğu gerçek karşısında nasıl tepki verecek? Her konuda kendisini dışlanmış hisseden Ateş, şimdi ne yapacak? Bodrum Masalı yeni bölümüyle 19 Şubat Pazar akşamı 20.00'de Kanal D..

  • PITIRCIK tarafından
  • 593 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İsveç'te Çalışma Saatleri Azalınca Kalite Ve Verim Arttı 02:36

İsveç'te Çalışma Saatleri Azalınca Kalite Ve Verim Arttı

İsveç‘in Göteborg kentindeki Svartedalens Huzur Evi’nde çalışma saatlerinin düşürüldüğü yeni uygulama hayata geçirildi. Göteborg Belediyesi’nin iki yıl önce başlattığı ve yeni sona eren bu uygulama kapsamında huzur evin..