#Yas

Arda Turan Büyük Aşkına Veda Etti 06:20

Arda Turan Büyük Aşkına Veda Etti

Milli futbolcu Arda Turan Aslıhan Doğanla olan 3 yıllık aşkını bitirdiğini sosyal medyasından duyurdu...

  • ANKA tarafından
  • 859 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arda Turan Gönülleri Fethetti 00:15

Arda Turan Gönülleri Fethetti

Barcelona forması giyen Milli yıldız futbolcu Arda Turan sosyal medya üzerinden 6 yaşındaki hayranı için Aslan parçası nice senelere... notuyla sosyal medyadan doğum günü mesajı paylaştı...

Arda Turan Milli Takıma Dönüyor 00:52

Arda Turan Milli Takıma Dönüyor

Arda Turan konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor. Fatih Terim'le yaşadığı gerginlikler uzun süredir gündemde olan, son olarak ise gazeteci Bilal Meşe'yle Milli Takım uçağında sert tartışmalar yaşayan Arda Turan, Mircea L..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.258 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arda Turan ve Burak Yılmaz'dan Sarı Çizmeli Mehmet Ağa Düeti 00:22

Arda Turan ve Burak Yılmaz'dan Sarı Çizmeli Mehmet Ağa Düeti

Üç maç aradan sonra milli takıma çağrılan isimlerden olan Arda Turan ve Burak Yılmaz'ın birlikte yaptığı düet sosyal medyada olay oldu. Kosova maçıyla birlikte Milli Takım'a dönen Arda Turan ve Burak Yılmaz, Barış Manço'..

  • Cowboy tarafından
  • 1.116 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Arda Turan’dan Aslıhan Doğan’a Evlenme Teklifi 00:14

Arda Turan’dan Aslıhan Doğan’a Evlenme Teklifi

Devre arasında Barcelona'dan Medipol Başakşehir'e transfer olan ünlü oyuncu Arda Turan, kız arkadaşı Aslıhan Doğan'a sürpriz bir şekilde evlenme teklifinde bulundu. Aslıhan Doğan'ın evet cevabı vererek yüzüğü parmağına..

  • JET TV tarafından
  • 793 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arda'dan Geriye Bu Hikaye Kaldı 05:24

Arda'dan Geriye Bu Hikaye Kaldı

Arda Turan... Galatasaray'da yetişen ve performansıyla hem milli takımda hem de sarı kırmızılılarla önemli işler başaran Arda, La Liga'da ve Avrupa'da şampiyon olarak önemli başarılar elde etti. Peki milli takım'dan ayrı..

  • OFSAYT tarafından
  • 797 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ardahan Aktaş Gölü Üzerinde Sürüş Keyfi 01:20

Ardahan Aktaş Gölü Üzerinde Sürüş Keyfi

Ardahan Aktaş Gölü Üzerinde Sürüş Keyfi Hava sıcaklığının gece sıfırın altında 21 derecelere kadar düştüğü Ardahan'da, bir grup genç, yüzeyi tamamen buzla kaplanan Aktaş Gölü üzerinde araçları ile sürüş keyfi yaşadı..

Ardahan'da Çıldır Gölü Dondu 00:32

Ardahan'da Çıldır Gölü Dondu

Hava sıcaklığının gece sıfırın altında 33 dereceye kadar düştüğü Ardahan’da, 126 bin metrekare alana sahip Çıldır Gölü’nün üzerini buz tabakası kapladı. Aşırı soğuklar nedeniyle göl üzerinde 8-10 santimetre kalınlığında ..

Ardahan'ı dolu ve sel vurdu 00:50

Ardahan'ı dolu ve sel vurdu

Ardahan’da etkili olan yağış bazı bölgelerde sele neden oldu. Sağanak ve dolu yağışı sonrası Posof ilçesi Başyurt Yaylası'nda sel yaşandı, dağlar beyaza büründü...

Ardahan'ı kargalar bastı! 01:39

Ardahan'ı kargalar bastı!

ARDAHAN’DA ACAYİP BİR OLAY YAŞANDI, ŞEHİR MEKEZİ YÜZLERCE KARGANIN İSTİLASINA UĞRADI, KARGA SÜRÜSÜ KİMSEYE ZARAR VERMESE DE VATANDAŞI KORKUTTU.....

Are You Human? 1. Sezon 7. Bölüm 1:00:03

Are You Human? 1. Sezon 7. Bölüm

Şirkette kontrolü ele geçirmeye çalışan Jong-gil, Geon-ho ile sorun yaşar. Ye-na yanlışlıkla bir şey duyar...

  • Koreli tarafından
  • 723 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Arebeks Rap⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱ 03:11

Arebeks Rap⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱

Hani En Çok Ben Sevmiştim Sen/i Hani En KıymetLin/dim Hani Gözünün Nur/u Hayatının AnLam/ı Sebebin BeBeğin Bebişin/dim Hani Yosun GözLün / Buram Buram GüL Kokanın/dım Kırmaya korkuyordun Hani ya Beni / Hani Diyordun Sen..

Arif Buyur Amcacım 01:44

Arif Buyur Amcacım

Efkârlıyım Abiler, Türker İnanoğlu'nun yönettiği Sadri Alışık ve Filiz Akın'ın başrollerde oynadığı 1966 yılı yapımı siyah-beyaz Türk filmi. Gönlübol Arif, ailesi çok zengin olmasına karşın avare yaşayan, külhanbeyi geç..

Arif Sağ - Yilanlarin öcü 06:23

Arif Sağ - Yilanlarin öcü

o bir yasayan efsane...arif sağ ustamız ve kadır inanir...

Arif Susam  Ölümsüz Sevdim 05:48

Arif Susam Ölümsüz Sevdim

Sensiz Bir Gün Geçmiyor Gözlerim Dalıp Gidiyor O Bakışın o Gülüşün Hiç Aklımdan Çıkmıyor Canım Deyip Sarılışın Hiç Aklımdan Çıkmıyor Mektupları Okuyorum Resimlere Bakıyorum Hayalinle Başbaşayım Seni Sensiz Yaşıyorum ..

Arif V 216 Filmi Nasıl Ali Eyüboğlu Galaya Gitti Filmi Değerlendirdi 05:03

Arif V 216 Filmi Nasıl Ali Eyüboğlu Galaya Gitti Filmi Değerlendirdi

Yılın merakla beklenen filmi Arif V 216’nın galası Zorlu PSM’de gerçekleşti. Galaya, filmin oyuncularının yanı sıra Türkiye’nin iş ve sanat dünyasından pek çok önde gelen isim katıldı...

  • BETA tarafından
  • 1.117 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arif v 216 Hd İzle 2:00:31

Arif v 216 Hd İzle

Robot olan 216, insan olmanın hayalini kurmaktadır. Uzaydan dünyaya çok sevdiği arkadaşı Arif’in yanına gelir ve insan gibi yaşamaya başlar. Sıradan insanlar gibi bir yaşam sürmeye çalışsa da farklılığı kimsenin dikkatin..

Arifhan Saraç - Efsun 03:58

Arifhan Saraç - Efsun

Efsun şarkı sözleri ile İstemedim dudağından Öptürmedin yanağından Hançer vurdun yüreğimden Ellerinden tutamadım. O efsunlu bakışların Ateş olup yakışların Kapris yapıp kaçışların Nazlarından doyamadım. Biraz yaşım ..

Arılar Neden Ölüyor 04:52

Arılar Neden Ölüyor

Muğla, Bursa, Balıkesir, Tunceli ve son olarak da Adana ile Hatay. Türkiye'de toplu arı ölümleri devam ediyor. Adana ve Hatay'da yetiştiriciler, arı ölümleri nedeniyle sıkıntılı günler yaşıyor. Arıların ölüm nedeninin ne..

Arıları Baş Tacı Yapan Adam 01:27

Arıları Baş Tacı Yapan Adam

Kıbrıs'ta yaşayan Mersinli Yılmaz Şahin'in sosyal medya üzerinden paylaştığı arı şovunu izleyenler hayretler içerisinde kalıyor. 41 yaşındaki Şahin, şovunda arıları adeta baş tacı yapıyor. Eline topladığı arıları başının..

Arıları Baş Tacı Yapan Adam 01:27

Arıları Baş Tacı Yapan Adam

Kıbrıs'ta yaşayan Mersinli Yılmaz Şahin'in sosyal medya üzerinden paylaştığı arı şovunu izleyenler hayretler içerisinde kalıyor. 41 yaşındaki Şahin, şovunda arıları adeta baş tacı yapıyor. Eline topladığı arıları başının..

Arıları Baş Tacı Yapan Yurdum İnsanı 01:10

Arıları Baş Tacı Yapan Yurdum İnsanı

Kıbrıs'ta yaşayan Mersinli 41 yaşındaki Yılmaz Şahin'in sosyal medya üzerinden paylaştığı arı şovunu izleyenler hayretler içerisinde kalıyor. Eline topladığı arıları başının üzerine koyan Şahin, sakın böyle bir şova kalk..

  • JET TV tarafından
  • 920 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arınma Gecesi 3 Seçim Yılı Türkçe Dublaj Hd İzle 1:48:47

Arınma Gecesi 3 Seçim Yılı Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Bir geceliğine bütün yasakların serbest bırakıldığı Amerikan geleneği Arınma Gecesi (Purge) 2025 yılında ilk kez kapılarını dünyanın çeşitli yerlerinden sadece bu etkinlik için gelen ziyaretçilere açmıştır. Gece..

Arjantin'de Öfkeli Taraftarların Tribünden Aşağı İttiği Adam Öldü 00:55

Arjantin'de Öfkeli Taraftarların Tribünden Aşağı İttiği Adam Öldü

Arjantin'de Belgrano Cordoba ile Talleres Cordoba arasında oynanan maçta çıkan olaylarda bir grup holigan, bir taraftarı 4 metre yükseklikten aşağı attılar. Hayatını kaybeden 22 yaşındaki Emanuel Balbo'nun tribünden atıl..

  • PITIRCIK tarafından
  • 944 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Arjantinde, Yağmur Suyun Altında Oynayan Çocuğa Şimşek Çarptı 00:17

Arjantinde, Yağmur Suyun Altında Oynayan Çocuğa Şimşek Çarptı

Arjantinde, Yağmur Suyun Altında Oynayan 12 yaşındaki çocuk şimşek elindeki şemsiyeye çarpması sonucu öldü. kameraman anne çığlıklarla feryat etti.Bu film şaka gibi olduğunu söyleyen anne olduklara inanamadı. Bir fırtına..

  • PengoTV tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arka Sokaklar - 447.Bölüm Fragmanı (Sezon Finali) 00:40

Arka Sokaklar - 447.Bölüm Fragmanı (Sezon Finali)

Arka Sokaklar 447. Bölüm Fragmanı yayında! Çoban ailesinin derin üzüntü yaşadığı durum ne? Herkes hastanede çaresizce beklerken kim için kötü haber geliyor? Sezon finali öncesinde duygu dolu anlara tanıklık edeceğimiz Ar..

Arka Sokaklar - Herkes Ali Lalesiyle Dalga Geçiyor 03:54

Arka Sokaklar - Herkes Ali Lalesiyle Dalga Geçiyor

Arka Sokaklar yapımcılığını duayen sinemacı Türker İnanoğlu'nun üstlendiği, yönetmenliğini Orhan Oğuz'un yaptığı Kanal D'de yayınlanan efsane Türk yapımı polisiye televizyon dizisidir. Dizide İstanbul sokaklarında suçl..

Arka Sokaklar - Kumarbaz Aldattığı Sevgilisine Ne Yaptı 11:33

Arka Sokaklar - Kumarbaz Aldattığı Sevgilisine Ne Yaptı

Arka Sokaklar yapımcılığını duayen sinemacı Türker İnanoğlu'nun üstlendiği, yönetmenliğini Orhan Oğuz'un yaptığı Kanal D'de yayınlanan efsane Türk yapımı polisiye televizyon dizisidir. Dizide İstanbul sokaklarında suçl..

Arka Sokaklar - Mesuta Selin ve Tunçtan Sürpriz 05:14

Arka Sokaklar - Mesuta Selin ve Tunçtan Sürpriz

Arka Sokaklar 448. Bölüm'de; Tayin yüzünden Urfa'da görev yapan Mesut, Selin ve Tunç'un sürpriz yaparak gelmesi üzerine yaşadığı zor günlerden sonra bir nebze olsun nefes aldı!..

  • ANKA tarafından
  • 736 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arka Sokaklar - Suatın Cenazesinde Yürekler Yandı 04:04

Arka Sokaklar - Suatın Cenazesinde Yürekler Yandı

Arka Sokaklar 448. Bölüm'de; Suat'ın ölümüyle Hüsnü başta olmak üzere, bütün aile yasa büründü...

  • ANKA tarafından
  • 677 görüntüleme
  • 7 yıl önce