#Yas

99 En Sevi̇mli̇ Ev Dekorasyon Fi̇ki̇rleri̇ 44:26

99 En Sevi̇mli̇ Ev Dekorasyon Fi̇ki̇rleri̇

Günlük yaşantınızın her alanında işlerinizi kolaylaştıracak çabuk ve basit tüyolar, pratik bilgiler ve daha birçok şey bu kanalda :)..

A Haber O Mahmut Zeki Dedeyi Buldu 02:58

A Haber O Mahmut Zeki Dedeyi Buldu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevgisi ile gündeme gelen 84 yaşındaki Mahmut Zeki Yıldırım'a Başbakan hediye göderdi. A Haber ekibi, aldığı hediye karşısında gözyaşlarını tutamayan Yıldırım'ın evine gitti ve bakın ..

A Haber Recep Tayyip Erdoğan Belgeseli 17:56

A Haber Recep Tayyip Erdoğan Belgeseli

MUTLAKA İZLEYİN.MUHTEŞEM BİR YAŞAM ÖYKÜSÜ...

A King in New York 1:44:34

A King in New York

1 00:00:08,380 --> 00:00:12,134 NEW YORK'DA BİR KRAL 2 00:01:24,500 --> 00:01:27,458 Modern hayatın önemsiz... 3 00:01:27,660 --> 00:01:30,732 ...dertlerinden biri devrimdir. 4 00:01:31,100 --> 00:01:33,056 Shahdov'un..

  • STUDIO AS tarafından
  • 5 görüntüleme
  • 4 hafta önce
A Light Sleep Türkçe Altyazılı Kore Film İzle 1:36:36

A Light Sleep Türkçe Altyazılı Kore Film İzle

A Light Sleep - Hafif Bİr Uyku On altı yaşında bir erkek arkadaşı olan Yeo Lin, iki yıl ailesinden uzak yaşam sürdürdü. Onu kardeşleri desteklemek için, vücutlarını satmışlardır. Her zaman yorgun, Yeo Lin kronik uykusuz..

  • KAPALI SET tarafından
  • 8.022 görüntüleme
  • 7 yıl önce
A Milli Takım, Almanya’ya ulaştı 03:55

A Milli Takım, Almanya’ya ulaştı

EURO 2020 hazırlıklarını Almanya’da sürdürecek olan A Milli Futbol Takımı, kamp yapacağı otele ulaştı. Ay-yıldızlıları, Almanya’da yaşayan Türk vatandaşları tezahüratlarla karşıladı...

A-Sosyal Misin 12:54

A-Sosyal Misin "Önce Kendimi Tanımalıyım''

Videomuzun Adı : Asosyal misin ? Özgüven eksiklikleri mi yaşıyorsun ? Videomuzu izle, içindeki düşmanlarını yen ! • Hayır diyememe, ilişkilerinde sınır koyamama, diğerleri tarafından kullanılma. • Eleştirilere karşı has..

A-WA - Habib Galbi - Official Video 03:23

A-WA - Habib Galbi - Official Video

Habibi baka a’ayni, m’bish mthlh hbib thani Habibi baka a’ayni, wakam rahlah wahalani Habib gabli waya ayni agab min aybak mini Agab min aybak mini, gahil yakul wala yahni Habib galbi waya ayni, agab min aybak mini M..

A101'de Perşembe Günü İzdihamı 01:56

A101'de Perşembe Günü İzdihamı

Garibanın dost marketi A101 her hafta yeni ürünlerini perşembe günü satışa çıkartıyor. Yine bir perşembe günü mağazanın açılışı ile beraber ürünleri uygun fiyata alabilmek için yaşanan izdiham videomuz da...

  • JET TV tarafından
  • 1.052 görüntüleme
  • 7 yıl önce
AB Avusturya'yı Yakından İzliyor 01:18

AB Avusturya'yı Yakından İzliyor

Avusturya yeni bir siyasi döneme girmeye hazırlanıyor. Avrupalı liderler genel seçimlerin galibi olan 31 yaşındaki Sebastian Kurz’u yakından izliyor. Aşırı sağcı partinin koalisyon ortağı olma ihtimali bulunuyor. Avrupa..

AB Bakanı Çelik, Estonya Cumhurbaşkanı Kaljulaid ile görüştü 01:08

AB Bakanı Çelik, Estonya Cumhurbaşkanı Kaljulaid ile görüştü

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Estonya Cumhurbaşkanı Kersti Kaljulaid ile bir araya geldi.Estonya'nın başkenti Tallinn'e düzenlediği iki günlük ziyaret kapsamında Çelik, Estonya Cumhurbaşkanı Kal..

AB Bakanı Ömer Çelik'ten AKPM'nin Kararına Tepki 06:00

AB Bakanı Ömer Çelik'ten AKPM'nin Kararına Tepki

Avrupa Birliği Bakanı Ömer Çelik, AKPM'nin Türkiye'yi siyasi denetime almasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Türkiye ile hiçbir işbirliği, dayanışma mekanizması üretilmemiştir. Özgürlük-güvenlik dengesini koruyan bir ü..

AB Euro'yu Korumak İçin Ek Önlemler Alıyor 01:20

AB Euro'yu Korumak İçin Ek Önlemler Alıyor

Avrupa Birliği Komisyonu Euro'nun korunması ve ekonomide istikrarı sağlamak için bazı mali tedbirler alıyor.Yeni yasalara göre Euro'yu baz almadan ticaret yapan şirketlere ek denetimler gelecek. Brexit sonrası İngiltere'..

AB Komisyonu Glifosat Konusunda Tutumunu Yumuşattı 00:34

AB Komisyonu Glifosat Konusunda Tutumunu Yumuşattı

AP glifosatın tamamen yasaklanmasını talep etti. AB Komisyonu yeni öneride bulundu. Avrupa milletvekilleri sağlık açısından etkileri tartışılmaya devam edilen glifosatın aşamalı olarak 5 yıl içinde tamamen yasaklanmasın..

AB Nereye Gidiyor 07:44

AB Nereye Gidiyor

The State of the Union programı Avrupa Birliği’nin haftalık gündemini ele alıyor. Avrupa Birliği ne durumda ? 2016 yılında Avrupa Birliği’nde en çok kullanılan kelime kriz oldu. Avrupa Birliği’ne yönelik güven bunalımı y..

AB Raporu İsrail Turizmi Yerleşim Alanlarını Meşrulaştırmak İçin Kullanıyor 01:28

AB Raporu İsrail Turizmi Yerleşim Alanlarını Meşrulaştırmak İçin Kulla

Avrupa Birliği'nin diplomatları tarafından kaleme alınan yıllık raporda, İsrail’in Filistin'de arkeolojik ve turistik sit alanları inşa ederek yasadışı yerleşim alanlarını meşrulaştırmaya çalıştığı belirtildi. Basına sız..

AB Türkiye Fonlarında Kesintiye Gidiyor 01:11

AB Türkiye Fonlarında Kesintiye Gidiyor

Avrupa Birliği Devlet Liderleri Zirvesi'nin ana gündem maddelerinden biri de Türkiye oldu. AB katılım müzakeresinde olan ülkelere çeşitli fonlar sağlıyor ancak son dönemde yaşanan gelişmelerin ardından Türkiye'nin fonlar..

AB'de Dublin anlaşması yeniden yürürlüğe konulacak 01:13

AB'de Dublin anlaşması yeniden yürürlüğe konulacak

Avrupa Komisyonu mülteci krizi kapsamında askıya alınan Dublin anlaşmasının yeniden yürürlüğe girebileceğini belirtti. Üye ülkelerin Mart ayından itibaren Yunanistan'a yeniden sığınmacı gön-dere-bilmesi öngörülüyor. AB K..

AB-Türkiye İlişkileri Nereye Gidiyor 01:25

AB-Türkiye İlişkileri Nereye Gidiyor

Avrupa Birliği ile Türkiye arasında ipler iyice gerildi. Türkiye ile Hollanda arasında yaşanan siyasi kriz durulmuyor. Avrupa Parlamentosu'nda da tartışmalar alevlendi. Avrupa Parlamentosu'nun en büyük grubu olan Avrupa..

ABD 'li Kadın Güreşçinin Maç Sırasında Sütyeninin Düşmesi 00:30

ABD 'li Kadın Güreşçinin Maç Sırasında Sütyeninin Düşmesi

ABD'de düzenlenen güreş turnuvasında 32 yaşındaki Eva Marie'nin maç sırasında sütyeni düştü. Eva Marie'ye 30 maç men cezası verildi..

  • JET TV tarafından
  • 196 görüntüleme
  • 5 yıl önce
ABD Başkanı Barack Obama, Almanya Başbakanı Angela Merkel İle Görüştü 02:28

ABD Başkanı Barack Obama, Almanya Başbakanı Angela Merkel İle Görüştü

ABD Başkanı Barack Obama, Almanya Başbakanı Angela Merkel İle Görüştü ABD’de 8 Kasım’da yapılan seçimlerin ardından görevi Donald Trump’a devretmeye hazırlanan Barack Obama, veda turunun ilk durağı olan Yunanistan’ın a..

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz 02:27

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz ABD'de dananın kuyruğu bugün kopuyor. Ülkeyi gelecek dört yıl boyunca yönetecek yeni başkan bugün belli olacak. Hillary Clinton hem anketlerde, hem de bahislerde önde..

ABD Brooklyn Kadına Evininde ÇÖpü Çıkartırken Asitli SAldırıya Uğradı - KAdına Şiddet 00:14

ABD Brooklyn Kadına Evininde ÇÖpü Çıkartırken Asitli SAldırıya Uğradı

Pazar günü , saat 23:00 sularda Evinin önündeki çöpe çıkarmayan giden 39 yaşındaki kadına dışarda bekleyen belirsiz bir adam tarafından asit döküldü. bu asit ile ciddi yaralandığı ve Polisler Maimonides hastanesine nakle..

Abd Büyükelçiliğine Yürümek İsteyen Grup İle Polis Arasında Gerginlik 04:07

Abd Büyükelçiliğine Yürümek İsteyen Grup İle Polis Arasında Gerginlik

Başkent’te Halep’te yapılan katliamlarda hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı. Cenaze namazının ardından ABD’nin Ankara Büyükelçiliğine yürümek isteyen grup ile polisler arasında kısa süreli gerginlik y..

ABD Büyükelçisi John Bass’ın FETÖ ile Dansı 05:50

ABD Büyükelçisi John Bass’ın FETÖ ile Dansı

ABD İstanbul Başkonsolosluğu'nda irtibat görevlisi olarak görev yapan FETÖ mensubu Metin Topuz siyasi, askeri casusluk ve Türkiye Cumhuriyeti'ni yıkmaya teşebbüs suçlamasıyla tutuklanmıştı. Metin Topuz'un itirafları sonu..

ABD Büyükelçisinin Görüşme Talebine Hükümetten Ret 01:33

ABD Büyükelçisinin Görüşme Talebine Hükümetten Ret

ABD Büyükelçisi Bass'ın görüşme talebine hükümetten ret Washington ile Ankara arasında yaşanan vize gerilimi sonrası Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, ABD'nin Ankara Büyükelçisi John Bass'ın görüşme teklifini reddetti. ABD'n..

Abd Dergisi Newsweek- Trump Başkan Olamayabilir- Bu 3 ihtimalden biri olursa Abd çok karışacak 02:05

Abd Dergisi Newsweek- Trump Başkan Olamayabilir- Bu 3 ihtimalden biri

Abd Dergisi Newsweek- Trump Başkan Olamayabilir ABD Başkanlığına seçilen Donald Trump Beyaz Saray'daki koltuğa oturamayabilir. Bu 3 ihtimalden biri olursa ABD çok karışacak. ABD'de tarihi bir sürprize imza atan Donald..

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değiller 01:13

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değille

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değiller ABD Dışişleri Bakanlığından üst düzey yetkili, FETÖ için Masum bir dini hareketten ziyade organize suç örgütlerinin kara para aklamak için para sa..

ABD Dışişleri Bakanlığı'nda Üst Düzey Diplomatlar İstifa Etti 00:50

ABD Dışişleri Bakanlığı'nda Üst Düzey Diplomatlar İstifa Etti

Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanlığı’nda görevli dört üst düzey diplomat istifa etti. Amerikan basınında yer alan haberlere göre, Dışişleri Bakanlığı müsteşarlarından Patrick Kennedy, bakan yardımcıları Joyce..

ABD ekonomisi- Aralık ayı istihdamı beklentilerin altında 00:50

ABD ekonomisi- Aralık ayı istihdamı beklentilerin altında

Amerika Birleşik Devletleri’nde geçtiğimiz aralık ayında tarım dışı istihdam artışı beklentilerin altında olmak üzere 156 bin kaydedildi. Piyasa beklentileri bu rakamın 175 bin olacağı yönündeydi. ABD Çalışma Bakanlığı’..