#Yas

 Yılmaz Güney  Anne Tokatı 02:40

Yılmaz Güney Anne Tokatı

Kabadayı Fırat'la (Yılmaz Güney), balerin Çiğdem'in (Filiz Akın) aşk öyküsü Bu yorgun mavi deniz, martılar ve vapur düdükleri hep o sessiz ve sıcak bakışlı adamı hatırlatmaz mı Çiğdem'e? Güldüğünü hiç görmediği, yüzünde..

 Yılmaz Güney Çoktan Çok Azdan Az Ölür Unutma 03:01

Yılmaz Güney Çoktan Çok Azdan Az Ölür Unutma

Kabadayı Fırat'la (Yılmaz Güney), balerin Çiğdem'in (Filiz Akın) aşk öyküsü Bu yorgun mavi deniz, martılar ve vapur düdükleri hep o sessiz ve sıcak bakışlı adamı hatırlatmaz mı Çiğdem'e? Güldüğünü hiç görmediği, yüzünde..

 Yumuşacık Üzeri Kaşar Peynirli Pamuk Poğaça 06:19

Yumuşacık Üzeri Kaşar Peynirli Pamuk Poğaça

1su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı sıvıyağ 2 adet yumurta ( beyazı içine sarısı üstüne sürülecek ) 3 çorba kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı tuz 1 küçük paket yaşmaya veya 1,5 tatlı kaşığı instant maya ..

 Yusuf Şahin Ft. Ahsen Almaz  - Yandırdın Kalbimi (  Remix ) 03:16

Yusuf Şahin Ft. Ahsen Almaz - Yandırdın Kalbimi ( Remix )

Yusuf Şahin Ft. Ahsen Almaz - Yandırdın Kalbimi Müzik Dinle Şarkı Sözleri Güzelim yürekten bağlıyam sana Eziyet eder mi seven sevene Yandırdın kalbimi aman Ay kaşları keman Bu derdime inan yar Sensiz yaşayabilmirem E..

#Evdekal farkındalık by  Engin çelikkanlı 00:36

#Evdekal farkındalık by Engin çelikkanlı

engin çelikkanlı , eşi ve oğlu ^^Geçtiğimiz haftasonu sokağa çıkma yasağı günlerindeki eşim ve oğlumla kurduğumuz düzenek... ^^..

  • PengoTV tarafından
  • 769 görüntüleme
  • 5 yıl önce
#İzmir Depremindeki Panik Anı Mobesede! 05:30

#İzmir Depremindeki Panik Anı Mobesede!

İzmir depreminin yaşandığı sırada vatandaşların panik anı mobese kameraları tarafından görüntülendi...

01:00

"Çamaşır Makinası Kirecini Temizleme" - Pratik Bilgi

Bu videomuzda evde hiçbir kimyasal ve zararlı madde kullanmadan nasıl çamaşır makinesi kireci temizlenir!!! Bu kolay-pratik bilgiyi öğrenecegiz.Şimdiden iyi seyirler.Lütfen kanalımıza abone olmayı unutmayınız.:))..

  • Kadınca tarafından
  • 1.854 görüntüleme
  • 8 yıl önce
03:19

"Doğunun Saklı Denizi" Hazar Gölü Tatilcilerle Doldu Taştı

Hava sıcaklığının yükseldiği günlerde, doğu illerinde yaşayan vatandaşlar tatil için Doğunun Saklı Denizi olarak adlandırılan Hazar Gölü'nü tercih etti. Son günlerde havaların ısınmasıyla birlikte vatandaşlar doğunun ..

07:36

"Down Şefler" Projesi Start Aldı

İstanbul Down Sendromu Derneği, Tomurcuk Vakfı ve Aşçılar Federasyonu’nun işbirliği ile dünyada ve Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilecek akademik eğitim olan, Down Şefler projesi hayat buluyor. Down sendromlu gençler,..

1:25:40

"Filistin bütün Arapların ortak davasıdır"

İsrail’in kuruluşunun ilan edildiği 14 Mayıs 1948 tarihi, Ortadoğu’nun yakın tarihindeki dönüm noktalarından biriydi. Ertesi gün 15 Mayıs’ta yüz binlerce Filistinli için sürgün, etnik temizlik ve tehcirden ibaret bir sür..

  • STUDIO AS tarafından
  • 3 görüntüleme
  • 2 hafta önce
04:37

"Hiç Kimse Pantolon Giyenleri Sevmez!

Hiç kimse pantolon giyenleri sevmez! diyen şeker şey boyundan büyük işlere kalkışarak ebeveynlerini giydirdi. Stella henüz 3 yaşında ama kombin yapmayı çoğumuzdan iyi biliyor...

  • JET TV tarafından
  • 981 görüntüleme
  • 7 yıl önce
01:33

"Hocanın Sistemine Uyacaksın" İzle

TRT Spor'da yayınlanan Spor Manşet programında konuşan yazarımız Cem Dizdar, Yasin Öztikin'in Bursaspor maçının ardından yaptığı açıklamaları değerlendirdi...

01:30

"Hollanda Seçimleri Popülizm Dalgasına 'hayır' dedi"

Hollanda'da yapılan seçimleri iktidardaki Başbakan Mark Rutte'nin kazanması AB yanlısı kesimleri rahatlattı. Kamuoyu anketlerinde İslam karşıtı partinin gerisinde görünen Rutte'nin Özgürlük ve Demokrasi için Halk Parti..

01:15

"İsrail'in Topraklarını Kimseye Vermeyiz, Savaş Olsa Bile Biz Kazanaca

Batı Şeria’da Filistinlilere ait özel mülklerin üstüne kurulan Amona Yahudi yerleşim biriminin 25 Aralık tarihine kadar tahliye edilmesi bekleniyor. İsrail Yüksek Mahkemesi 2014 yılında verdiği kararda yasadışı olan yer..

01:25

"Kendimi Gerçekten Bomba Gibi Hissediyorum" İzle

İngiltere Premier Lig'de yaşadığı sakatlığın ardından çalışmalarını İstanbul'da sürdüren Gökhan Töre; Kendimi gerçekten bomba gibi hissediyorum. Başıma bir talihsizlik gelmezse eskisinden çok daha iyi döneceğime eminim ..

00:55

"Ya Eşarbını Çıkar Ya Da McDonalds'tan Çık"

İngiltere'nin başkenti Londra'da McDonald's'a giden 19 yaşındaki bir Müslüman kız, büyük bir nefret suçuna maruz kaldı. 19 yaşındaki genç kıza başörtüsünü çıkarması ya da McDonald's'ı terk etmesi istendi. Genç kız, “Bu n..

''Berkut'' Karakterinin Vücut Bulmuş Hali 01:47

''Berkut'' Karakterinin Vücut Bulmuş Hali

Şahan Gökbakar'ın Dikkat Şahan Çıkabilir adlı programında yer alan Berkut karakterinin gerçek yaşamda vücut bulmuş hali gibi görünen Yusuf Harputlu'nun röportajından kısa bir bölümü sizlerle paylaşıyorum arkadaşlar. İyi ..

  • JET TV tarafından
  • 773 görüntüleme
  • 7 yıl önce
''Eşini de çocuğunu da yaktı'' iddiası! 02:31

''Eşini de çocuğunu da yaktı'' iddiası!

BİR KÜSÜP BİR BARIŞTIĞI KOCASI ONU DA, MİNİK BEBEĞİNİ DE KAYNAR SUYLA YAKTI AMA SERBEST BIRAKILDI… TALİHSİZ KADIN YAŞADIKLARINI, SHOW HABER WHATSUPP İHBAR HATTINA BAKIN NASIL ANLATTI.....

''Futbolcu Gökhan Gönül'ün kardeşiyim'' 02:56

''Futbolcu Gökhan Gönül'ün kardeşiyim''

YETİŞTİRME YURDUNDA BÜYÜYEN 27 YAŞINDA BİR GENÇ... MİLLİ FUTBOLCU GÖKHAN GÖNÜL'ÜN KARDEŞİYİM DEDİ, TÜRKİYE ONUN İDDİASINI KONUŞTU. DÜĞÜM BUGÜN, DİDEM ARSLAN YILMAZ’LA VAZGEÇME PROGRAMI’NDA ÇÖZÜLDÜ...

''Geliyorum'' Diyen Komik Kazalar 02:11

''Geliyorum'' Diyen Komik Kazalar

Utanç verici ve çok saçma kazaların yaşandığı komik kazalar derlemesini izliyoruz efenim. Biraz içiniz acıyarak gülün. Keyifli seyirler.....

  • JET TV tarafından
  • 1.163 görüntüleme
  • 7 yıl önce
''Gökhan Gönül benim abim'' iddiası 01:24

''Gökhan Gönül benim abim'' iddiası

KOCAELİ''DE YAŞAYAN CAN GÖNÜL YETİŞTİRME YURDUNDA BÜYÜDÜ, 4 YIL ÖNCE İŞE GİRMEK İÇİN EVRAKLARINI TOPLARKEN ÖYLE BİR ŞEY ÖĞRENDİ Kİ HAYATI DEĞİŞTİ. İDDİASINA GÖRE NÜFUS KAYIT ÖRNEĞİNDE MİLLİ FUTBOLCU GÖKHAN GÖNÜL ABİSİ OL..

''Güzel ye, bu son yemeğin olacak!'' 01:53

''Güzel ye, bu son yemeğin olacak!''

“YARDIM EDİN, ÇOCUKLARIM VAR, ÖLMEK İSTEMİYORUM”… YÜREK YAKAN BU SÖZLER, BOŞANMAK İSTEDİĞİ EŞİ TARAFINDAN 38 YERİNDEN BIÇAKLANAN 2 ÇOCUK ANNESİ AYCAN KINCI’YA AİT… O, ÖLÜMÜN EŞİĞİNDEN DÖNDÜ AMA YAŞADIĞI KABUS PEŞİNİ BIRA..

''Hızlı Gonzales'' kiraz ağacında yakalandı! 01:19

''Hızlı Gonzales'' kiraz ağacında yakalandı!

19 YAŞINDAYDI... HIRSIZLIK SUÇUNDAN 35 SABIKASI, 21 YIL DA KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI VARDI. EKİPLER ONA HIZLI GONZALES LAKABINI TAKMIŞTI. HER YERDE ARANAN GONZALES KİRAZ AĞACINDA YAKALANDI...

''İmzalamıyorum'' dedi, gitti! 02:24

''İmzalamıyorum'' dedi, gitti!

KISITLAMAYI DELDİLER... SANKİ SOKAĞA ÇIKMAK DEĞİL DE ÇIKMAMAK YASAKMIŞ GİBİ DAVRANDILAR... ÜSTÜNE BİR DE CEZA YAZAN POLİSE, VİCDAN DERSİ VERMEYE KALKTILAR, HAKARETLER SAVURDULAR.....

''Kilitledi, yumrukla saldırdı'' 02:07

''Kilitledi, yumrukla saldırdı''

GEÇTİĞİMİZ HAFTA PATRONU TARAFINDAN DARBEDİLEN KADIN MADEN MÜHENDİSİNİN, YAŞADIĞI DEHŞETİN YENİ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI... İLK SEFERİNDE SERBEST BIRAKILAN PATRON 2. ŞİKAYETİN ARDINDAN TUTUKLANDI...

''Kocası kıskanmasın diye...' 02:44

''Kocası kıskanmasın diye...'

GENCECİK YAŞINDA DOKTOR EŞİ TARAFINDAN KATLEDİLMİŞ, KÜÇÜK KIZININ GÖZYAŞLARI VE ANNEMİ İSTİYORUM FERYATLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLMİŞTİ..O CİNAYETE İLİŞKİN KAN DONDURUCU DETAYLAR ÇIKTI ORTAYA..DİYETİSYEN KADININ KOCASI T..

''Mide küçültme ameliyatı'' mı öldürdü 02:24

''Mide küçültme ameliyatı'' mı öldürdü

28 YAŞINDA, 230 KİLOYDU. BİRKAÇ AY SONRA DÜĞÜNÜ OLACAKTI. ZAYIFLAMAK İÇİN BIÇAK ALTINA YATTI. ANCAK İDDİAYA GÖRE MİDE KÜÇÜLTME AMELİYATI GEÇİRDİKTEN 2 GÜN SONRA HAYATINI KAYBETTİ. ONDAN GERİYE GERÇEKLEŞEMEYEN HAYALLERİ, ..

''Ne Mutlu Evet'' Diyene Sloganı Bazılarını Rahatsız Etti!! 03:46

''Ne Mutlu Evet'' Diyene Sloganı Bazılarını Rahatsız Etti!!

Referandumla ilgili olarak,''Ne Mutlu Evet' kampanyası üzerine bazı sanatçı ve gazeteciler sosyal medyadan kendi fikirlerini dile getirdiler.Bu tartışmalar bakalım neleri beraberinde getirecek!!..

  • ANKA tarafından
  • 1.145 görüntüleme
  • 8 yıl önce
''Orman yakan terör suçlusudur'' 01:32

''Orman yakan terör suçlusudur''

YANGIN BÖLGESİNDE İNCELEME YAPAN LİDERLER ARASINA MERAL AKŞENER DE KATILDI. KUNDAKLAMA İDDİALARININ BİN AN ÖNCE AYDINLATILMASI GEREKTİĞİNİ SÖYLEYEN İYİ PARTİ LİDERİ, YASAL DÜZENLEME YAPILMALI, ORMAN YAKANLAR TERÖR SUÇLU..

''Özel görüntü'' davasında karar 01:27

''Özel görüntü'' davasında karar

5 AY EVLİ KALDIĞI ESKİ KOCASININ, ÖZEL GÖRÜNTÜLERİNİ WHATSAPP GRUPLARINDA YAYDIĞINI ÖĞRENİNCE DÜNYASI BAŞINA YIKILMIŞTI. GENÇ KADININ ESKİ EŞİNE AÇTIĞI DAVADA KARAR ÇIKTI..