#Yas

Akarsularımız Barajlarımız 1.Bölüm 25:40

Akarsularımız Barajlarımız 1.Bölüm

Programın 1. bölümünde; Büyük Menderes Nehri ve oluşturduğu havza, ekonomik önemi, doğal yaşam kaynakları, Miletos, Priene ve Hierapolis antik kentleri konu edilmektedir...

Akarsularımız Barajlarımız 1.Bölüm 25:40

Akarsularımız Barajlarımız 1.Bölüm

Programın 1. bölümünde; Büyük Menderes Nehri ve oluşturduğu havza, ekonomik önemi, doğal yaşam kaynakları, Miletos, Priene ve Hierapolis antik kentleri konu edilmektedir...

Akarsularımız Barajlarımız 5.Bölüm 25:25

Akarsularımız Barajlarımız 5.Bölüm

Programın 5. bölümünde; Ceyhan Nehri ve doğal yaşam kaynakları, Kastabala Antik Kenti, Tarihi Misis Kenti ve Yedi Uyurlar Mağarası konu edilmektedir...

Akarsularımız Barajlarımız 8.Bölüm 25:57

Akarsularımız Barajlarımız 8.Bölüm

Programın 8. bölümünde; Fırat Nehri ve oluşturduğu havza, ekonomik önemi, doğal yaşam kaynakları, Adıyaman, Kahta, Eski Kahta, Nemrut Dağı ve anıtları, Birecik, Karakamış Harabeleri ve Kelaynak kuşları konu edilmektedir...

Akaryakıt İstasyonunda At Yıkayan Yurdum İnsanı 00:41

Akaryakıt İstasyonunda At Yıkayan Yurdum İnsanı

Cirit yarışları için kullanıldığı söylenen atın akaryakıt istasyonunda yıkanırken kaydedilen görüntüleri şaşırttı. Kocaeli'nde yaşanan o ilginç anlar.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 647 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Akaryakıt İstasyonunda Sigara İçen Sürücüye Pompacının Tepkisi 00:34

Akaryakıt İstasyonunda Sigara İçen Sürücüye Pompacının Tepkisi

Bulgaristan'da uyarılara rağmen benzin alırken sigara içen genç, hayatı boyunca unutamayacağı bir şok yaşamış. Yangın söndürme tüpünü alan adam tüpü sigara içen gencin üzerine boşaltmış...

  • JET TV tarafından
  • 816 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Akaryakıt istasyonunda silahlı soygun 01:35

Akaryakıt istasyonunda silahlı soygun

TIPKI FİLM SAHNESİ GİBİYDİ, SİLAHLI SOYGUNCU AKARYAKIT İSTASYONUNDAKİ ÇALIŞANLARA SİLAH ÇEKTİ, KASADA NE VAR NE YOK ALIP KAÇTI... ÇALIŞANLAR YAŞADIKLARI ŞOKU UZUN SÜRE ATLATAMADI..

Akciğer Kanseri Tedavisi İçin Amerika'ya Giden Hülya Koçyiğit Yurda Döndü 02:37

Akciğer Kanseri Tedavisi İçin Amerika'ya Giden Hülya Koçyiğit Yurda Dö

Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Hülya Koçyiğit, akciğer kanseri olduğunu söyledikten sonra hayranlarına büyük bir üzüntü yaşatmıştı. Tedavi için Mayıs ayında Amerika'ya giden Koçyiğit, başarılı bir ameliyat geçirdikten..

Akciğer Kanserini Zerdeçal İle Yendi Dünya Tıp Tarihine Geçti 02:26

Akciğer Kanserini Zerdeçal İle Yendi Dünya Tıp Tarihine Geçti

Akciğer Kanserini Zerdeçal İle Yendi Dünya Tıp Tarihine Geçti İki ciğeri de kanser nedeniyle biten 43 yaşındaki hasta, 2 yılda zerdeçal tedavisi ile akciğer kanserinden kurtuldu. Prof. Dr. Mutlu Demiray, adım adım başar..

Akdeniz'de batan göçmen teknesinde bebeğini kaybeden annenin dayanılmaz feryadı.. 00:31

Akdeniz'de batan göçmen teknesinde bebeğini kaybeden annenin dayanılma

Akdeniz üzerinden Avrupa'ya kaçmak isterken batan teknede bebeğini kaybeden bir annenin feryadı yürek dağladı. Bebeğimi kaybettim! Bebeğim nerede? Gözyaşları içerisinde bağırıyordu genç kadın, hayallerine kavuşabilmek..

Akdeniz'de Facia! Libya Açıklarında 239 Göçmen Can Verdi 00:50

Akdeniz'de Facia! Libya Açıklarında 239 Göçmen Can Verdi

Akdeniz'de Facia! Libya Açıklarında 239 Göçmen Can Verdi BM: Libya açıklarında batan iki gemide 239 göçmen hayatını kaybetti. Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği Sözcüsü Carlotta Sami, Libya açıklarında ..

Akdogan ;Fetö'cüler 40 Yıl Bunları 15 Temmuz Gecesi İçin Beslemişler 06:29

Akdogan ;Fetö'cüler 40 Yıl Bunları 15 Temmuz Gecesi İçin Beslemişler

Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan,”FETÖ denen örgüt 40 yıl boyunca 15 Temmuz gecesi için çalıştılar. O dönemde bir casusluk şebekesi olarak kurulmuş 40 yıl bunları 15 Temmuz gecesi i..

Akıl Almaz Değişime Hazır Mısınız? 1:28:18

Akıl Almaz Değişime Hazır Mısınız?

Gelecekte dünya nasıl bir yer olacak? Akıl almaz değişime hazır mısınız? geleceğin dünyası, futurizm İnsan ilişkilerinden, yeni devlet tipi..

  • STUDIO AS tarafından
  • 6 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Akıl Almaz İşkencelerini Kayda Alan Zanlılar Yakalandı 08:57

Akıl Almaz İşkencelerini Kayda Alan Zanlılar Yakalandı

Akıl Almaz İşkencelerini Kayda Alan Zanlılar Yakalandı İstanbul Sultanbeyli’de kaçırdıkları kişiye ormanlık alanda işkence yaparak kayda alan şebeke üyeleri yakalandı. İstanbul Sultanbeyli’de kaçırdıkları kişiye işken..

Akıl Defteri - Memento Film İzle 1:53:26

Akıl Defteri - Memento Film İzle

Leonard Shelby, pahalı takım elbiseler giyer, son model bir Jaguar kullanır; bunun yanında ucuz, tanınmamış motellerde konaklar ve ödemelerini hep nakit parayla gerçekleştirir. Başarılı bir iş adamı görüntüsündedir… Anca..

  • PengoTV tarafından
  • 11.145 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Akıl Hastanesinden Kaçtım Deyip Vatandaşı Trollemek 03:55

Akıl Hastanesinden Kaçtım Deyip Vatandaşı Trollemek

Deli gömleği giyip, hastaneden kaçma şakası yapan YouTuber izleyenlere eğlenceli anlar yaşatmış. Simitçiden kare simit isteyen, yaşlı adama baba diyip, eve götürmesini isteyen, insanlara anlamsız sorular soran Aras Karaf..

  • JET TV tarafından
  • 794 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Akılalmaz kaza! 01:15

Akılalmaz kaza!

KONYA'DA AKILALMAZ BİR KAZA, AKILALMAZ BİR KURTULUŞ YAŞANDI BUGÜN. BUZLU ZEMİNDE KAYAN KAMYONET METRELERCE YÜKSEKTE ASILI KALDI. SÜRÜCÜ O ARAÇTAN ÇIKMAYI BAŞARDI...

Akıllara Durgunluk Veren Sokak Kavgası 02:07

Akıllara Durgunluk Veren Sokak Kavgası

Stockport şehir merkezindeki bir sokakta gerçekleşen kavga akıllara durgunluk verdi. Bıçaklanma, araçla adam ezme ve sandalyelerle acımasızca dövüşün görüldüğü kavga bir kişinin cep telefonu kamerasına saniye saniye yans..

  • JET TV tarafından
  • 778 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Akıllı Kentler ve 5G ITU Telecom Fuarı'nda 04:00

Akıllı Kentler ve 5G ITU Telecom Fuarı'nda

Güney Kore’nin Busan kenti, hükümetler, teknoloji firmaları ve yeni dijital teknolojileri tartışmak üzere bir araya getiren yıllık ITU Telekom Dünyası Fuarı’na ev sahipliği yaptı. Fuarda özellikle “akıllı şehir” teknolo..

Akıllı Telefon Kullanıcılarının İşine Yarayacak 10 Pratik Bilgi 03:59

Akıllı Telefon Kullanıcılarının İşine Yarayacak 10 Pratik Bilgi

Mr.Hacker kanalı hazırladığı pratik videolar serisine bir yenisi daha ekledi. Olmazsa olmazımız akıllı telefonların günlük hayattaki yaşantımızı daha da kolay hale getirmesi için yapılan 10 pratik bilgi kanal tarafından ..

  • Cowboy tarafından
  • 763 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Akıllı Telefonla Sperm Testi 00:56

Akıllı Telefonla Sperm Testi

Erkekler beş saniye içinde spermlerinin yoğunluğunu akıllı telefonla test edebilecek. Araştırmalara göre kısırlık sorunu yaşayan çiftlerin yarısında sorun erkeklerden kaynaklanıyor...

  • Umut Tv tarafından
  • 1.151 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Akıncı Üssü Pistinin Bombalanması Sırasındaki Panik Güvenlik Kamerasında 01:59

Akıncı Üssü Pistinin Bombalanması Sırasındaki Panik Güvenlik Kamerasın

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminin komuta merkezi olan Akıncı Üssü'nde yaşanan olaylara ilişkin yeni görüntü ortaya çıktı. Akıncı Üssü'ndeki pistin bombalanması esnasında asker yakın..

Aklınıza Gelmeyen 24 Hari̇ka Hayat Bi̇lgi̇si̇ 18:29

Aklınıza Gelmeyen 24 Hari̇ka Hayat Bi̇lgi̇si̇

Günlük yaşantınızın her alanında işlerinizi kolaylaştıracak çabuk ve basit tüyolar, pratik bilgiler ve daha birçok şey bu kanalda :)..

Aklınızı Başınızdan Alacak Çok Popüler 25 Ofi̇s Tüyosu 19:18

Aklınızı Başınızdan Alacak Çok Popüler 25 Ofi̇s Tüyosu

Günlük yaşantınızın her alanında işlerinizi kolaylaştıracak çabuk ve basit tüyolar, pratik bilgiler ve daha birçok şey bu kanalda :)..

AKM'nin Ön Cephesi Büyük Bir Gürültüyle Yıkıldı 00:26

AKM'nin Ön Cephesi Büyük Bir Gürültüyle Yıkıldı

Taksim'de Atatürk Kültür Merkezi'nin (AKM) ön cephesi büyük bir gürültüyle yıkıldı. Yıkımla oluşan gürültü ve toz bulutu hareketi anlar yaşanmasına sebep oldu...

Akom'dan İstanbul'a Uyarı: Bu Gece Kar Geliyor 00:58

Akom'dan İstanbul'a Uyarı: Bu Gece Kar Geliyor

Soğuk hava tüm yurtta etkisini gösterirken bir açıklama da İstanbul için geldi. AKOM, ''bu gece İstanbul'da sulu kar bekleniyor'' dedi. AKOM'dan İstanbul'a uyarı: Bu gece sulu kar geliyor PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweetle ..

AKP Ahmet Davutoğlu - 04:36

AKP Ahmet Davutoğlu - "Katar Hiçbir Zaman Yalnız Bırakılmayacak"

ESKİ Başbakan, Ak Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, Katar’a uygulanan ambargoya değinerek, “Katar hiçbir zaman yalnız bırakılmayacaktır. Katar’ın yanındayız” dedi. Ak Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, eşi..

AKP'li Metiner'den Fetö Çıkışı 00:43

AKP'li Metiner'den Fetö Çıkışı

AKP'li Mehmet Metiner FETÖ davalarında damat tahliyelerinin kendilerine sıkıntı yaşattığını belirtti. Kulağına hoş şeyler gelmediğini yazan Metiner FETÖ'cülüğü tescilli kişilerin tahliye edildiğini belirterek Bu dava fe..

Aksakallı Paşa'dan Darbe Komisyonu'na İfade Yanıtı: Suriye'deyim Gelemiyorum 00:32

Aksakallı Paşa'dan Darbe Komisyonu'na İfade Yanıtı: Suriye'deyim Gelem

Aksakallı Paşa'dan Darbe Komisyonu'na İfade Yanıtı: Suriye'deyim Gelemiyorum Özel Kuvvetler Komutanı Korgeneral Aksakallı, darbe komisyonunun perşembe günü kendisini dinleme isteğine 'Suriye'de olduğundan bu hafta için ..

Akşam Yatmaz, Sabah Kalkmaz Hd İzle 05:46

Akşam Yatmaz, Sabah Kalkmaz Hd İzle

AKŞAM YATMAZ SABAH KALKMAZ ŞARKI SÖZLERİ Televizyonun karşısında, Bilgisayarın başında, Oyun oynar saatlerce, Gezer durur internette. Akşam yatmaz sabah kalkmaz uykusunu alamaz, Akşam yatmaz sabah kalkmaz seni gidi ya..